Bence öyle. Mesela daha ilk buluşmada alman hesabı yapan erkek bence olsa da olur olmasa da olur modunda her kızla flört eden erkektir. Gerçekten seven evlenmek isteyen erkek bence kadına ısmarlar pahalı şeyler alır verir çekinmez. Genelde ciddi olmayan ve tek derdi bedavaya seks eğlence olan erkekler bence cimri oluyor. Gerçi başta tavlamak için 1-3 ısmarlıyor çoğu da ama birkaç haftada direk zaten cimri oluyorlar. Para yedirmek istemiyorlar kadına ama ben o zaman soğuyorum. Yani sevgiliysek ve benden cinsellik bekliyorsa tabii ki şımartmalı. Ne o öyle hep sevişecek güzel kadınla hem de bi yemek çiçek almayacak. Ben öyle kullanılmış hissederim. Erkekler nasıl sevişmediği kadına bir şeyler alınca kullanılmış hissediyor ben de seviştiğim erkek bana hediyeler almazsa öyle hissederim. Haksız mıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Yavrum para karşılığında cinsellik yapacaksan verdiği para kadar yüzün gülecekse sana da zaten ona göre muamele ederler yok erkek pahalı hediye alacakmışta falanda filanda öyle bir dünya mı var ya biz paramı çıkartıyoruz tuvalete sanki hayat müşterek o işleri geçin artık insan içinden gelir yapar hiç yapmaz demiyorum ama yapmadığı için böyle düşünmeniz yanlış
013 Yorumla
Soran+1 yılYooo haklıyım. Şöyle. Zaten sevecek. Ama boş seviyorum diyip sana kahve bile ısmarlamayan erkeğin sevgisinin gram değeri olmaz gözümde. Erkek sevgisini kadına güzel şeyler alarak yaparak göstermeli.
Soran+1 yılSonuçta ona bakamayacak güzel şeyler alamayacak bir erkekle kadın niye evlensin çocuk yapsın. İlerde çocuğuna da bir tane şey almaz. Sırf seviyorum mu diyecek. Bas git.
Soran+1 yılMal öyle erkeklerin çevrelerine hiçbir katkıları olmuyor. Evlenince de kadın bakıyor çocuğa. Herif işsiz parasız evde mal mal alkol içiyor.
Soran+1 yılAyrıca ben zaten ilişki yaşamıyorum bunlarla ben piyasadaki modeli söylüyorum. 1-3 buluşuyorum bakıyorum bu model kesiyorum zaten. Ayrıl ne.
En İyi Cevaplar
+1 yılPara mı sıciyoruz biz pahalı hediye gezmeler felan seni bunlar tatmin ediyor bunun karşılığında da s**KS yapip sevi**secegini söylüyorsun böyle bir kafayla yaşıyorsan seni yasaticak çok erkek var yeter ki istediğini ver ona ilişki böyle bir şey değil nederler az çok bilirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılParasız erkeği anası sevsin hadi bakalım fakir yallah
- +1 yıl
Seni kim sevsin gülüyorum şu an sana 😂
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. imkanları oranında elbette erkek kadını şımartmalı. hiç emek harcamadan olmaz. ama kadın da çok aşırısını beklememeli. yani adamın ekonomik durumuna göre değerlendirmeli.
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle diyoruz zaten.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
7Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBöyle söyleyince o... Diyorlar ama çokta umrumda işlerine gelmiyor beleş seks yapacak kullanıp atacak oldu başka bizim onlardan para istediğimiz Yok zaten sadece biraz emek versin çabalasin çünkü bir erkek ilişkisinde emek vermiyor cabalamiyor Daha doğrusu yatırım yapmıyorsa çabuk kolay vazgeçiyor kızlarda biraz akillansin gözünü açsın artık yani son derece haklısın
211 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle. Abi benim param var zaten ben demiyorum erkek bana baksın ama bunlar cidden bedavaya seks arıyor. Resmen eskorta para vermeyim kıza iki yalandan laf söyleyim de ihtiyacımı göreyim diye yanaşıyorlar bize. Sonunda beni anlayan biri yani.
Soran+1 yılİsteyen istediğini desin valla bence erkeğin senle seks yapıp bir kahve bile almaması sana bacım denmesinden çok daha aşağılayıcı ve kötü. Hani eskorttan daha değersiz hissedersin.
Cevap sahibi+1 yılAynen de öyle nerdeyse bütün erkekler bu kafada o yüzden avucunu yalarlar ama bazı canım kızlar yüzünden bunların soyu da tükenmez
Soran+1 yılAbi evet ya çevremde çoğu kız o kadar aptal ki inanamıyorum. Yani dünya tersine döndü resmen. Erkekler resmen kadın parası yiyor ya nasıl yüzsüzler. Resmen küçük oğlan çocuğu bakar gibi kızlar sevgililerine bakıyor. Ismarlıyor hediye alıyor giydiriyor yediriyor seks yapıyor. Erkekler de şımarık şımarık geziyor. Bi de böyle kızlar hep aldatılıyor abi çok net.
Soran+1 yılYa ben cidden anlamıyorum. Ben hoşlansam aşık olsam bile mantığımı kaybetmem. Baktım erkek beni bedavaya kullanmaya çalışıyor ya da paramda gözü var direk bitiriyorum. Çoğu iki romantik lafa kızlara kredi çektiriyor ya. Valla canım kızlar. Pavyona gidip tarla satan herifler gibi oldu kızlar.
Soran+1 yılEskiden asla böyle değildi ya. Kadın erkek ona ilk buluşmada ısmarlamasa onu erkek olarak görmez saygı duymazdı. Şimdi elitlik modernlik feminizm diye erkekleri kadın yaptılar.
Cevap sahibi+1 yılBizim gibiler genelde yalnızdır bende bu yüzden çok seciciyim yok yakışıklı yok karizmatik umrumda değil önce adam olsun birde zenginim diye hava atıp Fakir fukara gibi davrananlar var hepside uzak olsun ben kendi değerimi biliyorum
Cevap sahibi+1 yılEvet çok doğru düşünüyorsun elbett bizim değerimizi bilen birileri de çıkacaktır karşımıza
Soran+1 yılAynen öyle kanka. Geçen bir çocukla tanıştım zengin yakışıklı filan ama baktım cimri hiç öyle centilmen değil hop eledim. Bir buluşmada bitti. Uğraşamam öküz erkekle.
Soran+1 yılYa zaten biz kriterlerimizi niye düşürelim ki. Depresyona girer mutsuz oluruz. Yalnızlık gayet iyi bence sorun yok.
Cevap sahibi+1 yılSeni sevdim gel sana bir sır vereyim buradan biriyle tanıştım çok yakışıklı karizmatik işi gücü yerinde f*ck olduk ama çok cimri ertesi gün hapıni bile bana aldırıyor neyse daha sonra biriyle daha tanıştım buradan flört ediyoruz adam bana çok değer veriyor yemeğe götürüyor özel günlerde çiçek gönderiyor çalıştığım yere bunları seks içinde yapmıyor yani kafam dank etti f*ck sepetledim bana değer veren kişiyle devam ediyorunm Yanı diyeceğim şu ki umudunu yitirme
- Cinsel Yaşam konusunda 508 cevap paylaştı.
+1 yılBence ilk buluşmalarda erkes kendi hesabi ödemelidir Alman usulu
Daha tanisma asamasindasin , ayrica benim hesabimi öderse ben ona başka bir gün yemek ismarlarim veya içecek alirim hemen ardimdan kahve ismarlarim neden elalemin oglu benim yemegimin parasini ödesin ki şahsen ben rahatsiz olurum kendi parasini kazanan birey olmak zorundasin olmuyorsan yapacak bir şey yok ama surekli para ödetmek elalemin ogluna bu ayiptir, ben doguluyum valla ailem bana böyle ögretti
15 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka mal öyle mi diyoruz. Ben de ona alırım alıyorum zaten. Hep o ödesin diyen yok. Benim param var. Ama bazı erkekler var hem sevgili olalım diyor hem bir kıza incelik yapmıyor. Çiçek yemek ısmarlamak istemiyor. Öyle olmaz k iş diyorum.
Soran+1 yılÖyle herif düğün de yapmak istemez
- +1 yıl
Şahsen senin konuşma tarzinda birisi gelse bende yemek ismarlamak istemem , kusura bakabilirdin yapilacak insan var yapilmayacak insan var
Soran+1 yılMal böyle konuşmuyoruz herhalde erkeklerle. Ayrıca baştan ısmarlasın demiyorum ama olayı direk sexe götürmek istiyorsa ben niye mal gibi seks yapayım bana hiçbir şey yapmamış erkeğe.
Soran+1 yılNormal tanışsa arkadaş gibi flört etse okey ama bunlar olayı hemen sexe götürmek istiyor ben de diyorum ki bari ayılar bi incelik yapsın. Bu ne beleşçilik.
Cinsel Yaşam konusunda 598 cevap paylaştı. Parası bol olduğu halde para harcayan değil ekonomik durumu düşük olduğu halde para harcamaktan çekinmeyen birine ciddi gözüyle bakabilirim
21 Yorumla
Soran+1 yılEvet onu diyorum ben de. Ben zenginlere rastladım onlar harcadı ama o marifet değil zaten parası var. Ama fakirler hiç harcamak istemedi ben de sevmek istemedim ayrıldım.
- Cinsel Yaşam konusunda 535 cevap paylaştı.
+1 yılİlk buluşmada adam nıye gerçekten sevsin evlenmek istesin senle awk öyle bir şey yazmışsın ki neresinden tutsan elde kalıyor
13 Yorumla
Soran+1 yılMal normal flört etse zaten sorun yok almasın da sevmesin de ama şimdi erkekler iki tür. Ya ilk buluşmada seviyorum evlenelim diyor. Ya da direk seks yapmak istiyor.
Soran+1 yılBen de ikisini de yapmam insan gibi tanışalım vakit geçirelim diyince hepsi aman uğraşamam ben hızlı ve netim diye gidiyor kfkdldldşs
- +1 yıl
Ya kim ilk bulusmada sevıyorum evlenelim der ya Allah aşkına. Diyenede inanıyor musunuz? Sen doğru düzgün olsan karşına normal insanlar çıkar zaten bana dıyene kadar kendine bak kim mal
+1 yılEvet tatlım seni elde edebilmek icn parasıyla verdiği deger her bayanda başarılı olur ama bazı bayanlarda olmaz tatlım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılVşzyona bak xhabhahs ahahah kendşne fşyat biçiyo ya xhbaha
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen direkt evlilik öncesi sevişmeye karşıyım kardeş ama yine de sen bilirsin
114 Yorumla
Soran+1 yılBen de karşıyım zaten ondan 25 e kadar bekledim ama çok da beklemek saçma yani hiç evlenmeyecek olsam ya da 30 dan sonra ilk yaşanmaz ondan yaşadım ama uzun yaşamadım. Max 1-2 ay. Zaten evlenmeyeceğimi anladığımda ayrıldım yani. Öyle aylar yıllarca seks yapmaya karşıyım ben. O zaman çünkü kadın kendini kullandırıyor bence öyle düşünüyorum. Erkek evlenmeli kadın ve ev sorumluluğu almalı ki öyle seks elde etsin.
Cevap sahibi+1 yılBen özgürlüğüne düşkün biriyim evlilik bana göre mi bilmem ama evli değilken de birilerine tüm özelimi sunmak hiç bana göre değil. Erkeklern çoğu trde evlilik öncesi cibsellik yaşadığı kıza ciddi bakmıyor. Ciddi olmadan da dediğin gibi nereye kadar? Yani karşılık mevzular, bence ikili ilşkiler benlik değil 🤷🏼♀️
Soran+1 yılAbi zaten cinsellik yaşamana gerek yok çoğu erkek ciddi ilişki istemiyor. Hepsi evlilik ve ilişkiden korkuyor. Ben hiçbiriyle cinsellik yaşamadım ona rağmen hepsi 1-2 buluşmada hadi seks yapalım aman modundaydı. Yani herifler zaten ciddi istemiyor ki. Sen de ben ciddi istiyorum seks olmaz dediğinde ya gidiyorlar ya da ara ara şans deniyorlar yine belki sevişir diye.
Soran+1 yılAyrıca seks yapmayan evlenenler de zaten hep aldatılıyor. O kadar çok kadın tanıyorum ki evli işte seks yapmamış sevgiliyken. Hepsi aldatılıyor depresyonda. O da kötü. Sanki evlenince adam sana sadık olup seviyor mu sanıyorsun. Evde yüzlerine bakmıyorlar kadınların ya.
Cevap sahibi+1 yılBu erkekle alakalı bir durum bence aldatma olayı. Kadının evlenmeden önce cinsellik tercih etmemiş olmasıyla değil. Erkek aldatmaya meyilli doğası çoğunun öyle. Cinsellik bir çeşit zafer onlar için ve ne kadar kadını ikna ederse o kadar kale fethetmek gibi düşünmüyor özünde. Arzulanan, istenen erkek olmak istedikleri için karşı taraf doğrudan gelmeyince ne yapıyor? Kendisi peşinde koşup ilk fırsatta da konuyu oraya taşımaya çalışıyor 🤷🏼♀️ Dediğin gibi alamayan gidiyor ama alan da ne kadar süre kalacak sanki? Yeni fethedilecek kaleler var hevesi de geçmeye başlayacak… zor yani iki türlü de evlensen ayrı dert evlenmesen ayrı. Sonsuz sadakat yok maalesef
Soran+1 yılEvet aynen öyle. Zaten sadık olan erkek de diğer kadınlar yüz vermediği için sadık. Hani istenen olsa asla uğraşmaz sevmez seni. Yalnız ve çaresiz olduğu için sana tutunuyor ama sonradan pes tip güç elde edince seni direk harcıyor. Öyle tanıdığım kadınkar hep aldatıldı işte. Ondan da ezik erkeklerle olmuyorum. Ben kahrını çekicem çünkü sonra herif beni ilk fırsatta aldatcak. Gerek yok.
Soran+1 yılAyrıca bence de cinsellikle aldatmanın alakası yok tamtersi aldatan erkekler doyumsuz oluyor bence. O kadar duyuyorum ki karısıyla evde baya yapsa bile yine dışarda aldatan erkek. Asıl cinselliğe ilgisizse aldatmıyor.
Cevap sahibi+1 yılGerçekleri farketmek ne kadar üzücü gerçekten de. Küçükken mutlu sonsuz evliliğe inanırdık ve çevremde gördüğüm evli çiftleri ruh eşlerini bulmuş, birbirlerine aşık ve ölene dek öyle devam ediyor gibi zannederdim. Sonra yaşın ilerleyip de biraz da kadınsı olunca erkeklerin zannettiğin gibi olmadığını, o ailelerin çoğunun arka planında da ne gizli acı sırlar olduğunu farketmeye başladım. Bu gerçekleri farketmek maalesef bazen insanı çıkmaza sürüklüyor. Yalnızlığa ve depresyona sevk ediyor… kendimden yaşça küçük arkadaşlarımla bunlrı konuşurken anlamamaları ve beni olumsuz düşünmekle suçlamaları geliyor bazen aklıma. Gerçekten hayat zekî ve farkındalığı yüksek insanlr için çok daha zor 😒
Soran+1 yılÖyle öyle başta kendi ailem sonra akrabalarım komşu ohooo tüm evlilikler aynı. Erkeğin parası varsa aldatıyor kadınkar perişan. Ya da erkeğin parası yok tüm gün tembellik yapıyor kadına zulüm edip parasını yiyor ama aldatmıyor çünkü parası yok ya kendinin. İki durum da berbat. Ya da bir yıldan uzun sevgili olan herkes birbirini aldatmış aldatıyor hep öğrendim gördüm diyorlar. Benim Max 1-2 ay oldu ilişkim çünkü hiçbiri doğru değildi gerçekten sevmiyordu tek dertler para sexti ondan uzatmadım. Kimseyi aldatmadım. Aldatılmayı da beklemedim. Ama ne üzücü işte hiç hayalimdeki güzel ilişkiyi yaşayamadım.
Soran+1 yılKeşke herkes efendi vefalı filan olsa. Böyle hani emek vermeyeceği insana asılmasa. Şimdi herkes emeksiz yemek derdinde. Hiç sevmeden tanımadan uğraşmadan zevk seks derdinde.
Cevap sahibi+1 yılMerak ediyorum gerçekten istisna erkek yok mudur? Çıkmaz mı birimizin karşısına 🤦🏼♀️ Ben uzun yıllar ruh eşimi bulacağıma inandım. Onun da bir yerlerde beni beklediğini ve birbirimizi bulduğumuzda anlayıp, tamamlanacağımızı sandım. Gerçekten belli bir yaşa kadar çok aptalmışım diye düşündüm sonraki yıllar da 🤦🏼♀️ Şimdi 32 olacağım ve erkeklere güven sıfır. Gelen de artık kabarık bir aşk, cinsellik geçmişiyle gelir. Hatta dullar var çoğu çevremde 🤦🏼♀️ Erkeklerin çoğundan hoşlanmıyorum, tiksiniyorum ama mutlu bir ailem olsun da istiyorm. Bu imkansız galiba 😥 hayat erkeklerle de girmiyor tek de yoruyor bir yerden sonra🤷🏼♀️
Soran+1 yılHah tam benim düşüncelerim ve birçok kız arkadaşımın. Hepimiz aynıyız ya. Ben de 28 im. Ben de güzel istemen bir kızım ama hep doğru aşkı bekledim ettim. Yok gelmedi ya. Birkaç kez acaba dedim onda da birkaç haftada gördüm hepsi sahte yalancı boş. Valla çevremde gördüğüm hiç iyi sevgili eş olan erkek yok. Sadece parasız ailesiz özgüvensiz ezik erkekler var en iyi onlar gibi en sadık ve karısıyla ilgilenen saygılı. Diğer grup böyle özgüvenli popüler zengin olanlar asla çocuk eş eve uğramıyor hep dışarda eğlence gezme karı kız alkol takılıyor. Onlar da sadece para veriyor. Para ile susturuyorlar. İkisi de kötü aslında di mi. Senle arkadaş olalım da arada dertleşir konuşuruz.
Soran+1 yılYa bi de bence geçmiş sorun değil ama şöyle. Ben evlenmiş birini istemem. Evlilik ciddi ve ayrı ama önceki sevgilileri sorun değil tabii deneyimli olsun. Tamtersi hiç deneyimi olmayan daha kötü bence ya hiçbir usul bilmiyor özellikle erkekte. Kadın yine bilir de.
Soran+1 yılBence önceden evlenmiş boşanmış erkek ya da çok çapkın hayatı olan erkekle evlenmemek olmamak lazım. Onlar düzelmiyor hiç çünkü. Ben hiç görmedim hep aynı senaryo. Kısa süre sadık olsa da direk yine aldatıyor hepsi.
sizinki paraya göre yani? :d
10 Yorumla
+1 yılParasi yoksa yapar
00 Yorumla
+1 yılParası varsa harcayabilir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Haklısın net
13 Yorumla
Soran+1 yılAynen
+1 yılSevgilin cimri mi
02 Yorumla
Soran+1 yılSevgilim yok da genel erkekler cimri.
- +1 yıl
O zaman daha benle tanışmamışsın
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Erkeğin size ve ilişkiye verdiği değer para harcamasından belli olur mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat