30yaş üstü arıyorum trip atmayan, beni şımartan, eğlenceli macerasever, delidolu yorulmak bilmeyen düşünceli özellikle sekste de bencil olmayan bir olgun
olgun erkek beni taşıyabilir
30yaş üstü arıyorum trip atmayan, beni şımartan, eğlenceli macerasever, delidolu yorulmak bilmeyen düşünceli özellikle sekste de bencil olmayan bir olgun
olgun erkek beni taşıyabilir
böyle erkek var kendimden biliyorum fakat karşımıza gelince ya ben ciddi düşünemiyorum modundasınız... evi barkı olan düzenli bir geliri işi gücü olan kendi ayakları üzerinde İstanbul şartlarında yaşanan biri olmama ragmen durum senin dedigin gibi olmuyor
Cevap
43Cevap
trip atmayan dedikten sonraki isteklerin senin simartilmak istedigin ve ergence seyler istediginin belirtisi yani sen de olgun ol yani ben o aradigin erkek olsam cocuk buyutemem derdim
Hayır her kadın şımartılmak ister ben çok olgunum herkes öyle der yaşına göre çok olgunsun ama şımartılmaya eğlenceyi seviyorum
bende eglenmek isterim guvendigim. sevdigim. kadinin yaninda cocuklasmak istemek benimde hakkim ama hep ben olgun duramam iliskide hem arkadas hem sirdas hem dost hem sevgili olmaliyiz derim bunu yapamayan kadin cikip kiskanan bir kadin trip atan bir kadin ilgi manyagi bir kadin olacaksa olmasin
Yok ya kıskanmam trip atmam
kiskanan erkekte bekleme cunku kiskanclik varsa kisitlama vardir bunlarin oldugu yerde guvensizlik vardir
Beni mi tarif ertiniz acaba?😂 Ben de aynen olgun birini arıyorum, istekli, tutkulu, olgun ve kültürlü birini.😉😍😍
Ben 24üm olgun değilim
Olgun sayılırsınız, olgunluk yaşlılık anlamında depil, ne yaptığını ne istediğini ve aradığını bilen kişi anlamında.
seni anlıyorum ama çok fazla büyük olmasın. hadi en fazla 6 yas olsun. birazda karakteri olgun olan biri ara.
Neden ki fazla olmasın
Konum alayım en acilinden böyle ne istediğini bilen kadın zor bulunuyor. Liste başı ben olayım mi lütfeeeeennn
Bursa 😂
bu dediklerini sana veririm söyle yaparım böyle yaparım diyen çok kişi olacak ama bunların diyen kişinin tek hedefi var
Olsun o da benim isteklerimi yapacak sonuçta eğleneceğiz
zaten asıl konu ve amaçta burada ya seni kullanmak evet seni mutlu ederim güleriz eğleniriz severim sayarım diyecek ki sana güven ve güvence vermek için ama sadece kendini düşünecek
Olsun kabul hepsi
o zaman sokaktan geçen birisi de yeni tanıştığın ve uzun zamandır tanidigin biriside senin gözünde aynıdır düşüncesi fikri görüşü bakış açısı
Aynı
renkler ve zevkler tartışılmaz tabiki de ama bana göre benim düşüncem bu bakış açın yanlış ama sen doğru buluyorsan umarım üzülmezsin demekten başka bisey düşmez bize..
aslında çok doğru düşünüyorsun emın ol her kadın da böyle düşünür
Bende senin gibi bir kadın arıyorum ama mesafe olarak biraz uzağız büyük ihtimalle onçin zor benim için ama çevrende illaki bulabilirsiniz.
Tam olarak beni tarif etmişsin.. Belki iyi anlaşırız ne dersin..
Sen olgun değilsin ki
Nerden biliyorsun ki..
30 sınırındayım işte
Hayır 35olacak
Ne farkeder ben de 35 sayılırım, kafa yapısı olarak
Suyundan da koyalım mı? 😂 Şaka bir yana da, gayet normal bir istek.
Doğru yoldasın allah doğru yoldan sormasın 😃 kıymet bilirler
Sen yaşamayı seven , mukemmelci bir hatunsun... harikasın... tanışmak isterim
Resmen ilan vermiş 😂😂😂😂😂 kardeşim bura yeri değil
Normal evet. Olgun erkeklerin imkanı daha fazla olur.
evlilik konusunu bilmem ama sevgili çok kolay bulursun
Doğru
belki sevgili olarak şahane ve sanırım sana istemedeğini yapmazken istediğin arzuladığın bir çok şeyi unutulmazlıklarla yaşayabilirsin istersen tabi
normal canım ateslı olmak zor :d
Haha aslan burcuyum tabi
akrepler kadar sende ateslısın canım :D
+Of bu erkekler çok çocuk ya
+ Neyse tarot falan bakalım belki geelceğimiz güzel çıkar...
Ben de 31 yaşında olgun erkeğim 40 degilim ama senin gibi çıtırları işte 🤭😈
Yani genelde 40 yaş üstüne olgun diyorlar da ben senin arayışına uygun gibiyim acaba sen de benim arayışıma uygun musun 😈
Buna değecek neyin var?
Aslan burcuyum 😂
Ne istediğini bilen kadın olman çok hoş
Umarım aradığını hulursun
Teşekkürler
burada misin
eeee olgunlar zaten yazdığın gibi
Ben seni mutlu ederim
Başka 1 milyom dolarda isfermisim idjdjdkd
Sevilmeki değer görmek istiyorsun
Deneme yapilabilir
Benim için çok normal ve çok iyi