Benim bildigim bekar erkek, dul bi kizla evlendi Soruna cheap olarak biz gaybı bilemeyiz her saniye evlenen kızlara da bakire misin die sorma sansimiz olamaz Bakire olmadigini bilemeyiz yani
hayir ilkinin kim oldugunu o da bilmiyor benim sadece ilk opustugum kisiydi ilerisi ban ben bakireyim diye kabul etmedi sonra ayrilinca ogrendim metreslik bile yapmis
bilmiyordum iste bana ben bakireyim devami olmaz dedi opusme oldu sadece sonra ben biraz suphe duyunca bensen ayrildi sonra zaten kizin gecmisini bana anlatan anlatana direkten dondum yani
Bebişim adam kızla ilişkiye giriyor sonuçta, ilişki yaşayıp evlenmeye gelince ben yokum diyemez herhalde. İlişki yaşayanlar önceyi sorun etmiyor eğer adam kızla ilişki yaşamıyorsa evliliğe saklıyorsa o zaman sıkıntı edebilir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Benim bildigim bekar erkek, dul bi kizla evlendi
Soruna cheap olarak biz gaybı bilemeyiz her saniye evlenen kızlara da bakire misin die sorma sansimiz olamaz Bakire olmadigini bilemeyiz yani
Var tabii evlenen. Bekareti sorun etmeyen erkekler de var çünkü.
Vardir illaki ama bunu bilememki, aileler kizlarinin kusurlarini cok iyi gizliyorlar
Evet vardir. Sevdikten sonra gerisinin onemi var mi ki
Bakir erkekler sorun eder ortalık bakir erkek kaynıyor çoğu sorun eder
eski sevgilim evlenmek uzere
İlki sen miydin
hayir ilkinin kim oldugunu o da bilmiyor benim sadece ilk opustugum kisiydi ilerisi ban ben bakireyim diye kabul etmedi sonra ayrilinca ogrendim metreslik bile yapmis
Sen bakire olmadığını bile bile onunla evlenmek istiyor muydun
bilmiyordum iste bana ben bakireyim devami olmaz dedi opusme oldu sadece sonra ben biraz suphe duyunca bensen ayrildi sonra zaten kizin gecmisini bana anlatan anlatana direkten dondum yani
Bakire olup evlenen tanıdığım yok :D
Evlendikleri kişiler biliyor muydu peki
Sonuçta ilişki yaşıyorlar evlilik öncesi
Eşinden önce kızın başkasıyla ilişkiye girdiğini biliyor mu yani
Bebişim adam kızla ilişkiye giriyor sonuçta, ilişki yaşayıp evlenmeye gelince ben yokum diyemez herhalde. İlişki yaşayanlar önceyi sorun etmiyor eğer adam kızla ilişki yaşamıyorsa evliliğe saklıyorsa o zaman sıkıntı edebilir
Nerelisin
İzmir
Önemli tabi çoğu kişi bakire ister
Edende var etmeyen de var
Var tabiki önemli olan kafa
Cok var bakirelik ne alaka
çok var arkadaşlarımın içinde ve ailede
Çok fazla var
Evlendikleri erkek biliyor muydu peki
Evet zaten ilişkiye giriyorlardı
Eşinden önce kızın başkasıyla ilişkiye girdiğini biliyor mu yani
Bakire değil misin