Sürekli düşük, kolay ulaşılır seviyede kadınlarla birlikteler.
Bazılarının takip listesi e$kortlarla dolu. Herkesle olabilen birini kabul etmek nasıl size cazip geliyor?
Sürekli düşük, kolay ulaşılır seviyede kadınlarla birlikteler.
Bazılarının takip listesi e$kortlarla dolu. Herkesle olabilen birini kabul etmek nasıl size cazip geliyor?
Cinselliğin kolay ulaşılabilir olması neden zorunuza gidiyor, onu bi kendinize sorun. Bu sorunun cevabını anlarsınız.
Erkeklere verebileceğiniz en kıymetli şey seks diye düşünürseniz erkekler de ucuz sekse kaçar bebeğim. Libido/çokomel eğrisi. Naz çekecek vakit yok, sorry.
Ne alakası var? Cinsellik yasak bir şey değil herkes istediği gibi yaşayabilir. Benim sorum farklı. Siz kendinize yakıştırıyorsanız o başka.
Soruyu sulandırıp ad hominemle konuyu bana getirme. Ben istediğim gibi yaşıyorum, ne yakışacağını da sana sormam. Kendi değerini bacağının arasındaki deliğe ne kadar az girildiğine endekslersen bu cevabı alırsın.
Düşük seviye kadın nasıl bir terbiyesizlik, seksi senden daha özgür sınırsız yaşayan düşük mü oluyormuş? Kendi ailenin baskısının tabularının üstesinden gelemeyip, bunu başaranlara bok atınca kim düşük oluyor bir düşün bakalım.
Çok erkek beklersin sen.
Arkadaşım ben seksi tabu olarak görmüyorum, herkes istediğini yaşar banane. Ben cinselliği, kendi bedenini bunun için kullananları anlamıyorum. Kimin kiminle olduğu belli değil bazı ilişkilerde, bunun normalleşmesini normal bulmuyorum sadece
Tabum yok diyip "cinselliği, kendi bedenini bunun için kullananlar" demek nasıl bir oksimoron peki? Daha büyük resme bak. Kimin kimi ne yaptığını bu kadar önemseme. 50-100 yıla evlilik, çift olmak kalmayacak bile. Sana ne kim seksi neden yapıyorsa, neden kategorize edip etiket vuruyosn insanlara?
Kimse kimseyi zorla kandırmıyor. Iki taraf da karakterleriyle uyumlu olduğu için bu ilişkiyi tercih ediyorlar. Bu işi erkek tek başına yapmadığına göre, erkekler diye kategorilenditilmesini doğru bulmuyorum.
Cevap
18Cevap
Millet aç, aç. Açken yemek seçme özgürlüğü mü olurmuş?
O seçme özgürlüğü, her gün çok sayıda erkeğin yürüdüğü, yurdumun zdikli kezbanları için var.
Çünkü erkekler basit canlılar, beyinlerinin %75'i cinsellik üzerine kurulu aylarca bir kıza emek vermek istemiyor, bugün sevgili olup ertesi gün sevişmek istiyorlar ve buna göre kız seçiyorlar, diğer türlü kızlar işlerine gelmiyor
Çünkü yüksek seviyede kadınlar bakmadığı için onlarda onlara yöneliyor. Açıkcası elbette cazip değil fakat herkesin kendi hayatı
çok zor olanları seçerim. alsa basit kadınlarla ilgilenmem
senin profildeki kız gibi olması beni çok etkiler
Hayatimda 1 kez bile eskortla birlikte olmadim olmayi da düsünmüyorum yani herşeyin de bi gururu var
Herkes içinden geçeni yaşıyor doğru veya yanlış kınamayın
Herkes ederi kadar diye boşuna söylemiyoruz dimi yani şimdi
Normal kizlar vermiyor onlarda onlara gidiyor siz 1 ay bile ilgisiz kalamazsiniz kalsaniz zaten kafayi yiyorsunuz
Sosyal medya da eskorta düşecek kadar alçak birisiyle takipleşmek senin hatan kusura bakma.
Takipleştiğimi kim söyledi? Fikir sahibi olmak için o şeyi yaşamak mı lazım
Çok basit kadınlar hayallerinin erkekler cinsel arzularının peşinden koşarlar
çok istediğimiz kişiler kabul etmediği için yokluktan gideri olan kişilere gidiyoruz
Belki de yokluktan takip ediyodur nerden biliyosun.
Gevşek bunlar ya. Ucuza yöneliyorlar.
Hekes kendi seviyesine uygun olanları seçer.
Kezbanlarla uğraşmaktan daha kolay olduğu için olabilir
Klas meselesi vizyonsuzlik basitlik ve zevksizlik
Eskort oldukalrina nasil karar verdin
Kendini vücudunu pazaelayan ön planda tutan kişiler ne?
Belkide sahte foto kullaniyorladır
burada var mı? Eskort
Yokluk işte ne yapsınlar 🤣
Herkesle olmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?