Aldatılmalar
Sevginin güçsüzlüğü
Seks yetersizliği
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kiraz mevsimi kiralık aşk erkenci kuş gibi dizilerden etkilenip evlilikleri debu dizilerdeki gibi sanıp anlık gaza gelinmesi sebebiyle sonuçlanan ani bir karar neticesinde gerecgin vuku bulup boşanma durumudur.
Haklısın şahit olmadım değil 🤦♀️
Hayaller can yaman gerçekler İsmail Türüt
😂😂😂😂
Evlilik ciddi bir müesesedir. Mutlu olmayı istemek kadar mutsuz olmayı da göze almak demektir.
Baya ciddi bir seçim evet
Evlilik aslında seçimden ziyade kabulleniştir. Göze almaktır. Bazı şeylerden vazgeçmektir.
Haklısın. Ben bunları yapabilir miyim sanmam
Aşk insanın yapamam dediği her şeyi yaptırır. Sen bile şaşırırsin kendine.
Allah korusun öyle bir tuzağa düşmek istemiyorum
Aşkı tuzak olarak mı görüyorsun? Bana aşkı tarif et deseler yolunu şaşırmış sonsuzluğa yola çıkmış belirsizlik derim.
Ben tuzak. Kendini ağa takılmış balık gibi düşün ne yaparsan ne kadar çırpınırsan çırpın artık o ağı tutan kişinin merhametine kalmışsın ister seni hemen suya atar isterse elinde çırpınışları izler geri savurur..
Aşk o ağda beraber ölümü göze almaktır bence. Herhangi biri o tuzağı göze almıyorsa ortada aşk yoktur. Sadece aşkın zehirledigi bir kalp ve olay yerinde aşkın maktulune saplanmış faili meçhul bir ihanet...
Temeli ekonomik koşullara dayanıyor. Ekonomik yönden sıkıntı çeken çift tartışmaya başlıyor aralarındaki sevgi saygı azalıyor, akşam da kadın tartıştıkları için başım ağrıyor deyip yatıp uyuyor, adam da lanet olsun böyle işe nereden evlendim diyor.
birincisi boşanan insanlar çok cahil ve yobaz
ikincisi zaten ortada
Kanaat eksikliği
insanlar kanaatkar olmadıkları için
hiçbirşeyşe yetinemeyip elindekinide kaybediyorlar
Cahil niye olsun asıl çoğu cesaretlilik işi
Şiddet var istismar var vs vs bunlar neden aynı çatı altında kalmaya devam etsin birde maddi durumdan tehditten korkup o eve mahkûm olanlar var.. konu geniş çaplı..
Şidettin ve istismarın nedeni bilgisizlik ve adaletsizlik
Maddi tehditin nedeni sebebi kendi menfaatlarını korumalarından kaynaklıdır
İnsanlar kendi menfaati için ilahi kitapları bile değiştirmişlerdir Genel olarak herşeyin sebebi bilgisizlik bilgili bir toplum ya da bilgi bir birey asla yanlış tercihte bulunamaz ya da bulunsa bile çözümü neyse onu uygular
Ancak şöyle bişey var
Toplumda bir çok gelenek görenek alışkanlığı vardır
Mesela buna bir örnek ! Elalem ne der ! Gibisine insanın önüne bir set çekip o insanı o probleme o sıkıntıya mahkum ederler
Oysa birey herşeyiyle düşünüp kendi rahat edecek bşr dünya kurması için kendine adaletsiz davranmayacaktır ki o insan birden fazla huzursuzluklara mahkum kalmasın
Mantıken doğru ama o kadar.. yani doğrular da artık adalet gibi sözde kaldı herkes yalan her şey yalan..
Ben herkesi bilmiyorum ama bendeki doru Ben kaza yaşadıktan sonra beni eskisi gibi sevmiyordu değişmişti ve cinselllik nerdeyse hiç yoktu o yüzden bosandim ben
Öncelikle çook geçmiş olsun. Kim bilir belki de buda senin imtihanın olmuştur.
İnşallah diyorum İnşallah
Cevap
20Cevap
İnsanlar gün geçtikçe çok tahamülsüz oluyor bu nedenle hiç olmadık nedenlerde olabilir. genelde ise şiddetli geçimsizlik
Bence günümüz ekonomik şartlarında gelirin dengeli dağıtılmasını nedeniyle ekonomik durumların gün geçtikçe zayıflaması geçimsizligi körüklüyor boşanmaların artiriyor
Evelendikten sonra kadın öyle bir değişiyor ki, aşk yok, sevgi, saygı, istek, arzu, tutku yok. Sürekli kavga eden, dengesiz, ruh hastası biri olup çıkıyor karşımıza. Bu da her şeyi bitiriyor...
cogu aldatma ya da evlilik bize gore degil diyip o sorulumluluktan korkmak bir yerden sonra kadin veya erkek ya evlenene kadar her sey guzeldi * evlendikten sonra bir sevgim azaldi falan diyorlar
Hiç kimse boşanmak için evlenmez, sevgisizlik, aldatma, seks yetersizliği, ekonomik koşullar, uyumsuzluk vb nedenle boşanma olabiliyor. Sen boşanmamak için mi evlenmiyorsun?
Şıklar eksik kalmış, ekonomi, stres, düzensiz bir hayat ve gelecek kaygısı daha bir sürü neden sıralanabilir ve ülkemizde bu durumların hepsi hızla artıyor
Bence aldatma en düşük ihtimal.
sevgi ve ilgi olmuyor.
s.. KS te bencillik çok.
bunlarda ilişkiyi hep aldatmaya sürüklüyor
Kadınlar tek eşli kalamıyor çabuk sıkılıyor tv lerde görüyoruz erkelerden en az 5 kat fazla aldatıyorlar diye düşünüyorum
Bence evlilikte sekste evinde tatmin olanlat mutlu, herşeye rağmen mutlu. Sebep bu, Freud bile aynını söylüyor😂😂😂
Karaktersizlik, kanı bozukluk.
Mutsuzsan ayrılırsın, boşanırsın dışa yönelmenin hiç bir bahanesi olamaz.
Aslında çok sebebi var aldatma sevgisizlik s*KS yetersizliği fikir uyuşmazlığı birbirini tanımadan evlenme yani liste uzayıp gider
kadınların sevgiyi dizilerdeki gibi sanması
Bunların dışında bir çok etken var. Şıklardan sevginin güçsüzlüğünü seçtim
Ekonomik sorunlar, saygısızlık, seçenek bolluğu.
Uzun süreli sevgili olmak iki üç yıl nişanlı olmak evliliği bitirir
Hiç belli olmaz çok değişiyor 🤔
Aldatma Dicem
Sosyal medyaya ve başkasına özenme diye tanımlarım ben
Memnuniyetsizlik, tahammülsüzlük, mükemmelliyetçilik, kendini bilmezlik
İlgisizlik, maddiyat ve saygısızlık en büyük etken
Iletişimsizlik, anlayissizlik, bencillik...
Toplumun tahammül seviyesinin düşmesi
Cevap hiç biri