Cinsel Yaşam Nişanlıma işteyken seksi pozlarımı atıyorum, çok etkileniyor. İlişkimize eksi ya da artı bir yönü olur mu? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Nişanlıma işteyken seksi pozlarımı atıyorum, çok etkileniyor. İlişkimize eksi ya da artı bı yönü olur mu? Güncellemeler+1 yıl O işteyken atıyorum ben değil Nişanlıma işteyken seksi pozlarımı atıyorum, çok etkileniyor. İlişkimize eksi ya da artı bir yönü olur mu? Cevapla İş Soruları Nişan Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Yapma öyle adamı delimi edecek gelir acısını fena çıkarır 0 0 Yorumla
HAKAANN99 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Bir süre sonra obje olarak hissedilince gelen pişmanlık hissi 😃 0 0 Yorumla
Kanchenjunga Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 864 cevap paylaştı. sürekli atman değersizleştirir. ama arada bir atman mutlu eder 0 0 Yorumla
Mr_Right_idea Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 528 cevap paylaştı. bence artı yönleri olur. eve gelmek için sabırsızlanır bir eş için böyle şeyler güzel. 0 0 Yorumla
antıbıyotık54 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Bence çıtayı cok yukseltme sonra hayal kırıklığı olmasin 0 0 Yorumla
GentlamanBoys Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Artısı olur bence ozel şeyler iki kisi arasında sonuçta 0 0 Yorumla
LimOncuuu Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Evlendiğinizde sananyetmezse o fotoları baika erkeklere de atmaya başlarsın 0 0 Yorumla
YakışıklıveCentilmen Takip Et Bilge Yaş: 43 +1 yıl Nişanı da atarsan o zaman şantaj için kullanabilir. 0 0 Yorumla
siyahcorap Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. onu tahrik etmek hoşuna gidiyorsa olumlu etkiler tabi ama atmadığında trip atabilir :) arada kışkırtıcı mesajlar at, çok alıştırma foto ya ;) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Sende ıslaniyorsundur seni hayel edip mastir yapar kesin wcde 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Zaten beni görünce bile tahrik oluyor. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hmmm o kadar diyorsunn Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bir şey soracam kadınlar erkeklerin hangi pozundan tahrik olur mesela 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ayrıldıktan sonra fotoğraflarla tehdit edilince gelen pişmanlık hissi. 0 0 Yorumla
As-Subay Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Bu kadar çıtayı yüksek tutuyorsunuz evlenince cinselliğiniz monotonlaşması kaçınılmaz oluyor 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. adamı işinden edeceksin ama boş ver devam et 0 0 Yorumla
CaptainVenture Takip Et Master Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bence arti olur seni daha cok arzular 0 0 Yorumla
gözümKIZarıyor Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 90% +1 yıl başkasını becermesin nişanlın çok azdırma 0 0 Yorumla
kırmızıayıcıkk Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Ten uyumu varsa tutkuyu arttırır 0 0 Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. çadırı dikiyordur 0 0 Yorumla
anonimbirsey Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. deliriyordur diyecem de delirmiyordur 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl İş yerinde başkasına da gösteriyordur diye düşünebilir. Az edep yahu 0 0 Yorumla
HaYLaZ_Ve_GıCıK Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Merak ettim nasıl pozlarmış :D 0 0 Yorumla
Loyall Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. olmaz aldatma yönü cok olr 0 0 Yorumla
Bukowski_ist Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. çok hoşuna gider zevk alır seni daha çok arzular 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Olur. 4 2 Yorumla Mrt8787 +1 yıl Ne gibi problemler olur? Yorumla ecstasys1155 +1 yıl daha da azar Yorumla
gkhofficial Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 71% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. iyi bisi bu emın ol 0 0 Yorumla
MesajınızVar Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Olur 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Yapma öyle adamı delimi edecek gelir acısını fena çıkarır
Bir süre sonra obje olarak hissedilince gelen pişmanlık hissi 😃
sürekli atman değersizleştirir. ama arada bir atman mutlu eder
bence artı yönleri olur. eve gelmek için sabırsızlanır bir eş için böyle şeyler güzel.
Bence çıtayı cok yukseltme sonra hayal kırıklığı olmasin
Artısı olur bence ozel şeyler iki kisi arasında sonuçta
Evlendiğinizde sananyetmezse o fotoları baika erkeklere de atmaya başlarsın
Nişanı da atarsan o zaman şantaj için kullanabilir.
onu tahrik etmek hoşuna gidiyorsa olumlu etkiler tabi ama atmadığında trip atabilir :) arada kışkırtıcı mesajlar at, çok alıştırma foto ya ;)
Sende ıslaniyorsundur seni hayel edip mastir yapar kesin wcde
Zaten beni görünce bile tahrik oluyor.
Hmmm o kadar diyorsunn
Bir şey soracam kadınlar erkeklerin hangi pozundan tahrik olur mesela
Ayrıldıktan sonra fotoğraflarla tehdit edilince gelen pişmanlık hissi.
Bu kadar çıtayı yüksek tutuyorsunuz evlenince cinselliğiniz monotonlaşması kaçınılmaz oluyor
Cinsellik yoksa evlenene kadar darlar artık
adamı işinden edeceksin ama boş ver devam et
Bence arti olur seni daha cok arzular
başkasını becermesin nişanlın çok azdırma
Bende görmek işterdim nasıl pozlarmıs
Ten uyumu varsa tutkuyu arttırır
çadırı dikiyordur
deliriyordur diyecem de delirmiyordur
Peki sinirlarin var mı
İş yerinde başkasına da gösteriyordur diye düşünebilir. Az edep yahu
Merak ettim nasıl pozlarmış :D
olmaz aldatma yönü cok olr