Güncellemeler
+1 yıl
güncel diyelim
Güncellemeler
+1 yıl
güncelizzz
kadın gözüyle cevaplanılmasını istedim yanlış anlaşılmasın lütfen
penisim 10-11 cm arası pekte kalın değil sizce küçük mü normal mi emin olamadım ileride evlilikte sorun çıkarır mı? çocuk sahibi olamayacağım diye şimdiden korkmaya başladım
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kızlar Ne Diyor
Uzunluğundan çok kalın olması hoşuma gidiyor benim bide işlevi önemli tabi
işlevden yana sıkıntı yok boşalmamı kontrol edebiliyorum tek seferde minimum 1.5 saatte boşalıyorum ama hastalık mı var penisin uzunluk kısalığından mı bilmiyorum
bende işte kafası çok büyük o kadar
inanmazsın ama memnun değilim 1.5 saatten yoruluyorum ve zevk alamıyorum hiç :(
Doktora git o zaman kanka
çekiniyorum ya ne biliyim aslında sağlık çekinmemek gerekte insan utanıyor
ya da ilişki yaşadığın birisiyle konuş bunu
aslında doğru diyorsun hiç konuşmadık ama dolaylı yollardan anlıyordum
mesela küçük gördüğünü söylemiyordu biri ama anlıyordum birinde de boşalmıyorum geç
boşalıyorum diye beni tatmin edemediğini düşündüğünü hissetmiştim
konuşmak gerek haklısın
işin garibi büyür dedim ergenlikten beri aynı yaklaşık 11-12 senedir sıfır gelişme aynı kaldı
ne kalınlık ne uzunluk değişti
Küçük ama yeterli
teşekkür ederim çekincem var işte ilerde evlenirsem çocuk sahibi olamam ya da karım aldatır boşanır vs doktora gitmeye de çekiniyorum
Doktor konusunda şunu diyeyim. Oraya giden diğer kişiler de aynı durumda gidiyo yani diğer gelenler mükrmmel değil ki doktor bi seninkini yadırgasın. Çocuk konusu çok bilgim yok ama bu o kadar engel olur mu sanmıuorum. Çünkü sonuçta sıvı akabilrn bişi ilerler krndi kendine ya
yani şöyle afedersin boşalma konusunda sıkıntım yok oldukça yoğun boşalırım fışkırır yani
doktor konusu şöyle giderim ama e nabızda gözüküyor biri görer açıklayamam aileye falan birde tedavi ameliyat vs çıkar o da söylemekte sıkıntı yaratır
doktordan çekinmem zaten çevre ve aile faktörü var yanlışlıkla biri görse açıklayamam
Açıklamak zorunda mısın ki. Ayrıca ameliyat olcağın zaman insanlardan izole yaşayamazsın ki illa birileri olması gerek
evet utanırım bu konudan ameliyat olmaktan çok doğru söylüyorsun aile biraz muhafazakar o sıkıntı yaratıyor
ya p*rno kıyaslıyorum diyorum abartıyor muyum ama soramıyorumda kimseye küçük mü normal mi diye kötü bir durum :(
p*rno abartı aslında. Türkiye ortalaması 14 müydü neydi yani 18 20 lerle kıyaslams
evet haklısın burada da kadınlar uçuyor kaçıyor beklenti değişiyor falan bilemedim
Kimse mükemmel değil o yönün eksikse başka yönlerden kadınları etkilemelisin sempatik olmak ya da yakışıklılık gibi
Benim sevgilimin de çok büyük sayılmaz ama diğer yönlerinden dolayı kopamıyorum ondan
anladım cidden çok teşekkür ederim
doğru diyorsunda eksik hissediyor insan takıyorum kafaya haklısın tabi
Penisin yok
sana göre 20 cm olmalıydı herhalde
seninde yok o zaman kanks aynıyız xd
Benim penisim yok zaten jdjxxjjcb
konuşturacaksın beni 1.5 saat bana dayanamazsın ne anlatıyorsun burada ciddi soru sorduk rencide mi edelim illa ağlatırım seni :)))
Tamm kanka sensin
inandırmak zorunda değilim dünyanın kaç bucak olduğunu gösteririm ama en az 1.5 saatte :))))
ayrıca çok kötü bir durum zevk almıyorum aşırı yoruluyorum keşke 10-15 dakika sürse