Cinsel Yaşam Seks oyuncağı alınır mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 16 Seks oyuncagi almayi tavsiye ediyor musunuz? solo seks icin? Güncellemeler+1 yıl Muzla denedim bir şey olur mu acaba Seks oyuncağı alınır mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
MUSTAFAZKN Takip Et Xper 1 Yaş: 30 , eic 34% +1 yıl Bluetooth lu olanlar var, onları dışarıda kullanmak gibi bir şey var kafamda da ona cesaret edebilek olanı tanıyamadım henüz 1 12 Yorumla Soran +1 yıl Ahhshhs böyle bir şey denemek isterim Yorumla MUSTAFAZKN +1 yıl Lafta istersin tabi ya 😅 Yorumla Soran +1 yıl Ya zevk için tamponla gezdim ben shhshs Yorumla MUSTAFAZKN +1 yıl Evin içinde dimi, ya bırak şimdi 😂 Yorumla Soran +1 yıl Acıyor bidaha yapmam öyle zaten kuru kuru Yorumla MUSTAFAZKN +1 yıl Zevk alsaydın ıslanırdı o zaten, başka bir şey geldi aklıma da neyse 😅 Yorumla Soran +1 yıl Acidi ama islansam bile tamponun ne kadar sivj emdiginj biliyorsun dimj islanmakla zaten olmaz o regl icin Yorumla MUSTAFAZKN +1 yıl Suyun içinde beklet çekeceğini çektikten sonra koy sende aaa ben mi söyliyim Yorumla Soran +1 yıl Iy vıcık vıcık işte öyle olmaz Yorumla MUSTAFAZKN +1 yıl Sen bana sor ben sana çeşit sunarım 😁 Yorumla Soran +1 yıl Makyaj fircasi ❌️Tampon❌️Yuz Masaj aleti❌️Denedim parmak daha iyi Yorumla MUSTAFAZKN +1 yıl Basit şeyler bunlar sıradan Yorumla
Master81 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 87% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Tavsiyelerin hep erkeklerden gelmesi de çok enteresan 😅 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Aynen Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. evet zaten bir erkegin yerini tutmayacak ama olsun dene 0 0 Yorumla
u kakilakuku Takip Et Master Yaş: 102 , eic 44% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. cep telefonunun tıtresımını ac daya orana bosa para verme 0 0 Yorumla
hakan-salihoglu Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Yanlış insanlar yerine oyuncak daha mantıklı 1 1 Yorumla hakan-salihoglu +1 yıl Muz olmaz git titreşimli penis al bir tane. Yala yala sok kendine Yorumla
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 104 , eic 45% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. tavsiye etmem ama çok kişi gördüm kullanan 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Neden peki Yorumla frankejstan013 +1 yıl bulunma riski var yanlış kullani mi var değişimi var bakimk ve yakması var Yorumla Soran +1 yıl Değişim derken bide neyi uakiyomus Yorumla frankejstan013 +1 yıl yakmasi değil yıkanması var yazacaktım yanlış olmuş zaman geçtikçe artık objenin yenisini üst düzey almak isteyeceksin değişim de bu oluyor Yorumla Soran +1 yıl Olsun erkekten iyi)) içimi gorur Yorumla Soran +1 yıl Isimi* Yorumla frankejstan013 +1 yıl erkekten iyi olmasının 3 avantajı vardır 1 dili duygusu ve hisleri yoktur 2 kendini değil sadece seni mutlu eder 3 sen ne istersen onu yapar ve kimseye anlatamaz söyleyemez ama sıkıntılı yönleri de var birisi götürse asla açıklama yapamazsın 😇 Yorumla Soran +1 yıl Iste bu yüzden harikalar sjjsjsjsj Yorumla frankejstan013 +1 yıl sen kullanırken sadece iyi yönlerini düşünerek ve kendini duygusal düşünerek hareket ediyorsun Yorumla Soran +1 yıl Bu iyi iste)))) Yorumla
SadeceErenn Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Vajinal orgazm için mi klitoral orgazm için mi? 0 16 Yorumla Soran +1 yıl Her ikisi Yorumla SadeceErenn +1 yıl Vibrasyonlu vibratör alabilirsin tavsiye ederim ama bu tür oyuncaklara çok alışırsan tc erkeği seni memnun edemeyebilir, malum.. Yorumla Soran +1 yıl 😅😅yabancı bulurum o zaman umarimVibratorlu olabilir evet Yorumla SadeceErenn +1 yıl Bulursun sende o ışık var. vibratör boyutunu abartma alacak olursan. 17 iyidir 😅 Yorumla Soran +1 yıl Bulucam kacicam onla hshshhs Bir partner olsa daha farklı şey de denenjr ama neyse jsjsj 18 falan iyi Yorumla SadeceErenn +1 yıl Tüh ya her şey tamam da yabancı değilim kaçıramam. Benim hayalleri siyah poşede sarıyorum Yorumla Soran +1 yıl Yok yabancı şart yurtdışına goturur beni en azindan Yorumla SadeceErenn +1 yıl Yabancı iyidir. Sende o marifet varsa kap bi tane taycan. Mutluluktan usanacak hale gelirsin inşaallaah amin Yorumla Soran +1 yıl Amen canim Yorumla SadeceErenn +1 yıl Amen Odin den bir huri de ben istiyorum. İskandinav olsun lütfen Yorumla Soran +1 yıl Hdhshhd öyle kız bulsam sana verir miyim ben bende o göz var mı jhsjsj Yorumla SadeceErenn +1 yıl Hadi be oradan ben bırakmam asıl sana. En geç 5 yıla avrupada şirketim hazır. 10 yıla ana vatanım olacak umarım. Odin i onurlandırıcam Yorumla Soran +1 yıl Hahahha iyi o zaman benden bir şey bekleme sen Yorumla SadeceErenn +1 yıl Neden öyle dedin ki 🥺 senden bir beklentim olamaz mı Yorumla Soran +1 yıl Meslegim kız bulmak değil sjsjjs Yorumla SadeceErenn +1 yıl Ayıp be kızım. Gönül işi bu nasıl meslek olsun. Hayra vesile olacaktın Yorumla
FLawyer34 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Gerek yok git partner bul 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Erkeklere güvenmiyorum ve her zaman yanımda olamaz Yorumla FLawyer34 +1 yıl Her istediginde seni bosalticak birini bul Yorumla Soran +1 yıl Erkek istemiyorum Yorumla
mceviz Takip Et Master Yaş: 48 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Tercih ediyorsan almalısın 0 3 Yorumla mceviz +1 yıl Bişey olmaz. Zevk aldın mı bari? Yorumla Soran +1 yıl Eh işte Yorumla mceviz +1 yıl Daha düz bir şey dene sonra muzu denersin Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Dikkat et skini kesip gönderen çıkar 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 🤣🤣o kadar da değil Yorumla
filinta001 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 42% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 379 cevap paylaştı. Partnerin yoksa al 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Bluetooth lu olanlar var, onları dışarıda kullanmak gibi bir şey var kafamda da ona cesaret edebilek olanı tanıyamadım henüz
Ahhshhs böyle bir şey denemek isterim
Lafta istersin tabi ya 😅
Ya zevk için tamponla gezdim ben shhshs
Evin içinde dimi, ya bırak şimdi 😂
Acıyor bidaha yapmam öyle zaten kuru kuru
Zevk alsaydın ıslanırdı o zaten, başka bir şey geldi aklıma da neyse 😅
Acidi ama islansam bile tamponun ne kadar sivj emdiginj biliyorsun dimj islanmakla zaten olmaz o regl icin
Suyun içinde beklet çekeceğini çektikten sonra koy sende aaa ben mi söyliyim
Iy vıcık vıcık işte öyle olmaz
Sen bana sor ben sana çeşit sunarım 😁
Makyaj fircasi ❌️
Tampon❌️
Yuz Masaj aleti❌️
Denedim parmak daha iyi
Basit şeyler bunlar sıradan
Yanii)
Tavsiyelerin hep erkeklerden gelmesi de çok enteresan 😅
Aynen
evet zaten bir erkegin yerini tutmayacak ama olsun dene
cep telefonunun tıtresımını ac daya orana bosa para verme
Yanlış insanlar yerine oyuncak daha mantıklı
Muz olmaz git titreşimli penis al bir tane. Yala yala sok kendine
tavsiye etmem ama çok kişi gördüm kullanan
Neden peki
bulunma riski var
yanlış kullani mi var
değişimi var
bakimk ve yakması var
Değişim derken bide neyi uakiyomus
yakmasi değil yıkanması var yazacaktım yanlış olmuş
zaman geçtikçe artık objenin yenisini üst düzey almak isteyeceksin değişim de bu oluyor
Olsun erkekten iyi)) içimi gorur
Isimi*
erkekten iyi olmasının 3 avantajı vardır
1 dili duygusu ve hisleri yoktur
2 kendini değil sadece seni mutlu eder
3 sen ne istersen onu yapar ve kimseye anlatamaz söyleyemez
ama sıkıntılı yönleri de var birisi götürse asla açıklama yapamazsın 😇
Iste bu yüzden harikalar sjjsjsjsj
sen kullanırken sadece iyi yönlerini düşünerek ve kendini duygusal düşünerek hareket ediyorsun
Bu iyi iste))))
Vajinal orgazm için mi klitoral orgazm için mi?
Her ikisi
Vibrasyonlu vibratör alabilirsin tavsiye ederim ama bu tür oyuncaklara çok alışırsan tc erkeği seni memnun edemeyebilir, malum..
😅😅yabancı bulurum o zaman umarim
Vibratorlu olabilir evet
Bulursun sende o ışık var. vibratör boyutunu abartma alacak olursan. 17 iyidir 😅
Bulucam kacicam onla hshshhs
Bir partner olsa daha farklı şey de denenjr ama neyse jsjsj 18 falan iyi
Tüh ya her şey tamam da yabancı değilim kaçıramam. Benim hayalleri siyah poşede sarıyorum
Yok yabancı şart yurtdışına goturur beni en azindan
Yabancı iyidir. Sende o marifet varsa kap bi tane taycan. Mutluluktan usanacak hale gelirsin inşaallaah amin
Amen canim
Amen Odin den bir huri de ben istiyorum. İskandinav olsun lütfen
Hdhshhd öyle kız bulsam sana verir miyim ben bende o göz var mı jhsjsj
Hadi be oradan ben bırakmam asıl sana. En geç 5 yıla avrupada şirketim hazır. 10 yıla ana vatanım olacak umarım. Odin i onurlandırıcam
Hahahha iyi o zaman benden bir şey bekleme sen
Neden öyle dedin ki 🥺 senden bir beklentim olamaz mı
Meslegim kız bulmak değil sjsjjs
Ayıp be kızım. Gönül işi bu nasıl meslek olsun. Hayra vesile olacaktın
Gerek yok git partner bul
Erkeklere güvenmiyorum ve her zaman yanımda olamaz
Her istediginde seni bosalticak birini bul
Erkek istemiyorum
Patlıcan var abla yen mi
basen oyuncak olmak istersin fkfkf
Tercih ediyorsan almalısın
Bişey olmaz. Zevk aldın mı bari?