+1 yılAçık konuşayım hepimiz demeyelim de biz erkeklerin bazılarında boşalma sonrasi pişmanlik denilen bir durum var gereksiz kaygilara kapılıyoruz ya karsi taraf tatmin olamadiysa v. s diye ve bu durum pisikoloji yumağına dönüşebiliyor ve genel olarak o isteksizlik 24 saate kadar sürebiliyor bunun ustesinden gelmeyi başarırsa bir erkegin en zayıf hali bile 24 saatte 6 posta atabilir... Bu gibi durumlarda işin agir kısmı siz bayanlara düşüyor ona tatmin olduğunuzu belli edin ve onun libidosunu nu tavanda tutacak şeyler yapın derim uygun bir partner ile 30 saatte 23 kere bosaldiğım olmuştu tabi iliski sonrasi yarim saatlik dinlenme molalari dahil 30 saatin ardindan böbreklerim iflasın eşiğine gelecekti neredeyse bi an benim ufaklik kopup karşı tarafin içinde kaybolacak sandım...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Testosteron hormonu seviyesi çok önemlisi.
Serbest testosteron hormonu seviyesi yüksek erkekleri tercih etmelisiniz.
En az 20-25 pg olmalı. Geçen Kasım ayında endokrinolojiden testosteron hormonu seviyesi ölçümü yaptırdım, 98 çıktı.
Doktor neyle beslendiğimi sormuştu.
00 Yorumla
+1 yılNeden yapamasın ki anlamıyorum 😳😳 ya gerçekten kadınları anlamıyorum neden benim gibi her emrinize itaat edecek köle ruhlu itaatkâr erkek sevmiyorsunuz ne isterseniz emir görecek sizi mutlu etmek için yaşayacak her şeyi kabul edecek 😔
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılHer erkek her kadın birbirinin aynı değildir Tabii burada kadın ve erkeği neden seks yaptığı da önemli gerçekten yoruluyor mu Yoksa istemiyor mu bu önemli Normalde saatlerce seks yapıp yorulmayabilir erkek
02 Yorumla
Soran+1 yılSeks yapmanın nedeni mi olur kaç neden var ki
- +1 yıl
Neden yapmadığı olacak
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
Uzun süre cinsellik yasamadiysa kısa aralıklarla 3-4 kez maksimum ilişkiye girebilir herhangi bir ilaç kullanmadan ve yaşlıda değilse ama düzenli ilişkide yani 2-3 günde bir ilişkide yeni spermler üretilmesi için bir zaman gerekiyor, sen bu zaman gelmeden sürekli yeni ilişki istersen bu zorlama olur. Sertlesebilirse dahi istemeden girer bu ilişkiye erkek, sorsan hepsi her gece 3-5 kez ilişkiye girer ama bunlar boş laf,3-5 kez girmek için en az 10 gün falan ilişkiye girmemiş olması lazım, mastürbasyon dahil. Zamanla alakalı yani 4-5 günde bir ilişki yaşanıyorsa her gece ilişkisi sonrası sabahta girilebilir ama 1-2 gün arayla çift ilişki zor, yaşında önemi var bunda özellikle 40 yaş sonrası erkeklerde performans gözle görülür şekilde düşer, bu süreler uzar.
11 Yorumla
Soran+1 yılAnladım teşekkürler
Cinsel Yaşam konusunda 966 cevap paylaştı. Yok bi sorun var bence
Cunku tamam sabaha yapamicak kadar yorgun dustugum oldu ama hani oral yapim deseydi hayir demezdim sonucta beni yormucak bisi bu keyfini cikarsin diye verirdim agzina
Bence baska bir neden olur yoksa senin gibi biriyle sabah aksam yapmayi kim istemez ya da en azindan kendi adima solim isterdim diyim00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl12 Yorumla
Soran+1 yıl😁😐
Cevap sahibi+1 yılÖyle
+1 yılNasıl bir erkek bu, ben akşam, gece iki posta yapıp uyusamda mutlaka sabah duşa girmeden çılgınca bir posta atmadan çıkmam yataktan, eğer çıktıysamda duşta beraber suyun altında atarız kesin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılAşko o erkege baglı xhanjqhs dalgası yara olana kadar yapanda var 8-9 saat bi tane takılıp yoruldum diyen de ama bu senin yüzünden bi bakarsın incelesin önceden xjsnjws
00 Yorumla
+1 yılerkek yorulu tabii ki cinsel iliskiyi gerceklestiren erkektir guc sarfeden erkektir kadin guc sarfetmez sadece maruz kalir butun yuk erkegin uzerinde oldugu icin guc ve enerji sarfettigi icin yorulur tabii ki yeniden iliskiye girmesi icin belli bir sure gerekir sarfettigi gucu ve enerjiyi toplamasi icin ki son derece dogaldir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu zihinsel ve fiziksel olarak kişiden kişiye göre değişir.
bazen yoğun günler geçiriyordur ve yorgun hissedebilir
ya da gece 4-5 posta attıysa bi zahmet sabah isteksiz olsun10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. o nasıl iş ya sabaha kadar vucut dinlenir ki cogu erkegin sabah penisi demir gibi sert uyanır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHer erkek yapamaz. Biz akşam yaptık sabah uyandık yaptık. Vakitte lazım evdeyiz hafta sonu. Akşamda olabilir yine
20 YorumlaÖyle bir yorgunluk olmaz... Belli ki üşeniyor... ya da kaç defa yapıyorsunuz bilmiyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 379 cevap paylaştı.
+1 yılYapamaz inanmıyorum anca sıkarlar... oralı sevmiyirum sahsen
01 Yorumla- +1 yıl
Ne kadar haklı bir isyan 😂
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılSenin partnerinde isteksizlik var, yorgunluk değil.
00 Yorumla
+1 yılYorulur da nadir erkek reddedeip yorgunum der. Herkes doyumsuz cünkü
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yıliş hayatı yorabilir birde o enerjiyi koymasi gerek yoksa yeteri kadar olmuyor
00 Yorumla
+1 yılKişiden kişiye değişir ama ben sabah akşam yapsam sjsj uyurken bile isterim jsjsj tekrar
01 Yorumla- +1 yıl
Kız istediği zaman erkek yapması lazım zaten eğer erkek hasta değil ise
+1 yılSabah ereksiyon olur o anı yakalarsan yapabilirsin, Geceye bağlı birde sabahın akışı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılsabah ben ıstemesem bıle dımdık kalkıyorum tum gece seks yapsam bıle alıskanlık olmus sevgılınde akıl yok bulmus senın gıbısını kıymet bılmıyor sabah benı oral ıle uyandıracak kadına hayır der mıyım
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 546 cevap paylaştı. Psikolojisi bozuktur yoksa her an yapılabilir. Biraz konuş dertleş anlamaya çalış durumunu
00 YorumlaOnda iş yok ben benım hatuna davetını bıgun reddedersem benı sılahla vur dıyorum ister inan ister inanma akşam 8 baslamıstık ertesı gun öğlen 2 de uyuduk
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 659 cevap paylaştı.
+1 yılSabah oral yapayin diyen hatunun olmadı eniste şanslıymıs valla 😊
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 754 cevap paylaştı. Öyle bişey yok sana yalan söylüyor, hoşlanmıyor olabilir senden soğumuş
00 Yorumla
+1 yılHmmm isteksiz demek ki
50 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNe sabahı yaaa 10 dk sonra ikinci postaya devammm
00 Yorumla
+1 yılTam beni tarif ettin valla gece yapıyorum yani sabaha kadar uyuyoruz uyanınca tekrar yapıyorum ya
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yapabilir sabahını beklemeye gerek yok
03 Yorumla
Soran+1 yılBöyle devam ederse ayrılacağım zaten
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Iyi besle. Spor yaptırt, yapar
02 Yorumla
Soran+1 yılÜzgünüm ama bu benim sorunum değil
+1 yılAdı üstünde sevgilin seks kölen değil
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yıl2 saat sorna hazırım komutanım
00 Yorumla Erkeğinden erkeğine değişir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 416 cevap paylaştı.
+1 yılSen yanlış adama düşmüşsün
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 696 cevap paylaştı. İşe gitmeyecekse yapabilir
01 Yorumla
+1 yılSabh oral ile uyansa sahlanmasi gerek de neyse
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsen onun ılk sevgılısı mısın?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılkişiye göre değişir
00 Yorumla
+1 yılSenin gibi sevgilim olsa gunde 3 yaparim
00 Yorumla
+1 yılAsla yorulunmaz
00 Yorumla
+1 yılAyrıl
00 Yorumla
+1 yılSabah da yaparım ben
00 YorumlaHanahha yanlış insalrlasin🤣
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Tabiiki yapabilir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. sevgilin mi eşin mi