Ben bugüne kadar kaç tane cinselliğe düşkün erkek gorduysem hepsi berbat sevisiyordu. Bir de utanmadan cinsellik cinsellik diye tutturuyorlar, laf edince de sanki küfür etmişiz gibi davranıyorlar. Canım kızlarım sizlerin "ben tecrübesizim" çekincelerinizi okuyorum, en tecrübesiz kadın bile en tecrübeli erkekten iyidir emin olun
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSenin gibi cinaelligi saatlerse seks yapmak esek penisi gibi penis arayan p*rno izleyicileri seksten asla anlamaz hic dusunundunmu belki ben bekledikleri gibi kadin cikmadigim icin geldigine binbir pisman olup beni kirmamak icin seks yepmis olabildiklerini
Sexsin en guzeli en zevklisi beraber boşalmaktir
Senin gibi kadinlar iki mem bir vajina ve kalcasi olan her kadinı erkegin istedigini dusunurler ve onun icin cuval gibi yatakta yatar seks bacagi acmak sanirlar
Erkek sevdimi istedimi imlek imlek işler kadini sindire sindire seks yapar hem zevk almasini bilir hem zevk vermesini
11 Yorumla
Soran+1 yılO yüzden mi ilkinden sonra ikincisi için yalvariyorlar
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılSenin gibi kızlarda bilmiyor erkeklerinde bir halt bildiği yok olmayan penisini vamış gibi abartanlarla dolu lafa gelince erkeği de kızı da zaten iyi sorun yok ama işe gelince fos çıkıyorlar genel olarak öyle zaten kız erkeği
00 Yorumla
+1 yılSenin o tecrübeli dediklerinin, her gün sözde seks yapan erkeklerin çoğu kukusu ilk kez sende görüyor emin ol bebişim. Gözünle görmediğin hiçbir cinsel konuyu sakın erkeklerin anlatımıyla kanma
31 Yorumla- +1 yıl
Kuku ne a. mk
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
26Cevap
+1 yılsana deneyimli lazım. deneyimsiz lafta düşkünden performans alamazsın.
02 Yorumla
Soran+1 yılGayet de deneyimlilerdi ama ogrenememisler demek ki
- +1 yıl
ben bir çok abaza gördüm. şeyleri 20 22 cm miş p*rno izlemekten öteye geçemiyorlar ama lafta 40 çeşit kızla yatmılar felan filanlar. bakıyorsun 10 11 cm bamya kadar gerçekte sevgilileri dahi olmamış. eee ne beklenir ki bunlardan. sana böylesi denk geldi muhtemelen.
Bir şey bilene de yeterli gelmiyorsunuz me yapacak peki 🙂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSen bencil olana denk gelmişsin partnerini ön plana alan birisiyle sevişmelisin
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 665 cevap paylaştı.
+1 yılŞimdi ne desem anlamsız 🙂
Sen tecrube etmişsin boş yapmiyim00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevişmek benden sorulur bayılırım kural olmadan sevişmeye. Dakikalarca okşamak öpmek yalamak offf gözümde canlandı yaaa :)) olsa da yalasam öpsem azıcık :(
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılEn iyi yaptığım şeydir sevişmek.. Ve bundan da çok zevk alırım, çok zevk de veririm..
00 Yorumla
+1 yılkendilerini tatmin ede biliyorlarsa yeter. canım arkadaşım
00 Yorumla
+1 yılBu kadar emin ve venel konuştuğuna göre memleketteki tüm erkekleri denedin anlaşılan
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılhayret bende verdiğim zevkin yarısını bana vereni bulamadım
02 Yorumla
Soran+1 yılZevk vermiyorsunuz işte hepsi taklit
Cevap sahibi+1 yılöylemi dersin birden fazla orgazm edinceye kadar oral yapıp sonra sıra kıza gelince off dayanamıycam gir artık demesinden ne kadar nefret ettiğimi bilmiyorsun ve seks ne içine girmek penisle vajina birleşmesidir nede seks kendi zevklerine göre yaptıklarındır ve bence seks sevişmek önce karşındakini mutlu etmek zevkleri dakikalara saatlere sevişerek yaymaktır haa şuda bir önemli kuralki kızdaki beden ve fizik yapısı sevişmeyi belirler
Gizli Üye(30-35)+1 yılben cok fena is yaparim ama karilar hak etmiyor beni. sap gezcem ben.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYani daha önce deneyimledim. Bence sevişme en önemli ve en güzel zaman dilimi
00 Yorumla
+1 yılO zaman bunlar hislerle mi oluyo ne oluyo teorik bilgileri pratik yapmakta mı mesele yani?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMadem bu kadar tecrubeye sahipsin doyumsuzsun ve bu isi seviyosun, ticarete dök isi parayi götür 😂😂😂
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSeninkine ben oyle yerlerde rastladim da sinra seni dogurdu bilmiyosun tabi normal
- Cinsel Yaşam konusunda 864 cevap paylaştı.
+1 yılİyisine denk gelirsin umarım.
00 Yorumla
+1 yılSana öylesi denli gelmiştir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 610 cevap paylaştı.
+1 yılSen mal olana denk geldiysen biz napalım
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Düşkün değilim ama iyi olduğum söylenir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Yazık ya sana böylesinin denk gelmesi
00 YorumlaAcemiler gelmiştir
04 Yorumla- +1 yıl
Herkrs anasının karnından öğrenmiyor
Soran+1 yılDeneyimliler de bı şey bilmiyor
- +1 yıl
Sen çok biliyon
+1 yılBen bile profesyonel olmusum sjsjsj
11 Yorumla- +1 yıl
Nasil oldun
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yıl😏😌🙃
00 Yorumla
+1 yılKime gore neye gore
00 Yorumla
+1 yılDoğrudur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKomik
00 Yorumla
+1 yılNazik olsunlar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Şans
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl🤔🤔🤔🤔🤔