Cok uzuluyorum taa lise sona geldim. Hiç iliski yasayamacayacak miyim ben ya?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılCinsel dürtülerin yüksek olması tamamen normaldir ve birçok insanın yaşadığı bir durumdur. Ancak, bu durum bazen sıkıntı yaratabilir ve kişiyi rahatsız edebilir.
Öncelikle, bu durumun seni üzdüğünü anlıyorum. Ancak, cinsel ilişki yaşamak bir zorunluluk değildir ve bu kararı sen verirsin. Ayrıca, cinsel ilişki yaşamanın tek yolu bir partnerle olmak değildir. Kendi başına yapabileceğin farklı cinsel aktiviteler de vardır.
Bunun yanı sıra, cinsel dürtülerinizi yönetebilmenize yardımcı olabilecek birçok yöntem vardır. Bunlar arasında, stres yönetimi, sağlıklı beslenme, egzersiz yapma, uyku düzeninizi sağlama, meditasyon ve yoga gibi gevşeme teknikleri yer alır. Ayrıca, cinsel dürtülerinizi yönetmenize yardımcı olacak terapiler ve ilaçlar da mevcuttur.
Eğer bu durumdan ciddi şekilde etkileniyorsanız, bir terapistle görüşmeniz faydalı olabilir. Terapistiniz, cinsel dürtülerinizi yönetmeniz için size özel teknikler öğretebilir ve sorununuzla başa çıkmanıza yardımcı olabilir.
Sonuç olarak, cinsel dürtülerinizi yönetmeniz mümkündür ve kendinize zarar vermeden, farklı yöntemlerle bu dürtüleri kontrol altında tutabilirsiniz.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yaw lisede kim kimi gibtiği görülmüş uludağ sözlüktwn gelip cinsel hikayeler anlatma bize (nerden bildiğimi inan sorma kanka fkfkfkfkf) asıl olay üniversitede ha o bile olmuyorsa iş ortamından çıkabiliyo o yüzden dert etme utangaçlığının da snırı olsun yani bir kaç kişiyle de olsa samimi olmaya çalış 0 arkadaş çevren olursa kimse tanışmak istemezki aw durup dururken gel sevişelim diye teklif almıcaksın sonuçta
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. neden bu isyan anlamadım. Lise sona gelene kadar ilişki yaşama zorunluluğumu var. Şöyle düşün mesela lise yıllarınd ayapılan çoğu şey bir çok insan için pişmanlık oluyor.
00 Yorumla
+1 yılLise bitmeden sevişmek zorunlu diye bilmiyordum. Öyle bişey mi varmis.. Ne zaman hazır olursan ve ne zan arzuladığın güvendiğin ya da belki sevdiğin biri olursa o zaman sevişirsin ..
Senin lise son oldu diye sevismen falan olursa zaten tat almazsın ondan.. Zaten tecrübesizsin, lise sonda apar topar bı sevişme yaşama.. Yaşıtların şu an seksi sadece penetrasyon sanıyor.. Bir kere girse mutlu olacak, o kadar yani. Bilgisizler
Sonra tekrar siteye gelip seks esnasında zevk almadım, canım acıdı.. diye soru açarsın.
Kendine zaman tanı🤍
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
43Cevap
+1 yılDaha çok erken, böyle komplekslere sakın girme, hepimiz bu yollardan geçtik. Bu şekilde karamsar olduğun müddetçe daha çok takıntı haline getireceksin bu durumu, akışına bırak inan o zaman istediğin herşeyi yaşamakta özgürsün.
00 YorumlaLisede ilişki mi yaşanıyor zaten yaşın kaç senin bu kadar cinsel dürtülerin fazla ise mastürbasyon tarzı şeyler yap saçma davranışlarda bulunma pişman olursun ileriki yaşlarında
02 Yorumla
Soran+1 yılYasanmiyor mu?
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılYasa kim yaşama diyor sana zevk için geleceğinde pişman oluyorsunuz işte pişman olacağınız şeyleri yapın hemen hiç durma çok önemli ya ilişkiye girmek
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 447 cevap paylaştı.
+1 yılYasarsın merak etme seni acacak biri lazım sadece 😉
03 Yorumla
Soran+1 yılNasil olacak o
- +1 yıl
Seni acacak birisi lazım sana işte senden tecrübeli mesela 😉
+1 yılLise sondasın?26 oldum henüz yaşamadım ilkler önemli sabret lütfen ilerde pişman olma
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılDoğru kişi karşına çıkana kadar sabret. Yani üniversite de istediğini yapan.
00 Yorumla
+1 yılHem utangac hem istekli olunca beni cok tahrik ediyor.
00 Yorumla
+1 yılüniversiteye başla tüm erkekler senin ondan sonra
00 Yorumla
+1 yılTatlım biraz sana özgüven ve birazda espri seviyeni artırman gerektiğini düşünüyorum 😇
00 Yorumla
+1 yılHep senin gibi birini hayal ettim saatlerce yalamak isterdim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 864 cevap paylaştı.
+1 yılBiraz farkettir biri yürür sana istediğine ulaşırsın
00 Yorumla Güvenilir birini bulup onunla birlikte olabilirsin ve ozamn utangacligin gider.
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSoruyu 5 kişi beğenince begeniyi geri çektim o abazalardwn olmak istemedim
10 YorumlaGuzelim sen derslerine odaklan bu neyin azginligi daha 18 bile olmamissindir milletin basini belaya mi sokacak mastürbasyon a devam et, derslerini aksatma.
00 YorumlaSenle buluşmak için can atan erkek cok nasıl yalnız kalırsın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAtesli bir erkegin oldugunda seni acacaktir :) icindeki istekli kizi ortaya cikaracaktir :) hic boyle bir erkek olmadi mi hayatinda?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSexting yapabilecegin bir uygulama tavsiye edebilirim utangaçlıgin gider bende rahatlarsın cinsel yönden güvenli bir uygulama
00 Yorumla
+1 yılSabret sıra sana da gelecek
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. bi dur daha okul bitmemiş
00 Yorumla
+1 yıldaha lisedesin ne ilişkisi
00 Yorumla
+1 yılSanal tap benim gibi😉
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılSen bu hızla çok ilişki yaşarsın merak etme
00 Yorumla üstüne git aş kendini
00 YorumlaKonuşarak aşabilirsin bunu zor değiş inan
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Libidonu düşür ya da utanma
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıloyy guzuma sen utandin mi
05 Yorumla
Soran+1 yılAbi dalga gecmeyin inanilmaz kalbim kiriliyo
Cevap sahibi+1 yılkalbini onarayim mi istermisin
Cevap sahibi+1 yılcmoooon
Soran+1 yılHııı
Cevap sahibi+1 yılanlat bana acalim seni..
Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. sevgili yap o zaman
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 754 cevap paylaştı. bacım daha lise bitmemiş ne bu hız kafayımı yedin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Zamanla neler yapacaksın varya
00 Yorumla
+1 yılya evlen ya da sanaldan yap bence
00 Yorumla
+1 yılÜniversitede istediğin kadar yaparsın merak etme
00 Yorumla
+1 yılDaha yeni başlıyor utanma
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılSosyalleş
00 Yorumla Yaşa tabi hakkin 😉
00 Yorumla
+1 yılBen yaparim seni utanmana gerek yok
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 669 cevap paylaştı. Yaşarsın acele etme
00 Yorumla
+1 yılPartner bul seviş
00 Yorumla
+1 yılAbimle yapmak istermisin kimseye bahsetmez
04 Yorumla- +1 yıl
Evet erkek olduğunu hepimiz biliyoruz
- +1 yıl
Ben yorum yapan söylemiştim ama
+1 yılO iş kolay
00 YorumlaBu kadar erken yaşta bunları düşünmemelisin
00 Yorumla
+1 yılAdres at burdakiler halleder
00 YorumlaUtangsçsan hayır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTek derdin bu olsun çözüm bulunur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe alaka mk bekle bi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe kadar azgınsın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. evlen geçer.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler