Cinsel Yaşam Kocamın tayt fantezisi var. Taytlı pozumu yolladım, anlamadı. Odun mu benim kocam? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 17 Gerçekten çok kirginim. : / Güncellemeler+1 yıl Pozdan sanırım evet. Kocamın tayt fantezisi var. Taytlı pozumu yolladım, anlamadı. Odun mu benim kocam? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
_ᎶöᏝᎶᏋᏗᎴᏗᎷ_ Takip Et Yoda Yaş: 103 , eic 99% +1 yıl Tayt fantazisi olduğunu nerden biliyorsun ve anlamadığı şey ne 🤣 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kocam ya hani Yorumla
Spartanyus Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Eight fantazisi varsa ve seni de taytlı resmini yolladıysan neden Anlamadı ki açmadı mı resmi 0 0 Yorumla
Brodsy Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Bağdaş kurarak at anlar taytın en seksi durduğu şekil o şekildir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Karım gibi size bilerek yapıyorsunuz. Oda evden çıkarken tayt giyiniyor dışarıda bana foto atıyor, bana şu baktı bu baktı diyip beni tahrik ediyor. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hmmm.. belki etkileyeceği bir poz pozisyon değildir. Link nerede bakayım bı🙄 0 0 Yorumla
As-Subay Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Ah o tayt fantezisi bende de vwr gorunce icimdeki hayvan ortaya cikiyor ve yirtiyorum inan engel olamiyorum kendime. Pozu merak ettim acikcasi 0 0 Yorumla
Loger Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Tayt fantazisinin olduğuna emin miyiz 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Evet taytimi yirtmayi çok seviyorr Yorumla Loger +1 yıl Belki de yırtma fantezisi vardır ahaha, bir diğer ihtimal de kusura bakmayın söylemek durumundayım ihtimal çünkü belki taytı dolduramadınız Yorumla Soran +1 yıl Minyonum ama hatlarim çok güzeldir o da beğenir fizigimi hatta sık sık dile getirir kucağından indirmez. Yorumla Loger +1 yıl O zaman geriye tek ihtimal kalıyor o fotoğraf karesinde doğru pozu veremedin Yorumla
sevgiperisi034 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Bence gelince gözüne gözüne şok kizz 0 0 Yorumla
_stetoskop Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 58% +1 yıl ben öyle görsem varya deliririm 0 1 Yorumla _stetoskop +1 yıl kocan neyi anlamadı merak ettim Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. yazık beyinsizlerle hayat sürüyorsunuz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ciddi anlamda zevksiz bir eşiniz var ben olacam cosarim benimkisi öyle şeyler yapmaz 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Belki anlamıştır 0 0 Yorumla
tolghuan33 Takip Et Xper 7 Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 659 cevap paylaştı. Tayt fetişi olmasın kocanın 😊 0 0 Yorumla
PlatonikHayat34 Takip Et Guru Yaş: 51 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. nasıl bir poz 0 0 Yorumla
Jokerr_99 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Neyi anlamadı? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Tayt olduğunu Yorumla Jokerr_99 +1 yıl E ne sandın tayti? Yorumla
avigor Takip Et Guru Yaş: 66 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 819 cevap paylaştı. vay nalıgırık vay 0 0 Yorumla
Uzm_psk Takip Et Bilge Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Pozu en etkili olan şekilde çekseydin 0 0 Yorumla
Bulutsencer Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Neyi anlamadiki 0 1 Yorumla Bulutsencer +1 yıl Şeftali tam belli olmuyormuydu Yorumla
radyoaktifmuz Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Biz erkekler böyleyiz işte yapacak bişey yok 0 0 Yorumla
poyrazaci Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 787 cevap paylaştı. Odununnteki yani 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Tayt fantazisi olduğunu nerden biliyorsun ve anlamadığı şey ne 🤣
Kocam ya hani
Eight fantazisi varsa ve seni de taytlı resmini yolladıysan neden Anlamadı ki açmadı mı resmi
Bağdaş kurarak at anlar taytın en seksi durduğu şekil o şekildir
Karım gibi size bilerek yapıyorsunuz. Oda evden çıkarken tayt giyiniyor dışarıda bana foto atıyor, bana şu baktı bu baktı diyip beni tahrik ediyor.
Hmmm.. belki etkileyeceği bir poz pozisyon değildir. Link nerede bakayım bı🙄
Ah o tayt fantezisi bende de vwr gorunce icimdeki hayvan ortaya cikiyor ve yirtiyorum inan engel olamiyorum kendime. Pozu merak ettim acikcasi
Tangalı yolla
Tayt fantazisinin olduğuna emin miyiz
Evet taytimi yirtmayi çok seviyorr
Belki de yırtma fantezisi vardır ahaha, bir diğer ihtimal de kusura bakmayın söylemek durumundayım ihtimal çünkü belki taytı dolduramadınız
Minyonum ama hatlarim çok güzeldir o da beğenir fizigimi hatta sık sık dile getirir kucağından indirmez.
O zaman geriye tek ihtimal kalıyor o fotoğraf karesinde doğru pozu veremedin
Bence gelince gözüne gözüne şok kizz
ben öyle görsem varya deliririm
kocan neyi anlamadı merak ettim
birde biz görelim taytını.. ufff
Senin kocan odun öküz kazma hepsi
yazık beyinsizlerle hayat sürüyorsunuz
Ciddi anlamda zevksiz bir eşiniz var ben olacam cosarim benimkisi öyle şeyler yapmaz
Belki anlamıştır
Hemde su katilmamis odun
Herifin kalbini kırmışsın heralde, daha bakmıyor.
Taytın yırtık olacaktı
Belki başkası var
Tayt fetişi olmasın kocanın 😊
nasıl bir poz
Neyi anlamadı?
Tayt olduğunu
E ne sandın tayti?
vay nalıgırık vay
Pozu en etkili olan şekilde çekseydin
Kocam avel
Nasıl bir pozdu
?