Cinsel Yaşam Sevgilime sarılınca yükseliyorum bu normal mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Sevgilime sarılınca yükseliyorum bu normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
novel Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Hiç insan insanı s*kermi. Sen normal deilsin. 0 0 Yorumla
auraventi Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. yani sanmıyorum sadece kendini kontrol etmekte zorlaniyosun 0 0 Yorumla
mythh Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 598 cevap paylaştı. Belli bir yaş aralığında birçok kişide sıkça görülen bir şey kimisi bunu bastırır kimi gizler 0 0 Yorumla
C4SANOVA Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 380 cevap paylaştı. Sen abazansın pissin :D insan sevdiğine kıyar mı lan 0 0 Yorumla
YgzKhrmn Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 51% +1 yıl Bence sen sevgilin olmasa bile bi erkeğe sarılsan azarsın 0 0 Yorumla
hhangoverr Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Normal olmasi gereken bu zaten diğer türlü arkadaşından farksız olurdu 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. hayir nornal bende sarilinca oyke oluyordum 0 0 Yorumla
Beyazzz2525 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 508 cevap paylaştı. Hahaha aban degilsin olur oyle 0 0 Yorumla
Mehmetterece Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Normal seninde hormonların var sonuçta 🤣🤣 0 0 Yorumla
MesajınızVar Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Normal 0 0 Yorumla
YaralıSevda01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Normal 0 0 Yorumla
Öylesinebiriyizz3434 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ahhh be ne tüzel 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. olabilir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Hiç insan insanı s*kermi. Sen normal deilsin.
yani sanmıyorum sadece kendini kontrol etmekte zorlaniyosun
Belli bir yaş aralığında birçok kişide sıkça görülen bir şey kimisi bunu bastırır kimi gizler
Sen abazansın pissin :D insan sevdiğine kıyar mı lan
Bence sen sevgilin olmasa bile bi erkeğe sarılsan azarsın
Normal olmasi gereken bu zaten diğer türlü arkadaşından farksız olurdu
Sevdiğin kişi sonuçta
hayir nornal bende sarilinca oyke oluyordum
Hahaha aban degilsin olur oyle
Normal seninde hormonların var sonuçta 🤣🤣
Normal
niye sapıklık olunuyormuş :)
Evet
normal tabi
Normal