Cinsel Yaşam Kadın vücudunda en sevdiğiniz yer neresi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Neyi seversiniz ve neden Kadın vücudunda en sevdiğiniz yer neresi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Kanekii Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 34% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 966 cevap paylaştı. Yuzu sonucta 7 24 ciplak seviscek halde degilizEn cok muhatap olcagim yeri sevmeyi tercih ederimHa zevk olarak diosan cevap vermeme bile gerek yok bence o kayganligi hissetmeyi hayal ederken bile insanin ici hos oluyot 0 0 Yorumla
Loger Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kesinlikle popo.İlk olarak estetik açıdan muazzam diğer taraftan ilişkinin her evresinde aktif rol oynuyor 0 0 Yorumla
varus55 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 38% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. goğüs severim. nedeni avuclamayi seviyorum. o his beni mutlu eden bir kivam. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Emmeyi peki Yorumla varus55 +1 yıl karsi tarafin hosuna gitcekse ancak Yorumla
Gimme_More Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Göğüsler ve ayaklar. Hele ayaklar güzelse bayılıyorum. Beni dimdik yaparlar. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Göğüsler ne büyüklükte olmalı Yorumla Gimme_More +1 yıl cup ölçüsü C olmalı, 75-85 arası Yorumla Gimme_More +1 yıl seninkiler nasıl? ayakların güzel mi :) Yorumla
İstanbull_hanım Takip Et Master Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Ben direkt kadınları seviyorum. Harika varlıklarız. 1 0 Yorumla
gazipolis2346 Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Bütün vücudu yani özel olarak burası diyebileceğim bir yer yok tüm vücut harika 🤣 0 0 Yorumla
Metkbarr Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 91% +1 yıl Dudak ve kalca dudak öpüş mek icin kalçada arkadan her türlü tabi anal. Deyil 0 0 Yorumla
Teacherisback Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl İlk bakışta saçlarıCinsellikte boyun ve gogus 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Memeleri morartmak ve kalçayı sıkıp tokatlamak en sevdiğim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Güzelmiş Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ağzının tadını biliyorsun Yorumla
eagle0684 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Yüzü nasıl bakıyo onemli 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Bakışlar mı Yorumla eagle0684 +1 yıl Bakış güven verirse gerisi boş cidden Yorumla Soran +1 yıl Çekici olması lazım diyeceksin sandım Yorumla eagle0684 +1 yıl Çekici olabilir ama önemli olan sadece beğendiği erkeğe çekici bakması Yorumla
İndeepth Takip Et Master Yaş: 48 , eic 67% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Çıkmaz sokak.. :D 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. kimse kusura bakmasın ben meme fetiştitiyim 0 0 Yorumla
Gncdelikanlı Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Yüzünü cinsellik olarak gogusleridir 0 0 Yorumla
Mendevil Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Heryeri güzeldir kadının ayrım yapılmaz 0 0 Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Göğüsler yaa hastasıyım 0 0 Yorumla
hakan-salihoglu Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Her yeri severim. En çok özel bölge hoşuma gider. 0 0 Yorumla
Met077 Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl İnce beli ve o kalçalar tabi anlatılmaz: ) 0 0 Yorumla
GentlamanBoys Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl İnce bel zarif olan gerisi teferruat 0 0 Yorumla
Asude-m Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. popolarına bakıyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bakimli ise her zerresi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bakış önemli mi sence Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bakış önemli bakişı yakalayabilse tabii Yorumla
Kıvanc3435 Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 423 cevap paylaştı. Poposunun üstündeki gamze 0 0 Yorumla
Beyazzz2525 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 508 cevap paylaştı. Heryer 2 0 Yorumla
Emre_22- Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. El ve bel 0 0 Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Boynu 0 0 Yorumla
sapkalic Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Bel kalca 0 0 Yorumla
Samet1994444 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl Meme emmek için 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Canın mı çekti Yorumla Samet1994444 +1 yıl Evet keşke olsada sabaha kadar bakarım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
Yuzu sonucta 7 24 ciplak seviscek halde degiliz
En cok muhatap olcagim yeri sevmeyi tercih ederim
Ha zevk olarak diosan cevap vermeme bile gerek yok bence o kayganligi hissetmeyi hayal ederken bile insanin ici hos oluyot
Kesinlikle popo.
İlk olarak estetik açıdan muazzam diğer taraftan ilişkinin her evresinde aktif rol oynuyor
goğüs severim. nedeni avuclamayi seviyorum. o his beni mutlu eden bir kivam.
Emmeyi peki
karsi tarafin hosuna gitcekse ancak
Göğüsler ve ayaklar. Hele ayaklar güzelse bayılıyorum. Beni dimdik yaparlar.
Göğüsler ne büyüklükte olmalı
cup ölçüsü C olmalı, 75-85 arası
seninkiler nasıl? ayakların güzel mi :)
Ben direkt kadınları seviyorum. Harika varlıklarız.
Bütün vücudu yani özel olarak burası diyebileceğim bir yer yok tüm vücut harika 🤣
Dudak ve kalca dudak öpüş mek icin kalçada arkadan her türlü tabi anal. Deyil
İlk bakışta saçları
Cinsellikte boyun ve gogus
Memeleri morartmak ve kalçayı sıkıp tokatlamak en sevdiğim
Güzelmiş
Ağzının tadını biliyorsun
Kadınların her yeri güzel ya ama meme diyebilirim
Yüzü nasıl bakıyo onemli
Bakışlar mı
Bakış güven verirse gerisi boş cidden
Çekici olması lazım diyeceksin sandım
Çekici olabilir ama önemli olan sadece beğendiği erkeğe çekici bakması
Çıkmaz sokak.. :D
kimse kusura bakmasın ben meme fetiştitiyim
Yüzünü cinsellik olarak gogusleridir
Heryeri güzeldir kadının ayrım yapılmaz
Göğüsler yaa hastasıyım
Gogus uçları, beni aşırı cezbeder
Her yeri severim. En çok özel bölge hoşuma gider.
İnce beli ve o kalçalar tabi anlatılmaz: )
İnce bel zarif olan gerisi teferruat
popolarına bakıyorum
Bakimli ise her zerresi
Bakış önemli mi sence
Bakış önemli bakişı yakalayabilse tabii
Kalça yastık yap uyu.:)
Göğüsler ama küçük olanlar🤤❤️
En olmaz kadın vücudunda her yer dir
Poposunun üstündeki gamze
Heryer
Kalca bacak
Göğüsler