Durup durup aklıma geliyor. Kafaya takıyorum 🤕 Öyle çok cinsellik delisi biri değilim ama yine de eksiklik hissi beni üzüyor. İleride eşim beni beğenmez mi yoksa kabul edilebilir bir şey mi? Düzeltilebilmesinin yolları var mıdır? Lütfen boş ve kırıcı yorumlar yapmayın, teşekkürler.
Sarkık göğüs çok mu kötüdür ve hiç kimse beğenmez mi?
Merhaba, kırıcı yorum yapacak bir şey yok ortada, göğüs kadından kadına değişebilir, sarkık olusu evet bir problem olsa da, öyle aman aman bir problem değildir
Öncelikle onun adı göğüs değil meme ve aşırı abartı sarkıklık olmadığı sürece göde kötü geleceğini zannetmiyorum kaldı ki gerçekten seven insan karşısındakinin genetiği ile değil kalbi ile ilgilenir
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Teşekkürler haklısın ama bazen herkes kusursuzu arıyormuş gibi hissediyorum :(
Ay saçmalama böyle şeyleri takıntı yapmayın seni güzel bir meme için sevecekse hiç sevmesin ayrıca şu sarkık olayı da hep orrrr bakirlerin yalani her halin güzel 😍
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Çok haklısın canım teşekkür ederim ya ne bileyim herkes kusursuz bir ben kusurluymuşum gibi hissediyorum.
insanların kusur olarak söylediği şeylerin aslında güzel olduğunu yaşlanınca fark ediceksin her halini sev toplumun dayattığı şeyler için yaşamıyorsun senin tercihin olmayan bir şeyden üzülme kabul et ve sev❣️
Çok tatlısın çok teşekkür ederim evet ya ben bir cinsel obje değilim ve benim bir ruhum da var ve beni ruhen seven bu tarz detaylara o kadar da takılmaz. Ben sevdiğimi olduğu gibi kabul edeceğim ve o da beni.
Şahsen benimde göğüslerim sarkık. Ve umrumda değil, sarkık olması. Ben o memelerle, ileride bebeğimi besleyeceğim. Gidip bir erkeğin gönlünü hoş tutmak için bende olan bir şey değil bu yaratılış. İstesem estetik yaptırılır. Fakat verimli süt almayacak ve bebeğimi güzel besleyemeyeceğim belki? Neden bir erkeği memnun etmek için memelerim olsun ki?
2
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Çok haklısın. Estetik ben de istemem zaten. Sadece ilerideki eşimi düşünüyorum ya beni beğenmezse diye. Oysa çirkin bir kız da değilim ama kafama takılıyor bu birkaç kusurum :(
evet ameliyatla sarkıklık kesin gidiyor fazla deriyi alıyorlar ameliyat olmak istemiyorsan da spor yapabilirsin bütün sarkıklığı gidermez ama göğüs kası belli bir dikleşme sağlayabilir
Sporla desteklersen sarkmaz. Sarkıklık birçok kadın da var ve bu durumdan muzdaripler o yüzden takma. Sarkık olanlar südyen veyahut destekli sutyenle kapatıyorlar
Göğüsten itiş hareketi diye adlandırılan bench press, bank üzerinde sırt üstü uzanarak elinize kaldırabileceğiniz kadar ağırlık alıp, ağırlıkları yukarı kaldırıp tekrar göğüs seviyesine indirme egzersizidir. Dumbellar iki taraftan yukarı kaldırılmalı ve göğüs üstünde buluşturulmalı. Daha sonra yere 90 derece açı ile indirilmelidir. Başlangıç seviyesi için 2 set 10 tekrar halinde yapılabilir. şınav çek, barfiks çek, Dirsekler 90 derece açıda ellerinizi önünüzde birleştirerek ellerinizi birbirine doğru iterken basıncı artırma hareketi olan göğüs sıkılaştırma, göğüs kaslarının kasılmasını sağlar. 5-10 saniye göğüslerinizi germeniz ve 2 set hareketi tekrarlamanız idealdir. Dik bir şekilde dururken ellerinizi dirseklerden bükerek kalçalarınızın üzerine koyun. Göğsünüzü ileri vererek dirseklerinizi birbirine değdirmeye çalışın. Hareketi 5-10 saniye yapın ve 2 set tekrarlayın.
Eksik veya fazla değilsin. Kabul estetik olarak güzel değil ama hayat memat meseleside değil. Elinden gelen bişey var mı. Bide çok mu sarkık sen mi abartıyosn
Kusur insan için var. Kusursuz insan yok. Unutmayın bunu. Önemli olan sevgi ve saygı. Bak benim olmayan kızın hiç bir kusurunun olmadığını düşünüyorum. Doğum günü var yakın zamanda. Yaşlanıyoruz.