Ulan öyle şey mi olur. Hormonlar vücudun en fazla kas yapısını etkileyebilir o da %4 %5 kadar. Kemik yapısı asıl mesele. O yüzden bir kalcanin genişlemesi tamamen genetik ve ortamsal etki. Örneğin hareketsiz yasam bol oturmalı çalışmalar vücutta oluşan ödem ve yağ dokusu. Bunlar tam yeri ve tam zamanında aynı yerde kitlesel oluşum yaparsa kalça genişler.
Hymen tabakası yırtıldığında vücudunuzdaki progestoron ve östrojen Hormonlarınızda değişkenlikler ve artmalar olacağı için birtakım psikolojik ve fiziki değişiklikler olabilir.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Hormonlardan dolayı büyüme oluyor, bazılarında anlaşılıyor arkadan
Ne zamandır yapıyosun, çok mu büyüdü ki?
2
4 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Ayrıca göğüslerdeki gibi kalça da aynı şekilde okşayıp vurdukça ilgilendikçe gelişme oluyor Bi de üzerinde inip kalktıkça spor yapıyosun aslında, bildiğin squat gibi O yüzden sıkılaşabiliyor şekil alıyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Bakirelik gidince aslında kadınlık hormonu daha çok Artar popo ve göğüslerde bi tık daha gelişme olur
İlk defa bütün cevapları okudum ve tek doğruyu yazan bu arkadaş olmuş. Gerisi tırt.
@obiralfa eyvallah kardeşim
Çok doğru katılıyorum @maturemale
Teşekkür ederim
Ulan öyle şey mi olur. Hormonlar vücudun en fazla kas yapısını etkileyebilir o da %4 %5 kadar. Kemik yapısı asıl mesele. O yüzden bir kalcanin genişlemesi tamamen genetik ve ortamsal etki. Örneğin hareketsiz yasam bol oturmalı çalışmalar vücutta oluşan ödem ve yağ dokusu. Bunlar tam yeri ve tam zamanında aynı yerde kitlesel oluşum yaparsa kalça genişler.
Cinsellik yaşayan kadının vücudu şekil alır. Bel kalınlaşır. Göğüsler büyür. Hormonlardan kaynaklı bu.
Yok daha neler o sadece cok yiyip surekli oturunca buyur
Evet öyle yapıyorum ❤️
Iste mevzu bu bu durumu cozersen o da buyumez
Arkadan da veriyor ve kalçana şaplak attırıyormusun?
Yes
Etkiliyordur
onden yapinca arka neden buyusun ya da bakirelikle ne alakasi var cok sacma
Sen anlamazsın
ben bunun yillardir olayini anlatiyorum ben anlarim tabiki sirf bakiriz diye gormemiste degiliz ya
Hymen tabakası yırtıldığında vücudunuzdaki progestoron ve östrojen Hormonlarınızda değişkenlikler ve artmalar olacağı için birtakım psikolojik ve fiziki değişiklikler olabilir.
Hormonlardan dolayı büyüme oluyor, bazılarında anlaşılıyor arkadan
Ne zamandır yapıyosun, çok mu büyüdü ki?
Ayrıca göğüslerdeki gibi kalça da aynı şekilde okşayıp vurdukça ilgilendikçe gelişme oluyor
Bi de üzerinde inip kalktıkça spor yapıyosun aslında, bildiğin squat gibi
O yüzden sıkılaşabiliyor şekil alıyor
Beş yıldır
Ms Jkutum açık, gelebiliirsin 😊
Yaş aralığın ilgimi çekiyor
sadece seks yapmaya bağlayamayız. diğer taraftan yapısal rahatlık ve hormonların hızlı çalışması gibi etkenler de etkileyebiliyor.
Ne alaka kilo alınca büyür Spor yapınca şekillenir seksle alakası yok
İlginç soru ama beynin anatomiye hiç çalışmıyor belli ki. Hergun seni fil mi s.. kecek ki kalcan genişlesin
Okuz bir olgun görmemiştim hayatımda
Niye aynayla aran iyi değil mi. Öküz bir olgun görürsün baktıkça.
Herhangi bir yer büyümez
bu zekayla iyi gelmişin buralara
Sen tecrübesizsin belli ki
Cahılil bilgisizlik her cümlenden akiyor anasini satim mal mal insanlar doldu ülkemiz
Bakire olmadığın yürüyüşünden belli olur
Hadi be
Evet. Ben hep yürüyüşünden bilip bakire olmayan kızlarla konuşuyorum hiç yanılmadım
Vay be doğrudur valla olgunsun zaten az çok anlarsın
Tecrübe farklı bir olay 😂
vajina büyür meme büyür
Vajina mı büyür nasıl bunu ilk kez duydum
dudakalrı dışa doğru sarkar
Zarla alakası yok
Hayır kalçayı ikiye ayırıyorsun ya oturup kalktıkça sıkılaşır ya da vurdukça gevşer mantığıyla hareket ettim
Gel konuşalım
Olgun olsan olurdu
Gel yaşımi deyim
Büyür vücut şekil aliyor
Tabii, genişler popo ve basenler🥵😂
Çok elledikçe seks yaptıkça büyür çok mu büyüdü ki
Arkadan yaparsan büyüyebilir önden asla
Alakasını anlayamadım xjajd
Bakırelıkle kalca buyumenin ne alakası var
Ne alaka canim. kilo almışsın demekki
Hurafelerden seçmeler 🤨
O öyle bir şey değil canım
alakası yok ne alaka
Yedikçe büyür
Senin bakirelik gitti mi?
Yes
Ne zamandır yiyon peki?
2018den beri
5 yıldır yiyorsun peki 5 yılda nerelerin büyüdü?
Kalça ve vajina
Demek ki yedikçe buyuyormuş
kimine yarıyor yediği
Hmm
Hayır
Hayur
Ne alaka
Anal olursa belki
Aynen öyle oluyor
Bakayım
Bence alakası yoktur
Ne alaka yav