Cinsel Yaşam Akrep burcu erkeği ile cinselliği ve sevgililiği nasıl dengede tutabilirim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Sorum açık inanılmaz istekli oluyorlar Akrep burcu erkeği ile cinselliği ve sevgililiği nasıl dengede tutabilirim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
oktaytetik Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Bende akrebim ama sevgi ve cinselliği dengede tutmak için sevgi sadakat göstermen yeterli diye düşünüyorum 0 4 Yorumla Soran +1 yıl O çok fazla istekli sevildiğimi hissediyorum ama sürekli cinsellik üzerinden dönüyor her şey neredeyse Yorumla oktaytetik +1 yıl O zaman sevmiyor Yorumla Soran +1 yıl Sevdiğine eminim Yorumla oktaytetik +1 yıl Bencesi için dedik Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Çok ilgi isteyen bir burç akrep burcu. Biraz da pohpoh olmayı sever. Çok yaklaşmayacaksın çok da uzak durmayacaksın soğur. 0 0 Yorumla
вιтєχєи Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Tutturmuşsunuz bir akrep skfjslds bazıları da boğa diyor la. Biz neciyiz o zaman skdhshdjsjskdks 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ya djjckc Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. burcla alakasi yok ki bunun her erkek ve kaidn aynıdır 0 0 Yorumla
Seyyah_Derviş Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 99% +1 yıl Bu işin burcu harcı yok. Tavrını net ortaya koyarsın, belli yere kadar izin verirsin. 0 0 Yorumla
guzelseverim34 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Vermeyeceksin, hevesi geçer bırakır seni 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bırakmasını istemiyorum ortayı bulmak istiyorum Yorumla guzelseverim34 +1 yıl Sakın ilişkiye girme. Göster elletme diyorlar ya :) evliliğe kadar götürebilirsin Yorumla
KucukAmaKalin Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 314 cevap paylaştı. İyiki boğaya denk gelmemişsin o zaman 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Evlenince atesleri sönüyo aw 0 9 Yorumla CAGRI16 +1 yıl Hep atessss Yorumla ƁЄƝƊЄƛƘƦЄƤ +1 yıl Benim ölmedi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hay ben sansimi benimkide hap ilac bitki alkol basiyo ve arada yeter acidi artik sarkisini dinliyom 😒 Yorumla ƁЄƝƊЄƛƘƦЄƤ +1 yıl Hap ilaç ne gerek var seninki kaç yaşında şöyle deyim her an kazık Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 30 yasinda ben 26 Yorumla ƁЄƝƊЄƛƘƦЄƤ +1 yıl Ben 39 eşim 23 düşün eşinden 9 yaş büyüğüm ve her zaman kalkıyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Imrendim yeminle esin cok sansli bende les gibi alkol kokusunda tatmin olmaya calisiyorum Yorumla ƁЄƝƊЄƛƘƦЄƤ +1 yıl Alkol yok bende ve oral sever misin Yorumla ƁЄƝƊЄƛƘƦЄƤ +1 yıl Erkek erkekliğini bilecek kadına kadın gibi hissettirecek Yorumla
Bulutsencer Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Benfe akrep burcu 0 0 Yorumla
mahsun36 Takip Et Xper 6 Yaş: 40 +1 yıl Evet bende akrebim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bu ne olacak ya Yorumla mahsun36 +1 yıl Doyurursan el üstünde tutar seni devamlı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Bende akrebim ama sevgi ve cinselliği dengede tutmak için sevgi sadakat göstermen yeterli diye düşünüyorum
O çok fazla istekli sevildiğimi hissediyorum ama sürekli cinsellik üzerinden dönüyor her şey neredeyse
O zaman sevmiyor
Sevdiğine eminim
Bencesi için dedik
Çok ilgi isteyen bir burç akrep burcu. Biraz da pohpoh olmayı sever. Çok yaklaşmayacaksın çok da uzak durmayacaksın soğur.
Tutturmuşsunuz bir akrep skfjslds bazıları da boğa diyor la. Biz neciyiz o zaman skdhshdjsjskdks
Ya djjckc
burcla alakasi yok ki bunun her erkek ve kaidn aynıdır
Bu işin burcu harcı yok. Tavrını net ortaya koyarsın, belli yere kadar izin verirsin.
Vermeyeceksin, hevesi geçer bırakır seni
Bırakmasını istemiyorum ortayı bulmak istiyorum
Sakın ilişkiye girme. Göster elletme diyorlar ya :) evliliğe kadar götürebilirsin
İyiki boğaya denk gelmemişsin o zaman
tutulmaz sanırım sadece cinsellik
Evlenince atesleri sönüyo aw
Hep atessss
Benim ölmedi
Hay ben sansimi benimkide hap ilac bitki alkol basiyo ve arada yeter acidi artik sarkisini dinliyom 😒
Hap ilaç ne gerek var seninki kaç yaşında şöyle deyim her an kazık
30 yasinda ben 26
Ben 39 eşim 23 düşün eşinden 9 yaş büyüğüm ve her zaman kalkıyor
Imrendim yeminle esin cok sansli bende les gibi alkol kokusunda tatmin olmaya calisiyorum
Alkol yok bende ve oral sever misin
Erkek erkekliğini bilecek kadına kadın gibi hissettirecek
yetemezsin
:(
Ben akrep
Benfe akrep burcu
Akrep erkeği olarak evet fazla istekliyimdir
Evet bende akrebim
Bu ne olacak ya
Doyurursan el üstünde tutar seni devamlı