Uzun süre bakan erkek zihninde hayaller mi kuruyor yani?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılben netten o kadar çok çıplak kadın gördüm ki artık sokaktaki sağda soldaki hiçbir kadın ilgimi çekmiyor. ama bu sorunun cevabı değil... ben birinin yüzüne bakınca vücut tipini hatta göğüs şeklini bile tahmin edebiliyorum. bu onu isteyip hayal etmek değil, beynimde yüz kemiklerinin paralelinde vücut yapısı şekilleniyor otomatik. evet, bence de fuzuli bir şey. hiç çıplak gözle çıplak kadın görmediğim halde
052 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂😂
Güldürdün sabah sabah ya etrafta ne ordinaryuslar var öylee
Cevap sahibi+1 yılbâkir kalmak zor :( :D
Soran+1 yılSenin hayatın sonuçlarına katlanmak da sana ait.
Cevap sahibi+1 yıltamam nokta koyam ciddi olam hanım. :D
Soran+1 yılAynen öyle gevşek çok mecbur...
Cevap sahibi+1 yılgizliliğin bana verdiği yetkiye dayanarak minnak bi espiri yaptım sadece, rahatsız olduysan affedersin
Soran+1 yılZaten kuyruğunuzla yüzünüzü gizleyip her haltı yaparsiniz🙄
Cevap sahibi+1 yıl:dedi, gizli soru sahibi :)
Soran+1 yılBen bu soruyu normal sorsam ne olurdu sence? Sapıkları neden basimda toplayayım ki dimi ama
Cevap sahibi+1 yıldoğru diyorsun, insanlara bakarken bilinçlerinden önce bedenlerini gören bi toplumda yaşıyoruz. ama neden bana kuyruklu falan diyosun ki; benim de mizahi sebeplerimin yanında seninkine benzer sebeplerim vardı
Soran+1 yılNeden toplumumuzu aşağilıyosun ki? Magnum reklamını aç ve dikkatli bi şekilde izle
Cevap sahibi+1 yılbi kadın dondurma yiyo, kırt diye ısırıyo... eee? :D tabi, ben de açık giyimleri ve cinsel göndermeli reklamları tasvip etmiyorum. ama her kadın gördüğünde içinden veya dışından "üfff ne biperim be bunu, alıcan böyle vura vura arrrhhh" diyen erkekler veya aynı düzlemdeki kadınlar hoş değil. toplumumuzun ahlak yapısına bi hakaret ve darbeler
Cevap sahibi+1 yılyahu hanımefendi ben dünyada yok dedim mi hiç? neden taraf tutma eğilimindesiniz anlamıyorum. dünya zaten baştan kokmuş, ne yazıkki global sosyalleşmenin negatif etkileri yüzünden bizim de ahlakımız bozulmaya başladı. bunun farkındayız zaten. benim çocukluk arkadaşlarımdan birisi "ben geyim" diyor. yav homofobik mobofobik demeyin ben rahatsız oluyorum bazen. yani seninle çatıştığımız bir nokta yokken neden savunmaya çalışıyorsun. bahsettiğim insanlar vardı, çoğaldı, çoğalıyorlar. ama ben asla herkes veya çoğusu demek istemedim. yine de etiksel yozlaşma gözle görülür halde, ne yazık ki
Soran+1 yılNeden savunma yaptığımı bilmiyorum🤧
Savunasım gelmişse demek gay arkadaşınla arana mesafe koyman lazım bence
Cevap sahibi+1 yıl:( yapamam, o beni anlayan nadir insanlardan bile en iyisi. Allah hidayet etsin demekten başka bir şey gelmiyor elimden çünkü kafa yapısının nasıl çalıştığını bildiğimden vazgeçmeyeceğini de biliyorum
Soran+1 yılAma bi gün senden bi şey isterse napıcan
Cevap sahibi+1 yılha yook, benden hoşlanmıyor asla. ondan eminiz :D ama kafayı bozdu baya ameliyat falan olcam diyor... bildiğin kadın olmaya çalışcak. yurt dışına da taşındı zaten. daha rahat yer şimdi ne b'k yerse
Soran+1 yılKorkunç değil mi😱 bersber büyüdüğün çocuk kızlaşıyor çok kötüü
Cevap sahibi+1 yılyapacak bir şeyim yok. her şeye rağmen o benim arkadaşım olarak kalacak. esasında benim için önemli olan bacaklarının arasında ne olduğu önemli değil; benim için önemli olan zihni, benliği
Soran+1 yılDüşundüm de benim hiç çocukluk arkadaşim kalmadı... kızları bilmezsin iyi notların iyi sevgilin iyi kazancın olunca kıskanırlar haset ederler. Erkeklerde o çok yok ama ben hep erkek kankam olsun dedikçe yürümeye maruz kaldım. Şimdi düşunüyorum sen mi avantajlısın ben mi acaba
Cevap sahibi+1 yılolumsuz bağlamda demiyorum (hemen cephe alma yine :D) kültürümüzün yapısında var bu biraz da. yani şimdi burada bireyleri suçlayarak bir yere varamam diye dedim. ama mesele cinsiyetten öte düşünce tarzınızın uyuşuyor olması. tabi bu kadın ve erkek için uçurum kenarında yürümek gibi hissettirebilir. yani bu kadar yakın bilinçlere sahip iki insandan birisi her an diğerine düşebilir. işte bu yüzden karşı cinsten kanka edinmek bu kadar zor olsa gerek
Soran+1 yılAşırı zorrr bence çok nadir arkadaş kalan vardır. Erkekler kendileri itiraf ediyor kanka dediğimiz kızlara baska gözle bakıyoruz diye ülkemin çoğu kültüründe böyle 😂
Cevap sahibi+1 yılöyle ama bir şey diyeyim mi; ben uzun süre kanka gibi kalan ve birden birbirine açılıp sevgili olan, daha sonra da evlenen çiftlerin hikayelerine denk geliyordum. günümüzde artan boşanma oranlarının karşısında saadet dolu bir ilişki içinde ayrılmadan, küsmeden mutlu mutlu yaşıyor çoğusu. çünkü kankasına gösterdiği samimiyet sayesinde birbirlerini çok iyi tanıyorlar, sınırlarını biliyorlar. ancak salt sevgi maalesef bu noktada fazla masalsı kalıyor. flörtler,(hiç de sevmem şu kelimeyi) sevgililer birbirine karşı genelde benliklerine ters düşse bile, sevgi kaynaklı tolerans gösteriyolar. ancak bu gizli tutulan çatışıklıklar ileride yeniden ortaya çıkıyor ve bir yerden sonra üstünü çarşafla örter gibi saklayan 'sevgi' var olsa bile, yeterli gelememeye başlıyor. sonra gelsin kalp kırıkları, boşanmalar... işte bunun gibi bir şey olmalı: samimiyet ve tanışıklık
Soran+1 yılBilmiyorum dost diyosun da düşünsene kankanın onparca sevgilisine tanık olmuşsun sonra da değiştiğini hissettin ve açıldın kıza. Evlendin de diyelim aklına gelmiycek mi orasını burasını Kim tuttu kimlere bana davrandığı gibi davrandı... çok kesat yani arkadaştan eş olmak
Cevap sahibi+1 yılvalla orasını ben de bilmiyorum. sadece gözlemlerimden bahsettim. belki de buradan çıkarmamız gereken sonuç; sevdiceğimize kankamiza gösterdiğimiz açıklığı ve dürüstlüğü romantik ağdalardan uzak bir şekilde göstermemiz olurdu. yoksa, birisiyle evlenmek için kanka olmalıyız, gibi bi görüşü savunuyor değilim
Soran+1 yılAnladım da benim de naçizane düşüncem arkadaştan sevgili dahi olunmaması bilmiyorum ama sapıkça geliyo ha teyzenin oğlu ha kankan😂
Cevap sahibi+1 yıltamam da ben arkadaştan sevgili olunmasından bahsetmedim ki :D ben ne demek istediğimi anlatamıyorum heralde, boş ver
Soran+1 yılHayır sen demiyo musun birbirini daha iyi tanırlar daha iyi anlaşırlar diye neden seni anlamayayim ki😒
Cevap sahibi+1 yılaffedersin, o halde ben farklı yorumlamış olmalıyım. :) evet kankadan sevgili olmaz ama şöyle bir şey var zaten (en azından kendi açımdan); eğer bi kız kankamsa, ben kankam olmasını istediğim için öyledir. :D öteki türlü bir şekilde onunla neden ilgilendiğimi belli ederdim heralde. geniş zamanlı konuşuyorum çünkü birisine bilinçli bir şekilde yürümeyi hiç denemedim, kendimi tuhaf hissetememe neden oluyor. bu yüzden birisinden hoşlanıyorsam sanırım yanlışlıkla belli ediyorum :D buraya nereden geldim ben, bilmiyorum
Soran+1 yılValla en son yüksek sezilerinle kadınların röntgencisi olmanı anlatıyodun😂😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılbak şimdi :D aradaki farkı anlamalısın. benim bi mahsurum varsa; zamanında maruz kaldığım p'rnografi bağımlılığımdır. ama bu yüzden de güzellik algımın eşiği çoook yükseldi, artık günlük hayatta karşıma çıkan en aşufte kadın bile dikkatimi dağıtmıyor ve sadece "yüzüne" bakarak geri kalanını anlayabiliyorum. tabi sırf bunun için insanların yuzüne bakıyorum gibi saçma bi anlam çıkmasın da :D yani sence bu beni röntgenci yapar mı? rahatsız oldum bu ithamdan, bu yüzden bu kadar açıklama yaptım
Soran+1 yılÇok komik bi acıklamaydı alay sanma güldüm 😂😂
En son amcam güzel kızları beğenmiyomuş çirkin kızı almak zorunda kalmış o aklıma geldi🤣
Cevap sahibi+1 yılsst deme öyle deme :D ben de mi kalacam evde yoksa... ama bir şey diyim mi, güzelin güzeli var hep sonuçta. bu yüzden aslında sanırım gerçekten "yüzü güzel olana 40 günde doyulur da gönlü güzel olana 40 yıl doyulmaz" lafı doğru. yani orta siklet güzellikte bir hanımefendi denk gelirse daha da kurcalamam gibi geliyor
Soran+1 yılSen her türlü kurcalarsın takıntın var bence😂😂
Ha bu arada bildiğin gibi doğada hep erkekler dişiler için çabalar. Kendini çok tepelere çıkarma yani 😂
Cevap sahibi+1 yılyo yo çıkarmıyorum işte. zaten ben de süper yakışıklı değilim. bi bakımlık varım ama, heralde öyledir yani. fakat ciddiyim, ben birisini seversem tam severim. öyle iki ayda aşkımcılar gibi değil, beraber ihtiyarlamasına severim. bunca yıl hiiç sevgili olmadım kimseyle, elini tutmadım kimsenin. bu birikmiş sevgi puanları birine gidecek birgün... :D bir kez tavlanırsam geri dönüsüm yok gibi hissediyorum, çok fena bağlanacağım. bu psikolojik bi gerçek
Soran+1 yılNiye sevgili yapmadın benim böyle tanıdıklarım vardı el kızıyla mı uğraşıcam ne sevgilsi diyodu😂
Cevap sahibi+1 yılkısaca, belli bi olgunluk seviyesine gelene kadar gönül yormamak için uğraşmadım. bi de sorumluluğundan falan üşendim korktum falan
Soran+1 yılSorumluluğu neymiş
Cevap sahibi+1 yılilgi, sevgi... efendime söz edeyim, günaydın mesajları, iyi geceler mesajları, romantik ağdalı cümleler... halbuki seni sevdiğinden emin olduğun birisinden bunları beklemezsin değil mi? bi samimiyet oluşana kadar işin raconu böyle sanırım :D
Soran+1 yılBilmem bence en önemlisi dürüstlük içi dışı bir olsun yoksa yapışkan insan sözleri günaydın, iyi geceler ve çeşitli iltifatlar.
Cevap sahibi+1 yıldürüstlük zaten olmalı, yoksa baştan yürümez hiçbir şey. bence ise en önemlisi anlaşılmak
Soran+1 yılSen yaşıyo musun🤣
Cevap sahibi+1 yılişten güçten telefona hep bakamıyorum ya, unutmuşum kb. :D
Soran+1 yılO nasıl bi iş öyle gizliliğin verdiği yetkiye dayanarak söyle ama
Cevap sahibi+1 yılaffedersin, bi an yanlış açıdan bakmış olmalıyım :D taşınabilir şarj aletleri var ya, onun içindeki pillerin aynısının çeşitlerini birleştiriyoruz. kocaman akü yapıyoruz onlarla. "Life-Po" pil grubuyla
Soran+1 yılÖyle birleştirince akü mü oluyo
Cevap sahibi+1 yılhepsi tek başına bi akü aslında ama birleşince başka büyük bi akü oluyor. tabi içine bir de bms devresi koyuyoruz sağlıklı şarj olsun diye.
Soran+1 yılAnladımm biliyorum zaten pille akünün çalışma mekanizmasi aynı benim abim de trafo fabrikasında elektrik elektronuk mühendisi😂
Cevap sahibi+1 yılçok iyi, aslında ben de tek bir konuda uzmanlaşmak taraftarıyım ama yazları otel mutfaklarında aşçılık yapıyorum (meslek lisesi mezunuyum) ve aynı zamanda TDE öğretmenliği için kamu sınavına çalışmaya "çalışıyorum". etti mi sana 3 :D olsun, biri batsa biri çıkar yine aç kalmam heralde
Cevap sahibi+1 yıltamam>
Soran+1 yılGizlen istersen😂
Cevap sahibi+1 yıltamam< :D
En İyi Cevaplar
Al işte bir tane embesil daha...
Kadınları çıplak düşününce erkekliğimiz 2 katına mı çıkıyor?
Gördüğüm her kadını önce insan sonra kadın olarak değerlendiririm.
Çıplak düşünen erkek varsa eğer, zannetmiyorum. Yine de varsa biraz şap yesin. Ya da kadınlar konusunda annesine olan saygısı aklına gelsin.
El deliye hasret bu ülke akıllıya...
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsadece çıplak hayal etmiyorum, başka şeyler de hayal ediyorum. ama öküz gibi uzun süre bakmam, şöyle bir bakıvermek gererkli görsel veriyi almak için gayet yeterli oluyor. öyle salyası akarak, gözünü diken varsa muhtemelen beyni pek gelişmemiştir.
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılimla hatası affola elimiz sürçmüş.
Soran+1 yılBeyinle alakası yok ahlakla alakası var.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
24Cevap
+1 yılevet uzun süre bakıyorsa seni çıplak hayal ediyor olabilir. gerçi çoğunuz yarı çıplak geziyorsunuz hayal için beyin zorlanmaz
068 Yorumla
Soran+1 yılBen tesettürlü bi kızım ve bi yerimi açtığım yok dar da giyimem fazla ama neden baktıklarını anlamiyorum donuk donuk bakan var
- +1 yıl
O zaman seni çıplak hayal etmezler merak etme. Tebessüm eder bir yüzün varsa huzur vardır yüzünde. Çiçek bahçesine bakar gibi bakılıyor bazen. illaki cinsel hevesle olmuyor merak etme
Soran+1 yılAma ben çok gülen de bi insan değilim bazı arkadaşlarımla çok muhabbetim olmamasina ragmen aşıri şekilde gözgöze geliyorum. Bunu yapanlardan biri normalde çok sessiz ama arada cinsel espriler yapan biri ve insan işkilleniyo
- +1 yıl
Biri devamlı olarak bakıyorsa sana karşı hisleri olmalı , karakter olarak ağzı bozuk biriyse tabi niyeti farklı dır muhtemelen. senden yüz bulsa yaklaşacaktır. uzak dur.
Soran+1 yılUzak duruyorum zaten ama sürekli gözlerimiz kitleniyor birinin bana baktığini hissedince hemen bakarım ben. Ama uzun süre bakmaya utanırim kaçırırim gözlerimi karşı taraf hâlâ bakıyordur bu sırada. Düşunsene ne kadar kötü bi durym taciz gibi
- +1 yıl
Evet öküz gibi bakan tipler var. Rahatsız olman gayet normal. Sen bakmamaya çalış. Ona devamlı baktıran da senin bakıldığını farkedip ona bakman.
Soran+1 yılYaa öyle mi🙁
Peki mesela öyle ne düşünüyor olabilir insan merak ediyo söz yok sadece bakış- +1 yıl
Güzel kız , acaba bana ilgisi olabilirmi diye düşünerek bakıyor, senin ona bakışını zamanla tebessümünü görmek istiyordur ki cesaret alıp konuşmaya yaklaşabilsin. Şimdi reddedilme düşüncesiyle sadece bakmakla yetiniyor.
Soran+1 yılHaaa ben de diyorum ki çirkin mi görünüyorum yani bi yerin açılır ne bileyim çirkin giyersin öyle olunca da bakıyolar ya öyle sandım çünkü kızlardan da bakan oluyo. Ben gülmüyorum konuşmuyorum zaten herkese böyle yapmıyor arada jzliyorum beni merak ediyo sanırım. Bu arada kendisi barmen beni yokluyor olamaz çünkü zaten olmayacağimızı bilir diye düşünüyorum
- +1 yıl
Belki de herkes kadar bakıyor sen çok bakıyor sanıyorsun. Barmen de olsa bir çok kadın görüyor olsa da gizemli kapalı geliyor olabilirsin , sendekileri daha çok merak ediyor olabilir
Soran+1 yılHayır herkes gibi değil mat bakıyor abi gram duygusuz bakıyor hoşlanan da oluyor hafif gülümseyerek kısa süreli bakıyor anlıyorum bunu ama robot gibi bakınca insan ürküyor
- +1 yıl
O zaman seni kötü niyetle süzüyor. pek gözünün önünde durma. rahatsız oluyorsan tabi. Belki arzulanmak hoşuna gider ama sen genede dikkat et
Soran+1 yılValla abi ben kahvehanelerin önünden bile hızlıca başım eğik şekilde geçsem bile kızarıyorum utanıyorum. Çünkü umursamaz sapıklar çok kötü süzüyor. Erkeksen bir kadinsan bin derdin var anlayacağın
- +1 yıl
Bu kişi ile sık sık aynı ortamdamısın? haklısın sen giyim kuşam davranışlarına dikkat et
Soran+1 yılGevşek biri değilim genelde hanım hanımcık derler. Dershaneye gittiğim sürece aynı ortamdayız. Sana şöyle diyeyim bi tane çocukluk arkadaşı var kız o da benim gibi tesettürlü ama içkisi filan var gece buluştuklarını anlatıyor kızla aramız iyi ama hiç sormam kendisi anlatıyor ilişki değil sadece çocukluktan arkadaşlar. Kapalı kadınlara merak duyması abes geliyor mantığa ters değil mi? Kıyafetlerime dikkat edjyorum makyaj yapınca da öyle çok ruj sürme meraklısi değilim rimel biraz aydınlatıcı filan. Bi de parfüm çok severim o yani
- +1 yıl
Hayır bilhakis kapalı kadınlara ilgi durması daha normal. İnsan gizli olanı merak eder. Seni daha gizemli buluyordur. Herşeyini merak ediyordur. seninle bişey yaşama düşüncesi ona daha fazla heyecan veriyordur
Soran+1 yılOlabilir mi gerçekten? Bi tane kız var fiziği de güzel yüzü de orta crop falan giyo arada buna ilgi gösteriyo ama oğlan çok pas vermiyo. Başka bi kız o da meraklısı böyle şeylerin, cinsel bi espri yaptıgında anırır gibi gülmüştü hatırlıyorum. Tezat düşüyor yani
- +1 yıl
Evet söylediğim gerçek. Sendekileri daha çok merak ediyordur
Soran+1 yılAbi bu çocukla doğrudan iletisime sadece bi kez geçtim müsaden olursa anlatayım ne kadar kötü olduğunu
Ben bi erkek arkadaştan askıda asılı olan montumu istedim ver dedim bana tep, i gösterdi çocuk sohbetimiz var bana takıldı " verir misin de " dedi. Ben de ver dedim vermiyorum dedi gitti. Sonra bu bana çok bakan çocuk dedi ki :kadir öyle her önüne gelene vermez"
Bunu derken aşağı eğilmis bağacığını baglıyodu sözde. Montumu kendim aldım tam çıkıyorum sınıftan arkamdan bakıyordu. Sözü bana söylediğini anladım ve döndüm sinirli bi şekilde edepli ol dedim daha da bi şey demedi.
Farkındayım çok basit şeyler ama dışardan basit mi görünuyorum ondan mı bunu söyledi insanin aklını kurcaliyor abi
Bu olaydan sonra yine bakmaya devam etti bu arada- +1 yıl
:) bu kadarcık diyaloglar olabilir , sen abartıyor gibisin. Rahat ol. özgüven düşüklüğü var sende sanırım :) ilgi görmek istiyor gibisin. Küçük şeylerden etkileniyorsun.
Soran+1 yılKüçük şeylerden etkilenmiyorum bana altında cinsel anlamlar yatan sözler söylenince kendimi sorguluyorum hatam ne diye. Yoksa senelerden beri ilgi görmüş biriyim hem aile hem arkadaş hem ilişki anlamında.
- +1 yıl
o zaman bu konuşmaları aklında bile tutma , o canım daha yeni ergen , birine laf söylemeyi kendilerince marifet sayarlar , çoğu zaman ahlaksızlığı eğlenceli bulurlar kendilerince. cevap vermemek üzerinde durmamak lazım.
Soran+1 yılHa bende bi hata yoksa kendisi ne b'k yerse yesin abi. Zaten konuşmaya çalısiyor ben başkasınla konusurken umursamıyorum. Demek iyi bisi yapıyomusum. Ha bi de parfüm dikkat çekmiyo dimi erkekler arasında ben çok seviyorum yenj parfümler denemeyi de
- +1 yıl
Parfüm kokusu güzel dikkat çeker ama bu iltifat gerektirir , böyle saçma cümleler bunun için söylenmez. onlar söylediğim gibi ergen düşüncesiz zorba erkek ler. kendinde kusur arama. Çoğu kız onları beğeniyor
Soran+1 yılBence sorumluluk sahibi bilinçli erkekler beğenilmeli tabi tipi de düzgünse. Olgun ruhlu erkek gibisi yok abi. Ben çok erkeklerden duydum kendi arkadaşlarım mesela diyo ki beni yönetecek bi kadın beni çekip çevirecek kadın... insanlar çok mu değişti karakterler ters dönmüş sanki
- +1 yıl
Kadınlar psikopat küfürbaz sert görünümlü erkekleri seviyorlar sanki. Ama aklıbaşında erkekler de akıllı sakin kızları istiyor. Tabi ne amaçla yaklaştıkları da önemli. sen o aklıbaşında cıvık olmayan her lafa karşılık vermeyen sakin kızlardan ol.
Soran+1 yılÖyle olmaya çalışıyorum abi. Mesela sen yarı çiplak geziyorsunuz yazdin ya ben çok çabuk parlarım hemen karşılık vericektjm ama sakin davrandım. Diğer yazdığım insanlara bakarsan anlarsın adamına göre davranıyorum aksi halde değer verilmeyen saygı duyulmayan biri olurum ki cidden bundan korkuyorum sevmesinler ama saygi duysunlar istiyorum
- +1 yıl
İnsan değerini kendi belirler. Dediğim gibi sen kendi prensiplerinle yaşar , az konuşur , konuşacağın insanları seçerek irtibata geçersen değer görürsün. Diğer kızlara benzeme. Kendini değerli ve özel gör.
Soran+1 yılBen bunu yaptım bi kez ve bi tane çocuk bana dedi ki sen küçük dağları kendin yaratmış gibi davranıyorsun çok bozulmustum abi 😞
- +1 yıl
Derse desin. Sen kendi seviyeni kendin belirlemelisin. Her cıvık konuşmaya rağbet etmek zorunda değilsin. Bir ağırlığın olmalı
Soran+1 yılAma abi bisi diyim mi ben ağır oluyorum ama etrafıma bakıyorum ağır erkek yok belki tek tük zaten onlar da işinde gücünde ee nolucak yani ben yalnız mı kalicam🙁
- +1 yıl
:) çakıl taşları na değil sen elmasları hedefle. onlar nadir ve zor bulunur ve çok değerli olurlar.
Soran+1 yılTamam ama onlar da bana bakmazsa☹
- +1 yıl
:) baksınlar boş ver , herkes herkese bakıyor. sen üstüne alınma.
Soran+1 yılHayırr yanlış anladın. Yani düzgünü de bize bakmıyo demek istedim...
- +1 yıl
:) Bakarlar , elbet nasibinde iyi biri vardır , biraz sabır :) önceliğin okulun olsun. Hedefi karıştırmazsan başarılı olursun. Şimdi önceliğin iyi bir bölüme girmek. sonra boy boy sevgililer :)
Soran+1 yılHayır işte ben sevgili istemiyorum ben ciddi düşünüyorum oynaşmanın ne anlamı var düşuklük göstergesi. Görücü usülüne bile karşı değilim o derece😂
- +1 yıl
:) erken daha ama. okula geçince yaşın 25 e gelince farklı düşüneceksin belki de
Soran+1 yılEvet daha miniciğim ama etrafımda olanları ne sen bil ne ben anlatayım🥺
Yaşıtlarım deli dana gibi abi- +1 yıl
Biliyorum , neler yapıyorlar , insanın aklı karışıyor , bir n önce o ciddi kişi çıksa da bende yapsam yaşasam istiyorsun.
Soran+1 yılHah aynen en azından ne olucaksa helalinden olsun erken diyosun ya hani evlilik düşunmek için ben de istiyorum kariyer yapmayı zaten mezun senem istediğim mühendislik gelmedi diye mezuna kaldım. İnsanın hormonları bazen çok etki ediyo fikrinin önüne geçiyo ben de diyorum ki fazla günaha girmeden biri karşıma çıksa da huyu suyu düzgün biri evlensem. Kötü bi düşünce degil bence🤧
- +1 yıl
Kötü değil, aksine çok güzel. Aklı başında düşüncelerin, seninde bildiğin gibi bir çoğu kız ve erkekler senin gibi ciddi biri çıksa da değil , biri çıksada en azından sevişsem diye dolanıyor ortalıkta
Soran+1 yılAslında biri çıksa da demiyolar zaten hep talibi oluyo onların. Benim evlenmeyi istediğim bi sevgilim vardı babası tekelciydj ama kendisi içki sigara filan kullanmazdı cumaya bile ben yollardım yan yanayken filan ne bileyim ailesi pek sevmezdi onu harçlık bile zar zor verirlerdi kendisi de arada tekele çalışmaya giderdj ramazanda filan da giderdi oruç haliyle... nasip olmadı soğukluk girdi ayrıldık bana çok hediye almazdı ama aldığı hediyeleri de ben kullanmazdım mesela en basitinden çikolata alırdı en sevdiğimden bi sürü almıştır ama birini bile yemedim çünkü o paranın haram yolla kazanıldıgını biliyordum
- +1 yıl
:) evet onlar birbirlerini rahat buluyor ve faydalanıyorlar.
Haram helal hassasiyetinin olması güzel.
çikolata tadelle ve fıstıklılar en güzeli :) biriyle karşılıklı yemekte güzel olur :) sonra öpüşmekte tatlı tatlı :)
Soran+1 yılIgrenç😂😂😂
Karam gurme/ karam bitter fıstıklı🤌
Benim bi kedi vardı çikolata yediriyodum çocuğa- +1 yıl
:) hiçte iğrenç değil, kesintisiz 2-3 saat öpüşülür çikolata sonrası :)
ayyy karamlar da güzel :)
o kedi yok artık herhalde. kaçtı kurtuldu senden belki de
Soran+1 yılMart ayı geldi abisi etrafı tohumluycak
Yemeği de cinselliğe katmayın ya😖- +1 yıl
:) he ondan firar etti. ne güzel özgürler. sokaklarda ortalıkta bağıra bağıra mutlu oluyorlar :) çok tatlılar değilmi
Soran+1 yılYoo hiç tatlı değiller bayaa vahşiler erkek kediler. Gerçi dişiler de az diil abi😂
Ben geçen bi tanesinin fotosunu çekicektim ağaçların arasına kaçtı sonra buldum tam çekicem baktım dişinin üzerinde neslini devam ettiriyo o görüntü hala gözümün önünde topukladım zaten ordan😖
Genelde elimde suyla ayırırım ben onları hayret bi şey gözümüzün önünde de yapmasınlar yani.- +1 yıl
:) karışma onlara aa. su falanda atma. bence tatlılar. kime ne zararları var. kıskanma sende :)
Soran+1 yılÇok kötü görünüyolar neyini kiskanayım😠
Bi tane şerefsiz kedi var zaten onun kuyruğunu kescem ölmuyo da senelerdir😡- +1 yıl
:) kötü değil ya. üstüste tatlı ve mutlular. dişiler topluyor erkekleri , o şerefsiz değil bence , dişi kediler doyumsuz :)
Soran+1 yılNe alakası var her zaman geliyo bi seslar cikarıyo mav mav diyo kaç kere kovaladım ayrılmıyo bizim kerilerin yanından pust😡
- +1 yıl
:) sizin kediler çekici ve işveliler bence. Dokunma kedilere bak. seslerini dinle sadece :) vakti gelince sende kedi olacaksın :)
Soran+1 yılBen kedi olmam anca o kedi buraya gelir.
Üstelik benim kedilerin babası da o partneri de😖- +1 yıl
Hepsini sıradan geçirmiş anlaşılan :) o şerefsiz kedi gibi bir kedi de senin için gelir :) sende onların melodisine benzer melodiler çıkarırsın. şimdi kötü davranırsan onlara mutlu olamazsın bak o konuda , lanetlerler seni :)
Soran+1 yılSürü mü geliyo abi naptın😂
- +1 yıl
Yok bir şerefsiz kedi gelir sana. Yeter bir tane :)
Soran+1 yılNiye şerefsiz olsun eli yüzü düzgün işinde gücünde sorumluluk sahibi bir yiğit geliyosa gelsin babamla abimin karşısına. Gerisi anca uzaktan seyredebilir zaten
- +1 yıl
:) tabi şerefsiz değil. sizin kapıya gelen kedi de şerefsiz değil. sizin kedilerin mutlu olması için geliyor , fedakarlık yapıyor aslında. bir kaç kediyi birden mutlu etmek kolaymı :) fedakar kedi de ona bence
Soran+1 yıl😡😡😡
Defolsun gitsin hadım ettirmemekte bin pişmanım o kediyi
Aslında çuvala koyup azat de edebilirdik kedilerin hepsi aynı renk oldu yeter😡- +1 yıl
:) çok güldüm , evet birde hepsi birbirinin aynı kediler oluyor. ama sizin kedilerde onu arzuluyor demek iyi yapıyor bir de öyle düşün. istemeseler zorla yapmaz herhalde
Soran+1 yılYa abi ne arzusu Allah aşkına ya kedi bu kedi 😂😂😂😂
- +1 yıl
:) kedide de var böcekte de var. arzu dişi erkek hepsinde var. Hatta onlarda daha çok varki uluorta yapıyorlar
Soran+1 yılBence bunu sen uydurmuş olmalısın sadece nesillerini devam ettirmeleri için zamanı gelince uyguladıkları çabadan ibaret.
- +1 yıl
:) hayır ya tabiki zevk ve arzu duyguları var hayvanlarında. sadece insanlardan farklı olarak ahlak duyguları yok
Soran+1 yılÖyle diyosan öyle olsun😅
- +1 yıl
:) öyle tabi.
+1 yılEvet hatta iç çamaşırlarını balkonda ipte görünecek şekilde asarsan onlara bakarak bile hayal kuranlar olabilir
07 Yorumla
Soran+1 yılO kadarı zaten ayıp yani evde asılı olur onlar. Dısarı asan göze almıştır göstermek istiyodur zaten
- +1 yıl
Belki aklına öyle bir şey gelmeden asıyordur
Soran+1 yılYok ya siz kadınları cok saf sanıyorsunuz. Sizin neyden etkileneceğini bilir çoğu kadin.
- +1 yıl
Saf olan da vardır bilerek yapan da
Soran+1 yılSiz zaten o ayrımı çok iyi anlıyorsunuzdur
- +1 yıl
Tanıdığım biriyse anlarım tabi veya aştıklarından da anlarım
- +1 yıl
Uyudun mu yoksa burada mısın
- Cinsel Yaşam konusunda 416 cevap paylaştı.
+1 yılDoğru değil ama kadını karşına alacaksın, yavaş yavaş soyarak opeceksin... bu iki tarafın da hoşuna gider
00 Yorumla
+1 yılÇıplak kadın pek hayal edilesi değil 😂
Şaka bir tarafada. Herkes sapık değil.
02 Yorumla
Soran+1 yılKesin kesin
- +1 yıl
Valla bak 😀 Mesela çıplak kadın bana çok itici geliyor.
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Elbette merak uyandırıcı bir konu bazen tahminlerde bulunuyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılElbette o şekilde düşünüyoruz. Hatta o kişiyle seks yapma hayali bile kuruyoruz
05 Yorumla
Soran+1 yılHer kadını hayal mi ediyosunuz😳
Cevap sahibi+1 yılHer kadını değil. İlgisini çeken kişileri hayal eder
Soran+1 yıl😖 ondan öyle öküzün trene baktığı gibi bakıyosunuz
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle. Daha çok g*tünüze bakıyoruz haberin olsun
Soran+1 yıl☹
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yok öyle birsey şehir efsanesi
01 Yorumla
Soran+1 yılUmarım öyledir burada çok evet cevabı duydum ümit ediyorum sayıları azdır
+1 yılçıplak olan gizeminini yitirir kadınlar!
07 Yorumla
Soran+1 yılDemek öyle abi🤔
Çarşaflı kadınlar favorin o zaman- +1 yıl
lafsöyledi balkabağı...
Soran+1 yılTamam sen öyle kabul et abis🤗
- +1 yıl
jartiyer giydin mi hiç?
Soran+1 yılHayırdır abi napcan bu bilgiyi?
- +1 yıl
gergin misin sen
Soran+1 yılHayır sadece sapık düşmanı
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet yapıyoruz bu pisliği
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇıplak hayal etmeye gerek yok.
00 Yorumla
+1 yılDogru ediyolar ben de ediyorum bazen ne var bunda
17 Yorumla
Soran+1 yılBirini çıplak hayal etmek etik bir şey değil bunu sizler normalleştiriyorsunuz.
- +1 yıl
Öyle napican yukseliyon iste
Soran+1 yılSen gerçekten dakikalarca gözlerini senden ayırmayarak bakan bir hayvandan rahatsız olmazsın yani.
- +1 yıl
Olurum kiz ben cinsell yonde hosuna giden anlamnda yanitladim
Soran+1 yılValla bana sevdigim kişi bile önden arkadan fotokopi çeker gibi bakarsa ondan soğurum. Kişi seviyorsa göze bakar s1kmek istiyorsa başka yere bakar.
- +1 yıl
Dogru bende sevmm yani yicek bakilmaz hani bi an gorur hoslanir hayal edersin ben o sekilde
Soran+1 yılSevgilinse normal ama elin adamını hiçbi kadin merak etmez.
Erkekler öyle değilmiş canım ya...
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılDoğrudur
05 Yorumla- +1 yıl
Tabii ki kadınlar da erkekleri çıplak hayal ederler
Soran+1 yılYoo çokk nadir eğer sevgilisiyse filan
- +1 yıl
Bu gayet normal bir şey
Soran+1 yılDeğil
- +1 yıl
Neden değil, birini çıplak hayal etmek bence normal
- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılDoğru kanitlamislar
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Dogru
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Yok öyle bisey
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılevet
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 333 cevap paylaştı. Olabilir
00 Yorumla
+1 yılHayır tam tersi
00 Yorumla
+1 yıldogrudur evet normaldir yani
00 YorumlaEder
00 YorumlaBen hayal kurmadım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılVar öylemşeyler
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet 😛
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. evet. doğru
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 388 cevap paylaştı.
+1 yılEvet doğru
00 Yorumla
Devamını Gör(11)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026