Aramızda yaş farkı var düzenli spor yaparım bakimima dikkat ederim eşim için özel giyinirim yanına gidince kızar ne bu hal böyle diye gecelik giyerim bakmaz istekli biriyim eşim ise tam tersi gün geçtikçe istemiyor zaten çok kısa sürüyor erken boşalma sorunu var 2. Olmuyor ön sevişme yok denecek kadar az hep yarım kalıyorum sabah istedim tersledi işe gitti az edepli ol diye çok ağrıma gitti kötü bişey mi yaptım böyle söyledi soğudum ilişkiden herkes eşim gibi mi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılAslında o isteksizlik hem yaştan dolayı hemde evde kendi kendine bişey yapıyor olabilir. Yaş farklı hem sorun oluyor, hem dışarıdan insanların bakış açısı hemde evdeki durumlarda. Yaşınız genç olduğu için farklı şeyler denemek istemeniz normal, ama eşiniz böyle bir şey için kafa yapısı uygun değil. Kötü yanı ise eşiniz gittikten sonda evde tek başınıza yaptığınız şeyin eşinizden daha fazla size haz vermesi…
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılLan ne moloz insanlar var şu dünyada, istekli kadın bulmuş halrn isteksizlik yapan molozlar var, hrmde bakımlı kadına, ben olsam koynundan çıkmam üstğmden indirmem öyle kadını, başıma tac ederim, öööfff yaaa brnde senin gibi istekli kadın istiyorum, hemde hergün isteyenini
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılEşin seni kendi elleriyle itiyor. İstekli lçkadın bulmuş ama değerinin farkında değil. Ben de bir kocayım ve eşimin beni böyle arxulamasını isterdim. Arzulu ve kışkırıtıcı sen gibi bir kadın olmasını
00 Yorumla
+1 yılBoşanma vakti gelmiş. Cinsellik evliliğin büyük bi kısmını kapsıyor ve o da olmayınca yürümüyor. Bi aile psikologuna görünün önce olmazsa boşanın. Nereye kadar böyle
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
29Cevap
Sana yetmediğini farketmiş bunun dolayı da fazlaca gerilmiş bellki.. ama cideen ne kadar saygisizmis ki seni edepsiz yerine koymuş yazık.. kendini o şekilde haklı çıkarmaya çalışıyor gibi görünüyor ama nerden baksan elinde kalan cinsden.. bunu kabul edip bir çözüm aramalı.. bu şekilde devam ederse senden ona kalan bir şey bulamaz
10 Yorumla
+1 yılKötü bir durum senin için. üzücü. Herkes senin eşin gibi değil, Düzelmez de senin durumun. Bence katlanmak ve ayrılmak arasında bir tercih yapmalısın
12 Yorumla
Soran+1 yılÇocuğum var erken evlendiğim için yeğenim ya da kardeşim sanıyorlar eşim çok fedakarlık yaptım zaten sorunlu evliliğim var daha kötü oluyor
- +1 yıl
Anladığım kadarıyla çocuğun için katlanayım modundasın , eşine bir eksikliği olduğunu da söyleyemiyorsun sanırım. Sigara alkol kullanıyor mu ? bunlar da isteksizlik ve erken b. gibi sorunlara sebep olabilir.
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. cogu erkek sabah ereksiyon halde uyanır ve hep yanımızda o an istekli bir kadın isteriz kocan tuhaf
06 Yorumla
Soran+1 yılBende anlamadım
- +1 yıl
hem erken boşalsın hem seni reddetsin valla iyi sabrediyorsun sen bie istekli biriysen dayanmak cok cok zorlasır gün gectikce
Soran+1 yılEşimi seviyorum sabr ediyorum
- +1 yıl
aynı sevgi sana karşı duyulmuyor farkındaysan... ayrıca bir sey için demedim fakat nereye kadar böyle?
Soran+1 yılÇift terapistine gideriz olmadı
- +1 yıl
çift terapisi aile terapisi felan denesen de once kocanın sana deger vermesi gerek seks dedigimiz olayın bir görev degil de hayvani bir dürtü ile olması gerek sen bak yazmışsın erken boşalıyor 2. posta olmuyor bunlar tamamen bencil davranıslar
+1 yılEşiniz ne kadar şanslı. ama. degerinizi. bilmiyor her kadın sizin yaptığınızı. yapmaz helal olsun gerçekten
08 Yorumla
Soran+1 yılNe için helal olsun gidip zina yapmam kendime yakışırmam
- +1 yıl
Zina yapın demedim ki size niye öyle bisey dediniz simdi her kadın sizin gibi esi mutlu olsun diye uğraşmaz onun icin dedim helal olsun diye ama Eşiniz niye bu kadar isteksiz ya da geri kafalı anlamadım
Soran+1 yılOnun için çok fedakarlık yaptım isinde iyi gelsin diye emek verdim ev araba sahibi olsun yaşı geçiyor kendini kötü hissetmesin onun yapması gereken işleri ben yaptım olmayınca olmuyor bazı şeyler
- +1 yıl
Aynen öyle kimi. evlilikte erkek uğraşır kimi. evlilikte bayanlar uğraşıyor bayannugrasan nadir sanırım kac yılık evlisiniz siz
Soran+1 yıl7 yıllık evliyim ben 24 eşim 39 yaşında
- +1 yıl
Hımm dm yazamisiniz
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
Ben de evliyim konuşmak istiyorum yanlış bisey söylersem engelleyin
Ahh 1 saat boyunca sevişmek istermiydin peki her seferinde? İstediğin arzuladığın böyle birley mi? Ve her erkek öyle değil.
00 YorumlaBizde de tam tersi. Ben istyorum. Bizimki istemiyor
00 Yorumla
+1 yılne kadar güzel olursna ol yatak da sınırlı seks yapıyorsan seks iyi değilse kocan beğenmez
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim eşim de senin ki gibi isteksiz maalesef
Ve ben onu her ilişki de orgazm olsun diye bekliyorum
016 Yorumla
Soran+1 yılKaç yıllık evlisiniz belki sıkılmıştır
Cevap sahibi+1 yılBizim ki sıkılmak değil ki eşim evlendiğim günden beri isteksiz libidosu düşük yani onun için cinsellik olmasa da olur gibi bir şey
Soran+1 yılAltında psikolojik sebep olmalı çift terapistine gidin
Cevap sahibi+1 yılBen zannetmiyorum işe yarayacağını
Soran+1 yılEşiniz de bu durumdan şikayetçi ise işe yarar çocuk yoksa eğer maddi durumumuz el veriyorsun 2 günlük küçük tatil yapabilirsiniz balayı gibi bir şey olur sizin için
Cevap sahibi+1 yılÇocuk sorun değil ki ben sürekli davet ediyorum ilişki için eşim davet etmez beni
Soran+1 yılEşinizle e bu durumu konuşun hep ben geliyorum biraz da sen bana karşılık ver sen de beni iste size küçük sürprizler hazırlasın
Cevap sahibi+1 yıl9 yıl dil döktüm işe yaramıyor
Soran+1 yılSiz uzun zamandır evlisiniz yanlış anlamayın da bu durumda çocuk nasıl oldu karambole geldi herhalde
Cevap sahibi+1 yılİlk yıllarda oldu sizi anlıyorum ama eşime gösterdiğim özenin karşılığını alamamak psikolojimi bozdu desem yeridir
Soran+1 yılAkışına bırakın düzelir belki çalışıyorsa eğer stres etkiliyor olabilir
Cevap sahibi+1 yılEvet çalışıyor işini severek yapıyor ancak uykusuna çok düşkün
Soran+1 yılBende uykuya düşkünüm fazlasıyla ama bazı şeyler için ödün vermek gerekiyor
Cevap sahibi+1 yılİşte o ödünü vermiyor maalesef üstüne bide yaptığının karşılığını alamamak hepten üzüyor insanı
Soran+1 yılDuzelirsiniz inşallah evlilik kolay kolay bitmiyor
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle maalesef
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. insanın eşini istememesi çok garibime gidiyor
00 YorumlaAz edepli ol ne demek karı koca olduğunuzu bilmiyor mu? Yemeğine "iştah"açıcı koy
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEşiniz kendine güvenmediği için istemiyor yetemiyor sanırım. Yemeyenin malını yerler misali yedirtceksin sende
02 Yorumla
Soran+1 yılZina yapmam
Cevap sahibi+1 yılMasturbasyona devam o zaman oyuncak al kendine titreşimli kendini öyle tatmin et çekilmez ki böyle
- Cinsel Yaşam konusunda 979 cevap paylaştı.
+1 yılEşiniz erken boşalma sorunundan dolayı acaba kendine negatiflik yüklüyor olabilir mi?
00 Yorumla Eşin sıkıntılı ve sorunlu hep derim insanlar kendi yaş grubuna yakın insanlarla olmalı ya
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 591 cevap paylaştı.
+1 yılYanliş giden bişey var sadece kendinimi tatmin ediyo acaba
00 Yorumla
+1 yılDeğil yanlış bir evlilik diyeyim yani en azından cinselikte ten uyumu yok
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılZor ya ama bir yolunu bulmalısın evlilik cinsellik olmadan yürümez
00 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun hanfendi üzgünüm ama eşiniz bencil birisi maalesef sorumsuz da bu konuda. Onu ikna edip doktora götürebilme imkanınız varsa götürün derim..
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. herkes değil senin eşin kıymet bilmiyor ve isteği azalmış
00 Yorumla
+1 yıltroll sorulara gerek var mı muharrem abi
02 Yorumla
Soran+1 yılNe trolü 7 yıllık evliyim
- +1 yıl
30-40 zekalara yedirirsin bu hikayeleri
Görücü usulü evlendin dimi? 😒
00 Yorumla
+1 yılNe kadar yas farki var ki aranizda
00 Yorumla
+1 yılOral seks ile uyanmak çok güzel olurdu senin için
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu ne alaka edepli ol ihtiyacın hayvanmıdır nedir kemdi işini gçrdümü biter
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEn son nezaman ilgilendi kim bilir
Gizli Üye(30-35)+1 yıleşini aldatmanın vakti gelmiş
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÜzüldüm sana 😮
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır değil eşinizin performansı yok.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Odun odun başka bişey değil
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. ayrıl dostum
00 YorumlaMastürbasyon yapıyor musun peki?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBana gel
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılbosan git
00 Yorumla
+1 yılBence sana ozel
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem