kafayı yicem abi tam hayalimdeki kadını buldum. 18 yaşındayım. satış danışmanı bu kadın 23 yaşında gözleri yeşil beyaz tenli kumral dalgalı saçlı boyu 170 lerde aman allahım bir götü var düşman başına o kadar büyük memeler kocaman her gördüğümde deliriyordum. kabinin orada biraz sohbet ettik gözlerine baktım biraz ne oldu felan yaptı çok güzelsin dedim öpüştük şimdi numarasını aldım. yemin ediyorum heyecandan ölücem öpüşürken boşaldım ya napıcam ben okey rötar işe yarar mı sizce? harbiden sabahtan beri evde koşuşturuyorum
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
İsra suresi Bunlardan birinde (el-İsrâ 17/32) zinaya yaklaşılmaması gerektiği, onun çirkin bir iş ve kötü bir yol olduğu belirtilir; ikisinde (el-Furkān 25/68; el-Mümtehine 60/12) zina şirk ve adam öldürme gibi büyük günahlar arasında zikredilir.
Sen ne anlatıyorsun birader?
yaprak gibi islerle uğraşacağına git adam akıllı çalış
Kur'an'dan ayet paylaş sonra da gel şu üslupla konuş... İşiniz gücünüz şov awk böcekleri... Dininiz bu yüzden yıkılmaya mahkum ;)
Dininiz derken senin dinin olmuyormu aslan parcam
Boş iş çünkü yaprak is
Aynen kanka herkes Müslümanşlsklşgsd
türbanlı kızlarda sevgilileri ile el ele tutuşmasınlar o zaman
Bu sözün Bütün kızlara ve bütün hareketlere Birader ben de dahilim
jagojaguhahuahua
@minimamoralia cennette hurilerler olacağıma bu kadınla olur cehennemde yanarım. zaten huriler bu kadar güzel olamaz sjdajfaıfaıfj
Tamam kardesim aras kargo
Kadın belki de seni yakıp kavurmak için gezegene gönderilen azaptır... Allah'ın davetine icabet etmek düşer sana da lsşdgksş
@minimamoralia puahhhah abi belki benim hurim budur
Beline kuvvet kardeşim şlsdga
La adamın Ben sadece sorusunun başlığını okuduğunda yazdım içindeki açıklamayı okudum adam gerçekten de kalpten gidecek dikkat et Reis
Of öyle anlattın ki karıyı ben bile naptım yani sahjdkadjadjakdha
😀😀😀😀
benim ilk seks tanrıçam o kadın sesi ince çok seksi delircem ya
ben bile a*zdım yazmıştım naptım diye düzelmiş sistem :D
azman normal abla azılmayacak gibi değilki uzun süredir bunun için oraya gidiyom. saçımı felan pahalı bir berberde kestiriyorum biraz üstüme başıma baktım 1 yıldır. bu kadını görsen lezbiyen olursun o kadar iyi valla
Sakın ol heyecanlanma dudaktan basla aleti eline vermeden boyun gerdan memeler göbek balkutusunu yala kobrayı yerleştir git gele başla bosalana kadar devam
Eğer olursa, erken boşalman problem değil. Devamında onu tatmin etmeye odaklanırsın. "Prezerlatif" ile yaşamanı istemem ilk s2şini...
içine boşalırım ben heyecandan
Problem yok devam!
nasıl kadın hamile kalır
ertesi gün hapı içmesini mi söyliyim
Söyleme... Çıkıp beraber alırsınız gece yarısı... Seks, yürüyüş, muhabbet temiz...
bir şey olmaz dimi seksten sonra kullansak biraz korkuyorum
Ertesi gün hapı seksten sonra kullanılır zaten... Üç gün boyunca kullanabilirsin ama geçen günlerde hapın etkililik oranı düşer. Belki doğum kontrol hapı kullanıyordur zaten onu da bilemiyoruz.
haklısın hallolur bir şekilde
Canım heycan yapışın onun hoşuna gitmiş biraz mizah dolu şaşkın hata şapşal komik hareketlerinle daha cok hoşlanmasını salıya bilirsin diye düşünüyorum 😇
sanırım o yüzden beğendi çünkü ben o gün mağazaya girdim bunu görünce istemsiz gülümsedim kabinin orada konuşurkende elim ayağım birbirine girdi
Aynı tavırlarına ona yaklaşmasın canm gitiginde dar bir kot giy ayakkabın cok temiz olsun dişlerinde beyazlat ona esprili davran
niye dar kot giyim penisim belli olur olmaz öyle yanında nasıl yürücem millet görür
Aay görmek istediğimiz icin sagten gidiyorum kadınlar butarz erkekler den hoşlanıyor artık canm
boyu 15 sıkıntı olur mu?
Ay yok be kafayla onumu düşünecek kadın tatmin edin yeter görünümü 😇
teşekkür ederim
wuhuu baya sağlammış hatun
Sakin oll
kız çok seksi ama götü çok güzel birde sesi
Haha got herseydir
ayn
Sakin ol lan , heycandan kalpten gideceksin
abi valla delircem ya çok heyecanlıyım hayalimdeki kadın cidden
😅😅😅
abi valla p*rno bile böyle bir kanka karşılaşmadım çok yumuşaktı bide ondan delircem ya inanamıyorum hala hatırladıkça ter basıyor
Normaldir kral😅
bide ilk sefer heyecanlıyız ya off zaman geçmiyor sanki bugün uyuyamayacağım sanırım
var mı buluşma
cuma günü izinliymiş o gün buluşcazda ben dayanamam yarın giderim çıkışta parkta biraz öpücem
Ulan yaa ergen seni
abi valla yıllardır çok dayanmaya çalıştım emeklerimin karşılığını alayım biraz
saçımı felan pahalı bir berberde kestiriyorum biraz üstüme başıma baktım 1 yıldır. küçüklüğümden beri erkek uyuyorum spor yapıyorum
Hadi bakalım gmrelim seni
geçen sene bunu gördüğümden beri dahada dikkat ediyom