Hiç cinsel ilişki yaşamadım 2 yıllık sevgilim var yakında evleneceğiz ama bu olay kaç saat sürüyor
Sağlıklı bir cinsel ilişki kaç saat sürüyor?
Beğen
Paylaş
Takip Et
3 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
16
Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Cinsel ilişkinin evreleri vardır ilk önce oynaşma - azdırma- ön sevişme - azgınlık ile ne yaptığını bilememe -birleşme- boşalma ile gelen durgunluk- libidoya göre ön sevişmeden başlama veya sarılma ile bitirme. azgınlık ile ne yaptığını bilememe
Ön sevişme uzun tutulabilir ama ilişki ortalama 10-15 dk civarı sürer anca
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bu ne biçim bir soru yahu herşeyi burada sana yazılan rakamlarda mı bulacaksın acıyorum sen gibi akıl eksiklerine seksin süresi değil karşılıklı doyımu önemli
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Cinsel ilişkinin evreleri vardır ilk önce oynaşma - azdırma- ön sevişme - azgınlık ile ne yaptığını bilememe -birleşme- boşalma ile gelen durgunluk- libidoya göre ön sevişmeden başlama veya sarılma ile bitirme. azgınlık ile ne yaptığını bilememe
Oynaşma 10 Azdırma 10 ön sevişme 15 - ainyb 5 - birleşme 15 - durgunluk 10
Ne saati p*rno yıldızımı sevgilin? İnternette yazan veriye göre ortalama 12 dk yani senin sevgilin 20 dk yapabilir 5 dk da artık şansına kalmış.
O sevişme hariç sadece cinsel ilişki için veriler geçerli*
Cinsel ilişki derken ön sevişme vs. hepsini kastettim
On sevişme vs. Size bağlı sikilana kadar yaparsınız artık
Size kalıyor ama tecrüeli değilse çok uzun içinde olmasını bekleme başta. Ama sevişerek uzunb uzun sevişebilirsiniz.
Saat sürmez muhtemelen, ön sevişme, penetrasyon ve rahatlama evresi derken, muhtemelen 15 dakika ile 45 dakika arasında kinida en çok
Ön sevişme uzun tutulabilir ama ilişki ortalama 10-15 dk civarı sürer anca
Bu ne biçim bir soru yahu herşeyi burada sana yazılan rakamlarda mı bulacaksın acıyorum sen gibi akıl eksiklerine seksin süresi değil karşılıklı doyımu önemli
Saat mı !!! Keban barajımı bu tabi ön sevişme oral oynaşma vs 2 saat sürer
saat değil dakika :) sevişme uzun içindeyken az sürer. maksimum 5-10 dakika
Gelir şimdi benim ki 10 saat sürüyor diyenler sjshsjsj
Her şey dahil 1 saat civarı
Bir saat sürse yeterli
Saat mi? Fazla film izleme 20 30 di Max.
1 yeterli
Benim en az 6 saat
Dinozora tırmanıp mı iniyon dayı ne yapan
Dakika de hocam
2 sürse ne güzel olur
Bir buçuk
3 4 saat