3 haftadır flörtüz en fazla elimi tutmuştur çok iyi anlaşıyorduk. Dün beni eve bıraktı kapının arkasında öpüştük ilk kez. Öpüşürken kalçamı da elledi. Yani rahatsız olmadım ama ilk öpüşmeden ellemesi biraz fazla geldi bana. İlk kez kafamda onunla alakalı soru işareti oluştu. Sizce ilk öpüşme için normal mi fazla mı, ilkinde kalçaya inenler olur mu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılHiç gerek yok öyle bir şeye. Hatta öpücüğü de dudağa hafif bir buse kondurursun bye bye dersin. 👍🏻 tabii ki niyet ve amaç farklıysa o başka tabii ki o zaman..
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
12Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılbende ilk opusmem de istemesizce elimin biri belinde biri kalcasinda duruyordu ama amacim biri en azindan vajinasinda olsun derken ellerime hakim olamamistim o an sadece aldigim zevk vardi ilk defa oldugu icin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl3. haftada öpüşürsen o da senin kalçanı eller ve sonraki hafta da seni yatağa atar. Suçu birazda kendinde ara.
11 Yorumla
Soran+1 yıl3 haftadır sık sık görüşüyoruz artık flörtten isim koyma aşamasına geldik. aramızda bir çekim var ve bence öpüşmek için erken değil.
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlk öpüşmenin dozuna göre seviştiğim de oldu. Yani basit bir kalça elleme abartılacak bir şey yok
02 Yorumla
Soran+1 yılciddi düşündüğün insanla hızlı gitmeye gerek yok bence her şeyin zamanı var.
Cevap sahibi+1 yılCiddi düşünmüyorum kimseyle.
- Cinsel Yaşam konusunda 455 cevap paylaştı.
+1 yılöpüşmek yerine sadece elleseydi ne düşünürdün?
04 Yorumla
Soran+1 yılöyle bi şeye izin vermezdim ki anında biterdi
- +1 yıl
ya bi s. g ya :)
Soran+1 yılsen sg ne alaka aw soru sordun cevap verdik aptal mdıır nedir
- +1 yıl
lan öpüşüyorsun ama çocuk poponu o an elledi diye doğru mu yanlış mı bunu sorguluyorsun. öpüşürken ne yapacak robot gibi duracak mı? bir daha ki sefere yanında bir ip götür öpüşürken çocuğun ellerini arkadan bağla
kalça ellenmeden de öpuşmenin tadı çıkmaz ki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılBu normal bişey
00 Yorumla
+1 yılkendini kaybetmis eniste :)
00 Yorumla
+1 yılKısiden kisiye degisir
00 Yorumla
+1 yılBen indim ama tokadı yedim.
02 Yorumla
Soran+1 yılYa dediğim gibi rahatsız olmadım ama ola da bilirdim. Tokat yemen çok normal her şeyin vakti var sonuçta ilk öpüşme bunun vakti değil bence.
- +1 yıl
Ben de ona kızdım ve ayrıldım. Altına çamaşır giymemişti.
Cinsel Yaşam konusunda 591 cevap paylaştı. Hızlı davranması mı sorun?
04 Yorumla
Soran+1 yılyani evet. ilk öpüşme biraz daha duygusal olmalı bence. sevgili olduktan sonra cinsellik zaten yaşanır aceleye gerek yok ki.
Soran+1 yılbenimle yatma gibi bi hedefi olduğunu düşünmüyorum ama benimle yatmayı tabii ki ister. sevgili olursak belli bi seviyeye ulaşırsak mümkün anca bu ama derdinin yatak olmadığını biliyorum.
- Cinsel Yaşam konusunda 419 cevap paylaştı.
+1 yılOluyor
00 Yorumla
+1 yılOlmazz
00 Yorumla
+1 yılAvuxladimi direk yoksa sadece oksadimi?
00 Yorumla
+1 yılNormal ben de ilk opusmede avuclarim
00 Yorumla
+1 yılOlmaz derdi bellidir
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği