Cinsel Yaşam Birine aşık olsanız sonra size cinsel organı olmadığını söylese ne yapardınız? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Bu ayrılma sebebi midir Birine aşık olsanız sonra size cinsel organı olmadığını söylese ne yapardınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
NatureCycle Takip Et FenomenYoda Yaş: 34 +1 yıl Cinsel organına mı aşık oldum? Devam ederim sorun olmaz. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Bende devam ederdim sanirim Yorumla NatureCycle +1 yıl Ki öyle de olması gerekir. Yorumla Soran +1 yıl Ne güzel seversiniz siz inşallah gönlünüze göre biriyle olursunuz Yorumla NatureCycle +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
çiçeklianne Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Gelecek odaklı bir ilişki istiyorsam yol yakınken bitiririm. 3 1 Yorumla eraay24 +1 yıl İmza kaşe 🤌🏻 Yorumla
Beyazzz2525 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 508 cevap paylaştı. Evlat edinirsiniz ciddiyse ayrica sen asik olmussun ama kabul edebilirmisim bilmem ama cinsellik acidan sorun yasayacagini sanmiyorum 1 0 Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Ayrılık sebebidir kim olursa olsun aynı durum geçerli canım ilişki evlilikte %80 önceliği vardır 0 0 Yorumla
Freeboy51 Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 51% +1 yıl Zor bi durum yoksa sıkıntı dayanamazsın mecbur başkasına gidersin veya o getirir sana 0 0 Yorumla
AloneReber Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 665 cevap paylaştı. Birini kusurlariyla sevebilirim ama bencilliğe tahammül edemem. 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. oyle biri o saatten sonra hayatimda olmaz 0 0 Yorumla
Cinciiii Takip Et Xper 6 Yaş: 46 , eic 44% +1 yıl İkinci bir kişiye müsade yapmasını isterim 0 0 Yorumla
KİMSESİZBABAA Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aşıksam sağlık sorunu severim sanırım 0 0 Yorumla
deneme112 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl nereye sokucaz? ne ise yarar o zaman o... 0 0 Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Cocuk vs düsünülüyorsa evet 0 0 Yorumla
MesajınızVar Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Olmadığı derken? 0 0 Yorumla
anonimbirsey Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. neden olmasın ki 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Cinsel organına mı aşık oldum? Devam ederim sorun olmaz.
Bende devam ederdim sanirim
Ki öyle de olması gerekir.
Ne güzel seversiniz siz inşallah gönlünüze göre biriyle olursunuz
Teşekkür ederim
Gelecek odaklı bir ilişki istiyorsam yol yakınken bitiririm.
İmza kaşe 🤌🏻
Evlat edinirsiniz ciddiyse ayrica sen asik olmussun ama kabul edebilirmisim bilmem ama cinsellik acidan sorun yasayacagini sanmiyorum
Ayrılık sebebidir kim olursa olsun aynı durum geçerli canım ilişki evlilikte %80 önceliği vardır
Zor bi durum yoksa sıkıntı dayanamazsın mecbur başkasına gidersin veya o getirir sana
Birini kusurlariyla sevebilirim ama bencilliğe tahammül edemem.
oyle biri o saatten sonra hayatimda olmaz
İkinci bir kişiye müsade yapmasını isterim
Aşıksam sağlık sorunu severim sanırım
nereye sokucaz? ne ise yarar o zaman o...
Cocuk vs düsünülüyorsa evet
Olmadığı derken?
neden olmasın ki
Değil
Kesinlikle evet