Erkek arkadaşım benden 11 yaş büyük benim ilk olacak dün yaşanacak gibi oldu ama sevgilim karanlıkta yapmak istediğini söyledi.
Bende seni görmek isterim dedim vücudunu görmek tanımak istiyorum karanlıkta istemiyorum dedim.
Neyse muhabbet buralara gelince heves falan kalmadı zaten yapmadık.
Ya biraz göbeği var yaşından dolayı da kompleks yapıyor olabilir mi?
Benim fiziğim güzel o hafif kilolu biri ben karanlıkta yapmak istemiyorum o da ışıkta herhalde mum ışığında halledicez 😀
Yaşlar 24-35
Bende seni görmek isterim dedim vücudunu görmek tanımak istiyorum karanlıkta istemiyorum dedim.
Neyse muhabbet buralara gelince heves falan kalmadı zaten yapmadık.
Ya biraz göbeği var yaşından dolayı da kompleks yapıyor olabilir mi?
Benim fiziğim güzel o hafif kilolu biri ben karanlıkta yapmak istemiyorum o da ışıkta herhalde mum ışığında halledicez 😀
Yaşlar 24-35
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Ben de karanlıkta seviyorum ama bence partnerinin zevklerine de uygun hareket etmeli özgüveni zayıftır ondan istemiyordur aydınlıkta yapmayı
Ama onun da benim tercihlerime göre hareket etmesi gerekmez mi
Onu diyorum işte partnerinin de zevkini düşünmeli ona göre hareket etmeli hatta bence önceliği partneri olmalı
İşte bakalım orta yolu buluruz hafif karanlık olabilir ama tam karanlık olmaz
umarım bulursunuz
Bi karanlikta atlat. Cesaretlendir. Isiklari yakarsin. Hele bi seni yapcak kivame gelsin
Ya kötü hissederim ben kendimi bi de ilk öyle karanlıkta görmeden bir şey istemiyorum
Neyi gorcen. Buyuk mu kucuk mu diyemi. Aydinlik istiyorsan aydinlikta ozguveni olan erkek cok. Sen onu istiyorsan karanlikta ikna edecen
Ya sen gözleri kapalı yapar mısın mesela Allah Allah psikolojik olarak beni kötü etkiler diyorum anlamıyor musun
Yaparim veren olsun
oyle rahat hissediyor olabilir bazen insanlar zevk alirken kendinden geciyor olabilir o da utanc verici olacagindan korkabiliyorlar
Sevgilinizle ilişkiye girmeyin çünkü sonra pişman olursunuz.
Büyük penisten hoşlanmadığını söyle kompleksi azalsın
Sorun vücudunu beğenmemesi
O zaman göbekli erkeklerden hoşlandığını söyle, erkek dediğin göbekli olur gibi şeyler söyle
Söyledim hep göbeğine elimi falan koyuyorum hatta ben seni böyle beğendim zaten sen neden kafana takıyorsun ki dedim
Ben seni böyle beğendim demeyeceksin erkek dediğin göbekli olur diyeceksin, babam, amcalarım, dayılarım hep göbekli diyeceksin
Ahahha tamam öyle diyeyim
Sevgilinin penisi mi küçük ve vucud olarak da kendini begenmiyor mu
Penisini görmedim henüz ama vücut olarak biraz çekiniyor ben fit olduğum için herhalde
O senin vucudunu gordu mu peki
Yani tamamen çıplak görmedi ama dar kıyafetlerle gördü. Şortla cropla falan da gördü
Vaktin var mı tkp edebilir misin
Yok
Peki
birden fazla mum yakın hem romantik olur hemde ikinizide moda girersiniz :D:D
Galiba öyle olcak
önemli olan birlikte zevk almak
loş ışık şart en azından sen görürsün o da saklanır
İlginç zaten yapacaksınız zaten ne fark eder
Evet bende bunu diyorum zaten ben seni böyle beğenmiştim neden kompleks yapıyor anlamadım
Kabul ediyosan aydınlıkta yapalım de
Ben aydınlıkta istiyorum zaten o karanlıkta istiyor
Tamam ya böyle ya da yok de
Onu da strese sokmak istemiyorum belli ki çekindiği şeyler var olmadı loş ışıkta olacak
Yası var sana göre yani performans nasıl acaba
İşte böyle şeyler düşünüp stres yaparsa daha kötü olur onu bildiğimden olabildiğince anlayışlı yaklaşmaya çalışıyorum.
13 santimlik çûkünden utanıyordur yavrum
Yani ama öz güvensiz olması beni üzüyor açıkçası ben onu beğeniyorum ama hep bu tarz şeyler yaşıyoruz
Genelde hemcinslerin girer bu tip aşağılık komplekslerine. Erkeğin girdiğini ilk kez duyuyorum, yüz karası
Kötü şeyler neden söylüyorsun ki şimdi olabilir gayet normal geçmişte yaşadığı bazı şeyler öz güvenini kırmış olabilir
Terapistlik yapacaksan kolay gelsin
Umarımm ilerde pişman olmazsın
Kendini göbekli herife meze yapma
Bence güvenme kullanıp atar
Çrkiniyorsa hiç yapmadın 24lük hatunu bulmuş,:))
Utanıyor ellam zagaaarr
penisi kücük olabilir
Evlenince yap pişman olursun
Sanırım utanıyor galiba