Cinsel Yaşam Evde atletle gezen erkek itici mi çekici mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Evde atletle gezen erkek çekici mi gelir itici mi Çekici İtici Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Evde atletle gezen erkek itici mi çekici mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı. Etkileniyorsam çekici hatta atletide çıkarabilir kksks ama etkilenmiyorsam umrumda olmaz 1 0 Yorumla
BiBusesin Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 574 cevap paylaştı. erkeğin kim olduğuna bağlı. amcamsa itici, arkadaşım, sevgilim vs giysin itici cekici düşünmem 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. ben kendime bakinca fakir gibi duruyorum yani zaten fakirim ama daha da fakir duruyom atletle cekici goren varsa helal olsun 0 0 Yorumla
Yüce_Türk Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 456 cevap paylaştı. Bira göbeği varsa 3 adım ilerde olacak şekilde, kılları varsa çekicidir birde tekel 2001 içiyorsa o adamı kaçırmayın 0 0 Yorumla
moskaff Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Eğer fiziği ve durumu yerindeyse çekici geldi tabiki vücut hatlarının belirgin olması kadını cezbeder. 0 0 Yorumla
ateşşnurr Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Kas varsa atlet giymesin ama cılız kıllı bir şeyse üstünü çıkarmasın 😁 1 0 Yorumla
esrvrol Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 88% +1 yıl beyaz atlet, çizgili pijama, bir kolunun altında karpuz. Ayyyyyyyyyyy erkekkkkk yaaaaaaa 0 0 Yorumla
metropoltilkisi Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl İtici olsam ne olur umrumda degil atlet şort takılıyorum 0 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 639 cevap paylaştı. Eğer vücudu kaslı fit ise çekici tabi koltuk altı kıllı olmayacak 😅 0 0 Yorumla
Abzaham Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 393 cevap paylaştı. Sadece sıcaklayan bir insan üstünü çıkardı diye hemen yorum mu yapıyorsunuz 0 0 Yorumla
sertbiriyimdirhee Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Ömrümde atletle gezmedim hep pijama takımı giydim ve erkek kardeşlerim bazen geziyor sinir oluyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Atletle gezmese daha iyi, atleti çıkartarak yarı çıplak gezmesi çok daha çekici olur 1 1 Yorumla avcikaan +1 yıl Farklı bir bakış açısı Yorumla
Kanchenjunga Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 864 cevap paylaştı. Benim gibi güzel bir vücudu varsa olur. 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. altta çizgili pijama yoksa olmaz 0 0 Yorumla
gazipolis2346 Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Bence çıplak gezsem daha hoş olur 🤣 0 0 Yorumla
Musty_Gregor Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Vücudu varsa çekici gelşr 0 0 Yorumla
xxbosvergitsin Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 302 cevap paylaştı. Ben donla geziyom kanka 0 0 Yorumla
ŞuleMeovvv Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 92% +1 yıl Ben gezerim 0 2 Yorumla Mucit16 +1 yıl Bende bakarım Yorumla Mucit16 +1 yıl Bende afiyetle yerim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Etkileniyorsam çekici hatta atletide çıkarabilir kksks ama etkilenmiyorsam umrumda olmaz
erkeğin kim olduğuna bağlı. amcamsa itici, arkadaşım, sevgilim vs giysin itici cekici düşünmem
ben kendime bakinca fakir gibi duruyorum yani zaten fakirim ama daha da fakir duruyom atletle cekici goren varsa helal olsun
Bira göbeği varsa 3 adım ilerde olacak şekilde, kılları varsa çekicidir birde tekel 2001 içiyorsa o adamı kaçırmayın
Eğer fiziği ve durumu yerindeyse çekici geldi tabiki vücut hatlarının belirgin olması kadını cezbeder.
Kas varsa atlet giymesin ama cılız kıllı bir şeyse üstünü çıkarmasın 😁
beyaz atlet, çizgili pijama, bir kolunun altında karpuz. Ayyyyyyyyyyy erkekkkkk yaaaaaaa
İtici olsam ne olur umrumda degil atlet şort takılıyorum
Eğer vücudu kaslı fit ise çekici tabi koltuk altı kıllı olmayacak 😅
Sadece sıcaklayan bir insan üstünü çıkardı diye hemen yorum mu yapıyorsunuz
Ömrümde atletle gezmedim hep pijama takımı giydim ve erkek kardeşlerim bazen geziyor sinir oluyorum
Atletle gezmese daha iyi, atleti çıkartarak yarı çıplak gezmesi çok daha çekici olur
Farklı bir bakış açısı
göbüş varsa çekici yoksa itici
Benim gibi güzel bir vücudu varsa olur.
altta çizgili pijama yoksa olmaz
Bence çıplak gezsem daha hoş olur 🤣
Vücudu varsa çekici gelşr
İtici türk erkeğini hatırlatır kro
Göbekli ve kazak kadar kılı varsa itici
Ben donla geziyom kanka
İtici
Ben gezerim
Bende bakarım