Bugün nişanlımla beraberdik, kendisi ön sevişmeyi başlatan taraf olduğu halde aşırı kısa tuttu hemen ilişkiye girmek istedi sonra da sertlik problemi yaşadı ben tekrar sertleşmesini bekledim zaten hevesim kaçtı üstüne 5 dk falan sürdü sadece ve hiç bi şey anlamadım. Sonrasında biraz video izleyip iki saat uyudu uyanınca da gidiyim artık dedi bende normalde böyle olmadığı için soğuk davrandım şimdi niye soğuk davranıyorsun diye sorup duruyor. Ben haksız mıyım bunda anlamayacak ne var?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Çözülebilecek problemler bunlar sertleşme için takviye kullanabilir erkek arkadaşın... bir de monotonlaşmış gibi geldi bana biraz yeni fanteziler deneyin
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılNiye davrandığını anlıyor da, ilişkinizde o kadar kütükleşmiş ki, empati duyguları körelmiş, bencilleşmiş, yani sen nasıl hissedersen hisset, anlayış göster geç diye bekliyor.
cut.10 Yorumla
+1 yılAhh ahh 😅
Böyle soruları okuduğumda iyi ki sevgilim yok diyorum yaa.. Bunun nesini anlamıyor değil mi? Belki de anlamak istemiyor, bilemiyorum.. Açıkca söyle istersen.22 Yorumla
Soran+1 yılValla tam öküz.. gerçi bence anladı da neyse. Nasıl söyleyeceğimi bilsem söylicem de. Haklısın😅
Soran+1 yılÖpmedim falan bi de anlasın diye normalde hiç itmem ittim anlamıyor canım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
8Cevap
+1 yılNeden soğuk davrandığını gerçekten anlamamis mı yoksa bu durumda soğuk davranmani gerektirecek bir şey olmadığını mı düşünüyor?
04 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten anlamadığını söylüyor ama bence her ikisi de. Çünkü eğer soğuk davranılması gerektiğini düşünse anlardı zaten
- +1 yıl
Belkide kendini garip hissediyordur ereksiyon kaybından dolayı
Soran+1 yılSöyledim derdimi bi şekilde yorgunluktan öyle oldu falan dedi aman neyse napalım artık
- +1 yıl
Sürekli olan bir şey değil demi
Kardes , soguk davranma insanlik hali , robot degil o, simdiden ona soguk buna soguk yaparsan senden sonunda gercekten sogur
09 Yorumla
Soran+1 yılOna buna soğuk yaptığım yok sürekli sadece kendisinin tatmin olması benim tatmin olmam için yeterli çabayı göstermemesi kullanılmışlık hissi yapıyor maalesef yani sertleşemedi diye küsmedim ben burada
Soran+1 yılSadece o boşaldığına göre ben zaten bi şeyler yapıyorum demektir
Soran+1 yılEvet haklısın da işte ne diyebilirim bilmiyorum ona da kendini suçlu hissettirmek istemiyorum karşı tarafa hatasını söylemekte çok zorlanıyorum onu kırarım diye o yüzden ilişkilerde çok kırılıyorum zaten
Soran+1 yılSana nasıl söylense kırılmazdın nasıl söylemeliyim
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. İnsanız yani iletişim falan kurmamız gerekiyor insan gibi anlatsana bacım buraya destan yazacağına canım mısın sen
019 Yorumla
Soran+1 yılKısa sürdüğü için sana çok sinirlendim mi diyim😂
- +1 yıl
Dahi falan değilim ama sevgilisi ben olsam anlardım gayet. Ilgisiz davranmış işte. Neden anlamasın ki?
- +1 yıl
Bencil davrandığının farkında mısın arkadaşım bir erkek olarak eminim ki o da kendisini berbat hissediyor bu durumdan ötürü çünkü maalesef orgazmı söylemesi bizim elimizde olan bir durum değil, sen o insanı sordun mu acaba neden böyle canın bir şey mi sıkkın neden öyle sevişmemiz kısa sürdü bu durum beni rahatsız etti diye gidip konuştun mu hayır burada gelip sitem ediyorsun bu yaptığın tamamen bencillik. Anladığım kadarıyla düzenli ilişkiye giriyorsunuz ve normalde çok daha uzun sürüyor keyif alıyorsun falan bu sefer böyle olmuş neden diye bu insana gidip sordum da bir kez?
Soran+1 yılDerdi olsa zaten bilirim neden oldu desem ne diyebilir bilimsel açıklama mı yapacak? Normalde keyif alıyorum ama zaten orgazm olmamı çok becerebilen biri değil
- +1 yıl
Yaa güzel kardeşim 🙂
Bazen olaylar çok karmaşıkken anlamayabiliriz ve açıklanır. Ama sen biriyle cinsellik yaşamadan önce o kişi trip atmıyorsa ve cinsellikten hemen sonra trip atıyorsa neye kızdığı açık değil mi? Yani bunu bilmek için dahi olmaya gerek yok ki. Her kadın cilve, naz, ilgi ister ve bunu yatakta da bekler. Bunu yapmadığında neden şaşırıyor ki?
Soran+1 yılYa çocukluğumdan beri tanıdığım yıllardır birlikte olduğum insanla sence iletişimsiz olabilir miyim? Felsefe yapmanın yeri cinsellik kategorisi mi sence? Çalışmıyor işsizliği de pek umursamıyor çünkü para sıkıntısı yok herhangi bir problemimiz derdi yok askerlik arkadaşını aklına getirip mi sertliği bozulacak aşırı saçmaladın şuanda ya.
- +1 yıl
@sudesiyahseven başlı başına bir insanın trip atmaya hakkı vardır savunması yaparak yanlış bir iletişim hatta iletişim bile değil saçma sapan bir şey savunduğunu düşünüyorum. Benim demek istediğim şu ki herhangi bir konuda trip ya da nas aptalca ve saçma bir şeydir Bir sorunun varsa gidersin konuşursun bunu hareketler ve şekiller ile karşındakinin anlamasını beklemek zaman kaybıdır
Soran+1 yılDerdimi anlatmayacaksam burası niye var niyeeeeee bana bi söylesene? Sohbet platformu mu arkadaşlık platformu mu bu? Niye kısa sürdü desem bilmiyorum diyecek sence kendisi nerden bilebilir? Sebep olarak ne sunabilir iyi misin kardeşim
- +1 yıl
Burası dert yanma platformu değil arkadaşım senin ilişkinin hoşuna gitmeyen taraflarını ya bu da böyle ya şu da şöyle deyip içini dökeceğin bir alanda değil tamam mı gelirsin buraya sorunu sorarsın cevap beklersin sen buraya soru sormaya gelmiyorsun onay almaya geliyorsun madem her şeyi biliyorsun ilişkinle alakalı madem karşındaki insanın sorunu yok neden buradasın o zaman anladın mı tutarsız olan bu. İşin kötü tarafı bunun farkında bile değilsin
- +1 yıl
Karmaşık bir durum olursa söylersin ama bazı şeyler empati yapılarak da anlaşılabilir. Elimin kesildiğini gördüğünde ben demeden de yanında duran yara bandını uzatırsın değil mi? Ya da bana araba çarpsa ben demeden de ambulansı ararsın değil mi? Bazı şeyler düşünerek de anlaşılır.
Soran+1 yılKarşımdaki insanın hayatındaki problemleri değil aramızda olan rahatsız olduğum bir konuyu paylaşıp onun bunun farkında olmadığını anlatıyorum kısaca nasıl belli edebileceğimi soruyorum. Platformu baban kurmadığına göre istediğim şekilde kullanabilirim.
- +1 yıl
@sudesiyahseven cinsellik lan bu hadi hepsini geç tamam mı bütün iletişim metotlarını sağlıklı iletişimi hepsini bir kenara bırak, arkadaşım bir ilişkidesin dediğin gibi sen kendini kötü hissediyorsan karşındaki insan da bunu anlar kötü hisseder ya da güzel giden bir ilişkide bir anda bir tökez çıkarsa bunu konuşmak istersin değil mi çözmek istersin karşıda sevdiğin insan var yani gelip de buraya şöyle şöyle oldu şöyle oldu haksız mıyım demek hiçbir işe yaramaz tamamen onay beklentisidir bunun yerine benim savunduğum şey şu insan kendini kötü hissedebilir karşısındaki de kötü hissedebilir hiç fark etmez o senin sevdiğin insan herhangi bir sorunu gidip onunla nasıl konuşmalısın haklı haksız aramamalısın ilişkide önemli olan iki tarafında birlikte mutlu olması benim tek istediğim bu insanlar ilişkide haklı haksız aramasın doğru yanlış bakmasın çözüm odaklı mantık tarafında ilerlesin ve toplum tarafından onay beklemesin çünkü her ilişkinin kendine özgü bir dinamiği vardır benim ilişkimdeki bir doğru toplum için tamamen yanlış olabilir bu benim umurumda bile değildir çünkü bu benim ilişkim bu ben ile o insan arasında olan bir durum umarım derdimi anlatabilmişimdir
- +1 yıl
Kızdıran adam olduğu için konuşmayı da adam başlatmalı ama. Örneğin "kısa sürdü çünkü..." gibi bir şekilde başlayabilir. En azından beni incitebilecek bir şey yaptığını fark edecek düşünceye sahip biri olduğunu anlarım böylelikle.
- +1 yıl
Pekala
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılAnladım onun sorununda sende sertleşmesi için yardım etseydin oral okşama fala
02 Yorumla
Soran+1 yılYaptım zaten öyle sertleşmesi için uğraştım sonra 5 dk sürdü arkasını dönüp uyudu
- +1 yıl
İşini bitirdi seni yarım bıraktı yani him
Gizli Üye(30-35)+1 yılAceleci davranmış mutlu edememiş anlamasi lazim
21 Yorumla- +1 yıl
Acele edilmesi yanlış uzun ilişkiyi herkes ister
+1 yılbu kadar kısa sürede bittikten sonra normal değil mi
02 Yorumla
Soran+1 yılBencede normal
- +1 yıl
yapamıyor işte 😂😂
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılTatmin edecek birini bulmalısın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBirinci kısa sürünce ikinciyi atması lazım aslında
06 Yorumla
Soran+1 yılBirinci değildi 3. Ydü bugün ama hadi yorgun diyelim de ben başlatmadım ki. Bi de 2. nin üstünden baya zaman geçmişti yemek falan yedik dinlendik
Cevap sahibi+1 yılÜçüncünün bir saat sürmesi lazım. 1. Ve 2. Iki dk falan sürdü o zaman
Soran+1 yılYok onlar uzundu😂 saçma sapan niye böyle oldu anlamadım daha rahatsız oldum
Cevap sahibi+1 yılOral falan yapıyor musunuz?
Soran+1 yılEvet yapıyorum o da genelde kısa kısa da olsa yapar
Cevap sahibi+1 yılOral güzel şey. Eşim yapmıyor mesela
Gizli Üye(25-29)+1 yılYalasın sevişme uzun sürmeli
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem