Cinsel Yaşam Beyler girme ile yalatma arasında hissettiğiniz fark nedir? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Hangisi daha zevkli ve neden Ne hissediyorsunuz yalatirken ve sokarken Beyler girme ile yalatma arasında hissettiğiniz fark nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. ikisi in de duygusu cok farkli erkekler en cok sokmak ister yalatmak biraz isin fantezi ve on hazirligi icin yapilan bir sey 0 0 Yorumla
Yangınvar005 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Vala ikiside zevkli ilk baslangiz sonra ana menu 😀😁 ama yine basa donebilir 😀😁😂🤣 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bosaldiktan sonra devam etmek gibi mi Yorumla Yangınvar005 +1 yıl evett Yorumla
Assmass Takip Et Xper 7 Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Yalamakta sıcak yuvada olmakta harika, tatlı sulu ve sıcak 💥 0 0 Yorumla
avigor Takip Et Guru Yaş: 66 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 819 cevap paylaştı. Sanki orkinos havyarı yiyor gibi hissediyorum 0 0 Yorumla
müzisyen1i Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 737 cevap paylaştı. Girmek daha iyi ama giremiyorsak yalatmakla yetinebiliriz 0 0 Yorumla
SeyyahFb34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl An a göre değişir ve sadece erkek değil kadının zevk alması için yapılan iceriklerdir 0 0 Yorumla
İbrahim1988_34 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 798 cevap paylaştı. Yalatma deneyimini Yaşayamadığım için farkı söyleyemiyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Once vajinayi yalayip sirilsiklam etmek sonrasında oda benimkisini yalasin ikimizinde istegi artinca yavas yavaş icine girmek 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Genelleme yapmicam ama bence saksonun yerini hiç bişey tutmuyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Herkes sevmez Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Herkesin kendi hayatı Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bunları konuştuğun bir erkeğe sorsana daha net cevaplar 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Konuştuğum yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anladım. Tek tek sormak ki bazıları abazamsı cevap vereceği için doğru olmaz. Sanaldan rahat olduğun bir erkeğe dilediğini sor öğren derim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ses kaydı dinleyebiliyor musun Yorumla Soran +1 yıl Sanaldan kimseyle rahat olunmaz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl https://voca.ro/19IkSRRaJ86y Yorumla
Adanaaşk Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. ikisi de birbirinden zevkli. önce oral sonra yatma en zevklisi. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl ben girmemeyi tercih ederim sürtmek favorim😉 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Basit degilmi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kadının inlemesi daha da uyarılması çılgına dönüyo içine gireyim diye Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Yalatma hayranı olsam da, girişte psikolojik ve biyolojik olarak üst düzey rahatlama olur. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl İşi bilen ve istekli bir hatunun yalamasını standart vajinaya tercih ederim. 0 0 Yorumla
beachandsand Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl aynısını sen de empati yaparak cevaplayabilirsin 3 0 Yorumla
25xburqk Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl yalatmak başlangıç içine girmek zirve dir 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bazıları ağıza boşalmak istiyor Yorumla 25xburqk +1 yıl onlarda artık fanteziye giriyor bayan isterse olabilir Yorumla
Spinozaa1 Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 473 cevap paylaştı. Bu nasıl soru ya, 😄 içim bir hoş oldu 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 😂 Pardon Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Sokarken iyi de yalatmak onemsjz 0 15 Yorumla Soran +1 yıl Neden önemsiz olsun ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben yalarim da orali beceremiyor kadinlar pek Yorumla Soran +1 yıl Beceremicek ne var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sade agzina sok. cikar olayi degil o Yorumla Soran +1 yıl Duygu vermek işte Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Duygu onemsizAgzina alirken sıkıstirip almalisin dis degdirmeden yoksa bos bos gider gelir detayli is bunlar Yorumla Soran +1 yıl her şey de onemsiz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne farkwder duygu Yorumla Soran +1 yıl Oldu oldu önemsiz tm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ahah ya sen kac yasinda bakirsin Yorumla Soran +1 yıl Bakir erkeğe deniyor yaşım gizli Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bakire yi sistem duzeltmis :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 35 misin Yorumla Soran +1 yıl Gizli gizli 😁 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl E kacki Yorumla
Parçalayanpumaaa Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Sohbette anlatılmıyor ki 0 9 Yorumla Soran +1 yıl En rahatı sohbet bence Yorumla Parçalayanpumaaa +1 yıl Sohbet derken yorumlarda demek istedm Yorumla Soran +1 yıl Yorumlarda da olur Yorumla Parçalayanpumaaa +1 yıl Kolay gelsn Yorumla Soran +1 yıl Özele geçip bir şeyler yaşamak istemiyorum Yorumla Parçalayanpumaaa +1 yıl Yaşa anlamında değil ki Yorumla Soran +1 yıl Ne anlamin da Yorumla Parçalayanpumaaa +1 yıl Neyse Yorumla Soran +1 yıl Tm Yorumla
hhangoverr Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Denemedim bilmiyorum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Oylemi Yorumla hhangoverr +1 yıl Evet Yorumla
Mhrrmysrr Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Deneyimim yok 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
ikisi in de duygusu cok farkli erkekler en cok sokmak ister yalatmak biraz isin fantezi ve on hazirligi icin yapilan bir sey
Vala ikiside zevkli ilk baslangiz sonra ana menu 😀😁 ama yine basa donebilir 😀😁😂🤣
Bosaldiktan sonra devam etmek gibi mi
evett
Yalamakta sıcak yuvada olmakta harika, tatlı sulu ve sıcak 💥
Sanki orkinos havyarı yiyor gibi hissediyorum
Girmek daha iyi ama giremiyorsak yalatmakla yetinebiliriz
An a göre değişir ve sadece erkek değil kadının zevk alması için yapılan iceriklerdir
Yalatma deneyimini Yaşayamadığım için farkı söyleyemiyorum
Once vajinayi yalayip sirilsiklam etmek sonrasında oda benimkisini yalasin ikimizinde istegi artinca yavas yavaş icine girmek
Genelleme yapmicam ama bence saksonun yerini hiç bişey tutmuyor
Herkes sevmez
Herkesin kendi hayatı
Bunları konuştuğun bir erkeğe sorsana daha net cevaplar
Konuştuğum yok
Anladım. Tek tek sormak ki bazıları abazamsı cevap vereceği için doğru olmaz. Sanaldan rahat olduğun bir erkeğe dilediğini sor öğren derim
Ses kaydı dinleyebiliyor musun
Sanaldan kimseyle rahat olunmaz
https://voca.ro/19IkSRRaJ86y
ikisi de birbirinden zevkli. önce oral sonra yatma en zevklisi.
ben girmemeyi tercih ederim sürtmek favorim😉
Basit degilmi
kadının inlemesi daha da uyarılması çılgına dönüyo içine gireyim diye
Yalatma hayranı olsam da, girişte psikolojik ve biyolojik olarak üst düzey rahatlama olur.
İşi bilen ve istekli bir hatunun yalamasını standart vajinaya tercih ederim.
aynısını sen de empati yaparak cevaplayabilirsin
yalatmak başlangıç içine girmek zirve dir
Bazıları ağıza boşalmak istiyor
onlarda artık fanteziye giriyor bayan isterse olabilir
Bu nasıl soru ya, 😄 içim bir hoş oldu
😂 Pardon
Sokarken iyi de yalatmak onemsjz
Neden önemsiz olsun ya
Ben yalarim da orali beceremiyor kadinlar pek
Beceremicek ne var
Sade agzina sok. cikar olayi degil o
Duygu vermek işte
Duygu onemsiz
Agzina alirken sıkıstirip almalisin dis degdirmeden yoksa bos bos gider gelir detayli is bunlar
her şey de onemsiz
Ne farkwder duygu
Oldu oldu önemsiz tm
Ahah ya sen kac yasinda bakirsin
Bakir erkeğe deniyor yaşım gizli
Bakire yi sistem duzeltmis :)
35 misin
Gizli gizli 😁
E kacki
Esim hic yalamaz o nedenle farki bilmiyorum
Sohbette anlatılmıyor ki
En rahatı sohbet bence