zaten evlendim ayrılmış birisiyim. nişanlım ilede nişanlandıktan sonra cinsellik yaşadım ilk zamanları daha normaldi ama sonradan benim için mücadele etmemeye başladı belkide cinselliklede alakalı değildir bilmiyorum , zaten sıkca ilişkiye girmiyoruz ayda 1 son bi kaç zamandır bana öfkeli davrandığı halde ilişkiye girdim hatamı yaptım bundan sonra izin vermesemmi bilmiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa bizim daha evlilige 1 yil dolmadan sıkılmalar monotonluk basladi. Bir de boyle sevgiliyken ve nisanliyken yapiyorsunuz bu işleri hic heyecani falan kalmiyor. Bak evlenmeden once yapmadik, evlendikten sonra yaptik daha yil dolmadi, esimde de bende de birbirimize karsi bir isteksizlik var. Monotona girdi cunku cikmaya çalışıyoruz.
Bir de boyle sevgililikte, nişanlilikta kendinizi birbirinizi sunuyorsunuz (ki erkekler ulaştığı bir seye artik eskisi kadar ilgili ve heyecanlı olmuyor) sonra nisandan sonra terkedildim, bana ilgisi azaldi diye zirliyorsunuz.
Evlenmeden yapmayin o zaman. Ben gordum ki evlenmeden yapsak eşiminde benim icin heyecani coktan geçermiş. Benimde öyle. E nolacak? Daldan dala mi konacagiz? Ben senden sıkıldım, simdi baska nişanlı yapma zamani falan mi diyecegiz, diyeceksiniz?
Şu işleri bu ulkede, turk erkekleriyle evlenmeden önce yapmayin be arkadasim. Halamin kizi kuzenim yabanciyla evlendi. Dedigine gore her halti yemisler evlenmeden. Demek ki onlar bizim erkekler kadar cabuk sıkılmıyor. Onlar iliskiye girince kadini basit, o**lu gibi görüp bununla yattim, bunu nikahima alamam triplerine girmiyorlar.
Ama sizin boyle yabanci/avrupali gibi bir sansiniz yoksa turk erkegine muhtacsaniz birazcik stratejik olacaksiniz. Kiz olarak evlenme niyetiniz varsa turk erkegine evlenmeden vermeyeceksiniz bu kadar basit.
Yoksa turk erkekleri sizi sadece cinsellik icin kullanıyor, nikahina almaya layik bile görmüyor, onlarin igrenc tabiriyle patlak görüyor bu durumlari yasadiginiz zaman. Ben ne iliskiler gördüm. 5 yillik iliskisi olan kiz arkadasim. Oglan bizim kizi birakti, gitti temiz aile kiziyla evlendi. 5 yil boyunca kizla iliskiye girdi, zevkini aldi evlenmeye gelince aaa yok ben s*ktigim kizla evlenemem tribiyle gitti 3 ay icinde baskasiyla evlendi. Kizda arkasindan canım gibi agladi durdu, kufurler etti.
Abi bizim ulkedeki model bu. Buna gore davranin. Karsinizda hollandali, kanadali, italyan, fransiz, ispanyol yok. Yok iliskiye girdik bana eskisi gibi degil, benimle ilgilenmiyor, kaybetme korkusu kalmadi. Alacagini aldi daha ne yapsin, niye korksun? Bu kadar s*lak olmayin turk kizlari olarak ya.
Gurbetten gelen, yillarca orada yasamis, cat pat turkceyi konuşan almanci kizlar bile bu ulkenin erkeklerini uzaktan bile çözüyor da siz bu ulkenin icinde, yuz yuze, dip dibe oldugunuz erkekleri cozemiyorsaniz ne diyeyim. Sizi cok uzerler işte böyle.
38 Yorumla
Soran+1 yılçok güzel yazmışsınız haklısınızda gerçekten ve normalde çok dikkatli bi bayandım bu konuda evlenip ayrılmış olmama rağmen hiçbir türk erkeği ile evlenmeden önce bişey yaşamak istemedim ama nişanlım bakir olduğunu söyledi sevgili olduğumuzdan beri ve bende buna inandım birazda bunun etkisi oldu onunla cinselliğe girmemde. ve sonuç şu an çok ayrı davranan bi erkek
- +1 yıl
Her evlilik bir gün monotonluğu tadacaktır.
Cevap sahibi+1 yıl@keyfimisss her evlilik degil. Her iliski. Uzun suren her sey de monotonluk oluyor. Oş yasaminda bile. O yuzden evliliği de cok kötülemeye gerek yok
Cevap sahibi+1 yılİş yaşamı**
- +1 yıl
Yorum diye buna derim %99,9 doğru olmuş tebrikler 👍 Zaten evleneceğiz hadi diyene zaten evlenince yaparız deyin.
- +1 yıl
Bende onu kastettim 😊👍
Cevap sahibi+1 yıl@keyfimisss sen sadece her evlilik monotonlugu tadacak deyince evliligi kotulemeyelim, her seyin bir monotonlugu oluyor demek istedim. Cunku bu sefer bu tarz yorumlari okuyan bekar arkadaslar evlilikten uzaklasiyor. Evlilik sadece cinsellikten ibaret degil, kafa olarak uyustugunuz biri olunca guzel geciyor. Hani bunlari da anlatmak belirtmek lazim. Yoksa evlilikte cinsellik yok, monotonluk var, evlilik gecimsizlik falan deyince bekaarin gozu korkuyor. Her iliskinin dinamigi farkli. Her evlililik monotonluğu tadacaktir demekte fazla genel aslinda bu acidan. Bekar arkadaslari fazla korkutmayalım. Hicbir sey anlatilan ya da gorulen kadar kotu olmayabiliyor. Duraksamalar, bazen monotonluk hayatın icinde var zaten. Yatak hayatinda da belli noktalara kadar normal. Bunlari da belirtmezsek evlilik kotu, evlenmeyeceğim, vur gec yapar, farkli tadlar tadar keyfime bakarim zihniyeti oluşuyor. Her seyin tadi farkli. Evlenmenin, aile olmaninda tadi farkli. Bu yuzden baska bekar arkadaslar yanlis anlamasın ve evlilikten de sogutmak istemem yani. Bu yanlisa ortak olmak istemem.
- +1 yıl
Kesinlikle öyle tabi siz gayet güzel anlatmışsınız ben kısa bir cümle ile özetledim. Hayatta herşeyin tadı başka ve her şey bitmeye mahkumdır
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılİlişkiye girmenizle alakalı olduğunu sanmıyorum ben, eğer öyle olsaydı zaten evlenip ayrilmiş bir kadını seçmezdi. Bu konuda tutucu birisi değil demek ki, bu da iyi bir şey.
Aranızda herhangi bir konuda anlasmazlik uyuşmazlik oldu mu geriye dönüp baktığınızda?
04 Yorumla
Soran+1 yıloldu evet tartışmalarımız çok konuda zaten en başında çok farklıydı mükemmel erkek olur ya öyleydi üstüme titriyordu sevgiliydik 5 ay sonra istemeye geldi nişanlandık ama kabul ediyorum ozamanlar ben çok zordum yani hiç alttan almazdım sürekli arkamda dolanırdı açıkcası cok umursamıyordum nişandan sonra ben daha cok bağlanmaya başlamıştım sonra nişandan 1 bucuk ay sonra ilişkiye girdik hemen değil zaman ile değişti ve şu an o gitti yerine başka erkek geldi önceden ayrılmaktan bi gün bahsetmiştim nişanlandıktan 1/2 hafta sonraydı deli gibi ağlamıştı sensiz yapamam diye ama şimdi aynı şeyi söylesem ayrılmaktan bahsetsem tahminen bağırır çağırır nası istiyosan öyle olsun der
Cevap sahibi+1 yılAma tahminen diyorsunuz, belki yine üzülür ve sizi kaybetmek istemez. Sizin dışınızda bir konu onun kafasini meşkul ediyordur belki, iş, aile vb.
Soran+1 yılevet doğru iş hayatı maddi sıkıntı normalde yaz için planlıyorduk düğünü bana geçenlerde nasıl yapacam edecem hiçbirşeyi bilmiyorum dedi. bende dedim sıkma bukadar canını düğünde yapmasak olur nikah yapsakta olur dedim bu sefer yok ben birkere evleniyorum dedi sonra işte hem nikahıda yapsak sonuçta parada lazım dedi benim başka bi iş aramam bulmam gerek dedi yani sanırım yaza olmayacak. Son zamanlar biraz bahanemi ediyor diye bunuda düşünmeye başladım bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılValla, sizin konuşmaniz ve sonuca bağlamanız gereken konular var ve bu onun kafasını tahmin ettiğinizden ve onu gösterdiğinden fazla meşkul ediyor görünüyor. Önce bunlari konuşun ve çözün derim. Sonra diğer üzerinde durduğunuz konuya odaklanin bence.
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
52Cevap
+1 yılCinsellikte beğenmediği bişey olmuş olabilir mi sizle alakalı çünkü şu an boyleyse evlendiğinizde bunun sayısı daha da düşebilir normal bulmadım maalesef şu an çok istekli olması lazım
21 Yorumla
Soran+1 yılbelki olabilir beğenmediği bişey çünkü bir iki kere kızmıştım ona cinsellik esnasında belkide o yüzden oldu
+1 yılBence hata yapmadını düşünüyorum kendine farklı lekildede baglıya bilirdin ama bu tarz yaklaşımlara patnerine de fazlasıyla sahiplenme oranı duygusal olarak ön pilana cıkıcaktır birde sana aşıksa daha cok baglanır diye düşünüyorum tatlım 😇
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılİlk heycanlarin ilişki ilerledikçe eskisi gibi olmaması normal heycan verecek evli olduğunuz şeyleri yaşayınca pek evlenmek için heycan kalmayabilir tabi gerçek niyetini bilemeyiz
013 Yorumla
Soran+1 yıldoğru.. artık sanırım onunda heycanı kalmadı
- +1 yıl
Sevgi ve kaybetme korkusu varsa karşılıklı ya da cinselikte uyum mükemmele karşılıklı gene evlilik olur ama suda var seni kullanıyorsa olabilir
Soran+1 yılnasıl kullanıyor olabilir nasl anlarım mesela
- +1 yıl
Sevgisini anlayarak
- +1 yıl
Şöyle seni kaybetme duygusu taşır hep gün içinde merak edip seni kollar korur merak edip sık arar haberlesir sana çok değer verir ve bunu sözle değil sana iliklerine kadar hissettirir cinselikte doyuma ulaşıp işi bittiğinde seni görmezden gelip yanından hemen ayrılmak yerine tüm boş zamanini sana ayirir en çok cevip yaptığı her şeyi senle yapar geleceğinde ki panlarinda hep senden bahsedip hayatının en anlamlı yerine koyar ve bunları sana hissettirir ve sende çok rahat hissedersin cinsellikte onun istediği olmadığı zaman veya onunla olmaktan kaçmaya çalışınca ya da cinsel ilişki bittimi gerçek yüzü cikarr
- +1 yıl
Vücut beden hareketleride bazen ele verir okumak içinde tecrübe gerektirir
Soran+1 yılhaklısın az önce tarif ettiklerinin hepsi onda vardı gün içinde defalarca arardı bişeye ihtiyacım olsa direk gelirdi. şu son 3 aydır ama farklı tam olarak cinselliğe girdikten sonrada değişmedi cinselliğe girdikten 1/2 ay sonra değişti gibi şimdide yine arada geliyor bişeyim lazım olunca götürüyor ama daha fazla tartışıyor eskiyr göre eskisi gibi deli divane gibi değil ya da mesela eskiden 20 kere arıyosa şimdi günde 3/4 kere arıyor eskiden ayrılmaktan bahsedeyim heleki ilk nişanlandığımız zamanlar çocuk gibi ağlamaya başlardı sus söyleme böyle şeyler nolur diye şimdi ayrılıktan bahsetsem biliyorum dikleşcek demekki senin için bukadar basitmiş iyi ozaman nasıl istiyosan öyle olsun der.. aradaki fark bunlar işte kendisine dün söylediğimde hayır ben hala seni aynı seviyorum diyor
Soran+1 yılha ama şunu ekliyim bende baya bi zordum yani baya yapmadığı şeyler kalmamıştı nişan olana kadar ve cinselliğin c si geçmezdi sevgiliyken yanıma yaklaştırmazdım. işte bi anlık yenik düştüm nişandan 1 ay sonra oldu belkide şimdi acısınımı çıkarıyor önceden çektirdim diye ya da bilmiyorum niye değişti
- +1 yıl
Heyecanımız azalmış bunu cinsellikte yakala ve tamamla o heycani
Soran+1 yıladam tamamen değişti diyorum.. önceden ayrılığın a sını alayım ağzıma ağlardı çocuk gibi şimdi söyleyince iyi peki bukadar basitse diyip sinirlenip bağrıyor. ve zaten cinsellikte çok üstelemiyor 1 ayda 1 oluyor ya da 2 haftada bir işte
- +1 yıl
1 ayda 1 mi ozaman bitmiş sadece seni kullanıyor onunda kes verme daha net görürsün canim gerçek niyetindeki yuzunu
Soran+1 yıl1 ayda 1 ya da 2 haftada bir için niye kullanıyor işte onu anlamıyorum kullanan erkek sürekli istemezmi?
- +1 yıl
Erkeklere göre değişir belki başka karilayabildigi biyerlerde olabilir arada değişiklik olsun tarzinda
+1 yılher şey zamanında güzel, ilişkiye girip terk eden çok gördüm, demekki merak bitince heyecan kalmıyor çoğunda❗️
04 Yorumla
Soran+1 yılmeraki bitmiş yani
- +1 yıl
Belkide
- +1 yıl
Ona farklı yönlerini göster. İlişkilerde o sana bir adım gelirken sen on adım gidersen ilişkiyi boğarsın
Soran+1 yılsenin dediğin şekildede yapınca daha cok trip atıyor aramadın tüm gün bende o yüzden aramadım seni oluyor oda aramıyor yazmıyor bu sefer
- Cinsel Yaşam konusunda 867 cevap paylaştı.
+1 yılsana kötü davranıyorsa yapma o ayrı konu da... neden o kadar seyrek ilişkiye giriyorsunuz? arada mesafe mi var?
04 Yorumla
Soran+1 yılhayır ayda birkere oluyor kendiside öyle çok ısrar etmiyor. ilk nişanlandığımız zamanlar ama çok farklıydı bundan 6 ay önce ozaman daha istekli gibiydi şimdi ise 1 ayda 1 ya da bazen 2 haftada 1 oluyor
- +1 yıl
sıkıntı var
Soran+1 yılniye ki.. bilmiyorum hatamı yaptım keşke hiç evlenene kadar izin vermeseydim
- +1 yıl
evlenmeden cinsellik yaşamak başka bir konu.. onu değerlendirmiyorum. benim takıldığım sayı... neden bu kadar az... yani evlenmeden önce düzenli bir cinsel yaşam olmadığı için libido tavandır. her fırsatı kollar.. anlatabiliyor muyum... ama ayda bir diyince... neden? engel olan şey nedir?
daha az günaha girelim mi? zaman mı yok? mesafe mi var? mekan mı yok? ya da cinsel gücü mü yetersiz? hangisi?
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılSen sadece kendini kullandırıyorsun 🤷♂️ kızma ama öyle yani
110 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yani
- +1 yıl
Evlenmiş ayrılmış biri olaraktan neden başka biriyle ilişkiye giriyorsun ki hani sonuçta nişanlında olsa yarın senden sıkılınca bırakıp gidebilir belki de ilişkiye girmek için seninle birlikte gibi görünüyor hani burada her şey cinsellik mi yani o olmayınca nişan ya da evlilik olmuyor mu
Soran+1 yılbi anda oldu normalde izin vermemiştim sevgiliyken geldi ailesi ile istemeye sonra yüzükler takıldı çok zorladı ama beni en sonu bişey demedm oldu.. şimdi değiştiremiyorum bi yandanda icim rahat değil
- +1 yıl
En azından şimdiden sonrasına izin verme bakalım hal ve hareketlerinde nasıl bir değişiklik olacak
- +1 yıl
Dene onu biraz
Soran+1 yıltamamda zaten 2 haftada bir oluyor ya da ayda 1 mesela bu ay bir ay sonra oldu. ilk zamaki gibi çok üstelemiyor
- +1 yıl
Sıkılıyor işte belli etmeye başlıyor
- +1 yıl
Farklı arayışlar içinde
Soran+1 yılyanii nişanlanmasının sebebi neydi ozaman sıkılıyorsa
- +1 yıl
Onu bilemiyorum artık ama sıkıldığı belli yani
+1 yılAlacağını almış ve monotona salmış kendini seni boşta kalmamak için tutuyor başka birini bulunca senden ayrılmaz ama sadece iş için arayıp sorar
00 Yorumla
+1 yılAyda 1 çok az en az 10gunde bir yapılır yani en az o da
Başka bir sorun var burada
Sana değer vermedigi ise kesin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 508 cevap paylaştı.
+1 yılHevesini almis git diyo simdi ya bastan cikar seninle ilgilensin ya da birak gitsin yinede birkez sansini dene
00 Yorumla
+1 yılBunun seksle alakası yok. Anlayın arrik bunu. Evlenince kadın basitleşir değeri kalmaz.
01 Yorumla
Soran+1 yıliyde daha evlenmedik nişanlıyız
+1 yılOnu kaybetmekten korktugunu biliyosa o yüzden emindir
04 Yorumla
Soran+1 yılnasıl biliyor bunu? ilişkiye girdim diyemi yani
- +1 yıl
Yani kazandım kafasında olabilir
Soran+1 yılnapabilirim peki..
- +1 yıl
Tanımadan etmeden bişey denmez ki, senin oturup konusman lazım, neden böyle oldu vs diye... dogru olanda bu
+1 yılSeni bitirmeye zorluyo.. gitmen için..
324 Yorumla
Soran+1 yılayrılmamı istiyor yani… kendi peki neden yapmıyor sence
- +1 yıl
Erkekler genelde vicdan yapmamak için karşısındaki kadını zorlar.. öfkeli davranır ki kavga çıksın ve yürümüyo bu şekilde sürekli gerginlik.. diyebilsin.. onun hayatından çıkmanı tavsiye ediyorum.. çünkü sabrını zorluyo
Soran+1 yılvicdan yapmamak içinmi yani ben ayrılsam üzülmemek için. dünde zaten dayanamadım artık ağladım karşısında bu sefer saçmalama ben seni hala ilk zamanki gibi seviyorum ama sadece son zamanlarda iş hayatım maddi açıdan her şey kötü gidiyor dedi.. bilmiyorum ama bi erkek böylede değişebilirmi
- +1 yıl
Değişmedi.. farklı durumlarda verdiği tepkilerle yeni tanıştın.. iş hayatindaki sorunları sana fazlasıyla yansıttığını görmüş oldun..
Soran+1 yılhaklısın ama işte çok tuhafıma gidiyor ilk nişanlandığımız zamanlar ayrılmaktan bigün bahsetmiştim delicesine ağlamıştı sensiz yaşayamam diye böyle birisiydi şimdi böyle olması çok garip şimdi ayrılıktan bahsetsem bağırıp tamam sen bilirsin diyeceğini biliyorum
- +1 yıl
Cinselliği keşke tadında bırak saydın.. yani bazen gerçekten yarım kalması gereken şeylerden biridir cinsellik.. yarım kaldı.. içimde ukde kaldı denir ya.. bu ölçüyü iyi tutturmak gerekiyo..
Soran+1 yılnasıl yapacaktım bunu peki …ama artık sanırım çok geç 6 aydır cinsellik yaşıyoruz 2/3 haftada bir
- +1 yıl
Kendinden yoksun bırak.. madem sorunları varmış.. peki.. sana özenli davranmiyosa.. sorunlarını aşmasını bekleyeceğini söyleyebilirsin.. seninle adam gibi öfkelenmeden konuşursa.. senin yanına gelirken sorunlarını kapının dışında bırakıp gelirse.. o zaman yanında olacağını söyleyebilirsin..
Soran+1 yılyani bi süre boyunca onu aramıyayım bunu ona dedikten sonra?
- +1 yıl
Geri çek kendini. aynen 👍
Soran+1 yılanladım aslında kendisi zaten demişti dün seni bukadar mutsuz ediyorsam sorunlarım bukadar sana yansıyorsa konuşmayı azaltabilriz dedi bu sefer ben bak işte konuşmak bile istemiyorsun artık demiştim. keske ozmn dediğini kabul etseydim
- +1 yıl
Bu çok kötü bir sinyal.. kendini fazlasıyla geri çek olur mu..
Soran+1 yılevet sonra işte gecesi kapattık teli kapatırken sorun yoktu sabah hiçbişey yokmuş gibi günaydın yazdı cvp verdim saat 3 den beri telefonumu aramalara kapattım hani sanki telefonun kapalıymış gibi baktım şimdi 7 kere aramış. napsam?
- +1 yıl
Meraklandirmana gerek yok.. mesaj yazabilirsin.. kusura bakma kendime göre işlerim vardı gibisinden..
Soran+1 yılanladım simdi geri arasam neden telefonun kapalıydı diyecek
- +1 yıl
Telefonunu asla kapatma.. sadece şimdi bir mesaj yazabilirsin.. aramışsin kusura bakma gibisine
Soran+1 yılneden kapatmıyayım? bakmak istedim merak edecekmi acaba diye 8 kere aramış
- +1 yıl
Bir defa yaptın.. daha yapma.. özellikle yaptığın belli olmasin.. merak etmiş evet.. sadece mesaj yazabilirsin..
Soran+1 yılpeki bundan sonra ozaman nasıl yapıyım teli kapatmak yerine? aradığında aramalarınını açmıyım
- +1 yıl
Cok ısrarla aradığında açarsın.. görüşmek istediğinde işlerinin olduğunu söyleyerek görüşmezsin.. gittiğin yaptığın rutin birşeyler varsa onları bahane edersin..
Soran+1 yılpeki canim ama dediğin gibide yapınca mesela bi arkadaşımla cıkcam görüşsem desem öfkelenip bağrıyor iyi gezmeler sana diye mesela
- +1 yıl
Senin hayatına hiç saygısı yok ki adamın.. dünya onun etrafında dönmüyo.. benim de kendime göre arkadaşlarim var ve tabiki görüşebilirim demelisin.. ya evlendiğinde seni evden de çıkarmaz bu adam..
- +1 yıl
Ben bu kişiyi sağlıklı bulmadım.. yani yaptığın son derece normal şeyler.. tabiki arkadaşlarınla görüşeceksin..
Soran+1 yılevet işte bende diyorum kendi kendime bendemi sorun diye aylardır
Kanka artık tamamen ceptesin. O yüzden böyle davranıyor
00 Yorumla
+1 yılCinsellikte kötü müydü acaba o mu isteği azalttı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Erken verince hedefe ulaştığı için arzulama azalıyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ayda 1 ilişkiye giren bir çiftin soğuma sebebi ilişkiye girmek olamaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSana olan sevgisu azalmış bence bu sadece ayda bir ne çok az 10 15 yıllık çiftler ayda bir yapmıyorlar seninki seni sevmiyor öyle geldi bana
01 Yorumla
Soran+1 yılneden ozaman hala benimle sence? bende ona cvp bulamıyorum bi türlü aklımda
- Cinsel Yaşam konusunda 737 cevap paylaştı.
+1 yılEvlenin bi garantiye alın öyle sevişin. Erkekler öyledir, güvenmeyin
00 Yorumla Kendini kullandırma. Ne istediğini öğren ona göre sen de ne yaapcagina karar verirsin
00 Yorumla
+1 yılVerme izin neden öyle yapıyor başka bir durum var mi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlenmeden ilişkiye girmekle hata yapmışsın
Buda onu senden soğutmuş olmalı01 Yorumla
Soran+1 yılneden soğuturki kendisi çok üsteledi zaten
Gizli Üye(25-29)+1 yılSiz evlenmeden yapmışsınız bu iş yürümez 3. Kocayı bul sen
01 Yorumla
Soran+1 yılbidaha evlenmeden yapmam tecrübe oldu
Gizli Üye(36-45)+1 yılİzin vermesen hepten kaçırabilirsin bu sefer ilişkiyle alakası yok onun sen ver yine ilişkide kendinimi düşünüyor peki kısamı sürüyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence cinsellikle alakası yok bunun her erkek elde edince böyle oluyor zaten yani işte nişan evlilik gibi durumlarda
00 YorumlaCinselliksen sonra seninle ilgilenmiyorsa ayril arkana bile bakma
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılResmi Nikah Olmadan Erkeğin Altına Yatan Her Kadın Degersizleşir Emin OL..
042 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl5 Tane + için Çok Teşekkür Ediyorum
@Omania
Cevap sahibi+1 yılİnşAllah Acı Bir Tecrübe Yaşamamışsındır 🥰🥰
@Omania
Cevap sahibi+1 yılOlur Canını sıkma
Hangi Şehirde Yaşıyorsun
@Omania
Cevap sahibi+1 yılHımm
@Omania
Cevap sahibi+1 yılEngeli Kaldırır mısın
Cevap sahibi+1 yılSöz seni Sıkmayacağım
@Omania
Cevap sahibi+1 yılÇok Teşekkür Ediyorum
@Omania
Cevap sahibi+1 yılİster inan ister inanma Seni çok seviyorum 😍😍😍
Cevap sahibi+1 yılSesin Varya Offf
Tam Bir Hanım Ağa Sesi 😅😅
Kız Bari Engelleme
@Omania
Cevap sahibi+1 yılEngeli Kaldır Gerçekten Seni Seviyorum
Cevap sahibi+1 yılTanışırız Tatlı Kız
Cevap sahibi+1 yılAy Ben Sana Mı kaldım 😂😅🤣🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılBi daha Beni Rahatsız Etme Lutfen
Cevap sahibi+1 yılSeni Asla Rahatsız Etmem inanki Ciddiyim
İyi Akşamlar Tatlı Kardeş
Cevap sahibi+1 yılNeden Edemezmişim Bak Merak ettim
Cevap sahibi+1 yılKardaş Küfür Yok Hakaret yok
Kanunda Bu Soru Hakkında Bi Hüküm Yok
Eeee Senin Derdin Neeeee
Cevap sahibi+1 yılHadi Bakalım
Demet Akalın 😂😂😂
Saf Kardeş Bana Bulaşma Ah Ederim
1 Ah Ettim Biri Milletin Anasına Feci Şekilde Küfür ediyordu Bende Ah ettim
1 Tanesinin Annesi Geberdi
Diğeri Babasına Güvenerek Torpil Yaptırıyordu Yine Ah Ettim
1 Tanesinin Babası Geberdi
Cevap sahibi+1 yılOlur Abicim Ama Sen istediğini Sor dedin Ne Yapabilirim kiii Kanıtlar deliller Ortada 😋😋
Neyse Bana Bulaşma Üzülmeni istemiyorum Lütfen Bak Rica EdiyoZaten Hala Bekarım Ve Kimsenin Ailesine Kendisine Veya Malına Zarar Gelmesini istemem Çünkü Benimle Uğraşanlar Hep Böyle Zarar Gördü Çünkü Ben Hep Mazlum oldum Rabbim Büyük
Cevap sahibi+1 yılYüce Allah a Dua Et ki Polis Olasın Hadi Bayyy
Bir daha Görüşmeyelim Lütfen
Cevap sahibi+1 yılNeyse ben yatıyorum kardeşim Hadi Allah'a emanet ol kendine iyi bak
+1 yılKeşke vermeseydin verdin zevkini aldı seni artık umursamaz
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden böyle ama anlamıyorum
Bırak hemen anlamıyorum ben şu kadınları herseye rağmen teslim olmak nedir ya önce Bi tanıyın tanı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSana bir taktik vercem gizliden cikayimmi eklermisin konusalim
07 Yorumla
Soran+1 yılnasıl taktik
Cevap sahibi+1 yılÖzelden konusalim gizliden çıkayım ekle
Soran+1 yıltamam gizliden çık tekrar yorum at görmem için
Cevap sahibi+1 yılGördünmü
Soran+1 yılhayır yorum yap tekrar
Cevap sahibi+1 yılCıktım eklemedin
Cevap sahibi+1 yılMesaj at cıkarim tekrar çakınca ekle beni sonra mesaj at
Cinsel Yaşam konusunda 614 cevap paylaştı. Geçmiş olsun yakında nişanı atar
02 Yorumla
Soran+1 yılniye ki.
Sizin nişanlılık çok sürmez.
01 Yorumla
Soran+1 yılsebep
Gizli Üye(18-24)+1 yılizin verme aliştırma bence gizli yap cok para veren biri var onla yap 20 bin aldım beni begnmiyor yasım buyuk diye siz kac yasındasınız
00 Yorumla
+1 yılHevesi geçti artık. Bırakır o seni
012 Yorumla
Soran+1 yılsevgi geçermi yani cinselliğe girince
- +1 yıl
evet geçer. Artık kaybetmeye korkmaz seni
Soran+1 yılyanii bi erkekle ozaman hiç cinselliğe girilmemeli evlenmeden. bilmiyorum evlenip ayrılmış olmama rağmen sevgiliyken izin vermemiştim nişandan sonrada aslında izin vermiyordum çok üstüme geldi üsteledi bi anda oldu
- +1 yıl
Evet evlenene kadar beklemek en doğrusu. Artık izin verme bence
Soran+1 yılne diyebilirim peki? zaten 2/3 haftada bir oluyor ilişki ama telefonda bazen konuşurken ima ediyor işte özledim seni gibi sözler ile. Yüzyüzeykenmi artık ilişki olmasınmı diyeyim ama zaten 2/3 haftada 1 oluyor ozamanda saçma olmazmı?
- +1 yıl
Artık nikahı bekleyelim hayatım de
Soran+1 yılsebebini soracak ne diyebilirim zaten hata yaptım nişanlandıktan sonra cok üstüme geldi oldu bi anda şuanda 7 aydır hemen hemen cinselliğimiz var :/ iki haftada birde olsa
- +1 yıl
nikah tarihiniz ne zaman?
Soran+1 yılkesin değil sözde bu yaz olacaktı ama maddi açısından dolayı bence bu yaz olmayacak hep öyle diyor çünkü para biriktirmeliyim diye işten çıktı başka işe başlıcak
- +1 yıl
Ben ihtimal vermiyorum evleneceğinize
Soran+1 yılneden peki
Soran+1 yıl?
- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılNeden ayda bir zaman mi yok mekan mi
02 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum nişanlanalı 6 ay oldu ilk zamanlar aşırı istekliydi sevgiliyken çünkü yapmamıştık ben istememiştim. ozaman ilk ilişkiye girdiğimizde ertesi günleride istemişti ama son 5 aydır böyle ayda 1 oluyor ya da 2 haftada bir öyle aşırı üstelemiyor
- +1 yıl
Biseyler yazcam da buradan olmaz
Gizli Üye(18-24)+1 yılHelali, namusu, olmadan asla öyle şeyleri karakterime yakıştırmam
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılBence izin verme
00 Yorumla Çok büyük hata etmişsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılzaten kalmamasi normalde de gerekmiyordu
00 Yorumla Olan olmuş artık hep ister
00 Yorumla
+1 yılhata tabi ki oyle durumlarda durusunu koyman gerek
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Evlenmez o adam seninle
00 Yorumla
+1 yılSüreç önemli, evlilik ne zamana planli
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 566 cevap paylaştı. Şu saatten sonra izin vermesen daha sıkıntı
06 Yorumla
Soran+1 yılneden peki?
Soran+1 yılnasıl şimdi artk daha ilişkiye girmiyelim evlenene kadar desem dahamı kötü olur
Soran+1 yılsebep peki
Gizli Üye(25-29)+1 yılsenle gorucu usulumu tanıstı severek mı?
02 Yorumla
Soran+1 yılseverek
Cevap sahibi+1 yılsoyle yapsak uzunca dertlesmek ıstermısın ıcınıdokmek fıkır almak benımle?
Gizli Üye(25-29)+1 yılOnunla cezalandırman komik
04 Yorumla
Soran+1 yılnasıl cezalandırma
Cevap sahibi+1 yılİzin vermesem mi ne? Vereceğini vermişsin. Belkide çocuğun beklentisi yüksekti
Soran+1 yılhmm ne gibi beklentisi
Cevap sahibi+1 yılBeklediği gibi çıkmamışsındır
Gizli Üye(25-29)+1 yılDemekki mantik düşünüp zevkine bakıyorsun bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni terk edecek oda basit kiz gibi görüyor senş
00 YorumlaNasıl ya ayda 1
Çok az değil mi00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılIpleri elinden birakma bence
00 Yorumla
+1 yılnişanlını manipüle et
01 Yorumla
Soran+1 yılnasıl edecekmişim
Senin kaybetme korkun olduğunu biliyor
03 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yani
Soran+1 yılcinselliğe girmek ilemi
Ayrılırsanız ne yapmayı düşünüyorsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 864 cevap paylaştı.
+1 yılGeçmiş olsun...
00 Yorumla Boşa nefes alıyorsun
00 Yorumla
+1 yılAyrıl bence daha iyi
01 Yorumla- +1 yıl
Sende tam vurmussun ama
Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Ne bu evlilik merakı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 587 cevap paylaştı.
+1 yılDevam
00 Yorumla
+1 yılİyi yaptı
00 Yorumla
+1 yılgeçmiş olsun üzülme
00 Yorumla
+1 yılBiraz naz yap
00 Yorumla- Devamını Gör (6)
Devamını Gör(51)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Nişanlımla ilişkiye girdikten sonra kaybetme korkusu kalmadı. Ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler