Beyler Sevdiğiniz kız foto atsın mı? Neler düşünüyorsunuz bunu yapmasını ister miydiniz viju.. dunu gös. teren bir foto?
Kızları ya siz.. pişman oldunuz mu atıktan sonra? Hiç atınmı N. UDE?
Gelsin cevaplar ☕
Beyler Sevdiğiniz kız foto atsın mı? Neler düşünüyorsunuz bunu yapmasını ister miydiniz viju.. dunu gös. teren bir foto?
Kızları ya siz.. pişman oldunuz mu atıktan sonra? Hiç atınmı N. UDE?
Gelsin cevaplar ☕
Yüzünü göstermeden atabilirsin bence. Güvenmediğin kişilere zaten atmaman gerekiyor, ama ne kadar güvenilirse güvenilsin yüz çekilmeden nude atılmalı bence.
Ben yanlislikla atmistim sevgilime karanlikta cekinmistim sadece yüzümu cektigimi sanmistim belden üstüydu ama pisman oldum bjraz hatta iyi ki belden asagidan da atmamisim dedim
Niye kıyafet giyimedin 😂
Evde oyle takiliyorum
Cevap
12Cevap
atanlar oldu ama cok sevdigim hoslandigim biri atsa küt diye giderim kalpten
😂
o an konuşulan yaşanan şeyi alevlendirmek için kullanıldığında ben severim. atmayı da atılmasını da. ama tabi gizlilik önemli
Hayır asla atmam çünkü ilerde o nudeler hiç istemediğim bir anda karşıma çıkabilir, şantaj yapabilir erkeler bunu yapıyorlar maalesef. Nude görmek isteyen gitsin internetten bulsun
WhatsApp da Birkere görme tuşuna bas çekmiyor ekran resmi bile bide yüzünü gösterme! Kimin olduğu belirlenemez
Sadece yüz önemli değil vücut tipinden de kim olduğun anlaşılır, bir ben veya bir dövmeden, iç çamaşırından vs. Yüzünü gizleyince mesele bitmiyor
Dövmem yok bide bol kıyafet giyidimden benim İnce ve seksi olduğum kimse bilmiyor makarna sanıyorlar ajajaj
İç çamaşırını kaç kişi biliyor teyzeeeee
teyzeler ne kız ahah sen bilirsin zaten atmayı istiyorsun sende ozaman sorun yok senin mahremin
😂 ama abla kim içi çamaşırını biliyor?
Sevdiğim kişiyle bunları yasamaktan daha keyiflisi olabilir mi?
Tek nude anlık yükseltiyor bunun sirkülasyonu olması gerekiyor bir aralar baya sarıyordu beni deli gibi koleksiyon vardı nerelere gitti hatırlamıyorum sağa sola dagitmadim ona eminim 😂
Zaten nude isteyen erkek o kizla ilgili ciddi dusunmuyordur. Bir çok kez nude fotograf aldım attım pisman olmadim
Uzak. iliskileri varsa
Canim benim bunun uzagi yok yakin olsaydi ne yapacaktin pekin nude atmayip?
Yakında sevişirsin fotoya mi gerek var
Adama sen bu sinyali verirsen adamin niyeti de bu olur. Yarin adam gittiginde pisman olursun olmazsin bilemem ama karsindakinin biraz da karakteriyle alakali bu pismanlik
Jaaa kocama atarım ya gel cabuk eve diyeee
Kocana atmanda sorun yok
Atılmasını severim ama anlık yükseltir beni sürekli yenilerinin gelmesi lazım 😂
X_x
8 yıllık evliyim eşim hala atar bana :)
😂👍 süper ama kimseye gösterme
😳
Seni dövmedimi karın
Sana güvenen gerçek sevense çok hoş olurdu
İstemem bana çocukça geliyor.
Uzak ilişki ise?
Uzak ilişki yapmam sanırım.
Ok
atmayımı sana atılmasını mı daha çok seversin
Hayır ama istiyorsa
ben gerçek temiz bi sevgi varsa böyle şeyleri uygun bulmayanlardanım ve bu dediğin farklı arkadaşlıklarda gizlilik güven içerisinde olması gereken şeyler bana göre
🙈evlisen bilemi akşama gel. diyor karın çabuk ol
evlilikte her şey normal kastım sevgililik içindi
Ha
evliler nude istermi bilemiyorum gördüğü bi fizik var ortada
İsterim
çok aldım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?