Cinsel Yaşam Evlilikte cinsellik ne zaman monotonlaşır? Çözümü nedir? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Evlilikler ne zaman monotonlaşır ve bunun çözümü için neler yapılabilir? Güncellemeler+1 yıl Soru güncellendi Evlilikte cinsellik ne zaman monotonlaşır? Çözümü nedir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
LimOncuuu Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Çözüm fantazilerle süslemek yatak odasını canlandırmak 1 0 Yorumla
vesvesex Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 599 cevap paylaştı. Kısa sürede monotonlaşıyor ilk çözüm olarak trendyol sexshop mağzaları işimizi çözüyor bıda monotonlaşırsa yer ve mekan değişiklilikleri yaparız 0 4 Yorumla Soran +1 yıl kullanıyormusunuz oyuncak siz Yorumla vesvesex +1 yıl Valla aldım bişeyler ama pek bizlik değil yani benlik değil kelepçe aldım koptu kırbaç aldım koptu az sağlam yapın şunları mk çselik kelepçe aldım öyle duruyo çekmecede Yorumla Soran +1 yıl kaç yıllık evlisiniz kaçıncı yılda monotonlaşma başladı Yorumla vesvesex +1 yıl 4 yıldır 3. Yılda Yorumla
aichaa Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl 3. sene bence alışkanlıklar işte 1 31 Yorumla Soran +1 yıl 3 ten sonra başlıyor evet. 5 te artık hissedilir oluyor iyice Yorumla aichaa +1 yıl Eninde sonunda sıkılıyor insan ne kadar sevsede Yorumla Soran +1 yıl evlimisin bekar mı peki Yorumla aichaa +1 yıl Bekar Yorumla Soran +1 yıl evlenince aklında olsun heyecan kat hep Yorumla aichaa +1 yıl Heyecan katıcak enerjimin olacağını sanmıyorum Yorumla Soran +1 yıl Neden? Yorumla aichaa +1 yıl Bilmiyorum mutlu olucağımı sanmıyorum Yorumla Soran +1 yıl Umarım olursun ama böyle ön yargı ile girme Yorumla aichaa +1 yıl Düşündüklerim başıma geliyor nedense Yorumla Soran +1 yıl Ne düşünüyorsun ki olumlu düşün bence Yorumla aichaa +1 yıl Düşünemiyorum Yorumla Soran +1 yıl Neden ki işte? Yorumla aichaa +1 yıl Kafam böyle Yorumla Soran +1 yıl var mı biri hayatında peki Yorumla aichaa +1 yıl Yok kimse Yorumla Soran +1 yıl arayısın var mı? Yorumla aichaa +1 yıl Yoo, ailem bakıyor bu olaya artık Yorumla Soran +1 yıl Görücü usulu mü? Tanımadığın biri ile Yorumla aichaa +1 yıl Aslında tanımıyorum ama gördüğüm birisi Yorumla Soran +1 yıl Yani tanıman lazım flört lazım, konuşman lazım herseyi Yorumla aichaa +1 yıl Biliyorum, Yorumla Soran +1 yıl Umarım monotonlaşmasınız hemen Yorumla aichaa +1 yıl Onu bilmiyorum sevgim gerçekse.. Yorumla Soran +1 yıl cinsel çekimd eolmayacak belki Yorumla aichaa +1 yıl Yakışıklı ama çok sadece insan huyunu bilmeden tereddüt ediyor cinsel çekim için hoşlantı yeter bana Yorumla Soran +1 yıl umarım ten uyumuda olur Yorumla aichaa +1 yıl Ayn bi o eksik Yorumla aichaa +1 yıl Her şey tam Yorumla Soran +1 yıl O büyük bir etken ama Yorumla aichaa +1 yıl Sen öyle olanı bul o zaman Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Tek bayan alın aranıza 😉 3 17 Yorumla you4myselfcontrol +1 yıl sen alır mıydın Yorumla Soran +1 yıl Sormaya çekiniyorum onu Yorumla Soran +1 yıl Dahil oldun mu hiç? Yorumla you4myselfcontrol +1 yıl öyle bi şey yaparsan sonrasında boşanmak istersin bence yapma Yorumla Soran +1 yıl @you4myselfcontrol neden? Yorumla you4myselfcontrol +1 yıl 3. kişiyi alanların %80'inin evliliği sürmüyor istatistiklere bak istersen Yorumla Soran +1 yıl @you4myselfcontrol nerede okudunuz bunu? Yorumla you4myselfcontrol +1 yıl dr. cem keçe söylüyor cinsel terapist kendisi ve psikiyatrist 3. kişiyi alanların evlilikleri sürmüyor yani Yorumla Soran +1 yıl @you4myselfcontrol varsa bir link atabilirmisin? Takip atayım mı dm den de atabilirsin linki Yorumla you4myselfcontrol +1 yıl www.cised.org.tr/.../cised-grup-seks-cinsel-fantezileri-evlilikleri-tehdit-ediyor Yorumla Soran +1 yıl @you4myselfcontrol denemediniz demi boyle bir seyi siz Yorumla you4myselfcontrol +1 yıl gerçekte deneyip de ilişkisini eskisi gibi sürdürebilen olduğunu sanmıyorum... karından boşanıp o 3. tek kadınla evlenme ihtimalin peki? Yorumla Soran +1 yıl @you4myselfcontrol 3. kişi tanıdık olmalı zaten Yorumla Soran +1 yıl @you4myselfcontrol takip attım size Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😊😊😊 Yorumla Soran +1 yıl cevap sahibi sen denedin mi peki? Yorumla you4myselfcontrol +1 yıl o kocasını başka kadınla paylaşmaz hiçbi kadın paylaşmaaz Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Kelin ilaci olsa basina surer durumu 2 4 Yorumla Soran +1 yıl sende de durum aynı mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Senin durum ne bilmiyorum ama bizde durum kotu Yorumla Soran +1 yıl Gziliden cıkarsan yazayım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Begeni attim Yorumla
captansparow22 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl eşin mutaassıp mı? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hyr Yorumla
gözümKIZarıyor Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 90% +1 yıl evli olanların hiç biri memnun değil yataklarından 0 0 Yorumla
ayhan_baba63 Takip Et Xper 5 Yaş: 63 +1 yıl sende monotonlaştımı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl evet Yorumla ayhan_baba63 +1 yıl çok erken sanırım yazsana konuşalım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Çözüm fantazilerle süslemek yatak odasını canlandırmak
Kısa sürede monotonlaşıyor ilk çözüm olarak trendyol sexshop mağzaları işimizi çözüyor bıda monotonlaşırsa yer ve mekan değişiklilikleri yaparız
kullanıyormusunuz oyuncak siz
Valla aldım bişeyler ama pek bizlik değil yani benlik değil kelepçe aldım koptu kırbaç aldım koptu az sağlam yapın şunları mk çselik kelepçe aldım öyle duruyo çekmecede
kaç yıllık evlisiniz kaçıncı yılda monotonlaşma başladı
4 yıldır 3. Yılda
3. sene bence alışkanlıklar işte
3 ten sonra başlıyor evet. 5 te artık hissedilir oluyor iyice
Eninde sonunda sıkılıyor insan ne kadar sevsede
evlimisin bekar mı peki
Bekar
evlenince aklında olsun heyecan kat hep
Heyecan katıcak enerjimin olacağını sanmıyorum
Neden?
Bilmiyorum mutlu olucağımı sanmıyorum
Umarım olursun ama böyle ön yargı ile girme
Düşündüklerim başıma geliyor nedense
Ne düşünüyorsun ki olumlu düşün bence
Düşünemiyorum
Neden ki işte?
Kafam böyle
var mı biri hayatında peki
Yok kimse
arayısın var mı?
Yoo, ailem bakıyor bu olaya artık
Görücü usulu mü? Tanımadığın biri ile
Aslında tanımıyorum ama gördüğüm birisi
Yani tanıman lazım flört lazım, konuşman lazım herseyi
Biliyorum,
Umarım monotonlaşmasınız hemen
Onu bilmiyorum sevgim gerçekse..
cinsel çekimd eolmayacak belki
Yakışıklı ama çok sadece insan huyunu bilmeden tereddüt ediyor cinsel çekim için hoşlantı yeter bana
umarım ten uyumuda olur
Ayn bi o eksik
Her şey tam
O büyük bir etken ama
Sen öyle olanı bul o zaman
Tek bayan alın aranıza 😉
sen alır mıydın
Sormaya çekiniyorum onu
Dahil oldun mu hiç?
öyle bi şey yaparsan sonrasında boşanmak istersin bence yapma
@you4myselfcontrol neden?
3. kişiyi alanların %80'inin evliliği sürmüyor istatistiklere bak istersen
@you4myselfcontrol nerede okudunuz bunu?
dr. cem keçe söylüyor cinsel terapist kendisi ve psikiyatrist 3. kişiyi alanların evlilikleri sürmüyor yani
@you4myselfcontrol varsa bir link atabilirmisin? Takip atayım mı dm den de atabilirsin linki
www.cised.org.tr/.../cised-grup-seks-cinsel-fantezileri-evlilikleri-tehdit-ediyor
@you4myselfcontrol denemediniz demi boyle bir seyi siz
gerçekte deneyip de ilişkisini eskisi gibi sürdürebilen olduğunu sanmıyorum... karından boşanıp o 3. tek kadınla evlenme ihtimalin peki?
@you4myselfcontrol 3. kişi tanıdık olmalı zaten
@you4myselfcontrol takip attım size
😊😊😊
cevap sahibi sen denedin mi peki?
o kocasını başka kadınla paylaşmaz hiçbi kadın paylaşmaaz
Kelin ilaci olsa basina surer durumu
sende de durum aynı mı
Senin durum ne bilmiyorum ama bizde durum kotu
Gziliden cıkarsan yazayım
Begeni attim
eşin mutaassıp mı?
Hyr