yani duygusal anlamda bir şey hissetmediğim birisine fiziksel çekim olmadığından eğer siyahi bir hanımefendiye duygusal bir şeyler hissedersem mesele yok gibi
sizi anlamıyorum cidden ya nasil ytcan afedersin ama onlarla simsiyahlar kapkaralar adamin her yeri siyh kömür renginde tiksinmez misin ya da iste ürkmez misin miden hafif bulanir opuscen simsiyah seyi simsiyah agzina alcan falan kapkaralar yaa :( onuda gectim seyleri ne öyle ya esek ziki gibi tobe estağfurullah
ırkçı değilim yanlış anlama renk konusunda sadece bana hitap etmiyorlar beyaz seviyorum yoksa zenci arkadaşım var semaptik sıcakkanlı insanlar ama sey konusunda hakliyim bak gereksiz yani büyük korkutucu ürkütücü iste
our dilerim ırkçı degilim ben sadece görsel olarak ask hoslanti ve cinsellik anlamında çekici gelmiyorlar yoksa arkadasim olan var sıkıntı yok sempatik sicakkanlilar karakter olarak hoslar
Hmm sanırım sizin zevkiniz beyaz tenlilerde görünüş ve cinsellik olarak anladım ama o derece aşağılamanıza gerek yoktu o baya saçmaydı ben ona tepki gösterdim ve sizi ırkçı sandım çünkü onlar çıkarılıyordu yazdıklarınızdan
Size çekici gelmeyebilir ama başkalarının zevkine göre onlar çekici mesela ten olarak
Bana göreyse görünüş cinsellik anlamında çekicilik tenle sağlanmaz bana göre çekicilik bakış ve auradır
şu an herhangi bir cinsellik istemezdim kimseyle libidom düşük şu an
Hayır cinsel deneyimim hiç yok henüz Kocamı bekliyorum Hayır öyle bir şey olmadı ben görünüşten etkilenmiyorum genelde ben daha çok davranış ve zekadan etkilemiyorum
görünüşten etkilenmiyorum cumlesi gerçekçi bir cümle değil herkes az veya cok bakar tipe yani neyse diyelimki zenciyi begendin evlendin seyi cok aşırı büyük ama cok cok fazla büyük bosar miydin
ay ne bileyim korkuyorum kiz ben onlardan onlarınki ne öyle bee kol gibi dizlerinw kadar sarkıyor soba borusu gibi ezek ziki gibi korkmaz misin manyakk
sevgilin olmasaydı zaten gizlisin çok büyük seye sahip simsiyah zenci bir erkekle yapar miydin libidion tavan ama bir kerelik düşün yapmak ister miydin yani firsatin olsa ama aşırı cok büyük
Bakın ben genel olarak demiştim partnerim ve ben yeterli oluruz diye sevgilim yok yani bu anlamda demedim Bu bir İki de ben evlilikten önce cinsel ilişkiye girmem asla bu yüzden yapmazdım bu da iki
Yaa sonuçta herhangi bir sağlık sıkıntısı olmaz ilklerde zorlanırım almak için sonra alışırım muhtemelen o yüzden sorun olmaz diye düşünüyorum benim için
şöyle ama mesela sevgilin Türktür biliyorsun türk erkekleri ortalama belli kucuk yani bizim erkeklerin seyi bir zaman sonra zevk vermez çünkü genisler iste o zaman zenci istenir ama bu zencilerinki normal degil be çok aşırı büyük organlari var dizlerine kadar sarkıyormus kol gibi bakire bir tuek kadını onla ilk yapsın kızlığını bozdursun haşat eder valla direkt engelli sandalyesi
ortalama 18 ymiş haberde okudum cidden rekor afrikadaymis ortalama 18 mis senegal mi kenya mi neydi tam hatırlamıyorum tr 13 müş 20 23 leri vardir bir kere rahme degdirir zenci erkekler tika basa doldurur icimizi saksoda cok iyi olur ama bak yalamasi cok zevkli olur agza alirim cok güzel öperim yani uzun uzun bakarım
zor bir soru sorcam sana aşkı bir kenara bırak yapılı kaslı 12 cm türk erkeğini mi yoksa zayıf çelimsiz 22 cm simsiyah zenci erkekle mi yatardin (sadece 1 seferlik sks )
yüzde yüz katılıyorum asksiz olmaz o sadece bu soruya özgü aşkı bir kenara koydum zaten sevgilinle hic yaptiniz mi yaptiysan onunki nasil buyuk mü küçük mü
sertlik konusunda bizim erkeklerin eline su dokemezler ama iki tr erkeğiyle oldu benim yattim yani sertlerdi yatakta onlar bence degildir yani tr erkekleri gibi onlar bir de sert olursa yatakta kadıni öldürürler o kadar büyük seyi sok çıkar sok çıkar kadınin gözü kayar feryat figan bas bas bgirtitir
ay yok yaa düşman götune ne öyle onlarin verdiği zevke sicayim saksoo hariç yanlarina yaklasilmaz koskocaman büsbüyük acidan ölürdüm sadece yalarim ben ya baska bir sey yapmam icime almam aslaa türk erkeklerinin suyu mu çıktı küçük daha iyiii
Yaşla alakası olduğunu sanmıyorum istekle ve vücutla alakası var bence
Burçlara pek inanmadığım için bana göre ieteklilik burca değil kişiye bağlı yani o burç olup da istekli olmayan olabilir İnsanları burçlara göre yargılamamak gerek
günaydın bilmiyorum brn ya ilgiliyim biraz evet tutmayabilit mantıklı dunyada o kadar ikizler burcu kadını var hepsi o zaman istekli olmaliydi haklisin valla mantıklı boy kilo kac
Almak için elimden geleni yapardım en azından diyeyim ayrıca zayıf değilim balık etliyim kısa olduğumdan dolayı bence alabilirim gibime geliyor o konuda libidoma ve kendime güveniyorum şahsen
vayy kendine güveniyorsun yni anladım yaparsın o zaman alirsin içine tamamını ilkte ama cok zorlanırsin ben bazen yaşadığım sehirde burada zenci erkek görüyorum acaba icimden yatakta nasıllar diye merak etmiyorum degil büyük mu acaba diyorum
Yaa evet ilkte tabi ki zorlanırsın sonradan alışılır ama mantıken öyle düşünüyorum
Bizim burada da var da ben hiç sokaktaki herhangi bir erkeği zenci fark etmez cinsel gözle bakmadım hani sadece geçip gidiyorsun sonuçta yanından anlık cinsel dürtü yok bende ben illaha duygu istiyorum o konuda bu yüzden sokaktakiler pek dikkatimi çekmiyor
benim kırmızı çizgim asla yapmam onlarla ama yalan soylemicem oornolarda izliyorum onları zenci erkeklerin beyaz kızları brcerdigi videolari izliyorum cabuk rahatliyorum bosalliyorum yani sen izliyor muusn onları videoda zncileri
ama bence sen cok isteklisin zenciyle evlensen zevkten çıldırirsin çok büyük ama diyelimki zenciyle uzun sure yaptın bosandin Türkle evlendin daha hiçbir türk zevk vermez türk erkeklerininki onlarin yanibda bamya kalir
Evet istekli bir kızım bu doğru ama bana göre evlilik sadece cinsellikten ibaret olmaz kaldı ki boşanmak istersem bunu açıkça söyler ve yaparım aldatmam yani cinsel şeyler için
cinsellikten ibaret değil evet ama şöyle düşün diyelimki sevgilin var seviyorsunuz birbirinizi evlendiniz ilk gece bir baktın küçük neyse yıllar boyunca yaptiniz hep erken geliyor her defasında performansı düşükve seyide küçük bosanmak aklina gelmez mi dürüst ol zaten gizlisin
ama dediğim gibi küçüktür ve sürekli erken geliyodur asla asla dememek hayatta aldatmak bile geçer aklindan yani çünkü canina tak etmistir küçük olmasi cok kotu yaa
anladım sana soru sadece cinsllik olarak düşün cinsellikte zekste onlar türk erkeklerinden ustun mu sana göre skste ilk tercihin zencler mi olur sadece sks icun ama
Yaa şeyinin büyük olması bir üstünlük değil onu nasıl kullanacağı yani işlevi de önemli işlevi iyi olan kazanır bana göre onların şeyinin büyük olması sadece bir artı cinsellik açısından kullanmasını bilmiyorsa yani işlevi yoksa istediği kadar büyük olsun sonuç değişmez bence bu kadar Türk ya da siyahi fark etmez
Bence kalın olursa baya küçük boylu olmasına rağmen beni tatmin edebilir diye düşünüyorum tabi kalın olması şartıyla bana göre boydan ziyade kalınlık önemli Hem uzun hem kalınsa tabi yeme de yanında yat misali baya iyi olurdu o da benim için
kalınlık degil ya uzun olcak incede olsa olur benim icin rahmime degsin agzima alinca onu nefessiz kalayim iki elimle tutayim ellerimden taşsin off cidden keske Şu an bir zenci olsaydi ya
bembeyazim ben onlar simsiyah bir garip dururduk yatakta ama ben bazen şey düşünüyorum kocam vardir mesela ya da sevgilim beni aldatiyodur ben bunun farkina varmıştırim ondan intikam olsun diye aksam isten gelince eve gircek yatak odamiza o an kapnin arkasında zenci saklancak onu agzindan tutup sandalyeye iple baglicak sonra o zenciyle ikimiz atesli sekilde skscez o beni aldatan kocamda bizi izlicek cildircak kahrolcak off cok iyi degil mi
Açıkçası söylemek gerekirse deneyimim olmadığı için bundan emin değilim olabilir olmayabilir de ama mantıksal olarak düşünüldüğünde acı verir gibi geliyor orada katılırım size
tahmini olarak türk erkekleri sadece skso icin konuşuyorum bence daha iyiler kucuk ya tr erkeklerinin kadin daha kolay tutar kavrar eliyle yalamasi daha kolay olur agza alınca zorluk çıkarmaz ama zencide iki elinle tutsan bile elinden tasar bir de agza alınca zencininkini nefesissiz kalırsın bogulacak gibi olursun ögürrürsün nefessiz bırakır herşeyden önce kadinin çenesi yorulur o koskocaman simsiyah yrak ağzındayken
Ne alaka ben kimseyi dinine diline ve ırkına göre yargılamam Sevgili olabilirim yani düzgün karakterli ve benim sevmesi önemli olan Benim hakkımda kesin konuşmayın beni tanımıyorsunuz sonuçta bu yüzden kesin konuşmayın hakkımda
mesela adamla kadin arası iyi değildir adam zencidir kadin beyaz iste normal türk yani neyse sürekli kavga ediyorlardir birbirlerini yiyolardir hatta nefret noktasına gelir seksste zenci seyide buyuk kadina tekrar kendini asik edebilir o performansiyla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
yani
duygusal anlamda bir şey hissetmediğim birisine fiziksel çekim olmadığından eğer siyahi bir hanımefendiye duygusal bir şeyler hissedersem mesele yok gibi
Ben daha çok farklı ilişkiler olsun isterim... ama ne yazık ki bizim kadınlarla evlilikte farklı ilişkiler yaşamak imkansiz.
Bunun gibi birini isterdim
Değilim aksine hoşuma gider mesela siyah tenli bir kadınla yatmak en büyük hayalim..
Hayalim bir kez olsun siyahi bir kadın ile birlikte
Beyaz ten çok aşırı beğeniyorum karşı değilim ama beyaz tene karşı inanılmaz bir çekim duyuyorum
Ben japon kadınları çok merak ediyorum minyon süper oluyor
Hayır hoşlanayım kafa dengi olsun yeter, yaşds önemli değil
Yo beyazlarda kalça yönünden fena oluyor en basiti o sebeple sekste ırkçılık olmaz
Ben daha önce afrikalı bir bayanla birliktelik yasadim teni çok sertti sirtı kabaydı
Hayir sanmiyorum
simsiyah zenci erkeklede olur musun
Buyuk nusmak istemem ama evet
olur musun drken yatar miydin yani
Evet, ama korunmakta fayda var
Evlenmeden once iliski şart belki uyumu yakalayamacaksin hayat gecermi boyle
evette yanlışlıkla korunmasan icine gelse yani bebek olsa melez bebek nasil olur begeniyir musun melez bebekleri
Saglikli olsa gerisi önemli degil
sizi anlamıyorum cidden ya nasil ytcan afedersin ama onlarla simsiyahlar kapkaralar adamin her yeri siyh kömür renginde tiksinmez misin ya da iste ürkmez misin miden hafif bulanir opuscen simsiyah seyi simsiyah agzina alcan falan kapkaralar yaa :( onuda gectim seyleri ne öyle ya esek ziki gibi tobe estağfurullah
Neden korkayım ki bunda korkcak ne var oda insan sende insansin? Ama semin insan olmadigin konusmandan belli zaten
ırkçı değilim yanlış anlama renk konusunda sadece bana hitap etmiyorlar beyaz seviyorum yoksa zenci arkadaşım var semaptik sıcakkanlı insanlar ama sey konusunda hakliyim bak gereksiz yani büyük korkutucu ürkütücü iste
Sen hiç zenci var. jinası gördün mü
Her türlü renk olmalı
Değilim yaparım
Dolduramam onlarınkini 😂
Evet siyahi mesela sen peki
Hiç karşı değilim her rengin ayrı bir tadı vardır
Değilim, her çeşidin tadı farklı
Sarı kırmızıya karşıyım 🥳
Ne alakaaaaaa ne alakaaaaaaa
Hayır önemli olan karşılıklı çekim
Yoo niye olalım ya sen?
İki kez siyah deneyimm oldu muhteşem
Yo değilim
zenci bir erkekle ister miydin aşırı kpkara simsiyah
Güzel olur
Yok be ya Zaten ben renk göreyim görmem
dgilm
hayır niye olsun
Karşı değilim.
Değilim severim
En güzel renk
Yoo çeşit iyidir
Hayır değilim
simsiyah zenci erkekle olur musun
Evet
miden kalkmws mi adam simsiyah kapkara kömür renginde zifiri siyah
miden kalkmaz mı
Pardon da siz ırkçı mısınız
Ne bu söylem çok iğrenç bir üslub
Ten rengi ne olursa olsun insandır insandır iğrenç değildir sizin beyniniz iğrenç asıl benim midem kalktı gece gece şu yazınızdan dolayı
*insan insandır
our dilerim ırkçı degilim ben sadece görsel olarak ask hoslanti ve cinsellik anlamında çekici gelmiyorlar yoksa arkadasim olan var sıkıntı yok sempatik sicakkanlilar karakter olarak hoslar
Hmm sanırım sizin zevkiniz beyaz tenlilerde görünüş ve cinsellik olarak anladım ama o derece aşağılamanıza gerek yoktu o baya saçmaydı ben ona tepki gösterdim ve sizi ırkçı sandım çünkü onlar çıkarılıyordu yazdıklarınızdan
Size çekici gelmeyebilir ama başkalarının zevkine göre onlar çekici mesela ten olarak
Bana göreyse görünüş cinsellik anlamında çekicilik tenle sağlanmaz bana göre çekicilik bakış ve auradır
anladım peki ister miydin suanda zenci bir erkekle ve daha önceden hic yaptın mi onlarla ya da yolda gördüğün zenci bir erkekten hic etkilendin mi
şu an herhangi bir cinsellik istemezdim kimseyle libidom düşük şu an
Hayır cinsel deneyimim hiç yok henüz
Kocamı bekliyorum
Hayır öyle bir şey olmadı ben görünüşten etkilenmiyorum genelde ben daha çok davranış ve zekadan etkilemiyorum
Etkileniyorum*
görünüşten etkilenmiyorum cumlesi gerçekçi bir cümle değil herkes az veya cok bakar tipe yani neyse diyelimki zenciyi begendin evlendin seyi cok aşırı büyük ama cok cok fazla büyük bosar miydin
Ya tabi ki azcıkta olsa bakarım
Genelde demiştim ben direk görünüşten etkilenmem anlamında
Hayır yav tam tersi büyük işte ne güzel güzel olurdu yani
ay ne bileyim korkuyorum kiz ben onlardan onlarınki ne öyle bee kol gibi dizlerinw kadar sarkıyor soba borusu gibi ezek ziki gibi korkmaz misin manyakk
Yok ya göz doyurur bence benim açıkçası hoşuma giderdi küçük olmasından iyidir bana göre
Cinsel açıdan cidden şanslılar o konuda bana göre
Hani öyle yaratıldıkları için
hosuna mi giderdi yuhhhhjh korkmaz miisn yani görünce urkmez misin
Yok ya tam tersi beni daha da azdırırdı... Yani libidomu yükseltirdi
Yalaması bile güzel olurdu baya
beyazda olsa o kadar uzun bence libidon yukselmezdi ama zenci oldugu icin azdin hem siyah hem büyük
Benim için ten fark etmez demiştim beyaz da olsa esmerde olsa daha kara da yükselirdi eğer kalın ve büyükse bu kadar
Yazdıklarımı daha dikkatli okuyun çok rica ediyorum 🙏
anladım bir sorum daha var sende gizlisin bende cok aşırı azarsan 3 zenci ister miydin grup sen tek kiz
Hayır grup seks istemezdim o benim cinsellikteki sınırlarımdan biri yani cinsellikte istemediğim ve sevmediğim şeyler arasında
Kendi partnerim ve ben yeteriz bana göre fazlasına gerek yok
sevgilin olmasaydı zaten gizlisin çok büyük seye sahip simsiyah zenci bir erkekle yapar miydin libidion tavan ama bir kerelik düşün yapmak ister miydin yani firsatin olsa ama aşırı cok büyük
Bakın ben genel olarak demiştim partnerim ve ben yeterli oluruz diye sevgilim yok yani bu anlamda demedim
Bu bir
İki de ben evlilikten önce cinsel ilişkiye girmem asla bu yüzden yapmazdım bu da iki
Yazdıklarımı biraz dikkatli okuyun yav sonrasında açıklamaktan bıktım cidden
*partnerim ve ben yeterli oluruz diye grup seksi tercih etmediğim için 2 kişilik tercih ettiğim için öyle demiştim sevgilim var anlamında değil yani
okeyyy pardonn ama yani şaşırdım çok büyük sevmene pes dogrusu canina yazik gelmez mi ya canin degerli degil mi
Yaa sonuçta herhangi bir sağlık sıkıntısı olmaz ilklerde zorlanırım almak için sonra alışırım muhtemelen o yüzden sorun olmaz diye düşünüyorum benim için
Büyük hem daha zevkli olur cinsel açıdan hemde göz doyurur baya bir de o yüzden tercih ediyorum hani
ben ağzıma almak isterdim cok aşırı büyüğü cok güzel yalanir super olurdu yalan yok ama içime asla öldürür o ya canim cok aşırı yanar
bas bas bagirtir zenci
Ama sonradan alışınca zevkte verir bunu da biliyoruz
şöyle ama mesela sevgilin Türktür biliyorsun türk erkekleri ortalama belli kucuk yani bizim erkeklerin seyi bir zaman sonra zevk vermez çünkü genisler iste o zaman zenci istenir ama bu zencilerinki normal degil be çok aşırı büyük organlari var dizlerine kadar sarkıyormus kol gibi bakire bir tuek kadını onla ilk yapsın kızlığını bozdursun haşat eder valla direkt engelli sandalyesi
Ya abartmayın sizde bacım o kadar da değil en büyük penis bile 18cm dize kadar gelmez o da ama büyükler evet ona katılıyorum sadece abartmamak gerek
Ama ilk deneyimin olmayıp vermediğinde haşat eder evet orada haklısınız
ortalama 18 ymiş haberde okudum cidden rekor afrikadaymis ortalama 18 mis senegal mi kenya mi neydi tam hatırlamıyorum tr 13 müş 20 23 leri vardir bir kere rahme degdirir zenci erkekler tika basa doldurur icimizi saksoda cok iyi olur ama bak yalamasi cok zevkli olur agza alirim cok güzel öperim yani uzun uzun bakarım
yalarım*
Kongo Kenya diyorlardı evet
Aynen işte o konuda şanslılar baya yaratılıştan oradaki kadınlar baya şanslı
amaa erkekleri zayıf çelimsiz o açıdan da bak
Kaslı ya da yapılı olanlar tabi ki daha iyi
zor bir soru sorcam sana aşkı bir kenara bırak yapılı kaslı 12 cm türk erkeğini mi yoksa zayıf çelimsiz 22 cm simsiyah zenci erkekle mi yatardin (sadece 1 seferlik sks )
Siyahi tercihim ama tabi gerçekte duygu olmadan olmaz bana göre
yüzde yüz katılıyorum asksiz olmaz o sadece bu soruya özgü aşkı bir kenara koydum zaten sevgilinle hic yaptiniz mi yaptiysan onunki nasil buyuk mü küçük mü
Sevgilim yok yukardaki görüşümde demiştim
Az yukarı giderseniz görürsünüz
sertlik konusunda bizim erkeklerin eline su dokemezler ama iki tr erkeğiyle oldu benim yattim yani sertlerdi yatakta onlar bence degildir yani tr erkekleri gibi onlar bir de sert olursa yatakta kadıni öldürürler o kadar büyük seyi sok çıkar sok çıkar kadınin gözü kayar feryat figan bas bas bgirtitir
Deneyimim olmadığı için bilmiyorum pek ama genele vurmamak gerek bence sert olanlarda vardır muhtemelen
Ayrıca bizden de büyük şeyli olanlarda vardır illaki
ay yok yaa düşman götune ne öyle onlarin verdiği zevke sicayim saksoo hariç yanlarina yaklasilmaz koskocaman büsbüyük acidan ölürdüm sadece yalarim ben ya baska bir sey yapmam icime almam aslaa türk erkeklerinin suyu mu çıktı küçük daha iyiii
ay bir de porrnoolarda görüyorum arkadan zenciye veriyorlarrr sok oluyorum
Yaa siz baya korkuyorsunuz belli
Ama tabi korkmayan var misal o p*rno kadınlar
Ben büyük tercih ederim her halükarda cinsellik olarak
yas kac ve burcun neydi
21 ikizler neden sordunuz
ikizler burcu evet istekli yaşını neden sordum dayanabilir misin diye
Yaşla alakası olduğunu sanmıyorum istekle ve vücutla alakası var bence
Burçlara pek inanmadığım için bana göre ieteklilik burca değil kişiye bağlı yani o burç olup da istekli olmayan olabilir
İnsanları burçlara göre yargılamamak gerek
*isteklilik
günaydın bilmiyorum brn ya ilgiliyim biraz evet tutmayabilit mantıklı dunyada o kadar ikizler burcu kadını var hepsi o zaman istekli olmaliydi haklisin valla mantıklı boy kilo kac
150 50 kiloyum minyon tipliyim
evlenemeden asla yapmam demistin ama farzetki görüşün degisti yapmak istedin bence yapamazsin dayanamazsin onlara zencilere alamazsin yaa
Almak için elimden geleni yapardım en azından diyeyim ayrıca zayıf değilim balık etliyim kısa olduğumdan dolayı bence alabilirim gibime geliyor o konuda libidoma ve kendime güveniyorum şahsen
vayy kendine güveniyorsun yni anladım yaparsın o zaman alirsin içine tamamını ilkte ama cok zorlanırsin ben bazen yaşadığım sehirde burada zenci erkek görüyorum acaba icimden yatakta nasıllar diye merak etmiyorum degil büyük mu acaba diyorum
Yaa evet ilkte tabi ki zorlanırsın sonradan alışılır ama mantıken öyle düşünüyorum
Bizim burada da var da ben hiç sokaktaki herhangi bir erkeği zenci fark etmez cinsel gözle bakmadım hani sadece geçip gidiyorsun sonuçta yanından anlık cinsel dürtü yok bende ben illaha duygu istiyorum o konuda bu yüzden sokaktakiler pek dikkatimi çekmiyor
benim kırmızı çizgim asla yapmam onlarla ama yalan soylemicem oornolarda izliyorum onları zenci erkeklerin beyaz kızları brcerdigi videolari izliyorum cabuk rahatliyorum bosalliyorum yani sen izliyor muusn onları videoda zncileri
p*rno izlemiyorum ben hiç
Yaa kaderimde varsa misal ben evlenirim kader kısmet işi daha çok bunlar o yüzden kesin konuşamıyorum
ama bence sen cok isteklisin zenciyle evlensen zevkten çıldırirsin çok büyük ama diyelimki zenciyle uzun sure yaptın bosandin Türkle evlendin daha hiçbir türk zevk vermez türk erkeklerininki onlarin yanibda bamya kalir
Evet istekli bir kızım bu doğru ama bana göre evlilik sadece cinsellikten ibaret olmaz kaldı ki boşanmak istersem bunu açıkça söyler ve yaparım aldatmam yani cinsel şeyler için
cinsellikten ibaret değil evet ama şöyle düşün diyelimki sevgilin var seviyorsunuz birbirinizi evlendiniz ilk gece bir baktın küçük neyse yıllar boyunca yaptiniz hep erken geliyor her defasında performansı düşükve seyide küçük bosanmak aklina gelmez mi dürüst ol zaten gizlisin
Gelir tabi cinsellik konusunda sıkıntı varsa bunu derim zaten
küçük olmasida seni sogutur di ni dürüst ol
Ama misal cinsellikte değil başka konularda iyidir sadece cinsellik yüzünden yuvamı bozmam yani o anlamda demek istedim
ama dediğim gibi küçüktür ve sürekli erken geliyodur asla asla dememek hayatta aldatmak bile geçer aklindan yani çünkü canina tak etmistir küçük olmasi cok kotu yaa
Kesin konuşmamak lazım doğru da ben şu an mantıksal düşündüğüm için öyle yapardım demiştim
Yaa küçük ama kalın olursa bana göre sorun olmaz da hem küçük hem inceyse içimi dolduramıyorsa işte o zaman bana göre sorun maalesef o açıdan
Doğru da ama ben*
anladım sana soru sadece cinsllik olarak düşün cinsellikte zekste onlar türk erkeklerinden ustun mu sana göre skste ilk tercihin zencler mi olur sadece sks icun ama
Yaa şeyinin büyük olması bir üstünlük değil onu nasıl kullanacağı yani işlevi de önemli işlevi iyi olan kazanır bana göre onların şeyinin büyük olması sadece bir artı cinsellik açısından kullanmasını bilmiyorsa yani işlevi yoksa istediği kadar büyük olsun sonuç değişmez bence bu kadar Türk ya da siyahi fark etmez
katılmıyorum sana burada küçüğün islevi olsa ne olur ya doldurmaz ki icimi büyüğü islevi olmasin sadece soksun yine zevk verir uçurur o beni
Bence kalın olursa baya küçük boylu olmasına rağmen beni tatmin edebilir diye düşünüyorum tabi kalın olması şartıyla bana göre boydan ziyade kalınlık önemli
Hem uzun hem kalınsa tabi yeme de yanında yat misali baya iyi olurdu o da benim için
Katılmayabilirsiniz zaten bu normal herkesin düşüncesi farklı
oyle bir konustuk ki ben bile önyargılıydim asla diyordum katiyyeb olmaz diyordum canim zenci istiyor simdi de
Kim istemez ki hemde kalınsa..
İşte asla asla demiycen kesin ve büyük konuşmamak gerek
kalınlık degil ya uzun olcak incede olsa olur benim icin rahmime degsin agzima alinca onu nefessiz kalayim iki elimle tutayim ellerimden taşsin off cidden keske Şu an bir zenci olsaydi ya
Haa size göre uzunluk önemli anladım
Bana göre kalınlık önemli ama hem uzun hem kalınsa tabiki yemede yanında yat jjgj 😅
Bana göre öyle yani
şş bir sey dicem bakire olmasan suanda ister miydin sende zenci seyi çok aşırı büyük kapkara simsiyah erkekle
Ortam müsait olsa evet isterdim
şu an imkan olsa libidom aşırı yüksek ben 2 ye bile evet derdimm
Yok yok grup seks istemezdim ben dedim ya o benim sınırım sevmiyorum yani
Sadece ikimiz yeterli olurdu siyahi adamla ben yani
bir de düşün seyi cok cok aşırı büyük yani ciddi ciddi dizlerine kadar sarkıyor kol gibi o zaman varya gözlerin fal taşı gibi açılırdi
Yaa gerçekte öyle bir sik yok tabi de bazen o kadar aç oluyorum ki o bile yetmez diyorum khjk 😅
Abartı tabiki khjk
bembeyazim ben onlar simsiyah bir garip dururduk yatakta ama ben bazen şey düşünüyorum kocam vardir mesela ya da sevgilim beni aldatiyodur ben bunun farkina varmıştırim ondan intikam olsun diye aksam isten gelince eve gircek yatak odamiza o an kapnin arkasında zenci saklancak onu agzindan tutup sandalyeye iple baglicak sonra o zenciyle ikimiz atesli sekilde skscez o beni aldatan kocamda bizi izlicek cildircak kahrolcak off cok iyi degil mi
diyelimki imkan fırsatta oldu bakire degilsin zencide var yapmaya basladiniz çok acısa yani sen icine alırken yinede devam eder misin
Bende beyaz tenliyim
Sizinkisi güzel intikammış adam çıldırır harbiden khjk 😅
Zevk alıyorsam ederim evet
kahrolur ya muhteşem izlerken ağlar yani bende daha atesli yalarım zenciyle off
ama büyük ya yaparken acisa devam eder misin yine
Yaa o acı zevk veriyorsa aynı zamanda bana devam ederim dedim ya
Zevk vermesi önemli benim için
aciyla zevk karışık olsun istiyorsun yani anladım ama mesela ilk defa yapcan ya zenciyle bence sadece acı verir
Açıkçası söylemek gerekirse deneyimim olmadığı için bundan emin değilim olabilir olmayabilir de ama mantıksal olarak düşünüldüğünde acı verir gibi geliyor orada katılırım size
tahmini olarak türk erkekleri sadece skso icin konuşuyorum bence daha iyiler kucuk ya tr erkeklerinin kadin daha kolay tutar kavrar eliyle yalamasi daha kolay olur agza alınca zorluk çıkarmaz ama zencide iki elinle tutsan bile elinden tasar bir de agza alınca zencininkini nefesissiz kalırsın bogulacak gibi olursun ögürrürsün nefessiz bırakır herşeyden önce kadinin çenesi yorulur o koskocaman simsiyah yrak ağzındayken
oral seks zor olabilir düşününce doğru ama daha zevkli olacağı kesin bana göre ben misal mideme kadar uzanmasını isterim jjgj
bir dakika yaa anlamadım seni ben simdi sen sadece oral icin konuşuyorum zenci mi turk mu isterdin bir kere orayi bi netleştirelim jdjdjd
Siyahi isterdim yani gözüm doyar hiç değilse hgkhj
gırtlağına kadar deger valla cok ögürrürsün manyak nefesin kesilir salyalar akar agzindan zor olur bee cok zor hemde agzina nasıl alcan o kadar büyük
Yaa bilmiyorum ama hayal edince güzel geliyor işte kgjkg
Büyük şey nrlere kadir ona bile razıyım khjk 😅
Nelere*
sen baya sert seviyorsun anlaşıldı djjdjdjdj
Evet sert seviyorum
Ama ilkten softla başlasın isterim duygusallık olduğu için
bakire olmasaydın azdiktan sonra libidon tavan yapsaydi duyguya onem vermez bulduğun ilk büyük seye sahip zenci erkekle yatardin bence
Hayır hayır benim için duygusallık ve sevgi bağı ön planda bunu yapmazdım yani
Bakire olup olmamam fark etmezdi yani
bir sey diyim mi ama seversin asik olursun bir erkeğe Türktür seyi ince kısa küçük cikarsa bence sogursun ondan
O durumu yaşamadığım için bilmiyorum
Bu yüzden pek bir şey söyleyemeyeceğim
biz boşuna konuşuyoruz bence zenciyle sevgili olmazsin sen bence yani bu hayal
Ne alaka ben kimseyi dinine diline ve ırkına göre yargılamam
Sevgili olabilirim yani düzgün karakterli ve benim sevmesi önemli olan
Benim hakkımda kesin konuşmayın beni tanımıyorsunuz sonuçta bu yüzden kesin konuşmayın hakkımda
özür dilerim ama iste tr burası ailen izin verir mi o da var
O da doğru da eğer nasipse kısmetse bir şekilde olur inancındayım ben
O zamanda aileyi ikna etmek kalıyor zaten
anladım bir sey diyim mi harbiden zenciyle evlenen kadinlar çok aşırı şanslı jdjdjd
Evet evet haklısınız hgkhj 😅
mesela adamla kadin arası iyi değildir adam zencidir kadin beyaz iste normal türk yani neyse sürekli kavga ediyorlardir birbirlerini yiyolardir hatta nefret noktasına gelir seksste zenci seyide buyuk kadina tekrar kendini asik edebilir o performansiyla
Hayır
Sen ne düşünüyorsun bu konuda
Karşı değilim.