Olgun erkekler genç kadınlardan hoşlanır mı yoksa sadece amaçları cinsellik midir?

Bunu anlamak sanaldan zor olsa da, tecrübeli insan anlar elbet… Ben bedensel engelli bir kadınım ve güzelim bakımlıyım yalan değil gerçekten çok güzelim. Neyse ben sanaldan biriyle tanıştım hem de benden 14 yaş büyük biriyle. duygusal boşlukta mıydım onunla yazıştım yoksa can sıkıntısından mı bilmiyorum ama ilk kez böyle bir şey yaptım. Çok da Yakışıklıydı. sohbetimiz baya iyi gidiyordu kendimi ilk defa değerli hissettim çünkü benim engellimi bildiği halde yazıyordu ilgileniyordu dertleşiyordu övüyordu beni şımartıyordu. Hoşuma da gidiyordu çünkü insanın bazen ihtiyaçı oluyor. Sonra bir gün bunun Twitter sayfasını bulup travesti sayfasını takip ettiğini gördüm öyle midem bulandı öyle hayal kırıklığına uğradım ki kendimden utandım resmen kiminle konuşuyorum ben dedim kendi kendime. Hemen ona söyledim inkar etti tartıştık sonra da beni engelledi. Benim onu engellemem gerekirken o beni engelledi…. Sizce benimle ilgilenmesi benimle seks yapmak mıydı yani anlamıyorum tam 3 ay konuştuk sapık olsaydı kendini belli etmez miydi sarhoşken bile bana ses kaydı attı şarkılar söyledi…. İnsan sarhoşken de belli etmez mi kendini

Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Olgun erkekler genç kadınlardan hoşlanır mı yoksa sadece amaçları cinsellik midir?