Sizden başka bir vucuda dokunsa ve ondan etkilense. ne hissederdiniz? Benim midem bulanirdi ve aci cekerdim Siz?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Merhaba
İyi akşamlar
Millet artık bu olayı aşmış sadece aldatsa gene iyi hem aldatıp hemde eşiyle yaşıyor
Aslinda ben asmadim. Yani millet adina konuşmak saçma. Ben asamazdim yani. Cok zor ve aci verici.
Benim içinde öyle hiç bir şekilde affedemezdim öleceğini duysam ilâcı ben olsam yüzüne bakmazdım
Bak diğer yorumları okudun gördün
İki kişi yorum atmiş sadece. Herkes bir değiil😄
Bak ortaklaşa yapıp zevke gelen erkek var haz alan kadında var 😄😄
:D tamamda turkiyedede 84 milyon kişi vaar😄
Her birine sor
sordum :(
Yetersiz oldugumu düşünürdüm sonuç olarak üzülürdüm
yetersiz oldugunu duşunmek yerine şunuda duşunsen, Mesela o kadin gidip başka erkekten haz zevk alıyor. O erkeğe orasina burasina dokundurturuyor. Ve o erkegin şeyiyle ugrasiyor. Miden bulanmazmiydi
Hayır işte ben yeteri kadar iyi olsaydım başka erkege gitmezdi demek ki ben zevk haz veremiyorum
Ama kendinde suç arama. Suçu karsindaki kiside araman senin en dogal hakkin. ne olursa olsun seni aldatmamali
Aldatılan suçludur her zaman ben böyle düşünüyorum
Bence hic alakasi yok. Aldatmanin bahanesi olmaz.
acıyla karışık haz
haz mı? Sevdiğin adamin başka bir kadinin vucuduna dokunuo onunla birlikte olmasi ondan zevk almasi sana hazmi veriyor?
yani evet. erkekler sekse kadınların baktığın gibi duygusal bir boyutta bakmıyor bunu içgüdüsel olarak biliyoruz o yüzden erkek aldattığında boşanma oranları düşük sanırım
Çok saçma. Bu durumun sana haz vermeside ayrı saçma. Yani duygusalligida geçtim haz aliyor başka bir kadindan. anlik olsa bile haz aliyor cok igrenc mide bulandirici
bence başka birini senin gibi olmadığı için yargılaman saçma. ben sana neden haz almıyorsun diyor muyum hem sorup hem de yargılaman hoş değil
Haklısın başkalarinin hayatlarina saygi duymak gerekir. Fakat bu bana cok garip ve sacma geldi sadece. Merak ettim gercekten
düsündüğünden yaygın olabilir
Ama duşunsene bak sadece anlamaya çalişiyorum. Sevdigin adam baska bir kadinin orasina burasina dokunup elliyor haz aliyor. 😞 cok. uzucu segilmi
kadının başka erkekle yatması dediğin gibi üzücü çünkü kadın bi sürü erkekle olmak istemez erkeğini bulduysa başkasına dokundurmaz ama erkekler öyle değil erkeğin başkasıyla seks yapmasının sevip sevmemekle vs bir ilgisi yok s*keer geçer yani öyle söyliyim
ama s*ker gecer diyorsun haz aliyor yani zevk aliyor hosuna gidiyor o kadin
evet ve bu cinsel bir haz, kadında ise duygusal bi boyutu da var
Cinsel haz sonuc olarak bi mutluluk yani baska kadindan nasil haz almasini istersin ki sevdigin adamdan
Olayı çmzmüşsün ama emin ol sen aldatsan eşin pek haz almaz. O haz sende kalır.
@TeslaDaVinci evet işte erkekle kadın aynı değil
Erkekle kadin tamam ayni degil ama bu konuda erkek gidip aldatamaz yani erkek diyip gecmek cok sacma. erkek var erkek var. Erkeklik aldatmak mi?
biz sekse bakış açısından bahsediyoruz kimse aldatsın demiyoruz
Öyle bir ikilem ki. Hayatın merkezinde önemli bir konu. Şunu bilin, aldatanlar asla aldatmak için yapmıyorlar.
@TeslaDaVinci hmmm
@TeslaDaVinci Ne icin yapiyorlar? Ne sacma bindusunce bu
Katlanmaya çalışırdım kabullenirdim
neden kabulleniyprsun ayril bunu kendine niye yapiyorsun
Ayrılmak kolay gelmezdi
Evet gelmezdi ama bunu kabullenmek zorudada degiliz
Bişi his etmem ayrılırdım
ortaklaşa kullananlar var
İğrenç
ama gerçek
Sen seviyormusun?
neyi
bu durumu
ben paylaşamam benim olana başkasının yan gözle bakmasını kaldıramam
Baskasinin yan gozle bakmasindan ziyade senin olanın baskasinin vucudundan haz almasi sana nasil bir his yaratır.
Dikkat ediyorum erkeklerde hep benim olana baska erkekler bakmasın falan dusuncesi var
Ama ya senin olan baska erkeklerin olursa. Aci hissetmezmisin?
demekki benim olmamış yolu açık olsun
Hic için cız etmezmi
sen ne düşünürsün
içim ciz eder :)
evli misin
hayir nişanliyim
düşünki evlendin böyle bişey başına geldi ne olur
Boyle absürt saçma sapan ve iğrenç bir olayi yasamam icin benimde rizamin olmasi lazim. Ve bu hic bi zaman olmiyacagi icinde, Oyle biriylede evlenmiyecegime gorede bu basima gelmez Allahin izniyle
büyük konuşma yine de
Buyuk konusma diye birsey yok ben kendimi iyi biliyorum. kimseninde benim hakkimda birsey demeye hakki yok. Dogru olan bu.
egon başına bela olur
Bunun egoyla alakali oldugunu nerden cikardin. Ego cok ayri bir konu?
doğmamış bebeğe kumaş biçilmez
umarım başına gelmesin yine de sen sebebini kendin istediğin için olacak zannediyorsun ya karşı taraf isterse
Umrum olmaz banane
sevmezsen umrunda olmaz tabi
Sevsem de olmaz onu yapan adamın arkasından yas mı tutacağım bir de canı cehenneme derim
Yas tut demiyorum tabikide yas tutma ama insanin içi illaki buruk olur..
Koy gtune ya onu yapan hiçbir erkek için bişey yapamam
Bosardim
İçin cız edermiydi
Eder mi benimle olan özelini hemde en özelini başkasi. ile yaşayacak, sadece suna üzülürdüm verdiğim değere. Çocuk yoksa daha iyi ve kolayda olur.
Hm anladim