Sevgilimle iliskiye girdik dusumu aldim tertemiz karşısına çıktım seviştik annen gelir diye bahanelerle tam ilişkinin ortasında yataktan kalktı üstünü giyindi gitti daha annemin gelmesine 1 saat vardı üstelik
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Temelde fadime tren rayların arasında iş tutuyorlar tenek tam gelecekken acı bir düdük sesi duyar bakarsın tren geliyor ama seksin en heyecanlı yeri temelinki geliyor fadimeninki geliyor. Aynı anda tren geliyor temel bu durumda birsey yapamaz tren acı frenle duruyor ama iki vagon devriliyor temeli demir yollari mahkemeye veriyor. Temelde mahkemede durumu anlatıyor iş üstünde vaktim ben geliyorum fadime geliyor aynı anda tren geliyor ben dedim freni olan dursun dedim diyor benim o anda freni tutmadı hakim bey sizin fren tutarmiydi diye soruyor hakimde diyorki oturumda benimde fren tutmaz diyor ve berat veriyor. Seninki fren tutarken kaçayım bosalmaya yakın sende bende bir şey yapamam deyip kaçmış bu adamın adı temelmiydi yoksa 😂😂
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılYani yaptığı şey çok adice ama böyle biriyle beraber olarak da zaten hatada pay sahibi oluyorsunuz. Kendinizi hak etmeyen insanlara sunmayın. Keyifli akşamlar..
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
111Cevap
Zinaya bulaşmak yerine helal helal evlenin sevdiğinizle. Evlenmeden yapınca ne anlıyorsunuz? Ahiretinizi bir dünya zevki uğruna yakmak çok mu kolay?
96 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
@Belkibirgünbiryerde dogru diyorsun katılıyorum sana annen ve kız kardesin dogru yolu bulduysa bu tarz uyarılarla işe yarar seyleri dinlemeleri lazım. önemli tecrubelerinizi paylasın ki allah hepsine hidayet versin
- +1 yıl
@Belkibirgünbiryerde annem kız kardeş dindar yobaz değil çağdaş kafayı kapatıp her haltı yiyen ailenden başlayabilirsin mesela
- +1 yıl
- +1 yıl
@Belkibirgünbiryerde bilmem dindar kardeşinin Türk ifşa sitelerinde veya Twitter da meze olmadığını sende bilemezsin madem öyle aynı mantık :)
+1 yılKiminle ilişkiye girdiğini tanı. Annen gelse üzerine kalacağından korkmuş. Hamile kalsan yüzüstü bırakır. Değidi mi sence? Adam gibi adamla ilişkiye girki arkanda dağ gibi dursun.
31 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 819 cevap paylaştı. Basılma korkusundan boşalamamıştır, bende de oluyo öyle uzun sürüyor. Adama kabahat bulma yine seni şedecektir, ama önce önden sonra anal yap. yoksa yumurtalık kanseri olursun. Bartolinlerin şişer iltihap yapar.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılHamile kalsan seni ortada bırakacak bir karaktere sahip sen sen ol seks yaptığın erkeğin her ne olursa olsun seni karısı yapmalı sana erimeli öyle adamlarla seks yap sana sahip çıkan olmalı
10 Yorumla Hem ilişkiye girdik diyosun hem sevişmenin ortasında kalktı gitti diyosun hangisi doğru şimdi onu anlamadım?
20 Yorumla
+1 yılCok canım haklisin senin gibi istekli bir kadini yarim birakmak dogru degil bende zmaaninda hatalar yaptim evli birinim evine girdim o zamanlar yanlisti ama heyecanliydi
00 Yorumlabuyuk ıhtımal hata yaptıgını anlayıp gıttı belkıde sevmıyordu senı bılmem ama.. bana öyle geldı nedense duygusuzca.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAnnenin gelmesine 1 saat varsa bu stres sebebi olur. Bence doğrusunu yapmış. Ben de gelmez, henüz erken dedim, sevgilim varken oğlum geldi eve. Karım da gelebilirdi. Risklere dikkat etmek lazım.
110 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Behavaha
Cevap sahibi+1 yıl@Behavaha Hayır
Cevap sahibi+1 yıl@Behavaha Zevk için
Cevap sahibi+1 yıl@Behavaha Onun muhasebesini yapalı çok oldu. Herkes hayatta hakettigini yaşar.
Cevap sahibi+1 yıl@Behavaha Bosverin uzun konu.
Cinsel Yaşam konusunda 647 cevap paylaştı. Anti depresan kullanıyor olabilir. Orgazm düşmanıdır. Olmayacağını anlayınca da bırakıp gitmistir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 508 cevap paylaştı.
+1 yılHakli degilsin asko korkmus cocuk stres yapmis
20 Yorumla
+1 yılseks sırasında orta bırakılmak aşırı sinir ve stres yapar insanda sonuna kadar haklısın. Yav…ğın s…. k…i sana yetmemiş salla geç
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSanki biraz sinkaflı kelime olmasın diye bir hayvana benzetesim geldi.
Hayatın gerçek olan hali demek deniyor galiba.00 Yorumla İsini gorduyse siradanlasmissindir onun icin ya da zevk alamadiysa da birakip gitmis olabilir. Ama 2 durumdada kullanildin geçmiş olsun.
00 Yorumla
+1 yılNe bileyim anlayamadım neyin kafasını yaşıyor hani çocuk değil Bir şey değil garip yani anlam veremedim 😀
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilinle ilişkiye girdinde ama nasıl girdin çıplak şekilde mi yarı çıplak mı annen gelir diye bahanemi üretti
00 Yorumla yuhh ya yarıda birakilmazki nasıl kalkıp gitti yaa tam orada
05 Yorumla- +1 yıl
Şeyi de kalkik di ne yapmaya çalıştı sizce
- +1 yıl
Bu evde bana biseyler oluyor filan yaptı çekti gitti
+1 yılO an ereksiyon problemi yaşamıs olabilir belkide, ya da tekrar yapmak istememis olabilir
06 Yorumla- +1 yıl
Hiç boşalmadı ki daha önce
- +1 yıl
İlişkiye girdik, dusumu aldım, sevgilimle ilsikiye girdik, duşumu aldım, tertemiz karşısına çıktım yazmışsın, ben ilk sevişme sonrası duş alıp tekrar yanına geldin olarak algıladım onu
- +1 yıl
Yok o gelmeden duşa girmiştim ters istedi canım acıyınca önden devam etti sonra da boşalamıyorum dedi kalktı üstünü giyindi gitti
- +1 yıl
Bosalamama nedeni olarak neyi gösterdi, sana tepki gosterdimi
- +1 yıl
Yok yüzüme bıyık altı güler gibi bakıyordu
- +1 yıl
Zevk almasını bilmiyor
+1 yılNerden bulursunuz böyle çapsız kapasitesiz korkak herifleri
10 Yorumla
+1 yılAnnen gelir diye değil de kendisi erken gelmiştir utanıp gitmiş
10 Yorumla
+1 yılNerden buldun böyle malı gercekten merak ettim hep böyle canım denk gelirsiniz
10 YorumlaMillet yarıda bırakıp gidiyor lükse bak vay arkadaş ne günlere kaldık
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 420 cevap paylaştı.
+1 yılO yüzden napiyoruz sadece kocişimizle yapıyoruz geçmiş olsun
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılHalbuki ikinci hatta üçüncüyü atacak kadar zaman vardı
00 Yorumla Buna yapılacak bir yorum yok aga o an kafasında nasıl bir fantezi yasadıysa artık ne diyim
00 YorumlaKıçından terler aka aka senle sevişmiştir korkudan kaçmış
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 379 cevap paylaştı.
+1 yılKullanılıyorsun tatlım ya da beyimiz birşeyden iğrendi
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 302 cevap paylaştı.
+1 yılBasılma korkusu ağır basmış. eski tecrübe ya da hep anlatılanların hezayanları
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılHatanın en büyüğünü yapmış böyle öküzler le sevgi koca oluyorsun ya size müstehak
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoşalmatr kendi Zevkibi görmüştür baska ne etsin senim zevkini mi düşünecek. Dorğu olanı yapmış sonra da seni kullanır kınalar terk eder adına da cıkarır
053 Yorumla- +1 yıl
Doğru olanı yapmış derken?
Boşalınca kadını bırakıp uzaklaşması mı doğru olan?
Cevap sahibi+1 yılEvet kendi zevkine bakıp gşdecek ne yani sizin zevkiniz icin uğraşacak Mi erken bşlalıp gidecek sonra terk edecek sizle evlenecek mi haaa cok beklersiniz orada 400) eskrta gider aynı şey size bedvaa kullanıyor kullandırtmayın evlenene kadar bekleyin yok beklemem dersen böyle buralarda ağlamayacaksınız
- +1 yıl
Allah allah🙂 Erkek de evlenmeden yapmis. O zaman kadin da adami pipisi kalkikken birakip da yataktan kalksin. Adama da hak ettin diyecek misin?
Cevap sahibi+1 yılVermeyin yapmaz verme
Cevap sahibi+1 yılDerim evet bedava kullanıyorlar sizi eskrt 400₺ ama siz bedava çe böyle de gider sizde burada yazar anlatırsınız olanları
- +1 yıl
Benim biriyle yattigim yok ve zaten konu ben degilim. Sadece kadini elestirebilmek icin konuyu bana cekecek kadar caresiz olmana da uzuldum.
Cevap sahibi+1 yılSen böyle diğer cinsel yorumuna da geldin cünkü
- +1 yıl
Ee? Bir seyi savunmam icin illa ayni aciyi ya da haksizligi mi yasamam gerekiyor? Nasil da ters dönmüs böcek gibi debeleniyorsun ama🙂 Konuyu daha ne kadar sündüreceksin merak ediyorum. İstersen ekonomiye falan da çek. Erkeği elestirmemek icin siradaki cumlen nedir?
Cevap sahibi+1 yılNeden Bedevi eskrt luğa savunuyorsun?
Cevap sahibi+1 yılEvlenmeden bu işleri yapmak sence neden doğru?
- +1 yıl
Gerçekten mi? Bu kadar mısın? Mide öz suyumu ağzıma getirdin. Daha fazla okumayacağım..
- +1 yıl
Dayı yorumlarını okudum la ne boş yapmışsın be sol elinle yazmışsın zaten yarısını
- +1 yıl
Kendini dahi ifşa etmekten korkan adamın değil anama evinden çıkmaya korkan bir aptal olduğuna yemin edebilirim ama kanitlayamam
- +1 yıl
Ok
- +1 yıl
Fırını bilemem de evde yapılmadığını doğrulayabilirim @sudesiyahseven 😂
- +1 yıl
@sudesiyahseven aldatılıyorlar sonra
- +1 yıl
@Seniorritta Aldatmasın ama adamdan ayrılır umarım
- +1 yıl
@sudesiyahseven bazıları hak ediyor ama işte
- +1 yıl
burada haksız olan biri varsa kadındır kendi kullandırtmasın erkege yarin bir gün hamile kalacak o erkekte cocuk benden degil diyecek kendini basit duruma düsürüyor erkekte her sekilde kullanıyor gelmissiniz burada erkek haksız kadin savunması yapıliyor kuyruk sallamazsa disi erkekte pesinde dolanmaz
- +1 yıl
@Zkkzk Güzelim sen erkekleri neden aciz ve düşünemeyecek varlıklar olarak kodladın kafana? şu an elinde tuttuğun telefonu bile erkek icat etti. Ben kuyruk sallasam bile erkek gayette itebilecek zekadadir. Bizi yaratan Allah bile erkektir yapar diye ayet getirmemiş. Sizler ne kullanıyorsunuz ben gerçekten anlamıyorum.
- +1 yıl
Neden? @Seniorritta
- +1 yıl
@sudesiyahseven bişey göstercem
- +1 yıl
O erkeğin ayıbı, o ayrı. Ben kuyruk sallama lafını elestiriyorum. Erkek felç değilse, üstüne de atlasan itebilir. Lütfen onları hayır demekten aciz ve kıt zekalı olarak kodlamayalım🙂
- +1 yıl
@Seniorritta Çağırma şeklini nazik bulamadım. Sanırım öylesine çağırdın. Mesajlarda pek yokum, sorularıma beklerim 🙂
- +1 yıl
Ahh değil mi? Kadın yüz vermeyince zaten erkek hiç dolaşamıyor ya da kadın yüz verince itemiyor çünkü erkekler kolsuz canlılardır 🙂 Erkeğin ayıbında bile kadını suçladın. Üstelik kadınsın, ne üzücü bu yorumun. Iyi geceler gerçekten..
- +1 yıl
@sudesiyahseven kadınım ama sen erkegi eve cagırırsan ve bedenini kullandırirsan erkek sana istedigi yapar kullanır atar eger sen aklinı kullanırsan kendini kullandırtmazsan sana birsey yapamaz evlenmeden iliskiye girmek nedir ya bir kadın bu kadar düsmemeli hele o erkegin biz evlenmedik evlenmeden böyle birsey yapmamız dogru degil demesi gerekiyor ama ilk önce sen kendini önemseyeceksin zekanı kullanacaksın kendini kullandırtmayacaksın sen evini actin iliskiye girdin adamın isi bitti seninle birdhaa yuzune bakmayacak
- +1 yıl
Karsindaki adam ise zaten boşalınca geri çekilmez. Ayni şekilde boşalınca erkeğini boşaltmayan kadınlar da kullanmış oluyor ama erkeği baz almanız zaten nasıl bir zihniyette olduğunuzu gösteriyor. Tartismak istemiyorum hoscakalin.
- +1 yıl
Yeterince uyarılırsan erkekten daha çok zevk alacaksın ama erkek mi kadını kullanmış oluyor gerçekten? Yetersiz bir adamla birlikte olmuş. Tek suçu bu, umarım bunu anlayabilirsiniz bir gün.
- +1 yıl
Anlamadığın ne biliyor musun? yanlış kişiyle birlikteysen, evlenene kadar sevişmesen bile evlendikten sonra da aynı şeyi yaşarsın. Bakire evlenen kaç kadın sence yatakta mutlu? 🙂 Git sor bakalım. Olay evlilik öncesi yaptığın değil, kiminle yaptığın.
- +1 yıl
@sudesiyahseven o zaman sevgili oldugunuz kisiyi iyi sececeksiniz sizi kullanan birisiyle sevgili olursanız size her istedigi yaptırir kullanır cöpe atar ama sizi seven karsıliksız hicbirsey beklemeyen kisiyle birlikte olursanız sizi düsünür eleman işini gormus bahane uydurmus gitmis sevgili olacagınız kisinin huyunu suyunu ogrenin sonra birlikte olun derim evlenmeden de iliskiye girilmez dogru degil
- +1 yıl
Zamanla değişen erkekleri hiç duymamış olamazsın 🙂
Ben zaten bakireyim ve evlenmeden yapılmamasını daha doğru bulan biriyim. Ancak bir kadın evlilik dışı bir şey yaşar ve kötü muamele görürse de bu erkeğin suçudur. Kocan senin ilk erkeğin de olsa, o adam seni incitecekse incitir. Biz tabii ki iyi adamları seçelim ama herkes de başta tanıttığı gibi kalmıyor ne yazık ki 🙂
Cevap sahibi+1 yılHelal sana @Zkkzk her dediğin cümle de haklısın ama bu vinselliğe normalleştiren kisiler kendileri bu işe başlayınca her kizda yapsın dşyr normalleştiriyorlar
- +1 yıl
Dimi helal ona 🙂 Adam da evlenmeden yapıyor ama kadin ona kazik atsa acaba kadina da helal olsun der miydin görüş sahibi?
Cevap sahibi+1 yılDemezdi cünkğ o bir şey kizlardan olmus oluyor demez sen gibi kiz o evlenmeden cinselliğe 15 erkekle giriyorsunuz yazık size
- +1 yıl
Niye sizin çeneniz felc mi? Hayır diyemiyor musunuz?
Cevap sahibi+1 yılBu soruyu sana sormak lazım cinselliğe evlenmeden önce girmeyi isteyen erkepe hayır diyemiyor musun altına yatıyorsunuz
- +1 yıl
E tamam? Ikisi de günah isliyor? Niye tek yargi kadina?
Cevap sahibi+1 yılburada soruyu kadın sorduğu icin kadına yargı sen yorum ettim icin eğer bu soruyu erkek sorsa emin ol ona da daha kaba dille uyarıyorum merak etme tek kizlara yüklemiyorum sucu
- +1 yıl
Iyi en azindan tek tarafi yargilamiyorsan. Bu arada okuman varsa görürsün, ben zaten evlenmeden yapmamayi daha doğru bulduğumu üstteki yorumlara yazmıstım. Ama yapanı da yeremezsiniz. Kınadıgını yasamadan ölmez insan.
Cevap sahibi+1 yılBelli belli sen kime savunduğun belli
- +1 yıl
Din de bile günahkarlari böyle millet içinde egoyla yerme yok. Bir seyi savundugum yok ama zorbaligi görmezden gelip de zinaya odaklanmanı eleştiriyorum. Tabii anlayana, anlamak isteyene.
- +1 yıl
Haklısın @Alpagu16
+1 yılbaska yer bulsaydanızı yanı sıter yapabılrı sızın evsee
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Korkmuş olabilşr ve ne diyeceğini bilememiş kaçmıştır belki
00 Yorumla
+1 yılisi bitmis ya bencilin ya nereden buluyorusnz bunlari biz neyse
00 YorumlaAdam son anda demekki ya pişman oldu ya da hoşuna gitmeyen bir şeyler oldu ya da korktu çekindi
00 Yorumla
+1 yılŞey dayım doğurmuşta gitmem lazım :D
31 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣🤣
- Cinsel Yaşam konusunda 874 cevap paylaştı.
+1 yılya kalkmıyor belliki adamın şeyi, yatakta seni memnun edemeyecek. bırak onu
00 Yorumla
+1 yılseninki çok stres yapmış bence adam o stresle nasıl yapsın o işi annen gelmeden kaçmış gitmiş işte bidahakine hiç inmez üzerinden ödeşirsiniz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Seninle seks yapmayı istememis galiba o bahane
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaş 31 değil de 19 falan sanırım, sorudan kurgu ve ergenlik akıyor da :) Yine de ayıp etmiş diyelim 😃
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYakin zamanda onu reddettin mi cinsellik istediginde?
08 Yorumla- +1 yıl
Hayır hiç reddetmedim amacı neydi ki
Cevap sahibi+1 yılYa seni bilerek yarim birakti bu kadinlar icin cok onur kirici biseydir ya da o an konsantrasyonu bozulup iliskiyi devam ettiremez hale geldi baska bi aciklamasi olamaz
- +1 yıl
Yani kadınlara ne demektir bu?
Cevap sahibi+1 yılYani o ozel anda seni istemiyorum demek gercekten cok itici bisey yasadigini psikoliki hic hos bisey degil ama erkek o esnada kolay kolay vazgecemez kadindan onu hu hale iten baska bi sebep varmiydi peki? Eger bakimsiz kotu kokan bi kadin degilsen ya da
- +1 yıl
Yok değildim sadece kısır yedim sogan kokusundan rahatsız olsa dişlerimi de fırçaladım üstelik
Cevap sahibi+1 yılBelki o an sogan kokusu aldiysa konsantresi de bozulmus olabilir sen de ananas ye bi dahaki sevismeden evvel😀😀
- +1 yıl
Ters teklif etti canım aciyor dedim geri önden devam etti en sonunda da kalktı üstümden giyindi gitti siz ne anlıyorsunuz şimdi
Cevap sahibi+1 yılSinirlenmis kucuk beyimiz isteklerine hayir dedigin icin 😀😀😀bi dahaki sefere azdir goster ama verme anlasin nasi bi duyguymus😀
Gizli Üye(36-45)+1 yılİki seçenek var.
Ya beğenmedi kaçmak için bahane buldu.
Ya da gerçekten korkak. Bu yaşta böyle korkağı nerden buldun?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKacmasi sacma olmus sen annem gelcek dedikce seni kucakta annenin yatagina goturur orada doggy pozisyonunda noktayi koyardim sana
00 Yorumla
+1 yılişi bitmiş oda gitmiş. genelde kadınlar o tür erkekleri daha çok seviyor
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılstrese girmiş 😀.. ama o halde yakalanıcaamı bilsem işlemi tamamlamaadan asla gitmezdim🤷♂️
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl😀 Bazı kızları nasıl kandırmak bu kadar kolay
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. stres yapmıştır rahat olamamıştır ondan gitmiştir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 433 cevap paylaştı.
+1 yılSenin gibi bi kadını tatmin edememekten korkmuş bu fırsat bana verilseydi gereğini yapardım
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılboyle malları nerden buluyorsun ben son dk ya kadar kalırım gerekırse pencereden kacardım
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBazı erkekler cidden mal
74 Yorumla- +1 yıl
Kendimi çok tuhaf hissediyorum. Evde tek yaşıyorum bu ev bana ait daha önce de geldi sabahladı burada ne yapmaya çalıştı bu dengesiz sizce?
Cevap sahibi+1 yılBence senden soğumuş olabilir ya da o anlık pişman mı oldu noldu anlamadim ben de
- +1 yıl
Böyle partnerim olsa taparim ayağını yıkarım ya
- +1 yıl
Evet gerçekten mal erkeklerin bazıları
zikmis kacmis amaci da buydu zaten gecmis olsun sana kullanildin
00 YorumlaZevkin ortasında iş bırakılır mı Peki adam Boşaldı mı
00 Yorumla
+1 yılSeni kullanmış canım benim bütün iş seni elde edene kadarmış
00 Yorumla
+1 yılBelki erken boşalma gibi bir durumla karşılaştı utanmış olabilir
00 Yorumla
+1 yılNereden buluyorsun böyle korkakları ya bundan adam olmaz
00 YorumlaBoyle biriyle nasıl sevgili oldun kii basitsin cidden
00 Yorumla
+1 yılYani sen yediğinde kalmışsın işini görmüş gitmiş bu kadar basit haklısın tabii ki
00 Yorumla
+1 yılPişmanlık bence belli ki ya da gerçekten annenizden korkmuş
00 Yorumla
+1 yılParanoyak erkekler işte
30 Yorumla
+1 yılSizde ki bu cesareti aklım almıyor ya
25 Yorumla- +1 yıl
Yapıyor insan dayanamayınca. Bazen de daha zevkli oluyor o stresle
- +1 yıl
@Seniorritta dayanamayınca mı komiksiniz gerçekten, annesinin evden çıkması saat 1 de oldu diyelim o saatte daha uygun yerde her haltı yapabilirler rahatça. Fantezi yapalım diye de iyice saçmaladınız.
- +1 yıl
Başla imkanı yoktur yoksa o riski kız göze almaz bence
- +1 yıl
@Seniorritta aman banane ya iyi halt etmişler
- +1 yıl
:)
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılYarim kalmak çok kötü bir duygu
01 Yorumla- +1 yıl
Böyle bir şey ilk kez başıma geliyo onunla ilk kez ilişkiye girsek neyse de
işini bitirmiş ve gitmiş
10 Yorumla- Devamını Gör (73)
Devamını Gör(118)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sevgilimle ilişkiye girdik, annen gelir bahanesiyle apar topar gitti. Sinirlenmekte haksız mıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler