Cinsel Yaşam Acaba geniş olduğu için mi hava çıkıyo? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Sevgilimle ilişkiye girerken ve girdikten sonra hava çıkıyor sevgilimin vajinasından bu neden olur Acaba geniş olduğu için mi hava çıkıyo? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
softpowerr Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. Geniş demeyelim de dar vajinası yok. Doğum yapmış mı 0 29 Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla Soran +1 yıl Aslında baya dar başlıyoruz ama sonrasında genişliyo mu bilmiyorum Yorumla softpowerr +1 yıl Sonrasında genişlemez. Kalındır seninki. Hava giriyodur içine Yorumla Soran +1 yıl Hmm aynen kalın baya benimki uzun değil ama kalın baya Yorumla softpowerr +1 yıl Benimkidw aynı öyle. Oluyor bizde de Yorumla Soran +1 yıl Hmm senin ilk ilişkin mi Yorumla Soran +1 yıl Yani ilk yaptığın partnerinle misin Yorumla softpowerr +1 yıl Yok ben evliyim ama farklı vajinalar tattım Yorumla Soran +1 yıl Hmm benim ilk partnerim ve evlilik düşünüyorım Yorumla softpowerr +1 yıl Ne zamandır ilişkiye giriyosunuz Yorumla Soran +1 yıl 3 ay ama düzenli bi şekilde mesela son 12 gün ful Yorumla softpowerr +1 yıl İyi alışmıştır vajinası ilişkiye Yorumla Soran +1 yıl Aynen işk zamana göre baya farketti de Yorumla Soran +1 yıl Ama zaten ben onun ilki değildim Yorumla softpowerr +1 yıl Twcrübeli kız daha iyidir. Zevk almayı da vermeyi de bilir. Hatta kalın olman hoşuna gidiyodur onun Yorumla Soran +1 yıl Baya gidiyo Yorumla Soran +1 yıl Ama hala her işten sonra suyun altına oturuyor çok acıyo ve şişiyo diyo Yorumla softpowerr +1 yıl 12 gündür full ise çok iyi. Böyle istekli kız kolay bulunmaz. Değerini bil Yorumla softpowerr +1 yıl Şişen neresiymiş Yorumla Soran +1 yıl Aslında o beni zorluyor Yorumla Soran +1 yıl Vajinası şişiyomuş acıyo dokunamıyo ilişkiden sonra Yorumla Soran +1 yıl Ben istemiyorum yorgun oluyorum bugün yapmayalım diyorum o hergün zorluyor 😅 Yorumla Soran +1 yıl Bugün 13 olur kesin yine dicem yoruldum yapmasak olur mu diye ama kurtarmaz kesin 😅 Yorumla softpowerr +1 yıl Azgınmış ne güzel 😂 Vajinası acıyosa ya kalın geliyosun. Ya da sert yapıyosun. Islaklığı nasıl Yorumla Soran +1 yıl Güzel ıslanıyo ama bazen pozisyon değiştirdiğimizde ıslaklığı gidebiliyo Yorumla Soran +1 yıl Hem kalın hem de sert yapıyorum sanırım Yorumla softpowerr +1 yıl İlk kadının. Tüm hırsını almak istiyosun ama sakin ol. Acı çektirme kıza. O kadar sert yapma. Islaklığı gittiğinde özlellikle yavaş ol Yorumla Soran +1 yıl 2 gün önce anal yapmıştık kanaması varmış şu an lavabosunu yaparken bişey olmaz demi Yorumla softpowerr +1 yıl Olmaz ama anal da yapmayın. Tavsiye etmem Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Doğru söylüyor dalgayi sokup çıkarırken içerdeki havayla beraber çıkıyor 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Ama ilişki bittikten sonra da baya çıkarıyo Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Onu bilmiyom önden mi çıkıyor arkadan mi Yorumla Soran +1 yıl Önden ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Keyfine bak bro Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Seninki küçük knk vajina ya göre Yorumla Soran +1 yıl Giremiyorum knk çok ıslanması gerekiyo öyle bile zorlanıyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Acıyor diyo mu Yorumla Soran +1 yıl Evet çok sert yapıyosun diyp Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İlişki sıklığınız ne Yorumla
burokoliw Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 90% +1 yıl Osuruyor olmasın kanka hahah😂 0 1 Yorumla Soran +1 yıl @mından mı osuruyor knk Yorumla
gözümKIZarıyor Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 90% +1 yıl her kadında çıkar o hava sennin ki deküçükolabilir 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Benimki kalın baya uzun değil ama kalın Yorumla gözümKIZarıyor +1 yıl o zaman vajna geniş kimin eşin mi Yorumla Soran +1 yıl Sevgilim Yorumla gözümKIZarıyor +1 yıl kaç yaşında Yorumla Soran +1 yıl 20 Yorumla gözümKIZarıyor +1 yıl gençmiş Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla gözümKIZarıyor +1 yıl şanslısın Yorumla
sbinarar Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Ne diyor kanka bizede anlathele 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ben çıkarken içine hava doluyomuş bundan dolayı dedi Yorumla sbinarar +1 yıl Kuru mu sevgilin Yorumla Soran +1 yıl Yo ıslak Yorumla
Hepyek42 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Rahatsz edici bir durummu 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Biraz garip oluyo Yorumla Hepyek42 +1 yıl Hmm penis kalın ise ondn olabilir ya da aşırı ıslanıyorsa Yorumla Soran +1 yıl Hmmanladım Yorumla
sametxx5206 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 +1 yıl Kanka sevgilin komprasör mu 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Komik :) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Geniş demeyelim de dar vajinası yok. Doğum yapmış mı
Hayır
Aslında baya dar başlıyoruz ama sonrasında genişliyo mu bilmiyorum
Sonrasında genişlemez. Kalındır seninki. Hava giriyodur içine
Hmm aynen kalın baya benimki uzun değil ama kalın baya
Benimkidw aynı öyle. Oluyor bizde de
Hmm senin ilk ilişkin mi
Yani ilk yaptığın partnerinle misin
Yok ben evliyim ama farklı vajinalar tattım
Hmm benim ilk partnerim ve evlilik düşünüyorım
Ne zamandır ilişkiye giriyosunuz
3 ay ama düzenli bi şekilde mesela son 12 gün ful
İyi alışmıştır vajinası ilişkiye
Aynen işk zamana göre baya farketti de
Ama zaten ben onun ilki değildim
Twcrübeli kız daha iyidir. Zevk almayı da vermeyi de bilir. Hatta kalın olman hoşuna gidiyodur onun
Baya gidiyo
Ama hala her işten sonra suyun altına oturuyor çok acıyo ve şişiyo diyo
12 gündür full ise çok iyi. Böyle istekli kız kolay bulunmaz. Değerini bil
Şişen neresiymiş
Aslında o beni zorluyor
Vajinası şişiyomuş acıyo dokunamıyo ilişkiden sonra
Ben istemiyorum yorgun oluyorum bugün yapmayalım diyorum o hergün zorluyor 😅
Bugün 13 olur kesin yine dicem yoruldum yapmasak olur mu diye ama kurtarmaz kesin 😅
Azgınmış ne güzel 😂 Vajinası acıyosa ya kalın geliyosun. Ya da sert yapıyosun. Islaklığı nasıl
Güzel ıslanıyo ama bazen pozisyon değiştirdiğimizde ıslaklığı gidebiliyo
Hem kalın hem de sert yapıyorum sanırım
İlk kadının. Tüm hırsını almak istiyosun ama sakin ol. Acı çektirme kıza. O kadar sert yapma. Islaklığı gittiğinde özlellikle yavaş ol
2 gün önce anal yapmıştık kanaması varmış şu an lavabosunu yaparken bişey olmaz demi
Olmaz ama anal da yapmayın. Tavsiye etmem
Doğru söylüyor dalgayi sokup çıkarırken içerdeki havayla beraber çıkıyor
Ama ilişki bittikten sonra da baya çıkarıyo
Onu bilmiyom önden mi çıkıyor arkadan mi
Önden ya
Keyfine bak bro
Seninki küçük knk vajina ya göre
Giremiyorum knk çok ıslanması gerekiyo öyle bile zorlanıyorum
Acıyor diyo mu
Evet çok sert yapıyosun diyp
İlişki sıklığınız ne
Osuruyor olmasın kanka hahah😂