Sürekli bir penisin vajinama sürtmesini istiyorum. Girmese saatlerce rahatlayamıyorum. p*rno izlemiyorum ve mastürbasyon yapmıyorum. Yapmak da istemiyorum. Bu durum günlük hayatımı olumsuz etkilemeye başladı. Bakireyim. Nasıl kurtulacağım.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakiresin ve libidonun yüksek olması normal. Kendini kontrol etmeyi öğren, belli ki boş vaktin çok ve aklın cinselliğe kayıyor, düşünce olduğu vakit başka işle meşgul ol, spor yap, kitap oku veya çık dışarı dolaş, merak etme yani alışırsan düzelirsin
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılİyide güzelim bu şekilde vücudun da rahatsız oluyor ağrın olur öfken olur huzursuz olursun yani sürtecek Çok kişi varda onu yaptıracak yürek yok sizde
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
40Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. yaştan dolayı hormonlar evet fazla calısıyor... fakat mastürbasyon yapmadıkca daha da artar sende bu durum
02 Yorumla
Soran+1 yılAma mastürbasyon da çabuk bağımlılık yapıyor. Ben nefsimi kontrol etmek istiyorum. Kendimi doyur. ak değil. Bu durumdan nasil kurtulurum
Cinsel Yaşam konusunda 678 cevap paylaştı. Seni burada harcarlar 😁 düşünmemeye başka şeylerle dikkatini dağıtmaya bak rahatsız isen
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Vereceksin birisine yoksa olmaz çözüm bakireysen nasıl alıyorsun içine anal dene güvenli biriyle
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Biz de insanız bizide yükseltme be kız dkfkfmfm
Yani pek yapacak bir şey yok ya vericen güvenilir birine ya da mastürbasyon00 Yorumla
+1 yılPr izlemiyorsun mastürbasyon yapmıyorsun cinsel ilişkiye girmiyorsun ama rahatlamak istiyorsun Allahım sen sabır ver bu sorulara dayanma gücü ver 😅🤦🏻♂️
00 Yorumla
+1 yılEvlen işte kocan tüm bunları yapsın unutursun sen de 🤣🤣
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 793 cevap paylaştı.
+1 yılBakiresin ve girmesini istiyorsun , o nasıl oluyor 😂
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılEn kısa zamanda evlenme planlarını yap o zaman sen yoksa başkası seni harcayacak
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 799 cevap paylaştı. Bu düşünceden yaşayana kadar kurtulman pek mümkün değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir şekilde (masturbasyonla) orgazm olman lazım veya hiçbir şekilde yalnız kalmayıp kafanı bişeylerle meşgul etmelisin.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Uzak durmak istiyorsun ama düşüncelerinden kurtulamıyorsun bundan kurtulmak kolay değil en azından temas yapana kadar
00 YorumlaKS den bi suru bakire kizla sadece oral iliski yasadim dusunursen eger boyle bisey dene , güvenilir biri olsun.
Şehirler ayni ise destk olurum, anlatmak istersen de dinlerim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİstekli olman güzel demekki tam anlamıyla rahlayamiyorsun sana sexting yapabilecegin bir uygulamayı tavsiye edebilirim eminimki cok begeneceksin rahatliyacaksin güvenli bir uygulama
00 YorumlaO zaman p*rno izleyip mastürbasyon yapacaksın başka yolu yok
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 455 cevap paylaştı.
+1 yılgünlük hayatındane gibi bir etkisi oldu?
04 Yorumla
Soran+1 yılYani sürekli istek halinde olduğum için ve rahatlyamadığım için daha öfkeli oluyorum.
- +1 yıl
okul falan var mı? kaça gidiyorsun?
Soran+1 yılMezuna bıraktım
- +1 yıl
bak senin bu isteğini gidermenin 2 yolu var.
1- Tıpkı gerçek penis dokusunda oyuncak dildolar var. birebir gerçek penis dokusunda onu alıp kullanabilirsin
2- Çevrende çok güvendiğin bir erkek arakdaşın varsa ona ne tür bir şey istediğini güzelce anlatıp onunla giderebilirsin. Ama çok güvenmen lazım. yani bakire olduğunu ve kesinlikle buna zarar gelmemesi gerektiğini iyice anlatman lazım. bir nevi f*ckbudy gibi bir şey olacaksınız ama giriş çıkış olmadan olacak aranızdaki ilişki. çevrende böyle biri var mı bilmiyorum eğer yoksa 1. seçenek seni çok rahatlatacak emin ol
Sen nasıl bir kralicesin yaa
00 Yorumla
+1 yılbundan kurtulmanın tek yolu va. r
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin sürtindüğünü hayal et sevgilinin poposuna
00 Yorumla
+1 yılSürtünme yaşadın mı peki
00 Yorumla
+1 yıliçine girmeden boşalmak iyi değil ama canım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılNotmal o tadi aldigin icin zamanla oturur bu
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Adanaysan yardımcı olurum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılİstersen çok kişi bulursun bu iş için
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEski sevgilim beni surtunurek bosaltirdi
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSende öyle yap sevgilinle
Gizli Üye(30-35)+1 yılGel sürtelim yavrum sürekli sıkıntı yok 😊
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAkıl apıs arasinda olursa böyle olur
00 Yorumla
+1 yılBakire olduğun için böylesin
00 Yorumla
+1 yılMastürbasyon yapmaktan çekinme
00 YorumlaPartner niye bulmuyorsun kendine
02 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmeden istemiyorum. Yoksa or***dan farkım kalmaz.
+1 yılBi teklifim var
00 Yorumla
+1 yılbence evlen kurtul :D
00 Yorumla
+1 yılSanal
01 Yorumla- +1 yıl
Yardimci olabilirim
+1 yılArzuladığıni yaparak tabiki
00 Yorumla
+1 yılNe zaman istersen sürtebilirim ben ciddiyim
00 Yorumla
+1 yılYpmak lazim o zaman😉
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Evlenerek
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe zamandır böylesin?
08 Yorumla
Soran+1 yılSon 3 aydır
Cevap sahibi+1 yılBişi seni dürtmüş bişi görmüşssün veya duymuşsun çünkü kolay kolay böyle olmaz yaşadığın bişi var senin
Soran+1 yılHayır gerçekten yok. Aslinda her regl sadece 1 gun olurdu ama son 3 ay her gün sürekli olmaya başladı.
Cevap sahibi+1 yılŞimdi şöyle yapıyorsun istek geldiği zaman hemen telefonu bırakıyorsun gidip elini yüzünü yıkıyorsun başka şeylerle oyalnıyorsun beş dakika veya camı aç temiz hava al güzel şeyler düşün
Cevap sahibi+1 yılNefsini kontrol etmeyi öğren
Soran+1 yılTeşekkür ederim bundan sonra öyle yapmayı deneyeceğim
Cevap sahibi+1 yılYararını faydasını göreceksin
Cevap sahibi+1 yılYaş kaç bu arada
Gizli Üye(25-29)+1 yılvibrasyoooooon
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Sevişerek
00 Yorumla
+1 yılEvlen
00 Yorumla
+1 yılyaparak tabiki de
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKaç yaşındasın kanka