Bakımlı, seksi biriyim ama eşim ilgisiz diye ağlama ataklarım olmaya başladı. Bu sefer de sürekli ağlıyorsun diyor. Ne yapmalı?

Neredeyse haftada en az 3 gün farklı farklı seksi, şık kıyafetler giyiniyordum ama her seferindene gerek var ki, bu nerden çıktı tarzında konuşuyordu, başka erkek olsa o hallerime dayanamaz bunda tık olmuyordu. Bu böyle yaptıkça sinirlerim aşırı bozulmaya başladı, sürekli ağlama ataklarım başladı beni beğenmiyorsun, eskisi gibi sevmiyorsun diye. Her seferinde oflayıp ne alakası var seni çok seviyorum ve hala beğeniyorum diyor. Ben açıkçası cinsel yönden de bu tavırlarından dolayı soğumaya başladım. Eskisi gibi ona süslenmek içimden gelmiyor, çünkü yine böyle laflar edecek diye. Ama işyerindeki kadınlar mini dekolteli giyince sorun yok. Sonra ben niye ağlıyorum oluyor. Ben bakımlı, seksiysem, ev işlerini halledip, yemeğimi de hallediyorsam bu kadir kıymet bilmemek demek değil midir? Beni bu kadar değersiz hissettirirken ben nasıl ağlamayayım ya da soğumayayım

Bakımlı, seksi biriyim ama eşim ilgisiz diye ağlama ataklarım olmaya başladı. Bu sefer de sürekli ağlıyorsun diyor. Ne yapmalı?