Spor yapıyorum ancak ozaman yorgun oluyorum ve frenliyor. Ama yinede o istek kafada olmasada fiziksel tepki devam ediyor. Yani bunu sana nasıl anlatayım bilemiyorum. Biz siz kızlar gibi değiliz
Ben fiziksel tepki derken sabah boşalması sanıyordum pardon
O kalkıklık nasıl engellenir bilmiyorum
Nofab için yotubede bir video vardı o size yardımcı olabilir belki hani ben izlememiştim ama takip ettğim bir yotuberın videosuydu o da nofab denemiş ve onu anlatmıştı bilgilendirme podcast şeklinde o yararlı olabilir belki size bir dakika bekleyin buraya atayım
Tamamdır bekliyorum Bu arada O sabah boşalmalarıda var. Ama sonra yine ereksiyon durumu oluyor. Benim kafamı aslında o cinsel düşünceler çokta meşgul etmiyor bile. Fiziksel enerji fazla hormanlar fazla
Benim sık mastürbasyon yapmak gibi bi sorunum yok zamanımda yok aslında. sadece yüksek libido kaynaklı sık ereksiyon olmak sürekli gece ya da sabah uykularında boşalma olmasına rağmen yine aynı şeylerin olması. Yinede çok teşeklür ederim. Bu nofabı bi araştırıcam
Yaa bazen libidomu bastırmak zor olabiliyor baya Bastırmakta zorlanıyorum bazı zamanlar ama dıştan belli eden herhangi bir şey yok neyseki çok iyi gizliyorum o tür şeyleri aile evinde yaşadığım için
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kafayı başka şeylere vermek olabilir
Kitap falan okuyup kafayı meşgul etmeyi denedim
Oyun da olur filmde olur işiniz bile olur hatta sizin zevkinize kalmış yani
Ya da nofab yaparsanız da düşer
Spor yapıyorum ancak ozaman yorgun oluyorum ve frenliyor. Ama yinede o istek kafada olmasada fiziksel tepki devam ediyor. Yani bunu sana nasıl anlatayım bilemiyorum. Biz siz kızlar gibi değiliz
Yaa fiziksel tepki devam etsin ama hani siz libidonuzu düşürdüyseniz eğer o da bir süre sonra geçer belki de hani belli mi olur
Bence siz bir önce libidoyu düşürmeye bakın
Olur olmadık yerde ereksiyon olup pantalondan belli olması utanç verici. Önerin için yinede çok teşekkür ederim. Nofab ı araştırcam
Ben fiziksel tepki derken sabah boşalması sanıyordum pardon
O kalkıklık nasıl engellenir bilmiyorum
Nofab için yotubede bir video vardı o size yardımcı olabilir belki hani ben izlememiştim ama takip ettğim bir yotuberın videosuydu o da nofab denemiş ve onu anlatmıştı bilgilendirme podcast şeklinde o yararlı olabilir belki size bir dakika bekleyin buraya atayım
https://youtu.be/f17lWgWtevo
Bu videoydu
Tamamdır bekliyorum
Bu arada O sabah boşalmalarıda var. Ama sonra yine ereksiyon durumu oluyor. Benim kafamı aslında o cinsel düşünceler çokta meşgul etmiyor bile. Fiziksel enerji fazla hormanlar fazla
Attım bile link orada umarım yardımcı olur
Fiziksel enerjiyi de bence sporla atmanız lazım o halde
Benim sık mastürbasyon yapmak gibi bi sorunum yok zamanımda yok aslında. sadece yüksek libido kaynaklı sık ereksiyon olmak sürekli gece ya da sabah uykularında boşalma olmasına rağmen yine aynı şeylerin olması.
Yinede çok teşeklür ederim. Bu nofabı bi araştırıcam
Gece gece zahmet verdim sana çok saol
Rica ederim
Önemli değil sohbet ediyorduk bende bildiğimi söyleyeyim dedim sadece
Umarım sorununuz düzelir
Spor en iyi çözüm gibi geliyor. Yapıyorum zaten ama daha çok yapmam lazım.
Aynen katılıyorum 👍
Siz böyle bi sorun yaşadınızmı
Yaa bazen libidomu bastırmak zor olabiliyor baya
Bastırmakta zorlanıyorum bazı zamanlar ama dıştan belli eden herhangi bir şey yok neyseki çok iyi gizliyorum o tür şeyleri aile evinde yaşadığım için
Bazen bir tek o sorunum oluyor cinsellikte başka da bir sorunum yok
Siz kızları ele verecek bişeyiniz yok tabiki gizleyebilşrsiniz😀 Bizi ereksiyon ele veriyor maalesef.
Yani
iyi ki yok neyseki khjk 😅
Seninle sohbet etmek güzeldi😀
Teşekkür ederim 🙏
Sizinle de njhkj
Daha sonra yine devam edelim burdan😀
İyi geceler. Kendine iyi bak🤗
Olur 🙂
KiB sizde iyi geceler 🌜🙂
🤗🤗
Merhaba nasılsın
İyiyim siz
Teşekkür ederim bende iyiyim
Rica ederim 🙏
Sanırım yazdığımda sabah karşı 6 falandı. Uyandım birdaha uyuyamadım😀
Baya erken uyanmışsınız
Bende daha yeni uyandım khjk 😅
Dün baya yoğun çalıştım aslında yorgunluktan kaşkamamam lazımdı ama sanki hiç uykum yokmuş gibi uyandım ve aşırı huzursuzluk yaşadım. .
Ne güzel işte bol bol uyumuşsun😀
Tam bol bol değil ya çok geç yattım o yüzden bu saatte kalktım
Tühh ya keşke uykunu alabilseymişsin
Burdamı takılıyordun neden geç uyudun
Hayır burada takılmadım istekliydimde patladım uzun bir ara bastırdıktan sonra yüzden
Ama çok iyi geldi..
İyi yapmışsın.😀
Harbiden khjk 😅
Daha nereye kadar bastırırdım bilmiyorum khjk
Takip atarmısın
Yapmasaydım eğer
Yanlış şeylere yönelmektense bunu yapmsk daha iyi bence. Kimisi günah falan diyor. Saçma feliyor bana
Tamamdır
Eczaneye t bitkiel acun dene
Düşürmek için mi?
Evet
O macunun ismi nedir?
Zımpara kağıdıyla bi sıvazla
yaşlı kişileri düşün
🤣🤣🤣 süper fikir
Yazık değil mii o zaman seksten soğur 😂
Seksting yap
oruç tutacan