Birini deli gibi sevesim var. Başbaşa kaldığımızda baştan ayağı onu soyup usul usul öpesim var pantolonunu indirip penisini aralıksız emesim var ve bunları karşılık beklemeden sırf ona olan sevgimden yapasım var ama ne zaman bu hayali kursam yakışıklı bir erkeğe bunları yapmak istemeyeceğim geçiyor aklımdan o yüzden de çirkin erkekleri sevmeyi deniyorum. neden böyle oluyor anlamıyorum sanki yakışıklı biri bunları haketmeyecek gibi geliyor
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Kendini layık göremiyor musun? Ya da esasında çirkin olduğunu düşündüğün erkekleri daha mı çok beğeniyorsun?
vallahi hiç bilmiyorum. çirkin erkekleri genelde beğenmiyorum ama bu hayali çirkin bir erkekle daha çok bağdaştırabiliyorum
Biraz nasıl yetiştiğinle alakalı psikolojik bir durum. Yakışıklı erkekleri kendine hep uzak görmüşsün bence, bu yüzden bu durumla ilişkilendirmekte zorlanıyor olabilirsin. Bu sorunu çözerek kendini bunu yaparken daha rahat hissedebilirsin. Sorunun üstüne giderek çözmeni tavsiye ederim. Beğendiğin biriyle bunu yapmaktan daha keyif verici bir şey olduğunu düşünmüyorum
Daha önce başka birinde de bu tarz bir sorun görmüştüm ama o bu durumdan keyif alıyordu. En azından sen ne istediğini daha iyi bilen birisin
yakışıklı erkeklerde hep ben zaten bunu elde ederim bu olmasa da olur kafası var. yani fazla özgüvrnli oluyorlar. belki de bundan dolayı bilemedim
Bu mantıklı bir düşünce ama öyle olup yıkık olanlar da var. İnsanları biraz daha iyi tanıyıp ona göre ilişki yaşamak gerek. Kadın olduğundan cinsellik konusunda üstünlük senin elinde, bunu bilerek hareket etmelisin. Her şeyden önce karşı tarafı iyice tanımadan bu konuya atılmamak gerek
evlenmeden yaşanmasına karşıyım sadece geceleri tavan yapan hormonlarımın bana sürekli sorgulattığı düşünceler...
Terkedilme kokusu veya yakışıklı erkeğe daha önce yapanlar olmuştur kesin benim yaptığımı beğenmez endişesi olabilir
Sen yakışıklı birini hak etmediğini düşünüyorsundur.
neden ama?
Psikolojik
her erkek boyle istekli bir davranisi hak eder keske yapanimiz olsa
Her erkek hak etmez bence kral
umitcan gibiler haric
Gibi gibi
@SadeceErenn bence de her erkek haketmez
Bunu en iyi bir kadın bilir zaten
Yakışıklı olan birine bunları söylediğinde, seni bu hayale kavuşturur emin ol.
psikolojik olarak kendine layik gormuyosun bence...
Teşekürler bu tahrik etti. Güzel fantezi şimdi biriyle konuşayım rahatlarim.❤️
Ahahahah bi gün kazanacağımızı biliyodum 😂😂😂😂😂
Senden başka kimse yapmasın istiyorsan sanırım
neyi
Bu anlattıklarını
soru o değil ki
Neden çirkin erkekler demişsin yakışıklı erkeklere herkesin yapabileceğini düşünüyorsun bu çirkin erkeklerini sen ondan daha çok zevk alacağını yapan tek kişinin Sen Olacağım o yüzden de çirkin erkekleri istiyorsun
Vay arkadaş hayale bak kim olacak bu şanslı kişi
Brush deh yavaş kanka sakin azmışsın sen
hayır bir anlık azgınlıkla sorulmuş bir soru değil bu. hep sorguluyorum bunu
Bende isterim. Böyle bişeyi kim istemez ki birde Ozaman kıskanc birisin yakışıklı olup başkalarının bakmasından korkutuğun için çirkin istiyor olabilir misin
yok ya ondan dolayı olduğunu hiç sanmıyorum. mesela hoşlandığım kişi yakışıklı ama o istekli hayallerime yakışıklı birini uygun görmüyorum. saçma ama böyle
Ozaman sende ki fetis gibi bişe olmuş knk çirkin fetişi😘🤣
Pardon öpücük yanlış oldu kusura bakma
ama yakışıkılılardan da hoşlanıyorum jchuff nasıl oluyor
Kanka gizliden çıkayım mı ordan konuşalım rahat rahat
böyle de rahat rahat konuşuyoruz
Ya yanlış anlama gerçekten kötü niyetli demiyorum
biliyorum ama böyle de rahatça konuşabiliyoruz
Haklısın da uzun vadeli ara ara sohbet arkadaşı oluruz belki diye dedim lütfen kırmayın beni. Ya🙃
üzgünüm ama kırarım ben seni
Kırma ama lütfen
bir kızla bir erkek kanka olamaz bunu ikimizde çok iyi biliyoruz
Ya gerçekten art niyetli düşüncem yoktu yani senin kastettiğin şeyi tahmin ediyorum ben zorba Bi insan değilim hiçbir zaman karşımdaki insanın da düşüncelerine saygı duyarım ikimizin de istediği ölçüde arkadaş Olurum seni de samimi biri olarak bulduğum için istedim konuşmayı
ben kendimi tanıyorum. iki sohbetten sonra belki sen değil ben sapıtırım. hiç dostane bir muhabbet olmaz yani
Yani herşeyin Bi sınırı var her sohbetimiz öyle olacak diye Bi kaide yok ki ama
sana bir lafım yok ben kendime güvenmiyorum
Lütfen Bi şans ver ama ya nolursun
bjjvdduduuf ne şansı noluyor
Arkadaşlık sansı knk 🤣
kanka mı cjcjdhdhdh
Ya amma takıldın ya ne söylediysem
Su an hoslandigin erkek yakisiklimi
evet
E onu biraktinmi yani bu yizden onla olmiycanmi peki cirkinlemi olcan ilerde
hayır bu kişiden sadce hoşlanıyorum
He anladim baskasiylada olursun yani ilerde onnemsiz biri senin icin pek onemi yok
hayır ya vvvjhxh yakışıklı birinden hoşlanıyorum ama onu böyle hayal edemiyorum
Cirkinlerimi hayal ediyon sadece
Alın bunu burdan sapıtmış.
vjcjhcchcd ya hayır be
Keşke sevgilim olsan 😔
Trol soru kesin
yok be mehmet vallahi gerçek hislerim
Hiç inanasım yok erkekte olabilirsin 😉
Opppp
Bana yap
seni de içten içe böyle arzulayan vardır emin ol
Tek arzuladigim birine sadece sarılmak uzun uzun