Bekarlar zannediyor ki evliler hergün ilişkiye giriyor. Böyle birşet mümkün mü ya? Evliliğin ilk dönemleri için tamam ama sonrasında azalıyor bir rutine oturuyor. Haftada 3 oluyor benim evliliğimde burdaki sorularda erkeklerin kadınlara verdikleri cevaplar sadece bana mı yalan kokuyor merak ettim. Şu kadınları neden yanlış yönlendiriyosunuz ey insanlar?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 553 cevap paylaştı.
+1 yılBu kişi ve çiftler arası değişir. Genelde evli çiftler arasında doğaçlama gelişen cinselik daha fazla. O yüzden bir hafta libodolar yüksek olur hergün olur bir hafta biri yüksek biri düşük olur 2-4 gün olur. Tek birey fb takılıyorsa hergün de olabilir sadece yükseldiği zaman yapıp haftada birde yapar. Önemli olan sıklık değil ne kadar zevk alındığı bence.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılKimi hafta 4-5 kez kimi hafta boş geçiyoruz neredeyse , bekarlar için atış serbest ama o iş öyle değil. Evlendikten sonra ki sorumluluklar, sıkıntı, sorun derken cinselliğe ne enerji ne zaman kalıyor.
04 Yorumla
Soran+1 yılNeyse en azından sitede dürüst erkekler de varmış. Soruma gelen cevaplardan bunu anladım. Herkes zeus olmuş sitede bi de buna inanan kızlarımız kadınlarımız var ki sorma onlara üzülüyorum.
Cevap sahibi+1 yılboş ver herkes bol keseden sallıyor. Yapacak bir şey yok. Yaşadıkça deneyim sahibi olacaklar. Hele çocukta olunca ay da 1-2 ye düşünce nerede o zeuslar diye dert yanarlar. Kimse makine değil ki düğmeye basınca çalışsın.
Soran+1 yılÇocuk olunca bilemiyorum haklı olabilirsin öncelikler değişiyordur o zaman haklı olarak.
Cevap sahibi+1 yılGenellikle gördüğüm öyle maalesef
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılerkeklerin çoğu yalancı ya. ben de evliyim. haftada bir bizim. peki sana bir soru. haftada bir tutkulu seks mi? haftada 3 sıradan seks mi? hangisini tercih ederdin?
044 Yorumla
Soran+1 yılHaftada 3 tutkulu seks seçeneği neden yok 😀 haftada bir az bana göre ben sevişmeyi unuturum ertesi haftaya kadar
- +1 yıl
Keşke o seçenek olsa 😅 zor seçim arasında bırakmak istedim seni. Bizim haftada bşr olan tutkulu bile değil. Haftada bir dediğin ayda üç oluyo zaten. Bir hafta regle gitti. Çalışıyo musun evde misin
Soran+1 yılÖnceden evdeydim şimdi çalışıyorum.
- +1 yıl
peki sence hanginizin libidosu daha yüksek
Soran+1 yılÖnceden benimdi şimdilerde onun.
- +1 yıl
Evde olmak libidoya daha odaklanabilir mi yapıyor kadını sence
Soran+1 yılHem öyle hem de ben kendimi biliyorum sadece ben çalıştığım zaman yorgun olduğumda tek istediğim dinlenmek uyumak oluyo açıkçası kocamı canım istiyo ama enerjim olmuyo o yüzden eskisi gibi değilim. Eskiden işten geldiği anda onu ayartmaya çalışırdım şimdi yorgun olduğum günler gözgöze bile gelmemeye çalışıyorum😀
- +1 yıl
Her ilişki tempolu olmaz. Canın istediğinde yorulmadan ilişki isteyecek şekilde eşini ayartamaz mısıb mesela 😅
Soran+1 yılCıkk. Eğer gerçekten yorgun ve uykusuzsam soyunmak bile yorucu gelir ayrıca altta yatıp zevkimi alayım yeter diyebilenlerden değilim öyle zevk alamam tek pozisyon.
- +1 yıl
Olacaksa full olmalı diyosun. Helal. Bizde öyle değil çünkü. Talep eden ben de olsam o da olsa tek pozisyon ve altta olmayı seviyor. Heyecanı kaçıyor bi süre sonra. Bence sizin ilişki haftada üç ve tutkulu sınıfına giriyor
Soran+1 yılYa bazen tek pozisyon da olur o pozisyonda her iki tarafta çok zevk alır başka pozisyona ihtiyaç duymaz ama değişiklikler de güzel oluyor
- +1 yıl
Değişiklikler mutlaka güzel. Ben tek pozisyondan çok sıkıldığım için sanırım öyle bi cümle kurdum. O an gerçekten öyle bi denk gelir ki bozmak istemezsin pozisyonu. Ama geneline baktığın zaman her pozisyon kendini kadın hisettiğin ayrı bir pozisyondur. Bakış açın değişir. Giriş açısı değişir. Önemli yani
Soran+1 yılÇok önemli hemde. Aldığın zevk bile değişiyor
- +1 yıl
Yani o kadar ilginç ki, değişik pozisyonda zevk alıyorum. Zevk verdiğimi de ayan beyan görüyorum. Ama bu benim karakterime ters diye istemiyor. Sekste karakter olur mu sence 🙈
Soran+1 yılOlmaz. Ama bu zamana kadar bize öğretilen şeyler var ne yazık ki karı koca arasında bile yasak olan ayıp olan şeyler var aklımıza sokulan. Belli bir yaşa geldiğinde o tabulardan kurtulursan mutlu olup mutlu ediyosun kurtalamazsan da karın gibi oluyo işte. Arkadaşım demişti doggy pozisyonu isminden dolayı aşağılayıcı geliyo kendimi hayvan gibi hissediyorum diye yapmıyorum demişti çok şaşırmıştım kadının en çok zevk aldığı pozisyonların başında gelir oysa ki. Garip ya
- +1 yıl
Aynı işte bu doggy den ben de muzdaribim. Penisin giriş açısı itibariyle hiç zevk almasan bile vajinanın farklı yerine temas eden bir pozisyon. Nedir yani aşağılanmak. Zorla 3-4 defa yaptım. Ama her seferinde sonunda ben bunu sevmiyorum cümlesi canımı sıktı. Bi daha da yapmıycam dedim
Soran+1 yılKarşılıklı haz olmadığını bildiğinde senin de hevesin kaçar ki zaten. Ben görev gibi yapılan şeyleri sevmiyorum ilişkilerde bu sadece cinsellik anlamında değil her konuda öyle. Dünyanın nerdeyse en zevkli şeyidir seks. İnsan neden bu konuda kendini kısıtlar ki bir travması yoksa ya da sapıklık boyutunda değilse istekler
- +1 yıl
Sen eşinde o tutkuyu bulabiliyor musun. Bu aralar libido onda daha fazla oldupuna göre?
Soran+1 yılBu aralar ben yorgunum mental olarak. Maddi anlamda sıkıntılarımız var ve ben ondan daha çok dert ediyorum sanırım bu konuyu kafam doluysa bi sorunla libidom ölüyo benim ondan kaynaklı farkındayım bunun. Yoksa ona olan hislerim aynı değişmedi.
- +1 yıl
Buna rapmen sıklığınız aynı mı bu aralar
Soran+1 yılBu aralar azaldı
- +1 yıl
Yine de ihmal edildiğini hissetmesin. Yatarken öp. Durumunu anlat
Soran+1 yılFarkında zaten. Allahtan öyle şeylere takan bi insan değil
- +1 yıl
İyi ne güzel. Böyle iniş çıkışlar her evliliğin ruhunda var. Ne kadariık evlilik seninki
Soran+1 yıl5 yıllık
- +1 yıl
Bizim de 9 oldu. Muhabbetin için teşekkür ederim ☺️
- +1 yıl
Sorunun özğne gelirsek de herkes 1 saatte boşalıyor burada. Hiç çıkarmadan 3 yapıyorlar 😂😂
Soran+1 yılOyy maşallah sizinki yıllanmaya bir yıl kalmış. Sağlamdır artık sanırım. Ben teşekkür ederim😊
- +1 yıl
Sağlam sağlam. Boşnma zor artık bu saatten sonra 😂
Soran+1 yılBi kadın olarak cevap vereyim bende hiçbir kadının bünyesinin 2 3 saat gibi bir aktif gir çık olayını kaldırabilceğini sanmıyorum. Tahriş oluyor belirli bir süreyi geçince. her şey dozunda güzeldir.
- +1 yıl
Eşimin bünye 15 dj dan sonra kaldırmıyor. Oradan biliyorum 🙈🙈
Soran+1 yıl15 dakikayı bilemem ama gerçekten gün içinde ikinci üçüncü seferde bu dediğim geçerli erkek daha uzun süre performans gösterebiliyor bu her kadının hoşuna gider zevk alır ama biryere kadar işte biryerden sonra zevk yerini acıya ve yanmaya bırakıyor. Ben de yaşadım bi kaç kere kendisine de söyledim günde 3ten fazla bir daha asla yapmam 3de bırakıcaz yeter yetmez umrumda değil demiştim. Bi daha da 3ü geçmedik
- +1 yıl
Haa bizimki ikinciyi hiç istemedi. O yüzdem deneyimlemedim ☺️evet biz iki üç be sonrasında süremiz uzuyor. Kadında o kadar süre ıslaklık olmaması doğal
Soran+1 yılIslaklık bir şekilde sağlanır da uzun süre aktif gir çık vajina duvarına iyi gelmiyor o yüzden çoğu erkek boşuna şu kadar saat bu kadar saat diye övünüyor tecrübeli bir kadın bunu güzel bulmaktansa can sıkıcı bulur 😀
- +1 yıl
Zaten kadını kıvama aktif gir çıkla değil etkili önsevişmeyle getiririz. Tecrübeli kadın olarak buna katılacağını düşünüyorum. Vajina duvarı dediğin gibi o hareketlere bi yere kadar cevap verir. Kadının vajşna duvarında kat kat zevk veren noktaları var. Onları uyarıp içine isteyecek moda sokmak en güzelidir
- +1 yıl
Vajina duvarından ziyade kat kat zevk veren başka noktaları vardır*
Soran+1 yılİşte bunu kaç erkek biliyor diye sormak lazım. Çoğu etkili seks ne desen süre söyler. Sürenin ya da penis boyunun düşündükleri kadar önemli olmadığını birgün anlarlar belki.
- +1 yıl
Bunun için deneyim gerekiyor. Ben üç yıl sevgilimin içine girmeden seviştik. Seviştikçe sevişmenin hazzına deli oldum. O hazzın kadında karşılık bulmasına. Sanardım ki penis boyu ve süre bundan kat kat büyük olaylar. Sonra ilişkiye girmeye başlayınca anladım ki sevişmesiz seks hiçbir şey. 28-29 yaşlarımdı sanırım. Dedim ki haz sevişmedir. Sevişme aşkım arttı. Haz sevişmedir; içine girme ise bunun kaçınılmaz sonucudur. Eğer güzel sevişip kadını etkilemezsem, kadın içine asla istemez, girsem de bir işe yaramaz. Sonra ne süre umrumda oldu ne penis boyu. Kadın bedeninin mucizevi noktalarını keşfe çıkar oldum
Soran+1 yılÖnemli olan o zaten kadın baştan duygusal bir yaratık zaten kadının sevişirken duygularına oynar ruhuna hitap edersin. Bunu keşfeden eden adamın kadını da dünyanın en şanslı kadını hisseder kendini eminim eşin de öyle hissediyodur.
- +1 yıl
Eşim çok farkında değil aslında. Önsevişme onun için bi anlam idade etmiyor. Çünkü bir kadın hadi içime gir de bitsin demez. O diyor. Ayın sadece iki üç günü var. O günlerde yakalarsam; başka erkekler gübi boşalma derdinde olmadığın için çok şanslıyım diyor. Ama ayın diğer günleri sırf ben istiyorum diye aceleci. E bu da benim hevesimi kırıyor. Düşe kalka gidiyoruz anlayacağın. Seninki farknda mı peki şanslı olduğunun? Çünkü yatağı renkli bi kadınsın
Soran+1 yılFarkında olduğunu düşünüyorum çünkü hep bunu dile getirir. Memnun olmadığı bir şey olsa söylerdi eskiden artık söylemiyor seviştikten sonra daha sıcaktır bana ilgilidir. Bunlardan farkındadır diye düşünüyorum
- +1 yıl
Sen kocanın memnun olmadığı şeyleri önemseyen ve yerine getirmeye çalışan bir kadınsın aynı zamanda. Bu durum erkeğe kendini değerli hissettirir. Aranızdaki uyuma sevindim.
Soran+1 yılBende seviniyorum hayattaki en büyük şansım benim o.
- +1 yıl
Wow muhteşem ifadeler 🌼🌼 burada böyle evlilikleri görebilmek sevindirici
15 yıllık evliyim. İlk zamanlar çiftler tavşan gibi denk geldikleri zaman hemen iş tutar ama zaman ilerledikçe bu iş yavaşlıyor. Hafta da 2 ye rağzıyım mesela :))
12 Yorumla
Soran+1 yıl15 yıl da baya iyiymiş bu arada. Maşallah.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
45Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBu bence bir rutin değil. Bazı dönem oluyor 10 gün hiç olmuyor bir dönem oluyor hergün oluyor. Bu lar stres durumu rahatlıkla alakalı
21 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir mental durumun sağlıklı olunca oluyor genellikle.
+1 yılburdaki erkekleri dinlesen hepsinin penis boyu 35 cm bosalma surekeri 2 saatten fazla gunde 25 kere yapıyorlar kadınlar dayanamıyormuş çoğunun vajınası yırtılıyormus da mus mus yersen tabi
17 Yorumla
Soran+1 yılHah işte bunu diyorum ama yazıkk inanan kadınlar var burdaki yorumlara göre evliliğine yön veren çok insan tanıdım. İnsanların hayatlarını etkilemek bu kadar basit mi?
- +1 yıl
inananlarda zaten aldatmanın peşinde onlara gün doğmuş oluyor ha tabi illa biri birinden iyidir ama abartı çoğu
Soran+1 yılBen inananlara ve buna göre şekillenenlere üzüldüm ne yalan söyleyeyim kadın ciddi ciddi inanmış yahu eşiyle kavga etmiş falan garip
- +1 yıl
küm nerde
Soran+1 yılBu sitede bi kaç kadınla konuştum evli olan dertleştik falan. Kadın buralarda yazılanlardan yola çıkarak eşini kıyaslıyor dedim manyak mısın alayı yalan söylüyo bunların hepsi manipüle etmeye çalışıyo insanları falan. Diyo ki öyle değil sen bilmiyorsun burada tanıştığım adam şöyle ilgili böyle bilgili bugüne kadar orgazma ulaştıramadığı kadın olmamış. Günde en az 4 5 yaparmış. Dedim ya he he madem inanmak istiyosun inan ne diyeyim. Ama üzüldüm bir yandan kocasına da.
- +1 yıl
işte o sadece inanmak istediğine inanıyor
Soran+1 yılOlabilir haklısın
+1 yılBekarlar olunca tabi sorulara yanıt verenlerin çoğu, ortaya böyle saçma cevaplar çıkıyor, evliligin ilk zamanları evet hergun hatta günde 2-3 olabiliyor, ama zamanla azalıyor, haftada 2-3 iyi rakam hakine geliyor
06 Yorumla
Soran+1 yılBurdaki sorulardan okuduklarımdan sonra araştırma yapmıştım biz mi az yapıyoruz sağlık sorunumuz mu var heyecan mı bitti falan panik olmuştum ama cinsel terapistler haftada iki en az olmalı sağlıklı bireyler için fazlası kişilerin isteğine bağlı diyolar. İçim biraz rahatlamıştı bu sorudan sonra emin oldum normalmişiz anormallik yokmuş.
- +1 yıl
Ya ergenlere bakarsanız haftada 2-3 bunlar az rakamlar haftada 10 bile az rakam onlar için çünkü onlar evlilik nedir yaşamamışlardır bilmiyorlardır onun için bize göre en iyisi neyse daha doğrusu sana göre en ideal olan ne ise ne yetiyorsa onu yaşayabilirsin insanların konuşmalarını aldırma
Soran+1 yılYa haklısınız ama bi süre sonra insan şüphe ediyo kendinden😀 bende sorun mu var acaba diye ama dediğiniz gibi masturbasyondan ileriye gidememiş kişileri çok umursamamak gerek
- +1 yıl
Aynen öyle, ellerini kullanmaktan başka bir şey yasamamis olanlarin görüşlerine itibar etmemek gerek, daha fazlasını istersen yasayabilir zaten insan
Soran+1 yılTeşekkürler : )
- +1 yıl
Ben teşekkür ederim asıl keyifli diyalognuz için, devam etmek isterdim🙂
Cinsel Yaşam konusunda 799 cevap paylaştı. Tamamen mental ve fiziksel duruma göre değişiklik gösterecek bir şey bu. Hayat rutini içerisinde sıra ona gelemeyebiliyor.
10 Yorumla
+1 yılSanal dünya işte
dünyanın sahibi benim biliyormusun klavye ile yazınca öyle çıkıyor10 YorumlaYani benim düşüncem de bu yönde ilk zamanlar her gün olur ama ilerledikçe azalır dediğiniz gibi
10 Yorumla
+1 yılTutkuya bağlı, tutku yoksa ilişki olmaz.
Tutku varsa her gün bile olur. :)
10 YorumlaTürkiye de böyle bir şeyi yaşamak imkansızdır.
Türk kadınıyla cinsel hayat yaşanmıyor sadece arada bir cocuk yapmak için.
08 Yorumla
Soran+1 yılSebep ne?
Soran+1 yılBunu yaşamanın imkansız olduğunu söyleyen sensin. Bem bunu yaşadığımı söylüyorum. Bence imkansız değil işte yaşıyorum. Sen neden imkansız görüyosun bunu?
- +1 yıl
Her konu da oldugu gibi bu konuda da istisnalar geneli oluşturmaz ben genel durumdan bahsediyorum.
Genel olarak Türk kadını cinsel isteği yüksek erkekten hoşlanmaz bunu bütün sosyal uzmanlar da , konuyla ilgili psikologlar da söylüyor.
Ayrica evli kadınların çoğunluğu seks olmasa da olur seksi bir görev misali yaptıklarını dile getiriyor.
Soran+1 yıl80 90 jenerasyonu için doğru olabilir bu söz ama yeni jenerasyonun isteksiz olduğunu düşünmüyorum. Çoğu kadın da yatakta tatmin olamadığı hayal kırıklığına uğradığı için seksi bir görev olarak görmüyor. Orgazm olamayan kadın bitse de gitsek havasına giriyor.
- +1 yıl
Yeni jenerasyonun da çok bir farkı yok sadece biraz daha dillerine dolamışlar ama icraat anlamın da pek değişen bir şey yok.
Zaten önemli olan yaşayabilmek yaşamayı istemektir.
Evet yatakta tatmin konusun da genel olarak erkeklerin de yetersizliği var ama garip olan şey ise cinsel arzularını belli eden erkeğin kadinlar tarafından tukaka görülmesi bu durumda da arzulu olan erkek kadınlardan uzak duruyor işte.
Soran+1 yılKadınlar isteklerini belli etme konusunda her zaman daha geri planda tutar kendini. Çünkü sevgiliyken belli etsen eğlenilcek kadın olarak görünürsün saygı duyulmaz sana. Kendini geri planda thtmaya alışırsın bunu hayatına iyice yerleştirirsin ve evliliğinde de bunu uygularsan kocan da seni öyle görmesin diye. Yani hayatına giren eski adamların cezasını kocana da kesersin böyle arkadaşlarım da oldu reel hayatımda. Niye istekli olduğunu söylemiyosun canın isteyince sen niye başlatmıyosun diye sorduğumda beni basit gibi görmesini istemiyorum diyodu ya ne alaka ne alaka.. Amaan erkekleri de kadınları da anlayamıyorum been.
- +1 yıl
Bakış açısı sığ olan erkekler için öyle olabilir ama asıl sorun kendini çok net belli eden erkeğin de kadinlar tarafından itici görülmesi.
Kısaca dediğim gibi istisnalar kaideyi bozmaz genel olarak turk kadını seks konusun da yetersiz...
Bunu yok belli yapsa basit kadın olurmuş yok istekli olsa değerli olmazmış vs vs gibi şeylerle açıklamak anlamsız olur.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılhepsi yalan konuşuyor. hafta da 2 olan varsa cennetlik derim :)
ilerleyen yıllarda haftada 1,
sonra ayda 1 e düşer :)
kadın istekli olsa erkek olmaz. erkek istekli olsa kadın istemez. öylece zaman geçer gider.10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. seninki olması gerektiği gibi diğerlerine bakma sabah akşam 3 atıyorum filan diyenlere
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Stres seviyene bağlı değişir stresi cinsellikle atıyorsan hergün yaprsın bu ülkede strese girmemek mümkün değil
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇocuk olana kadar tadını çıkarın sonra seks hayatı da bitiyor 😭
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSayısı olur mu sence? Belki 1 belki 2 belki 3 belki 4 belki 5 yani bunu neye göre sorduğuna bağlı sonuç olarak hergün isteyen yapan insanlar vardır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 864 cevap paylaştı.
+1 yılben hergün en az 2 kere yaparım. yemek yemek gibi...
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılhayaller ve hayatlar hayallerini paylaşıyorlar :)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBeş aylık evliyim haftada iki üç defa oluyor. Eşimi istemiyorum artık.
021 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
Cevap sahibi+1 yılÇok tekdüze ve heyecan yok. Eşim bilmiyor ve öğrenmek için de hiçbir çabası yok. Defalarca düzgünce ve açıklayıcı bir dille kendisine açıklamama rağmen sonuç sıfır.
Soran+1 yıl5 aylık bir evlilik de bu olmaz ki ten uyumu yok demek ki. Zevk alan kadın her zaman dahasını araştırır nasıl daha fazla zevk alabilirim neler deneyebiliriz diye. Ama zevk almayan kadınlar görevmiş gibi hiasediyor ve öyle de davranıyor.
Cevap sahibi+1 yılKendisi istiyor hep. Zevk almadığını düşünmüyorum benden daha istekli
Soran+1 yılKendisi istiyor istekli ee o zaman sorun ne ki sıkıldın. Eğer sorun oral yapmıyor anal yapmıyor gibi şeylerse bunları çoğu kadın yapmaz nedense türkiyede bunları yapanlar sadece para karşılığı cinselliö yaşayanlarmış gibi empoze ediliyor kadınlara ve bu da evliliklere kötü anlamda yansıyor işte. Bu konuda yalnız olduğunu düşünmüyorum.
Cevap sahibi+1 yılAnal seven biri değilim ama oral yok. Cinsellikte araştırma yapan ve kendini geliştiren biri değil. Ama bunu kendisine uygun ve sakin bir dille defalarca anlattım. Ben de artık yapmıyorum içimden gelmiyor
Cevap sahibi+1 yılBekarken rutin olarak günde 3-4 kere seviştiğim sevgilim oldu
Soran+1 yılOral günah diye öğretiliyor bize pis diye öğretiliyor. Dediğim gibi çoğu kadın oral ve anal için negatif düşünür. Analı anlarım can yakan bişey ama oral olmazsa önsevişme yoktur önsevişme yoksa da cinsellik yoktur benim gözümde.
Cevap sahibi+1 yılBenim gözümde de öyle ama bunu kesinlikle anlatamıyorum eşime
Soran+1 yılÇok soru sordum istersen yanıtlama ama evlenmeden önce cinsellik yaşamadınız mı eşinle?
Cevap sahibi+1 yılYüzeysel olarak yapmıştık sürtünme gibi
Soran+1 yılErkeklerin en büyük sorunu bu bence. Ben evlenmeyi düşündüğüm insanla seviştiysem oral hakkında ne düşünüyo pozistonlar hakkında ne düşünüyo öğrenmeden evlenemem şahsen. Ne kadar sevgi olsa da işte evlilik farklı birşeyler eksik kalınca olmuyor
Cevap sahibi+1 yılSana şöyle söyleyebilirim ki Sadece oral yaptığım kızlarla çok daha fazla zevk alıyordum
Cevap sahibi+1 yılŞu anda yaşadığım durumdan hiç mi hiç memnun değilim ve en üzücü tarafı da eşim gerçekten çok iyi yaptığımızı düşünüyor
Soran+1 yılHalletmeniz gereken bir konu bence çift terapistine sıcak bakmaz mı?
Cevap sahibi+1 yılHiç sanmıyorum. İnternete bir defa bile kadın sekste ne yapabilir yazıp araştırdığını bile düşünmüyorum. Kaç defa beraber +18 bir şeyler izleyelim ya da sen kendin izle öğren diye teklifte bulundum sürekli Red yedim. Bazen cinsel bilgilendirme tarzında yazılar atıyorum okuyorsa bile uygulama yapmıyor. Instagramda çıkan saçma sapan cinsel bilgilendirme videoları geliyor karşısına bazen işitiyorum. O vasat bilgiler kimsenin işine yaramaz zaten.
Soran+1 yılÖzür dilerim ama bencil o zaman kendi tatmin olup senin isteklerini önemsemiyosa bu sonuç çıkıyo. Beni tatmin etmeyeni bende tatmin etmem şahsen senin yerinde olsam. Evlilik anlayış işi.
Cevap sahibi+1 yılBen yapmak istemiyorum zaten artık
Soran+1 yılHaklısın bişey diyemem.
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim desteğin için.
Soran+1 yılRica ederim.
Bende merak ediyorum ama dediğin gibi zaten en net bilgi sende
ilk zamanlar her gün mü oluyor?
010 Yorumla
Soran+1 yılGünde 2den fazla olduğu bile oluyor. Zamana bi döngüye oturuyor
Soran+1 yılDaha iyisi sizin olsun.
Soran+1 yılDeğil tabii ki
Soran+1 yılValla arkadaşım bu devirde paran yoksa dönemim kızları bakmıyor. Ne yazık ki öyle bi dönem yaşıyoruz. Benim etrafımda ki erkek arkadaşlarım da aynı dertten muzdarip. Cebinde para varsa tavlayamayacağın kız çok az.
Soran+1 yılYakışıklısın gözlerin yeter zaten. Ama karşı cinse olan tavrın da çok önemli. her şey dış görünüş değildir biz kadınlar için.
+1 yılevliliğin ilk yıllarında günde 2-3 sonra günde 1 daha sonra zamanla 2 günde 1 sonra haftada 1 devam eder gider
00 Yorumla
+1 yılHaftada 2-3 defa yeterli oluyor
10 Yorumla
+1 yılhaftada maks. 3 olur bazen 4
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılkarailikli istek oldugu her zaman olur
10 Yorumla
+1 yılKadin hakli beyler dagilin
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılYan8 bir bos bir dolu ıyimis
12 Yorumla- +1 yıl
Yetiyormi sana
- +1 yıl
Bence sana yetmiyor
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar hergun yapamıyor ki
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bu sürenin az olması veya çok olması tamamen sana bağlı biliyorsundur
00 Yorumla
+1 yılkadınlar neden istemiyor her gün
asıl soru bu?09 Yorumla
Soran+1 yılSadece kadın değil ki erkek de istemiyor. Ben istesem eşim yarın der eşim istese ben yarın derim 😀 yorgun oluyor insan herşeyden önce mental olarak ya da fiziki olarak bu bile hergün olmasına imkan vermiyor.
- +1 yıl
randevu falan mı veriyorsunuz ben anlamadım
baş ağrıları olmuyor mu:D
Soran+1 yılYo canı isteyen yaklaşıyo belli ediyo işte djkd
- +1 yıl
canı isteyen
ve canı istemeyen olursa?
Soran+1 yılİstemediğini söyler. Ya da uyum söyler insanın gününe göre değişiyor
- +1 yıl
ne kadar modern tavırlar
çok iyi çiftsiniz
Soran+1 yılModern çift olmaktan ziyade birbirimize saygımız var. Birbirine bişeylere zorlayan insanlar değiliz.
- +1 yıl
her iki tarafta çalışıyor mu?
Soran+1 yılEvet ikimizde çalışıyoruz
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNenhaftasi ayda anaca 1 2
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1 yıllık evliyim haftada 4 kez oluyor.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılBen 4-5 oluyor duruma göre
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. yeni evlimisin? haftada 3 yüksek bi rakam
013 Yorumla
Soran+1 yıl5 yıl olcak
Soran+1 yılİlk evlendiğin zaman hergün yapıyosun ee bi de izin mizin sürekli evdesin günde bir kereden fazla olduğu günler çok oluyodu başlarda. Ama şimdi izin günlerimizde maksimum 3 oluyor bazen 4 olur sonra ikimizde doyuyoruz ama ilk zamanlar doygunluk olmuyodu genelde.
Soran+1 yılBen naza çekmem kendimi hiçbir konuda istiyosam istiyorum derim. Kocamdan istediğimi söylemekten çekinmem. Kendini naza çekenlere de sinir olurum ne gerek var adamı kıvrandırmaya ya.
Soran+1 yılEvliliğimde her şey yolunda. Doyuyorum doyurabildiğimi düşünüyorum bi sıkıntı olsa konuşur anlatır zaten. Demek ki yok.
Soran+1 yılEvet iletişim de çok önemli evliliklerde
Soran+1 yılEvet tabii ki
Soran+1 yılAmin
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende ayda bir gerisi ikinci partnerimle sextingle geçiyor
00 Yorumla
+1 yıl2 veya üç
10 Yorumla
+1 yılAyda bir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 658 cevap paylaştı.
+1 yılHaftada 2
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılyani aynı düşüncedeyim.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİki günde bir şart
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHaftada 2 bazen 1 oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBazi haftalar 5 oluyor bizim
00 Yorumla
+1 yılilk zamanlar olur o iş sadece
00 Yorumla
+1 yılAhhh ben evli olsam günlük 5 sefer yaparım
04 Yorumla
Soran+1 yılEminim😀
- +1 yıl
Valla şimdi bile bir yapmaya 5-6 posta atarım
Soran+1 yılEvlen sonra gel konuşalım arkadaşım. Elektrik faturası kira mutfak masrafı hayatına dahil olsun ay sonunu nasıl getiririz borçları nasıl öderiz sorunları hayatına dahil olsun. O arşta olan libidon nasıl sönüyor yavaş yavaş birlikte görelim. Ayrıca hergün günde 5 defa hiçbir kadın istemez. Tahriş olur vajina ve ıslaklıkşığını kaybeder. Hayal dünyasında yaşamanın anlamı yok.
- +1 yıl
Para kqzaniriz ya
Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Her gün yapılır
00 Yorumla
+1 yılhaftada en az iki gün olmalı senin kaç gün?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Haftanın 7 günü
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAldatma var mı yoksa eşle mi 3😂
01 Yorumla
Soran+1 yılTek eşliyim beyefendi. Eşimden başkası yok.
Gizli Üye(30-35)+1 yıl3333
00 Yorumla
+1 yılHerhangi yapılır
00 YorumlaHergun
00 Yorumla
Devamını Gör(32)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!