Eşiniz olacağını bilmeden ilişkilerine tanık olduysanız öpüşme sevişme gibi şeyler yaşanmış aileler falan tanışmış şurayı şurayı gezmisler bunların hepsini bilseniz nasıl olurdu
Güncellemeler
+1 yıl
Kaderimizde olan kişi eşiniz ya hani ondan bahsediyorum şu anda da eşimiz ne yapıyor bilmiyoruz sonuçta 😂
Aşık olmaya başladığın zaman diliminde hayatında biri var her şeye şahit olmuşsun sonra senin hayatına giriyor evlenmek istiyorum vs diyor güvenini kazanmaya çalışıyor kabul eder misin
Bu devirde evlenilmez arkadaş kimseye güven kalmadı namustan yana net açık diyorum
1
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sana katılıyorum çok haklısın temiz bir insan isen tanışma yoluna bile giderken erkenden sıkıntılar başlıyor senin için devamı olacaksa bile olmayıveriyor
Onu geçtim Allah af etsin ama hastaneye götürüp temiz raporu almak falan geliyor evlenirsem eğer hayatımda hiç kimsenin günahına girmedim insllah girmemde bu zamana kadar hep Elizabeth 🤔
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
oyle biriyle olmazdin yani ben hala bakir durup onun hayatina sahit olduktannsonra yerin dibine girsin 😂
Böyle bir yaklaşımım olmadı o nedenle istemezdim bu evliliği
😄 kadın mekanizması işte
Anlamadım
Çok ince detaylı inceliyorsun
Tanık olduğun kişiyle evlenmeyi dusunurmusun sen?
Hayir
Kimse istemez bunu işte
napim yani ölelim mi benim olmadı sanki
Aşık olmaya başladığın zaman diliminde hayatında biri var her şeye şahit olmuşsun sonra senin hayatına giriyor evlenmek istiyorum vs diyor güvenini kazanmaya çalışıyor kabul eder misin
kimseye ihtiyacım yok elim ayağım ve güzelliğim var
Yani etmezsin peki
etsem ne olacak ya hayatını bir insana heba etme yaşa tat boş olduğunu filmin sonu anlıyorsun zaten
Bu devirde evlenilmez arkadaş kimseye güven kalmadı namustan yana net açık diyorum
Sana katılıyorum çok haklısın temiz bir insan isen tanışma yoluna bile giderken erkenden sıkıntılar başlıyor senin için devamı olacaksa bile olmayıveriyor
Onu geçtim Allah af etsin ama hastaneye götürüp temiz raporu almak falan geliyor evlenirsem eğer hayatımda hiç kimsenin günahına girmedim insllah girmemde bu zamana kadar hep Elizabeth 🤔
Amin cümlemizi Allah korusun Allah bize merhamet etsin
Aynn öyle nasıl olursa öyle gidiyor kadere engel olamayız hayat işte bir bakmışın dediklerimizin tersi olmuş
Amin inşallah 🤲🤲
Eş olmaz muhtemelen öyle takılırdım
Ama kaderinde yazan kişi sonuctaybir bakmışsın iş evliliğe gidiyor aşıksın
Şu an ne durumdasınız
Sindiremezdim heralde olmazdı
Senin böyle bir durum mu var
Kabul edemeyeceğim için şu anlık yok çok gurur kırıcı bir durum
O yüzden dikkat etmeliyiz
Bence kimse kabullenemez :/
Garip duygu ama dimi 😄
Çok kötü bir şey cidden :D
Bi yazsana 😄