yanlış anlaşılmak istemiyorum sadece türbanlı kadınları çekici bulan erkekleri anlamadığım için soruyorum biraz saçma geliyor bana
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılÖrtü, tesettür insanın arzularını duygularını örtmüyor.. Saçının yahut şapkanın senin beynini örtmediği gibi... Onlarında yaratılıştan varolan hormonları var..
Erkekler sadece gögüsü, kalçayı bilmem neresini arzulamaz kadının, bakışı, gözleri, zekası, karakteri de cinsel dürtü uyandırır erkekte.. Özellikle sadece örtülü kadınlara karşı fantezi fetişi olanlar sapık ruhlular bence... Örtülü kadınlar da hem arzular hem arzulanır. Öyle olmasaydı evlenip çoğalamazdı dimi😀😉 şaşırmak çok ahmakça...40 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir kadın ne kadar kapalı giyinirse o kadar dişil enerjisi artar, alıcılığı, kısmeti, parası ve bereketi artar. Dişil enerji gece gibi örtülü, duygulu ve gizemli bir enerjidir. Kadınlara genel olarak aşağılık bir obje gibi bakmayan her erkek kapalılara ve dişil enerjisi çok yüksek açık kadınlara farklı inançtan olsun veya olmasın saygı duyar. Tensel olarak çekici bulmak kişilerin aurası ve genetik farklılık ile ilgilidir. Giyindiğin kıyafet auranı bazı kötü enerjilere karşı seni korur ama bu özel alanına davet ettiğin kişiler için korunacak olmana yeterli değildir. O yüzden tesettür sadece kapalı kıyafetler giymek değildir hem erkek hem kadın için ölçülü ve kendini (özel enerji alanını) sakınan olmaktır.
20 Yorumla
+1 yılEvet ben nazi zamanlarda bazı durumda arzularım sadece ben boşandım ve eski eşim de tesettürlü idi ve yine evlenebilecegim tesettürlü bir kız arıyorum ayrıca dünü da belirteyim tesettürlü birini arzulamamak en doğrusu yani doğru bir şekilde tesettüre uymuş Allah o yüzden zaten kadınlarda tesettür istiyor ve zaten o yüzden ben bazen dedim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin sahip olduklarina onlarda sahip senin perden yok içeri görünüyor. İçeri görüldüğü için merak da edilmiyor.
Onlarda perde var içeri görülmüyor, görülmediği için merak ediliyor. Acaba perdenin arkasında neler var neler buyukmu küçükmu tombul mu beyazmi vs vs işte aslında çoğunluk çekici bulur 😊
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
47Cevap
Gizli Üye(36-45)2 ayTurbanli olmak demek tesetturlu olmak demek degil oncelikle bu ikisi ayirmak gerek. Kadinlarin nasil giyinecegi Nisa suresinde acikca anlatiliyor lakin suanki yurbanlilarin bu ayette anlatilan ile alakasi yok. Basi kapali saci onden disari cikartanlar var Sacini kapatip body giyip memeleri insanlarin gozune sokanlar var boynunu ensesini acikta birakanlar var. Uzun elbise giyip ayak bileginden iki karis kisa giyenler var. Dar pant. ya da tayt Giyip vajinasini kalcasini sergileyenler var. Sorsan bunlarda tesettlu lakin alakasi yok bunlarin sacini kapatmadi sogukta bere takmak ya da sicakta sapta takmak gibi tesetturle ilgisi yok. E hal boyle olunca insanlari fanteziye yonlendiriyorlar. İnsan goremedigini merak eder. Arzular. Plajda k mesela hic bir erkek azmaz. Cunku hersey ortada merak edecegi beynini mesgul edecek birsey yoktur. Neyse ya yoruldum yazana kadar
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTürbanlılar kadın değil mi? Türbanlı olunca kadınlığın bloke mi oluyor?
73 Yorumla
Soran+1 yılbloke olmuyor ama zaten çekici bulunmamak için kapanılıyor. ben açık veya kapalı kadınları yargılamak için sormadım bunu
Cevap sahibi+1 yılBen de kapaliyim. Saçım kapalı. Ama erkekler yüzümden etkilenebiliyor. Yani saçlarımı açmıyorum ama yüzüm yetiyor
Soran+1 yıltamam yüz güzel bulunabilir ama ne bileyim galiba ben erkek kafasıyla düşünemediğim için anlayamıyorum
Erkeğiz a q erkeğiz tabi ladın arzulamır ister tesettürlü oster tesettürsiz ama kapalı iken insanda saygı vardı a q şimdi fantezi olmuş böyle hayatın a q
04 Yorumla
Soran+1 yılbazı erkekler ilgi duymuyor ama
Soran+1 yılben tesettürlü değilim. bazı erkekler itici bulduğunu, asla ilgi alanlarına girmedikelrini söylüyor bazıları fark etmez diyor o yüzden merak ettim
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende tesetülüyüm. erkek arkadaşm çok arzuladğnı söylemişti
83 Yorumla- +1 yıl
yani kadınlık her halikarda duruyor sonuçta.
+1 yılTesettürlü kişilerin arzulama duyguları olduğunu dahi düşünmüyorum. Kimse kusura bakmasın. Çekici de bulmam
03 Yorumla
Soran+1 yılya belki biraz saçma ama olumlu veya olumsuz bir anlam yüklemeden ilk cümlene ben de katılıyorum :D ve erkekler de bu şekilde düşünür sanıyordum eskiden. fetişi olanları hariç tutuyorum onları zaten hiç anlamıyorum
- +1 yıl
Ben de fetişi olan biriyim, hepimizin fetişleri vardır lakin tesettürlü biriyle fetişimi değil cinselliği dahi düşünmem. Çekici de bulmam açıkçası.
Soran+1 yılanladım. özellikle türbanlı fetişi olanları kastetmiştim ama türban fetişi olmayıp arzulayanlar da varmış bayağı
+1 yılKalçası göğsü büyse arzulanır
Diğer türlü vücut hatları belli olmuyor zaten
He normalde de hoşlanırım10 YorumlaAksine daha iyiler gizemli geliyorlar ve diğer kızlardan sesliler yaşayan bilir 😍
17 Yorumla
Soran+1 yıltürbanlı değilim
Soran+1 yılkomikmiş
- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılDeli gibi hem de.. çok istiyorum kapalı flörtümün olmasını
09 Yorumla
Soran+1 yılneden deli gibi :D
- +1 yıl
Çok hoşuma gidiyor
Soran+1 yıltamam işte hoşuna giden tarafı ne onu soruyorum hangi sebeple
- +1 yıl
Çekici oluyorlar, balık etli, dolgun hoş
- +1 yıl
Sevdiklerine bağlı ve sadık oluyorlar
- +1 yıl
Kapalı mısın
Soran+1 yıldeğilim
Soran+1 yılsadakatle kapalı olmanın arasında bir bağ yok ama neyse :D
- +1 yıl
doğru, yok ama onlar bağlı oluyor ve cinselliğe de baya düşkün oluyorlar
Damacanaya hallenen bir toplumdan bahsediyoruz, lütfen.
10 Yorumla
+1 yılçok güzel türbanlılar var sonuçta ilgimi çeken baya türbanlı kız oldu.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılben arzulamam ama ülkemizde türban fetişisti külliyatlı bir erkek nüfusu var sanırım. yabancı p*rno sitelerde bile türban kategorisi ilk sayfada çıkıyor.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. güzel olan herkes arzulanır tesettürlü ya da tesettürsüz
00 Yorumla
+1 yılFazla dindar, fazla gelenekçi olmadığı sürece benim için bir sorunu yok.
00 Yorumla
+1 yılTesettürlü birinin asilligi ve narinligi bu dünyanın çok üzerindedir üstüne tanımam
01 Yorumla- +1 yıl
allah allah öyle miiiii
Bir kadını bir erkek sence neden cekici buluyor?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 754 cevap paylaştı. ya şimdi türbanlılarında dikkat çekici olanları var giyim kuşam makyajı kokusu falan zaten bunlar olunca türbanın bir anlamı kalmıyor o yüzden arzulanıyorlar
00 YorumlaSana sacma gelebilir, KS den bisurunkizla tanistim bulustum hep türbanlı ciksin bu diye dua ettim kismet olmadi.
02 Yorumla
Soran+1 yılneden özellikle türbanlı istiyorsun
Gizli Üye(30-35)+1 yılYüz yetmiyor bana
Kalça güzel mi o önemli 😀
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSenin nasıl:)
Gizli Üye(25-29)+1 yılSadece sevgilimi çekici buluyordum onun dışında kimse çekici gelmiyordu bana
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 337 cevap paylaştı.
2 ayNeden yavrum tesettür hatunların tesettürsüzlerden eksik bir uzvu mu var?
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bunun daha detaylı açıklaması da var neden olduğunun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTabikide o gizledigi seyler erkege karsi cok fazla tetikler.. kısacası gizlilik herzaman zevk verir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle fetişist manyaklarda var
11 Yorumla
Soran+1 yılben özellikle fetişi olanlar için sormadım aslında normal fetişi olmayan erkekler için sordum
Banada saçma geliyo açıkçası
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılıçıni merak uyandırdıgı ıcın cekıcı gelıyor
10 Yorumla
+1 yılTabi ki onların memeler müthiş oluyor 😉
00 Yorumla
+1 yılarzuluyorum ve hoşuma gidiyor
00 YorumlaHayır haz ediyorum yeterki flörtleselim
00 YorumlaFaztezidir o bunun gıbı mılyon tane bulunur :)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 864 cevap paylaştı.
+1 yılYüzü güzel ve seksi ise şık giyinmişse olabilir
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 699 cevap paylaştı. Ben de yanlış anlaşılmak istemiyorum ama
Evet00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTesettürlü kızları çok çekici buluyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTeseettürlü insanlar kapalı bir hazine gibidir
00 YorumlaEvet ettin ve yaşadım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTürbanli çarsafli partnerim olmustu
00 Yorumla
+1 yılÇok yanlış hesap düşünce
00 Yorumla
+1 yılSeni arzulayım mı
02 Yorumla
Soran+1 yıltesettürlü değilim
- +1 yıl
Yinede birbirimizi arzulayabiliriz
+1 yıltüm sevgililerim türbanlydı
00 Yorumla
+1 yılGayet de seksi ve çekici olanlar var
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Hayır.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılTabii ki
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 591 cevap paylaştı.
+1 yılBencede sacma
00 Yorumla
+1 yılBuluyorum.. yüzü fiziği güzelse
00 YorumlaEvet arkadaşım var ve biliyor
00 Yorumla
+1 yılHemde aşırı ya keşke olsa :(?
00 YorumlaAsla hayatımda da istemem çok itici geliyor
00 YorumlaTesettür artı veya eksi değil
00 YorumlaEvrt
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Evet
00 Yorumla
+1 yılKişiye baglı