Kadınların cinsel içerikli soruların çoğu vajinamı beğenmiyorum şeklinde oluyor. Siz vajinanızı beğeniyor musunuz?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
MoRningStar91 sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kızlar Ne Diyor
Esmer olduğumuz için rengi koyu oluyor. Bir de anneler ergenliğe girer girmez agdaya götürüyor jilet vurma diyorlar. Ağda daha zararlı.
Evet aslında ağdanın çok zararı var deriyi yakıyor
11 yaşından beri yaptırıyorum.
11 çok erken değil mi ya
10 yaşında falan kıllanma oluyor normalde 12 13 yaşında afet görülüyor ama keşke o kadar erkenden aldırmasaydım.
Kıllanma bizde 15 de başlıyor sizinki çok erken başlamış kıllanma
Benim ki erken başlamadı kizlar hep o yaşta başlıyor 13 yaşında regl oldum zaten ayrıca. Ayrıca ortaokuldaki erkeklerde kıl var. Sizinki geç bence.
Ama yinede erken yani 11 yaşında kılların çıkması o yaşlarda kuaföre gidip ağda yaptırmak doğru değil gibi sanki
Bence ağda direkt yanlış
Jilet de doğru değil
Jiletin cilde zararı yok ama kendi kendime jilet yapamam jdjdjdjjjdjd
İşte bir yerini yaralayabilirsin kendi kendine o yaşlarda yaparsan chcdvjvibd
Ya zaten jiletle hemen çıkıyor lazere baslıcam bu sene ama ağda bayağı azalttı vücudumdaki kılları
Bende lazere başliycam yakında fjvshjd
Ya bence bir anne kızının vücuduna iyi bakmalı yani ben ileride kendim traş ederim kızımın kukusunu.
Hem iyi bakmalı hemde öğretmeli reglini olmadan önce anlatmalı öğretmeli pedi nasıl kullanacağını filan
Beğenmiyorum yaza düğünüm var ne yapacağımı bilmiyorum
Neden beğenmiyorsun peki neyi çirkin geliyor sana
İç kısım koyu mor gibi, tüy çıkan kısımda kendi ten rengime göre koyu. Lazer yaptırıyorum çok bakımlıyım çok dikkat ediyorum temizliğime ama orası niye böyle bilmiyorum
İç kısmının rengine bu kadar takılma her şey renkte değil eşin seninkini böyle de beğenir bence
Bilmiyorum beyaz tenliyim orası çok göze çarpıyor birde sürekli oral yapmayı istediğini söylüyor benze hiç bakmasını istemiyorum
Bence hiç dert etme çekinme rahat rahat oral yaptır. Dudakları nasıl
Pembe mor karışık 🥴
Ama şekil açıdan düzgün sarma vs yok
Seninki de farklı olsun işte doktora göründün mü hic bunun için
Bende beğenmiyorum
Haydaaa sen neden beğenmiyorsun ki
Benimki böyle açık renk, lakin çok çok az kısmında parmak ucu kadar bir bölgede kararma var. Neden bilmiyorum ve bu yüzden utanıyorum
Kararma için kremler filan vardı
Bilmiyorum sağlıklı olur mu o kremler? Doktora gitmeye de çekiniyorum bakireyim hiçbir fikrim yok
Yani sağlık açısından çok memnun kalanlar var doktora da bence rahat rahat gidebilirsin
Ben beğeniyorum ,
Kızların çoğu vajina dudaklarından şikayetçi