Yok anladım zaten hetero değil sjjsjs Ama zamanında çok sapık denildi bana ben de o şeyler aklıma geldi diye devam için birseyler yapmadım hem de yumusamis hisettim mayismis gibi hsjsj
e hetero değilse devam edebilirdiniz.. neyse sonraki sefer denk gelirse artik. tam olarak kac sn veya dk yaptiniz bilmiyorum ama mayistiysan bu iyi haberdir yani
Yerde bisey vardı egildim arkama yapisti hemen s*kecek gibi yaptı vurarak sonra işte güldü ben de jsjsj Ben bir gece kasik pozisyonunda saçlarını oksayip fisildayip boynundan kokladim nefesimi hisediyordu kulagiyla boynu arasında Başka bir gün kucağıma oturdu poposunu bastirarak arkasi donuk sonra yüz yüze ve kollariyla boynuma sarildi ben de sirti ve baacaklarindan kavradim öyle bakistik Memelerini elledim Bide tualete giderken yikanirken birbirimizi görüyordum Ha bide o gün kasik pozisyonu dedim ya sonrasında geri cekildim korktum çünkü sapık gibi hisettim neyse sonra mastürbasyon yaptım yanında yorgan altından görmedi ama yatak sallaniyordu inlemem den anlamistir Bir de vajinasini bir gün anlatmisti ben yine mastürbasyon yapıyordum ve yorgan yine vardı jsjsjjs
kasik pozisyonunda olduğunuz gun onunda cok hosuna gitmistir nefesini hissetmek.. bacaklarindan nasi kavradin? ahtapot kollu musun skdksmkfksm kalcasindan tutmussindur.. memelerini elledim derken sanırım ic camasirli ve oksamayi kastediyosun. mastürbasyon yaptiginda o anlamistir bence. sen hissetmedin mi hic? o da yapmis olabilir. vajinasını anlatirken mastürbasyon yapmadin umarim skdkakkdkwkmfkskdkms sende o isigi gördüm çünkü
bacagindan kavradim dedin de ondan dolayi soyledim ya ben onu.. yanlis anlamisim sorry anlatirken nasil yaptin? fark etmistir ki. ettiyse nasi bi tepki verdi.. bir de o gun iste ne? devamı mi var bunun
tepki vermeden uyudu yani.. heteroysa ya cok heyecanlandi bi an once uyumak istedi ya da cok iyi sakliyo yaptigi seyi skdkakkdkakfks giysi uzerinden dokundun sanirim dimi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Seni zevlendiriyor ve kendi de haz alıyorsa seks oluyor zaten.
Utanmasak devamı gelecekti
Gelmemesi zor zaten
O seksten korkuyordu ben de ondan asagida bir Yorumla yazmıştım detaylı ne yasandiysa
seks mi bu tam bilemedim
Seks
Sayılmaz ama yoldan çıkarsınız böyle yapa yapa.
Makas yapin birlikte birak gogusleri v*jinalari surtun bir birine oral yapin offf
Utanmistik olmadı işte bu
Utanilcak ne var ki tekrar deneyiniz mis gibi tertemizlerdir
Ac izle bak nasil vurduruyorlar vajinalari bir birlerine zevkle izliyorum erkek oldugum halde
Kızla iletişimi kestim başkasıyla olabilir ben sadece yaşadığım seyin ne olduğunu merak ediyordum
Hmm anladim kiz olsaydim surterdik birlikte
Hahahah seks seks 😂😂
Ya ciddiyimm🙄🥺
Seksin azıcık parçası
Hmm teşekkür ederim 🙏🏻🙏🏻
Ben oksarim yalarım da ama dim dik olacak orta olacak
Sayılır devamıda gelir hatta
Asko ciddi misin seks mi oluyor bu
Onsevisme mi yoksa o bile değil
Önsevişme sayılır fskld
Teşekkürler
sayilmaz belki bir on tanitim olabilir
Kaç numara çok merak ettim.
seks öyle olmuyor
Memelerin gücü adına
Saçmalamaaaa tabikiii sayılıır
Kanka ciddi sordum (
yok lan hala bakire kalıyorsun :D
Bekaret kaybetme seks mi jdjjdjd
2. ddiğin başlangıç zaten..
Yok canım sadece rahatlamadir
Ön sevişme?
Öyle mi emin misin
sevismek sayilir
Onsevisme yani?
evet ama hani ufacik bi parcasi sadece o
Hmm kız izin verse devamı gelecektir de neyse dbbsbs
bi erkek ve kız mi yapiyo bu meme isini
Hayır iki kiz
he.. tamam dogru olanda bu.. biri devam ettirmeye calissa ederler tabii
Aynen devam gelmedi
isteseydiniz ettirirdiniz zaten demekki yeterli gelmis
Kız hetero çünkü bennoyle biliyordum
hetero olsa onu bile yapmazdi.. akli karisiktir
Yok anladım zaten hetero değil sjjsjs
Ama zamanında çok sapık denildi bana ben de o şeyler aklıma geldi diye devam için birseyler yapmadım hem de yumusamis hisettim mayismis gibi hsjsj
e hetero değilse devam edebilirdiniz.. neyse sonraki sefer denk gelirse artik. tam olarak kac sn veya dk yaptiniz bilmiyorum ama mayistiysan bu iyi haberdir yani
1 2 dk falan herhalde en fazla bu benim mememi oksamasi oldu ben ciplaktim o giyinik
Digerinde sadece iç camasirlarimiz vardı öyle yaptik yüz yüze
ohoo on sevismenin de onu yani ajdmalmdks dedigim gibi uyustuysaniz devami gelir.
Bikac şey de oldu sonra jshsjjs ama öpüşme yalama olmadı
bir kac sey dedigin ne akdmakmdnakd opusme girseydi zaten tam olarak bi on sevisme diyebilirdik
Yerde bisey vardı egildim arkama yapisti hemen s*kecek gibi yaptı vurarak sonra işte güldü ben de jsjsj
Ben bir gece kasik pozisyonunda saçlarını oksayip fisildayip boynundan kokladim nefesimi hisediyordu kulagiyla boynu arasında
Başka bir gün kucağıma oturdu poposunu bastirarak arkasi donuk sonra yüz yüze ve kollariyla boynuma sarildi ben de sirti ve baacaklarindan kavradim öyle bakistik
Memelerini elledim
Bide tualete giderken yikanirken birbirimizi görüyordum
Ha bide o gün kasik pozisyonu dedim ya sonrasında geri cekildim korktum çünkü sapık gibi hisettim neyse sonra mastürbasyon yaptım yanında yorgan altından görmedi ama yatak sallaniyordu inlemem den anlamistir
Bir de vajinasini bir gün anlatmisti ben yine mastürbasyon yapıyordum ve yorgan yine vardı jsjsjjs
kasik pozisyonunda olduğunuz gun onunda cok hosuna gitmistir nefesini hissetmek..
bacaklarindan nasi kavradin? ahtapot kollu musun skdksmkfksm kalcasindan tutmussindur..
memelerini elledim derken sanırım ic camasirli ve oksamayi kastediyosun.
mastürbasyon yaptiginda o anlamistir bence. sen hissetmedin mi hic? o da yapmis olabilir.
vajinasını anlatirken mastürbasyon yapmadin umarim skdkakkdkwkmfkskdkms sende o isigi gördüm çünkü
Yokbacagindqn kucagimdayken kavradim dedim ya
Evet anlatirken yaptım ben
Bir de o gün işte
bacagindan kavradim dedin de ondan dolayi soyledim ya ben onu.. yanlis anlamisim sorry
anlatirken nasil yaptin? fark etmistir ki. ettiyse nasi bi tepki verdi..
bir de o gun iste ne? devamı mi var bunun
Yok mastla bitti işte vajinasina dokundum sonra geri cekildim baktım dayanamıyorum mastürbasyon yaptım o da bakıyordu bazen sonra uyudu
tepki vermeden uyudu yani.. heteroysa ya cok heyecanlandi bi an once uyumak istedi ya da cok iyi sakliyo yaptigi seyi skdkakkdkakfks
giysi uzerinden dokundun sanirim dimi
Evet sbbsbhdjs
nasil hissetti acaba ajkdmaldlamd hic sormadin mi
Yok maalesef
hiç onu yakaladin mi yaparken? hissettin mi veya emin olamasanda
Memelerin gücü adına
Yeeah
Bunu iki kız mı yaptınız
Evet herhalde)
Bi an hayal edemedim erkekle kadının meme birleştirmesini o yüzden
Kadınla tabiki de herkes öyle anlamamistir umarım senin gibi
Umarım 😅