Zevki azaltır ve rahatsız eder hem neyini sevecen vajinayı hissetmen gerekiyor o ıslaklığı kayganlığı hem vajinanın içine boşalmak daha çok zekli diğer yandan prezervatif %100 koruma sağlamaz asla
ıslaklık ve o sıcaklık duygusunu azaltıyor ayrıca boşalma anında spermlerin fışkırarak boşalması daha haz verici oluyor ama takmak zorunlu olan durumlarda tabi ki takıyoruz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Zevki azaltır ve rahatsız eder hem neyini sevecen vajinayı hissetmen gerekiyor o ıslaklığı kayganlığı hem vajinanın içine boşalmak daha çok zekli diğer yandan prezervatif %100 koruma sağlamaz asla
O tene dokunmak onu hissetmek o sicaklik bence prezervatifsiz bunlar daha iyi kullanilacaksada okeyin ultra incesi cok basarili
zevki azaltmıyor aksine güvenilir korunma yöntemidir. Ayrıca prezervatif kadını da hastalıklardan korur
benim icin fark etmez bu konular konusulmali ortak karara gore olmali ben istemiyorum demek olmaz oncelik korunmak ve saglik
ıslaklık ve o sıcaklık duygusunu azaltıyor ayrıca boşalma anında spermlerin fışkırarak boşalması daha haz verici oluyor ama takmak zorunlu olan durumlarda tabi ki takıyoruz
Sıkıyo ya. Ve hiç aynı hazzı vermiyo. Et ete değmeli
Ya evet sıkıntı oluyor ama sağlık için ve korunma açısından önemli
takılmaması en çok siz kızlara zevk veren bişi değil mi tabi yapısı etkili bişiyse
Evet sevmeyiz ten teması olmalı ıslaklık sıcaklık hissedilmeli
Hem azaltıyor, hem güvensiz
Bence de zevki azaltıyo
Zevk-i azaltıyor çok sıkıyor
Et ete değmezse his olur mu
Et ete değmeli ya hissiyatı azaltıyor
sevmem ben baskasını bilmem
Zevki azaltiyor. Et ete degmeli
Taktir ettim seni benden +1 :)
Hiç takmadım bilmiyorum
Biraz azaltır ama önlem almak iyidir.
Hiç kullanmadım et ete degmeli