Güncellemeler
+1 yıl
gnc
senenin başından beri çok iyi gidiyorum fakat 3-4 gündür çoğunlukla p*rno izleyip zaman kaybediyorum aklıma takılıyor cinsellik. sevgili yapıp seks yapsam bu istek gider mi? derslerime odaklanmak istiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Birkere başladığın zaman bırakamazsın o yüzden aklın sürekli cinsellikte olacak
daha mı kötü olur her şey? haftada 1 seks yapsam. hergün öpüşüp sevişsem biraz kesmez mi cidden?
Yok kesmez bu sefer daha çok istersin durduramazsin
off ama napcam ya 3-4 gündür gerçekten dersi saldım sürekli p*rno izliyorum gerçekten kötüyüm ya
sana öyle oldu yani
böylede odaklanmada sorunum var
Bana o şekilde olmadı ama erkek arkadaşım o şekilde kadınlar kendini durdurabiliyor ama erkekler durduramıyor sen dursan bile seninki durmaz 😉
şu an duramıyorum zaten götü çok büyüktü ya yaşınında benden fazla olması beni iyice tetikliyor valla yapıcam ondan sonra nolucak bilmiyorum
Karar senin dediğim gibi ama duramazsın yani çünkü şu şekilde düşün Şu an yapmamisken bile istiyorsa yaparsan daha çok ister bir kere tadına baktığında hep ister yani bunu kontrol etmek senin elinde ama ilk zamanlarda kontrol etmek zor oluyor
sınavımı etkilemesinden korkuyorum aslında biraz ama akşamları iş çıkışı kızın yanına gidip biraz ayaküstü sevişebiliriz hergün o kesmez mi ya. yakın iş yeri zaten
ben gerçekten iyi değilim düzgün düşünemiyorum
Deneyip görmek senin elinde
gerçekten stres oldu şimdi üstümde ben akademik başarıya çok önem veriyorum çünkü ona olumlu etki yapmasını istiyorum
Dediğim gibi ikisini yürütmek senin elinde ama birine fazla ağırlık verirsen o iş yürümez
yapıcam dayanamıyorum artık akşamları biraz sevişir gelirim haftada 1 günde yaparız
Derslerine odaklan evladım yoksa sonra b*k* yersin :D
odaklanamıyorum artık cinsel isteğimi bastırsam odaklanırım
Yaşanır niye yaşanmasın sınavın yeri ayrı cinselliğin yeri ayrı ama her zaman olmaz sınav daha önemli
biliyorum bu kadın doyursun beni biraz rahatlasam daha iyi çalışırım
bu kız gratiste çalışıyor 24 yaşındaymış memesi ve götü çok büyük numarasını kaptım valla. beyaz tenli yeşil gözlü seside ince harika bir kadın. sesini duyunca kuduruyorum valla çok güzel sesi
Yani 1 defa ilişkiye girceğin zaman sınava odaklanacağını hiç sanmıyorum hep onu düşünürsün
düzenli gireriz yakışıklı ve uzun boyluyum terk ederse beni normal bir kızla yapmaya devam ederim ayarlarım birilerini
O da seni arzuluyor mu
o kadar güzel bir kadın arzu duymadığı kişiyle öpüşmez
Orası doğru
Saçmalama bence kpssye kafanı yorarsan libidon aklına gelmez
bu kız gratiste çalışıyor 24 yaşındaymış memesi ve götü çok büyük numarasını kaptım valla. beyaz tenli yeşil gözlü seside ince harika bir kadın.
ben birdaha böyle harika bir kadınla karşılaşamam yapıcam hatta isteğim giderse daha iyi çalışırım
İsteğin aksine daha da harlanır, sen bilirsin
düzenli yapsam her hafta olmaz mı? aslında yapmasam olurda bu senin bildiğin sokakta yürüyen ufak memeli ufak kalçalı kızlardan değil gerçek bir kadın. kalçası fena. seside ince bu benide daha da tahrik etti artık dayanamam
Sen bilirsin her koyun kendi bacağından asılır öbür dünyada da o ince sesi duyarsın 😂😂
bak ciddiyim abla bunu görsen lezbiyen olursun eminim
p*rno bile böyle harika genetikler yok
Eee ne diyeyim kararını vermişsin zaten bana da şans dilemek kalır
sağol ya heyacandan ayakta boşaltır bu adamo
Sevgili yapsan daha cok zaman alir. Zaman kaybetmek istemiyorsan manuele devam et.
Ben de aynı biri var aleti büyükse yapacağım
bişey sorucam ya öyle diyince moralim bozuldu benim boyum 185 aletim 15 cm çok mu ufak? daha önce hiç seks yaptın mı sen?
yanlış anlama sana yürümedim sadece soru sormak istiyorum
Yok ya iyi bence
Normal boyunda çok iyi
Orta diyelim küçük değil
sen 20 felan mı istiyon o kişiden?
teşekkür ederim
18filan istiyorum
O zaman seve seve veririm
bu kız gratiste çalışıyor 24 yaşındaymış memesi ve götü çok büyük numarasını kaptım valla. beyaz tenli yeşil gözlü seside ince harika bir kadın.
sen bakire misin
Değilim takip et beni
boyun kilon kaç?
Yap geç ya bu kadar basit
Yaşanır