Güzel ve bakımlı kızların beni istemesi, benden hoşlanması için neler yapmalıyım?

Dediğim gibi cinselliğe çok açım bende şöyle sevgilim olsun onunla doyasıya cinsellik yaşayayım diyorum. Ama bu konularda bilgi ve tecrübelerim hiç yok. Herkes hemen kızla tanışıp işi götürüyor hatta kız onu istiyor ama bende tık yok yani bu konularda çok beceriksizim. Bende şöyle kızlar bana sulansın istiyorum başka tabir bulamadığım için sulansın tabirini kullandım kusura bakmayın. Pek param yok dükkan dükkan gezip valizle seyyar olarak adet olarak çorap satıyorum. Böyle birine güzel ve bakımlı kızların geneli bakar mı? Çok utangacım. Dil yok kızlar için dil çok önemliymiş. Düz lise mezunuyum. Genel kültürüm sıfır hangi konular olursa olsun konuşacak bilgim yok. Kafe ortamına, arkadaş ve kız ortamına alışık değilim o ortamları çok istiyorum ama. Herkesin istediği kız kendinin ayağına geliyor bense karşılıksız aşk yaşıyorum sürekli. Güzel ve bakımlı kızların genelinin beni istemesi, benden hoşlanması ve bana aşık olması için neler yapmalıyım ve de nasıl birisi olmalıyım herşeyi yazın size bi zahmet benim için çok önemli benimde bir derdinde bunlar biraz çok ve ayrıntılı yazar mısınız?

Güzel ve bakımlı kızların beni istemesi, benden hoşlanması için neler yapmalıyım?