Simdi bakire degilim evlenmem için sıkıntı olur mu bilmiyorum benimle çıkacak erkek icin
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSorun ne zaman olmaz dersen abim seni sevip aşık olan bir adam olursa sorun olmaz aynı ben ben sevdim oda beni çok sevdi evlendik yıllar yıllar önce ama sana net yazayım gerek benim şahit olduğum olaylara gerekse burada yazan bayanların anlatımları ülkemiz şartlarında bakire olmamak sorun teşkil eder her zaman sorun olur ya başaran kabul görmez sin biter ya da en beteri evlenirsin geçmişimi yüzüne vurur veya iyi sevgili rolü oyalayıp seni kullanır bak sana bir abi tavsiyesi tabi kabul edersen dediklerimi yap rahat edersin geçmişinde ne olduysa özelin olarak sakın bunu kimseye açıklama bahsetme özel konulara cinsel muhabbetlere asla girme konu dahi açma hiç sevgilin olmadımı senin derse oldu ciddi bir şey yaşamadım de ve biri ile iş ciddiye binerse diktir eskin ile sakın irtibat kurma engelle hatta tel bile değiştir sosyal medya falan sıfırdan aç kendi ismini kullanma erkekleri bilirsin 10 yıl geçse senin evli olduğunu bilse bile arar huzurunu bozar düşünse eşinin yanında sana eskiye itafen bir mesaj geldiğini ve eşin gördüğünü resmen facia olur herhalde kısaca eski özelin sende kalmalı kimse ile paylaşama yoksa hep başa sarar sarar durursun
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılHangi erkek ben bakir değilim acaba evlenebilir miyim diye düşünüyor?
Bakir olan bir erkeğin bakire kız istemesini anlarım. Ama istediği her şeyi yapan erkeklerin bakire kız istemesini anlamıyorum.
Senin hayatın senin geçmişin bence kimsenin karışmaya hakkı yok gayette evlenilebilir.10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
43Cevap
+1 yılbakire olmayanlar da evleniliyor sanki erkekler bakir
215 Yorumla
Soran+1 yılSorun olmaz dimi
- +1 yıl
olmaz sanırım ama bakire olmadığını hemen söyleme kullanırlar sonra
Soran+1 yılNe yapmaliyim
- +1 yıl
yani söylemek zorunda değilsin önce o kişiyi iyice tanı hatta sor ona bakret senin için önemli mi bakire değilim deme, eğer önemli derse yol ver ki sorun olmasın bide önemli değil diyip evlendiğinizde bunu hep yüzüne vuracak. O yüzden iyice tanıman lazım sonra ona açıkla ciddi düşünyorsanız
Soran+1 yılYa ben ailemle görüşmüyorum bide bunu nasıl izah edebilirim tanisacagim kişiye
- +1 yıl
şöyle yap o zaman, üniversite okumuş, başarlı ve işin varsa kimse seni küçümsemez emin ol evlenmek istediğin kişiyi iyice tanıdıktan sonra ona dolaylı yoldan değilde bakire olmadığını anlat
Soran+1 yılYani aile sorun olur mu
- +1 yıl
yok o kadar olmaz bence
Soran+1 yılAnladim
- +1 yıl
ama aynı hatayı yapmamaya çalış yoksa evlenmek daha da zorlaşır
Soran+1 yılNasil yani
- +1 yıl
yani tekrar zina yapmamaya çalış
Soran+1 yılYa yapmam zaten bitti
Soran+1 yılZaten cinsellik abartılacak kadar bisey degil
- +1 yıl
Hata yapar
Önemli olan bakire olup olmaması değilde ne kadar erkekle birlikte olduğudur benim için, şöyle söyleyeyim bir kadın ne kadar çok erkekle birlikte olmuşsa kendi değerini o kadar düşürüyor.
00 YorumlaKendi kalitemizi duruyorsunuz kimseye ne dut diye düşünme sen furdun değerini biat isteyem itedini dündü. bibem sallama
08 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadim
Soran+1 yılNe biçim konusuyorsun 6a
Ben evlenmem o durumu aşamam doğrusu. Yani ama evlenen var şimdi temiz kız çok az kalmış.
151 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka sen bakir misin?
Soran+1 yılErkek serefsiz bi varlık o her boku yapicak sonra da temiz kız istiyicrk
- +1 yıl
bak işte böyle erkeklerden uzak durcaksın
Soran+1 yılAynen oyle
Soran+1 yılSanırsın zina bi tek kadına haram
Soran+1 yılNe aticam be geri kafalinin tekine kadını cinsel obje olarak goren
- +1 yıl
her haltı yedikten sonra temiz kızla evlencem diyorsun nasıl anlamamızı bekliyorsun
- +1 yıl
Bak gülüm ben gidip te bir kızı bozmadım namusuyla oynamadım. Evlilik vaddedip altıma yatmadı. O istedi ve yaptık. Şimdi bak çok garip örnekleri var diye evlenmem dedim. Mesela kız hamile kalmışsa kaç kişiyle ne yapmışsa nerden bilecem. Sizin abiniz kardeşiniz pavyondan kadın getirse hoşunuza gider mi hayır. Evlen kardeşim evlen eğer kocan 2 yıl sonra sana or. spu damgası vurmasa bu durumu yüzüne vurmazsa yüzüme tükür
Soran+1 yılKadını pafyondanda getirsin insan değil mi o işleri bırakıp duzgun yasayacaksa abim de kim olursa olsun getirsin
Soran+1 yılNiyeymis
Soran+1 yılO da onun şerefsizliği ve yobazligi
- +1 yıl
Canımın içi sen evlenince de kocan bundan çok farklı mi olacak sanıyorsun. Yani zaman geçtikçe geçmişini açmaya başlayacak bu durum seni mutsuz edecek. Mesela seninle seks yapmak istedi ve sen iyi hissetmiyorum dedin. O gelip yüzüne zamanında milletin altına yatarken yok diyor muydun da bana yok diyorsun der
- +1 yıl
ben seni anladım verdiğin örnekler ne kadar çirkin olsa da biraz haklısın erkekler kadınların yüzüne vurur şrefsiz oldukları için ama sende yaptın ve temiz kızisteme hakkın yok, ve her yapan kız hayat kadını da değil
Soran+1 yılYa ne kadar da iğrenç bu sadece kadın icinmi geçerli sanki
- +1 yıl
Biliyorum değil erkek öyle düşünmez ama. Ya bak ben ilişkileri normal karşılardim önceden bir kız vardı bizim arkadas. Günde birinin altında yatıyor du. Sonra hamile kaldı aldırdı çocuğu. . Her boku yedi anlayacağın. Evlendi sonra kocasına da ben tecavüze uğradım küçükken demiş. Kocası inanmış. Ee ben gerçekleri biliyorum oysa benim evleneceğim kadın da bunun gibiyse peki. Yani şahit olduğum şeyler olduğu için yok diyorum yoksa kadın guvenmis kendini teslim etmiş karşısındaki şerefsiz çıkmış yarı yolda bırakmis olabilir. Ama geniş çerçeveden bakınca da benim dediğime geliyor. Ve inanın erkeklerin çoğu sonradan bunu kadının yüzüne vurur oru. spu gibi görür laf sokar böyle evlilik te olmaz.
Soran+1 yılMedeni insan bu pencereden bakmaz onun için geçmişe bakmaz önüne bakar
Soran+1 yılIste onlarında serefsiz diyoruz
Soran+1 yılBende bakir erkek isterdim ama yok ben niye bakire kaliyim
Soran+1 yılOyle bisey olsa bende onun yüzüne vururum az yattın kızlarla diyicem anladinmi
Soran+1 yılYapmış yapacağını yapacak bisey yok ben geçmişine bakmam sevmişim herhaliyle sonucta
Soran+1 yılBende ona aynisini yaparim olmadı bosaniriz dünyanın sonu değil ya
Soran+1 yılBunu erkek düşünsün benim için kolay cocuk varsa onun da cocugu anladinmi onun içinde zor olur
Soran+1 yılYa hadi ordan herkes senin gibi cahil cuheyla değil ben bakir erkekle evlenmeyeceksem ben de gidip hersey yaşarım
Soran+1 yılAy Allah razı olsun senden
Soran+1 yılSdfgbh
Soran+1 yılZorunuza gidiyo dimi hersey sizin istediğiniz gibi olucak pasalarin
Soran+1 yılBenim bi oğlum olsun çok güzel yetiştirilen böyle cahil cühela olmasın kadını iyi yere koysun saygı duysun
Soran+1 yılBoyle erkegi direk kapının önüne koyarim isim olmaz
Soran+1 yılBende yaşatırım merak etme
Soran+1 yılEvlenen aşık olan sendin kapı orada diyicem üstelik her boku yiyip de bana böyle biseyle gelemezsin zina sana da haram erkek yapınca milli kadin yapınca * olucak oldu canım yok oyke dundya
Soran+1 yılNe olacaksa olsun mal kendimden niye odun veriyim
Soran+1 yılBosanacaksan bi tek benim mi hatam oluyo sanki cahil cüheyla ne kadar igrencisiniz
Çoğunluk her b0ku yedikten sonra bakire kız arar, bu yüzden şansın düşük diğerlerine göre ama olur yani neden olmasın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 514 cevap paylaştı.
+1 yılSeni seven bekaretini mi sevecek? Eğer öyleyse baştan yol ver
08 Yorumla
Soran+1 yılYa tc erkekleei her haltı yapiyo sonra da bakire istiyolar ya
- +1 yıl
Tc kızlarının erkek versiyonu işte. Tamamen cahillik. Uzak dur bu kafalardan derim
Soran+1 yılNerden bulucam
- +1 yıl
Çıkar karşına merak etme.. senden öncesi seni ondan öncesi de onu ilgilendirmez. Beden de karar da senin. Kimseyi ilgilendirme bu durum. Biz yaparken helal de siz yaparken mi orspluk oluyor? :) böyle düşünen moronlardan uzaklas.
Soran+1 yılYa geçmişimde bikac kisi sorun etmisti
- +1 yıl
O halde gelişimini tamamlamis insanlarla arkadaşlık kur sen de
Soran+1 yılBunu nasıl anliyicam
- +1 yıl
Muhabbetinden.. Başka kızlar hakkındaki yorumlarindan..
+1 yılBen evlenirim şahsen çünkü ben de bakır değilim evlenip boşandım
00 Yorumla
+1 yılMotor değilsen
Felsfe psikoloji tarih vb seveydin
Ve samimi akıllı sadık olaydın olurdu00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDaha öncekiler karşıma çıkmayacaksa, burnumun dibinde olup rahatsız etmeyip, onlara dair bir özlem hissi olmayacaksa içinde olur. Sadakat daha önemli
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEger yasadigin durumdan pismansan ve karsindaki kişide anlayisli ve seni seviyorsa dedigin sey niye olmasin ki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlmaz neden olsun namus bacak arasinda değil
00 Yorumlaher şey bacak arasında ki perde değil insan hata yapar yani evet evlenirim neden olmasın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıliyi baskasi patlatsin ben patlak lastiklibarabayla yol. gidilmez almam ben
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYok ben almiyim, hani birini cok sevmissindir evleneceksindir ama o ölmüştür falan, belki ama simdi kimbilir kac kisi oldu, onu mu dusunucem, her gördüğümle acaba bununla da yapmismidir diye kafayi yerim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen bakirim karşımdaki bakire çıkmazsa açıkcası sorun ederim çünkü ben ona tertemiz giderken onun bir başkasıyla ilişki yaşaması bana sorun olur
02 Yorumla
Soran+1 yılYa tabiki ama bakir olmayan erkekler bakire istiyorum diyo
Cevap sahibi+1 yılOnlar hayal dünyasında yaşıyor sktr et onları sen biz kendimize bakalım
Kime denk geldiğine bağlı. Hiç dert etmeyen de var hayat memat meselesi tapan da.
00 Yorumla
+1 yılNamus kafadadır, bacak arasında değil. Sana bunu soran erkek görünür ama adam değil 😏
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeden bakire deilsin kac yaşında ilk birlikte oldun kac kişi oldun bunu acıklar isen ve gercekten seven birini bulur isen neden olmasın ki
010 Yorumla
Soran+1 yılYa bi iki kisi oldu çok olmadı 25 yasim
Cevap sahibi+1 yılİlk ksc yaşında oldu bu kişiler sevgilin miydi
Soran+1 yılEvet 23 yasindayken
Cevap sahibi+1 yılBoy kilo kac kız gibi duruyor musun
Soran+1 yılEvet ne alaka boy 165 kilo 56
Cevap sahibi+1 yılYani bu bir iki kişi ne kadar yaptı bazı kızlar var evli iki çocuk annesi gibi dagılmış oluyor
Soran+1 yılYok ya benim oyle degil
Cevap sahibi+1 yılEvlilik düşünüyor musun peki şu an hayatında biri var mı
Soran+1 yılYok Şu an
Cevap sahibi+1 yılYa sen gizlisin geliri misin lütfen
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılKör kütük aşık olursa ancak bunu gözü görmez
06 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka erkek bakir sanki
- +1 yıl
El kendi ayıbını çuvala basar seninkini duvara asar derler gün gelir yüzüne vurur bunu o yüzden diyorum eğer kör kütük aşık olursa bunu yapacak olsa bile senin de verecek cevabın olur
Soran+1 yılTabi canim
- +1 yıl
Neyse cicim bak yorumlarda sorun etmem evlenirim diyen var sen onlardan biri ile evlen olsun bitsin tabiki ne kadar samimiler bilemem bulmuşlar bakire olmayan kızı akılları sıra belki bize de ekmek çıkar umudu ile evlenirim diyen zavallılar işte akıllarınca seni kandıracaklar
Soran+1 yılTabi öyle tiplerde cok
- +1 yıl
Dolu hemde
Evlenmem seninle mesela
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Hangi ülkede yaşıyorsun bu kadar rahatsin
00 Yorumla
+1 yılBulursun kendi göre birini
00 Yorumla
+1 yılGayet de sevip evlenirim, hiç sorun etmem
00 Yorumla
+1 yılÇoğu kişi istemez anca ilişki Yaşar gider
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılBenim umrumda olmaz
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBenim için bekareti önemli değil.
00 Yorumla
+1 yılBenden öncesine bakmam sadede saygı duyarım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBeni gerçekten seviyor musun o önemli
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen sifir kilometre isterim
03 Yorumla
Soran+1 yılBende isterim
Soran+1 yılErkek bakır olucak
Cevap sahibi+1 yılAdam gibi adamim ben ama kadin yok
+1 yılkim evlenir
01 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
- Cinsel Yaşam konusunda 894 cevap paylaştı.
+1 yılben evlenmem
016 Yorumla
Soran+1 yılSeni alan kim?
- +1 yıl
konu ben değilim. konu senin bakireliğin. ben soru sorarsam o zaman bana yorum yaparsın. bakire olmayan bi kızla evlilik düşüncesi her erkeğe iğrenç gelir.
Soran+1 yılSende bakir degilsin belki sende ve senin gibiler de bana iğrenç geliyo
- +1 yıl
bir erkeğin bakir olup olmaması ile bi kadının bakire olup olmaması aynı kefede tartılamaz. bak her cinsiyetin cinsel pazar değeri diye bir şey vardır. erkeğin güçlü olması (fiziksel veya parasal veya mental olarak) cinsel pazar değerini arttırırken kadınlarla yatıp kalkması pek etki etmiyor. çünkü genel olarak kadınlar erkekdeki güçlü kaynağı elde etmek ister. kadınlar için en büyük sorun bu kaynağın baska bir kadına ve o kadının çocuklarına gitmesidir. erkeklerse kadından saflık temizlik (bakirelik) ister. erkek için en büyük problem kadının başka bi erkeğe para yedirmesi değildir. rahmine başka bir erkeğin genlerinin bulaşmasıdır. demek istediğim şu ki ben bakir değilsem bile bendeki güç kadınları yine bana çekebilir. fakat senin paran olsa bile bakire olmadığın için evlenmek isteyen çoğu erkeğe itici geleceksin. (not: bunlar benim düşüncelerim değil bunlar insan doğasının kanunları)
Soran+1 yılAy ne kadar saçma siz kadinlari cinsel obje olarak gordunugunden böyle konusuyorsunuz ben bakir erkek isterim
- +1 yıl
kadınlar hipergamik canlılardır. hipergami hep daha iyi bir erkeği seçmek demek. kadınlar için önemli olan hayatta kalmak ve rahat bir yaşam sürmek. erkeklerin önceliği cinsellik. erkekler iç güdüsel olarak daha fazla kadına ulaşmak ister. kadınlar ise daha iyi bir erkeğe. erkeklerin eş çekerki kriterleri daha alttayken kadınların yüksektir.(arabasi olsun evi olsun maaşı iyi olsun) kadınlar erkekleri nasil bodyguard ve cüzdan olarak görüyorsa erkekler de kadınları cinsel obje olarak görür
Soran+1 yılBen erkekleri cüzdan olarak görsem calismam gidip erkek parası yerdim hem senin dediğin artık eskilerde kaldı gününüzde artık erkekler kadin parası yiyo ve çok sahit okdum
- +1 yıl
kadının parasının yendiği evliliklerde ileride sorunlar çıkar. kadınlar stresli hayat istemiyorlar. çünkü hem fiziksel olarak hem de mental olarak erkeklerden daha zayıflar. erkeklerin kadın-erkek iliskisindeki görevi kadını korumak ve sağlayıcı olmak. çünku koruma iç gücüsü erkeğe has bir duygudur. kadında annelik içgüdüsü ve kocasına itaat iç güdüsü var. ben kadınlar çalışmasın demem ama çalışma hayatı zordur yıpratıcı ve streslidir, çalışma hayatı erkek kurallarına göre işler. ve bi kadın çalısmaya başladığında erkek kurallarına göre çalışmak zorunda. erkekleri kadın gibi kadınları erkek gibi yaptılar bu yanlış
- +1 yıl
erkek şöyle düşüne bilir ben ezik bir erkeğim param yok karımın eline bakıyorum. kadın da erkeği ezik olarak görebilir. saygı duymaz
Soran+1 yılKadin her zaman daha güçlüdür erkek kadından daha güçlü değil tam tersi
- +1 yıl
kadınların erkeklerden güçlü olduğu konular var. fakat benim kastettiğim kas gücü ve mental güç. mesala bir kadın madenlerde çalışamaz, zorlu çalışma koşullarına dayanıklı değiller. mesela gemide çalışmak da zordur. kadınların meslek tercihlerine bile baktığında daha kolay meslekleri seçerler.
- +1 yıl
mühendislik fakültelerine ve cerrahlara baktığinda yoğunluk erkeklerde
Soran+1 yılTabi derdiniz kadinlari ezmek hep
- +1 yıl
hayır ezmek değil. erkekler her zaman kadını korumak ister. erkeklerde bu kadını koruma içgüdüsü yaratılışı gereği var. toplumda en değersiz kitle genç erkeklerdir. 15-16 yaşındaki erkekleri ölsünler diye savaşa göndermişler. aynı şekilde 20 yaşındaki bir gence askere gitme zorunluluğu gelir ölsün diye.
Soran+1 yılAman korumasında ihtiyacımız yok
- +1 yıl
iyi kendin bilirsin.
+1 yılben erkek olsam evlenmezdım
10 Yorumla
+1 yılYaş sorun mu senin icin
00 YorumlaNeden olmasinn
00 Yorumla
+1 yılEvlenilir
00 Yorumla
+1 yılVerme sayına bağlı
00 Yorumla
+1 yılOlur tabiki.. nerdesinki.
00 Yorumlabüyük zevkle evlenirim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldiktirirsin sen kesin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKaç kişiyle oldun
04 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
Soran+1 yılKac kisiyle oldun
Cevap sahibi+1 yılGayet alaka bir iki kişiyle olmakla önüne gelenle olmak arasında fark var
Soran+1 yılYavrucum hayat kadını degilim herhalde tovbe tovbe
Gizli Üye(18-24)+1 yılSöyle baştan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılevlenirim
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Sorun değil
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. önce bi bul ona sor
00 Yorumla
+1 yılHiç Bi sorun yok
00 Yorumla
+1 yılEvlenirim
00 Yorumla
Devamını Gör(32)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı