Kocamın tavırlarından dolayı ondan gittikçe soğumaya başladım. Seksi mini bir gecelik giymişim o ise şu anda uyuyor. Haksız mıyım?

Ben bakımlı bir kadınım, cilt bakımımı, parfümümü hiç eksik etmem, tüm vücut lazere giderim, çeşit çeşit gecelikler, fantezi kıyafetler giyerim hatta bazen eşim bunlara gerek yok ki sen zaten güzelsin der, sana bu akılları kim veriyor, bunları niye giyiyorsun ki der. Aşırı sinirim bozuluyor bu tavrına, daha seksi hissediyorum diyorum, eşofman giyinmenle bunun arasında benim için fark yok diyor. Cinsel hayatımız da ona göre iyi, çünkü bazen erken boşalabiliyor ya da tam erekte olmuyor, buna rağmen bir kere bile bunu yüzüne vurmadım. Çünkü birbirimizin ilkiyiz bu durumlarda erkeklerde bu sorun görülebiliyor diye biliyorum. Ona oral yapmak istiyorum ama izin vermiyor ki bundan zevk aldığımı söyledim asla dokundurtmuyor, ışıklar açık seks yapalım diyorum beni görmeni istemiyorum diyor. Onu özlediğim için her gün dudağından öperim, kur yaparım dalga geçiyor, her an beni yiyecekmişsin gibi bakıyorsun hahaha diyor. Spontan olarak seks yapamıyoruz kendi hazır olduğunda gelir beni yatak odasına götürür. Ben istiyorum ki salonda sevişmeye başlayıp devam edelim ama o da yok. Daha evleneli bir sene bile olmadı ama böyle böyle cinsellikten soğuyacakmışım gibi gelmeye başladı. Yoğun bir işte çalışıyor ve çalıştığı yerin çoğu kadın, bu yüzden ister istemez kıskanıyorum ama ben abartıyor oldum, bense bir toplulukta zoom açamıyorum çünkü beyefendi rahatsız olurmuş. İşe başladığında senin gibi kıskançlık yapmıycam diyor ama daha perdenin ucu açık kalsa siniri bozuluyor, dışarı çıktığımda ona haber vermediğim için bozuluyor. Bugün bu konular yüzünden ufak bir tartışma yaşadık, toplumdaki erkeklerin ikiyüzlülüğünün sende olmasından korkuyorum dedim, sinirlendi bir şey demedi. Neyse sonra kahvaltımızı ettik, üzerimde göğüslerim fora olan bir gecelik vardı, gözü gitti ama o kadar. Sonra içeri yatıp zıbarmaya gitti. Oysa çok çok yorgun olduğu halde benle ilişkiye girdiği de oluyordu. Ben bu hareketleri yüzünden onunla cinsellikten soğuycam gibi hissediyorum. Libidom yüksekti mastürbasyon yapmak zorunda kaldım. Hep kadınlara suç bulursunuz, şimdi bu adama ne yapmalı? Her seferinde hem suçlu, hem güçlü.

Güncellemeler
+1 yıl
Biz evleneli daha 1 yıl bile olmadı, saçlarımda hiç beyaz yoktu resmen çıkmaya başladı
Kocamın tavırlarından dolayı ondan gittikçe soğumaya başladım. Seksi mini bir gecelik giymişim o ise şu anda uyuyor. Haksız mıyım?