Eşim benden etkilenmiyor, arzulamıyor galiba, ne yapmalıyım?

Eşim benim ilkimdi. Bircok seyi kendisiyle öğrendim ve aştım diyebilirim. Yaklasik bir yıldır evliyiz. Ve son 2 aydir bana yaklaşmıyor. Baskasi oldugunu sanmıyorum. Doktor kendisi.

Yaklastigimda yoruldum, nöbetten ciktim, uykusuzum gibi seyler soyluyor. Ama ilk baslarda her sey yolundaydı. Gayet istekliydi, beni tatmin ediyordu, o zamanda calisma temposu aynıydı ama reddetmiyordu beni, kendisi de yaklaşıyordu.

Ikidir disari çıktığımızda disarda biliyorsunuz acik saçık kizlar dolaniyor. Onlardan etkilendigini görüyorum. Cok bakmiyor ama ilk görüş illaki oluyor ya da etrafa bakarken geçiyorlar ve goruyorsun. Pantolonundan belli oluyor etkilendigi.

En son olarakta evimiz icin ic mimarla calismak istedik. Mimar hanim gercekten guzel, alimli, cekici bir hanımdı. Ustunde de hafif dekolteli, vucudunu saran, diz altı bir elbise vardı. Mimar hanim bir ara odasından cikti. Cikarken eşimin arkasindan suzdugunu gördüm.

3 yildir beraberim ilk kez bir kadina boyle uzun bakarken goruyorum. Kalktigimizda da yine kabarikti hafiften. Evde bir seyler giyinip dolanıyorum olmuyor, yani önüne bakiyorum bir sey yok.

Galiba beni arzulamiyor, ne yaparsam yapayim cekici bulmuyor artık. Ilk basta genel bir sorunu ve isteksizligi vardır diye düşündüm ama disariya karsi etkileniyor, benden etkilenmiyor anladigim kadariyla. Daha 1 yilimiz tam dolmadan benden bu kadar cabuk sıkılmasını da anlayamıyorum.

Eşim benden etkilenmiyor, arzulamıyor galiba, ne yapmalıyım?